اره موافقم.خوزه بازی هارو آنالیز می کنه و حتما مشکلو حل می کنه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezarm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
رئال باید به همه ثابت کنه که رئاله قدیمیه
نمایش نسخه قابل چاپ
اره موافقم.خوزه بازی هارو آنالیز می کنه و حتما مشکلو حل می کنه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezarm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
رئال باید به همه ثابت کنه که رئاله قدیمیه
مورينيو بهترينه و كارش حتما تيمو به بالاترين سطح ميرسونه و همه مشكلاتو حل ميكنه.
رئال اگه امسال تو اروپا قهرمان شه كه ميشه ديگه جاي هيچ حرفيو باقي نميزاره و به هيچكي اجازه نميده به بارسا بگه بهترين تيم تاريخ
خب مسلمه رئال میتونه بارسا رو شکست بده اما تا صد سال دیگه نمیتونه بگه از بارسا برتره.برتر بودن با شکست دادن فرق میکنه.بارسا نشون داده از همه تیما برتره.نشانه برتریش هم برد های با بیش از اختلاف دو گل هست.همونطور که مورینیو تونست با اینتر بارسا رو شکست بده ولی نتونست بگه از بارسا برتره(علل متعددی داره که نمیخوام اینجا شروع کنم چون باعث ناراحتی و کل کل میشه).این مساله ممکنه امسال هم اتفاق بیوفته ولی اگه یکم منطقی نگاه کنید معلومه هیچ تیمی از بارسا برتر نیست
دوست عزیز من هم اصلا دوست ندارم کل کل کنم.چون کاره خوبی نیست...نقل قول:
نوشته اصلی توسط spiderkiller [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
1- دوست عزیز به زودی زود رئال به همه ثابت می کنه که رئاله قدیمیه
2-اگه هم رئال از بارسا شکست خورده تنها یک دلیل وجود داره اون هم ناهماهنگی هست همگی وقتی بازی های رئالو نگاه می کنیم می بینیم روز به روز داره بهتر بازی می کنه.شما می توانید رئاله این فصلو با رئاله فصل قبل یا 2فصل پیش مقایسه کنی از نظر هماهنگی.
3-مورینیو بهترین مربیه جهانه درسته مورینیو با اینتر بارسا رو شکست داد تنها دلیلش هماهنگیه بین بازیکنان بود.این رئال هم به زودی به رئاله غیر مهار تبدیل میشه مطمئن باش.
4- نظر خودم اینه که هر تیمی با تاکتیک مورینیو انگیزه شکست حریف وارد زمین بشه حریفه بارسا خواهد شد همونطور که والنسیا همین کارو کرد.
ّبه نام خدا
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اسپانیول - رئال مادرید
هفته هفتم لالیگا
یک شنبه ، 10 مهر 1390
استادیوم : کورنیا ال پرات
ساعت 23:30
شبکه سوم سیما از ساعت 00:15 بازی را نشون میده! اینکه به صورت زنده از نیمه دوم بازی را نشون میده یا باتاخیر از اول معلوم نیست!
