واکنش باواریایی ها پس از پیروزی مقابل شالکه
وبسایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران- باواریایی ها در هفته ششم بوندسلیگا در گلزنکیرشن به مصاف شالکه رفتند و با پیروزی 2 بر 0 مقابل حریف بار دیگر به صدر جدول بازگشتند. بایرن با این پیروزی 5امین برد پیاپی خود در بوندسلیگا را جشن گرفت و با 15 امتیاز به تنهایی در مکان اول بوندسلیگا قرار دارد.
واکنش ها پس از دیدار شالکه - بایرن
کرستین نرلینگر:" اعتباری بسیاری برای تمام بازیکنان امروز تیم قائل هستم، ما در تمام طول بازی بسیار متمرکز بودیم هرچند که شالکه در نیمه اول چند شانس خوب داشت اما به غیر آن به طور کامل کنترل بازی در اختیار ما بود کاملا امروز مستحق پیروزی بودیم تیم به درستی تبدیل به یک واحد شده است و بسیار هماهنگ هستند و این بسیار امیدوار کننده است."
هاینکس:"ما دوباره به صدر بازگشتیم و این بهترین نیمه دوم فصل برای ما بود ما یم تیم خوب داریم که این امکان را برای پوشش جای خالی بازیکنان مصدوم و محروم به ما می دهد. با این حال این برای ما بسیار مهم است که آرین روبن و ماریو گومز را هر چه سریعتر در اختیار داشته باشیم."
مانوئل نوئر:" من بسیار خوشحال هستم که پیروز شدیم. شالکه در نیمه اول دو بار به دروازه ما نزدیک شد و در آن لحظات بسیار بد شانس بودند اما ما در دفاع امروز هم بسیار خوب بودیم. یک صخره سخت برای حریفان ایجاد کرده ایم و آن بسیار مهم است. من قطعا زمانی که در شالکه بودم کارهای بسیاری برای این تیم انجام دادم ولی حال مجبورم بازی خود را با تیم جدیدم هماهنگ کنم و شما می توانید از موقعیت ایجاد شده استفاده کنید."
توماس مولر:" من فکر می کنم به دلیل اجرای عالی خود در زمین ما احترام بسیاری را از حریفان خود کسب کرده ایم. ما در خطوط تدافعی و حمله بسیار بلاتر از حریف ظاهر شدیم و من به همین دلیل یک احساس بسیار خوب دارم."
رالف رانگنیک(سرمربی شالکه):" شانس های خوبی را در نیمه اول از دست دادیم ما شانس هایی برای دست یابی به دو یا حداقل یک گل داشتیم بایرن به سختی برای خود موقعیت ایجاد کرد اگر بازی 1 بر 1 و یا 2 بر 1 به سود ما می شد آن ها نمی توانستند شکایتی داشته باشند در نیمه دوم ما انرژی خود را از دست دادیم و آن پس از دیدار در لیگ اروپا که پنجشنبه شب برگزار شد بسیار طبیعی بود."
:bayern::bayern::bayern::bayern::bayern: