~~~~~~~~~~~~~~~~>پیرلو<~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
نمایش نسخه قابل چاپ
~~~~~~~~~~~~~~~~>پیرلو<~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
واقعا خنده دارهki:::iran: بکام وکریس و پیرلو خوبن ولی با دلپیرو وجونینیو قابل مقایسه نیستند :fek konam:رونالدینیهو که معمولیه در کل الکسی وجونینیو از بقیه بهترن که اگه یکی را انتخاب کنم بی شک اسطوره باشگاه یوونتوس را انتخاب میکنم:love:
love::رونالدو از همه بهتره الهی فداشlove::
فقط کاپیتان الکس دل پیرو
فقط دیوید رابرت جوزف بکهام:ohum:
من میگم یا دل پیرو یا بکهام
خداییش خنده داره اسم کریس رو به عنوان ایستگاهی زن کنار دیگران آورد.. کسی که از هر 10 تا ضربه 9تا به دفاع میزنه یکیش هم به آسمون!!
ملتی که %99 بیننده سریال دونگ یی میشن خوب معلومه رای دادنشونم ازین بهتر نمیشه!:ey babaaa:
هرکی به اندازه یه مرغ دریایی از فوتبال چیز حالیش بشه میدونه که جونینیو رو باید گذاشت کنار بعد دنبال ایستگاهی زن های دوم و سوم گشت.
بعد از فاصله نجومی با جونینیو.....نفرات بعد: دلپیرو...ریوالدو...بکهام...پی لو...میهایلوویچ...توتی
entezar::
ببخشید ها ولی هیچ کدومتون اندازه نخود شعور ندارین چون که به خاطر یه دونه نظر سنجی هی به هم توحین میکنین در سال 2009 فیفا این لیست رو به عنوان بهترین ضربه آزاد زن ها قرار داد
1=جونینهو-2=دل پیرو-3=بکهام-4=روبرتو باجو-5=سینسشا میهایلوویچ-6=روبرتو کارلوس-7=رونالدینهو-8=میشل پلاتینی-9=فرانچسکو توتی-10=دیگو آرماندو مارادونا
خدا وكيلي اگه كسي بازيكنارو واقعا بشناسه ميفهمه كي بهترينه.....جونينيو -بكهام- دل پيرو بهترينن تو كاشته...آخه كريس رونالدو كيه هر 20 تا2 تا تو چارچوبه كدوم نا بلدي اينقد راي ميده به كريس
سلام به همگی
کسی هست که تمام فایلهای اچ دی و فول اچ دی این سایت رو داشته باشه و بخواد بفروشه؟