مگه با بازی های کرکی هم میشه آپدیت کرد ؟ think::نقل قول:
نوشته اصلی توسط Lee dewyze [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
مگه با بازی های کرکی هم میشه آپدیت کرد ؟ think::نقل قول:
نوشته اصلی توسط Lee dewyze [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
این دقیقا واسه افرادیه که بازی ای دارن که توش گزارشگر عربی میاد.یعنی نسخه اصل.نقل قول:
نوشته اصلی توسط kdsm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mr.X [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دوستان این هم همون آپدیت واسه اونایی که کرکی اند(lagh::)
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
توضیحاتش انگلیشه.هرجا متوجه نشدین بگین.
عزیز، نسخه ی اورجینال چهل هزار تومن هست و ربطی به اینکه گزارشگر عربی بیاد یا نیاد نداره.نقل قول:
نوشته اصلی توسط lee dewyze [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
با نسخه ی اورجینال میتونی آنلاین بازی کنی و از آپدیت ها و پچ ها به صورت مستقیم از توی بازی بهره مند بشی.
ولی نسخه های کرکی به سرورهای ea وصل نمیشن و فقط میتونی آفلاین بازی کنی.
لینک creation master رو بگذارید
این حرف و نزن داداش برای انلاین بازی کردن باید بیس کد بخرین.من با بازی ای که کرکی بود نتونستم اپدیت رو بگیرم ولی با بازی 4000 تومنی هم گزارشگر عربیم اومد هم اپدیت ترکیب.نقل قول:
نوشته اصلی توسط mr.x [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
دمت گرم تمام نقل انتقالات درست شد
بدیش اینه که یه خورده قدرت ارسنال امده پایین کریر مود هم میپره
اسکولز هم به منچستر اضافه شده :ogh:
اره کریر میپره ولی دوباره برو چون قدرت میلان هم زیاد شده بهت حال میده.
آقا من این فایل نصب کردم تو سیستمم بازی سکته میزنه. می شه حذفش کرد یا باید بازی رو از اول نصب کنم؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط sina acm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ممنون میشم اگه کسی کمک کنه
بچه ها تو نسخه pc هم میشه مثل xbox ویبره برای دسته ها رو فعال کرد؟