Al Jazeera Sport +2
Al Jazeera Sport +3
Arena Sport 3 (serbia)
Arzu TV
C+ Aitio (finland)
C+ Extra 3 (sweden)
C+ Liga (spain)
C+ Sport 1 (sweden)
C+ Sport 3 (norway)
Digi Sport 2 (romania)
Idman TV
NTV Spor
Sky Calcio 2
Sky Sports 1 (uk/ireland)
Sky Super Calcio
Sport 1 (cze/svk)
Sport 1 (hungary)
Sport 5 (israel)
Sport TV2
SuperSport 2 [DigitAlb]
TRK Futbol
TV+ (bulgaria)
~ Al Jazeera Sport HD2
~ C+ Liga HD
~ C+ Sport HD (nor***)
~ Sky Calcio HD2
~ Sky Sports HD1 (uk/irl)
~ Sky Super Calcio HD
~ Sport 5 HD (israel)
~ Sport TV2 HD
~ SuperSport HD2 [DigitAlb
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
داداش قبول دارم که رئال امسال بسیار هماهنگ تر از فصل های پیش شده اما توی قدرتش خیلی شک دارم.البته اگه کاکا رو فورم بیاد من رئال رو بالاتر از همه تیما و زیر بارسا میدونم.علت باخت رئال به بارسا 40 درصد عدم هماهنگی بود ولی 60 درصد بقیه ضعف فردی بود.مسی با یک استارت 5 تا بازیکن رو رد میکنه.په په زمین میخوره اونم چه موقعی.رونالدو موقع دریپل توپ از پاش جدا میشه.اوزیل به سختی پاس کاری میکنه و ... . اینا یعنی اسم بارسا توی وجود بازیکنای رئال رسوخ کرده و فقط زمانی درست میشه که رئال بتونه با قدرت بارسا رو شکست بده که بعید میدونم اینطوری بشه چون بارسا داره سعی میکنه این ترس رو از بین نبره .ما اگه اون 40 درصد رو هم حل شده داشته باشیم 60 درصد دیگه رئال هنوز بازنده است.اونا باید بتونن توی رقابت های غیر مستقیم بارسا رو ببرن.نه اینکه توی الکلاسیکو با قدرت بدنی و دفاع و ضد حمله ببرن.قبول نداری؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط crisronaldo79 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
داداش من وقتی دیدم رئال یه باخت و یک مساوی کرد من هم به قدرته رئال شک کردم چون رئال از پیش فصل تا بازی با ختافه نباخته بود غیراز الکلاسیکو.که شکم برطرف شد.نقل قول:
نوشته اصلی توسط spiderkiller [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
کاکا واقعا یه بازیکن واقعی هست.کاکا اگه رو فرم باشه قدرته رئالو خیلی زیادتر می کنه اینو قبول دارم مخصوصا تو ضد حمله ها.
نه داداش ضعف فردی رو قبول ندارم.داداش اینا استرس اول بازیه مثلا بازی منچستر با بارسا فینال لیگ قهرمانان اروپا 2011 یا همون سوپر کاپ که دیدی هردو تیم اول بازی توپ هارو لو می دادند و همین طور ساله قبل.
داداش اینا استرس اول بازیه نه ضعف فردی.
پس اگه ضعف فردیه باید در تمام بازی ها چندین بار تکرار کنند که معلوم شه ضعف فردیه.
داداش رونالدو خودش توپ رو از پاش جدا می کنه. رونالدو در ضد حملات توپ رو جلو می اندازه که از سرعته فوق العادش استفاده کنه.شنیدی که رئال خطرناک ترین ضد حمله رو داره 50 درصدش فقط رونالدو هست بخاطر سرعتشه.
داداش تیمی که توپ رو می گیره و تصاحب توپ می کنه تیم حریف ناخداگاه مجبور میشه دفاعی بازی کنه و چون رئال در ضد حملات بهترین تیمه از این تاکتیک استفاده می کنه و خوب هم استفاده می کنه.اگه هم به ضد حمله رئال شک داری بازی های پارسال و امساله رئالئ آنالیز کن.
اسپانیول - رئال مادرید
این هم لینک بازی
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
امیدوارم با حضور کاکا و اوزیل در همون دقایق ابتدایی به گل برسیم
و نیمه اول کارو تموم کنیم
چون اسپانیول نشون داده پتانسیل بالایی تو امتیاز گیری از تیم های بزرگ مخصوصا تو زمین خودش داره
و الانم که 2 بازی خانگیشو برده
بازیه زیبایی بود و همین طور جذاب
رئال در هر 2 نیمه خوب بازی کرد ولی متاسفانه هنوز مشکل داره
مشکل رئال: وقتی توپ دست بازیکنان حریف هست بازیکنان کم می دوند واین باعث میشه تیم حریف تصاحب توپ و همین طور موقیعت گل زنی ایجاد کنه.
مورینیو باید کمی به بازیکنان فشار بیاره که زمانی که تو دست حریف است به دنبال توپ بدوند و توپ رو بگیرند و همون موقع ضدحمله بزنند.
دقت کنید ببنید دلیل تصاحب توپ بارسا چیست؟بارسا وقی توپ رو لو می ده بازیکنان همهگی به دنباله توپ می دوند و توپ رو سریع از حریف می گیرند.
مشکل رئال هم همین جاست نباید بره دفاع باید به بازیکنان حریف فشار بیاره.
من این تاکتیک رو فقط در سوپرکاپ دیدم و دیگه بعد از الکلاسیکو ندیدم.
اگه مورینیو امادگیه بازیکنان و همین طور مشکلات روحل کنه قهرمانیم.