این یه مورد که اصلا توی کَت من نمیره که نبودن یه بازیکن اینقدر یه تیم (که از دم ستاره ان و مدعی!!!) رو تحت تاثیر قرار بده! این اسپانیا اصلا میل به تهاجم نداره که موقعیت سازی کنه! دو تا بازی آخرش رو ببین! و من وقتی میگم از 2010 از اسپانیا بازی قشنگ ندیدم یعنی بعد جام جهانی به این طرف! بالاخره من نفهمیدم اگه ملاک رو بذاریم پیشرفت، اخیرا ایتالیا ببشتر پیشرفت کرده یا اسپانیا؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط crisronaldo79 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ضمنا رمز موفقیت این ایتالیا یه دست بودنه نه ستاره داشتن!!! شما یا نمیخوای یا متوجه تغییر نسل ایتالیا نیستی! این کارو اسپانیا که میکرد قشنگ بود حالا به ایتالیا رسید شد بی ستارگی؟ همین تیم بی ستاره از همین آسمان پر ستاره توی اولین بازیشون بهتر بازی کرد (منهای 20 دقیقه آخر که اسپانیا سر بود) و همین ایتالیا که در حد اسپانیا نیست بهترین تیم جام رو حذف کرد! اصلا اذعان به قدرت ایتالیا چیز بدی نیستا! حالا با این عبارتا که ایتالیا اون ایتالیا نیست و اون یکی ایتالیاست چیزی عوض نمیشه! از من که 14 ساله ایتالیایی هستم بپرس ، این تیم از تیم یورو 2000 که سهله ، از تیم 2006 هم بهتره!
البته من دفعه پیش هم گفتم اسپانیا هنوز قدرت اول فوتبال دنیاس اما به قول مجید جلالی لاروخا پیک رو رد کرده و در حال نزوله...
پ.ن:دو خط آخر رو از یه شخصیت فهیم فوتبالی نقل قول کردم بیخود موضع نگیرید! با تشکر.