نه دیگه نزار دلیل اصلیشو تو تاپیک عمومی بگم که دیگه نمیتونی این ورا پیدات بشهki::نقل قول:
نوشته اصلی توسط alexdelpiero_10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
نه دیگه نزار دلیل اصلیشو تو تاپیک عمومی بگم که دیگه نمیتونی این ورا پیدات بشهki::نقل قول:
نوشته اصلی توسط alexdelpiero_10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بابا حالا واسه چی میخوای بحث کنی !؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط LEO JOON [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
فعلا که داریم دعوا میکنیم ki::
دلیل اصلیش چیه؟ki:: مثلا چی میخوای بگی؟ اصلا مگه میتونی چیزی بگی؟heee::نقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezarm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط fcb10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خوب همین خوبه دیگه!:sigar:
تایپیک خلوت که به درد نمی خوره!:nishkhand:
آقای دلپیرو_10 من منظورم کلا بود یعنی شما سه تا کمپ رو با حرفای سربازی پر کردین؟:ajibeee:
خب ما بحث فیلم کردیم گفتن کمپ داره تموم میشه ول کنین بحث سربازی کردیم گفتن تموم میشه ولش کنین خب الان در مورد این ببحثیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط LEO JOON [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
الانم میگیم : بحث رو 30یا30 نکنید lagh:: lagh:: lagh::نقل قول:
واقعا آخه چرا همش چیزای بد؟
راجع به کلاه قرمزی حرف بزنین!!:nishkhand:
جدا از شوخی همون دعوایی که داشتین می کردین خوب بود، حال داد!!یه ذره خندیدیم (ناراحت نشین:narahat: شوخی کردم!)ki::
جقد مفت زر می زنید ! :ehe::nishkhand:
این شهریار هم یه باخت آورد بارسا کلا مغزش هنگ کرده ! هر سری میومد یه سوژه داشت واسه بحثا ... الان داره سر جفتکای بازیکنای بارسا و رئال به هم بحث می کنه ! :nishkhand:
یه بحثی که همه دوست دارن و حداقل اطلاعات رو مطمئنا همه دارن بحث موسیقی و سلیقه بچه هاست ! می تونید روی این مبحث زوم کنید !
خوب بچه ها شما اهل چه موسیقی هستید؟
من که اهنگ های سنتی قدیمی رو دوست دارم و رپ خوب مثل یاس.
من از سبک و اینا سر در نمیارم فقط قشنگ بخونه باقیش مهم نیست :nishkhand:مثل محسن لرستانی