-
بازي بعد ميشه گفت حساسترين و مهمترين بازي فصل واسه ما يونايتديهاس!
بايد اين بازيو ببريم و بهشون نشون بديم نميتونن با پول مارو پشت سربزارن!
ما تيم اول شهر منچستريم و بايد اين بازيو ببريم!
خيلي دوست دارم نصري هم با شكست مقابل منچستر بفهمه چه اشتباهي واسه انتخاب تيمش كرده:hehee:
عشق است يونايتدroz::
-
هواداران منچستر چند درصد نسبت به قهرمانی تو چامپیونز لیگ اعتقاد دارند ؟؟؟؟؟؟؟؟؟:fek konam:
-
به نظر من منچستر بعد از رئال و بارسا مدعي قهرمانيه!
اگه منچستر تو نيم فصل يه بازيساز خوب بگيره تا تنها نقطه ضعفش يعني مرگز زمين حل بشه ميتونه جلو رئال و بارسا حرفي واسه گفتن داشته باشه!
منچستر تيم بزرگيه و نشون داده هميشه با كمترين ابزار بهترين نتايج رو ميگيره و يه تيم متحد و يكدسته!منچستر سال قبل با اقتدار به فينال اروپا رسيد و همه ديدند كه تا قبل از فينال منچستر از همه تيم ها سرتر بود!
اما بازي فينال نابرابر بود:gerye:منچستر تونسته بود با انديشه فرگي و استفاده از جووناش تيم هايي كه حتي از لحاظ مهره بهتر از منچستر بودن رو بزنه مثل چلسي و ... اما ديگه زورش به كيفيت و تجربه بارسا نرسيد و اين واقعيتي بود كه بايد قبول كنيم:gerye:
بارسا تو هر پست بازيكوناي بهتر و باتجربه تري نسبت به منچستر داشت و درعوض بازيكوناي منچستر كه بعضيهاشون واسه اولينبار تو فينال جام باشگاه ها بازي ميكردند تحت تاثير حساسيت اين بازي بزرگ و همين طور نام بارسا قرار گرفته بودند:gerye:
اما بارسا تو يه پست بيشتر از پست هاي ديگه نسبت به منچستر برتري داشت و اون هم ميانه زمين بود كه در غياب اسكولز توانايي مقابله با هافبك هاي خوب بارسارو نداشت! همه ديدند كه منچستر يه بازي آبرومند و جوانمردانه انجام داد و اگه فقط يه بازيكون تو وسط زمين داشت مثل جووني اسكولز:gerye:ميتونست شانسي واسه بردن داشته باشه!
امسال هم منچستر تو همين پست مشكل داره و اگه بخواد تو بازيهاي بزرگ مثلا بازي با رئال يا بارسا بايد يه فكري واسه هافبك هاش بكنه!رئال و بارسا بهترين هافبك هارو دارن و منچستر با اين هافبك ها نميتونه تو جنگ ميانه زمين پيروز باشه!
خلاصه حرفم اينه:منچستر با همين بازيكونا شانس قهرماني داره ولي كم!
ولي اگه يه بازيساز بخره ميتونه موفق باشه!
به اميد انتقام از.....و جبران شكست فينال قبل:balesh:
-
بازي بعد با منسيتي دايم دوستان منچستري و بقيه بچه هاي سايت بياين و نظرتونو بگين!
آيا منچستر ميتونه سيتي رو ببره؟دلايلتونو هم بگين!ممنون:ghelyon:
-
آخ جووووون بالاخره انتظار فرارسيد . خيلي بازي قشنگه چون اون مياد كه اينو از دور كنار بزنه واين ميادكه اونو بزنه:mage mishe:چي گفتم ولش كن:hehee: كلا بازي خوشملي ميشه ايشالله ايشالله منچستريونايتد منچستراوناتدو :hehee: ميزنه و منچستر اوناتد ازكورس كنار ميره
-
اگه اين بازيو ببريم خيلي روحيه ميگيريم و برعكس منسيتي از لحاظ روحي تضعيف ميشه!
چون بازي قبل جام خيريه قبل فصل هم بدجور ازشون برديم و اگه اينبار هم ببريمشون كه احتمالش هم خيلي زياده ديگه خيلي بد ميشه واسشون! اين همه خرج كردن و نميتونن ببينن منچستر با اين جوونا اين نتايجو ميگيره:ghelyon:
از اونجا كه بازي تو ورزشگاه ترسناك اولدترافورد برگزار ميشه و انگيزه بالاي يونايتد واسه تحقير سيتي جلو چشم يونايتديها احتمال برد منچستر خيلي زياده ولي بازم بازي سختيه!
اگه ببريم چي ميشه...:hehee:
-
به نظر من خیلی بازی قشنگی میشه هر دوتا تیم خیلی اماده ان ولی خدا کنه شبکه سه نشون بده:hehee:
-
اگه اين بازيو نشون نده كه ميريم راهپيمايي:hehee:
البته از اين صدا صيما بر مياد! مثل بازي با ليورپولchomagh
آره هردو تيم خوبن ولي منچستر ميزبانه و با حمايت هواداراي پرشور يونايتدي فقط واسه برد بازي ميكنهchomaghمنسيتي تو اين بازي با استرس بازي ميكنه چون از يونايتد ميترسه!
اينقدر از ما باختن كه حسابي تحت فشارند! يه جورايي شبيه وضعيت رئال دو سال پيش مقابل بارسا.هواداراي سيتي هنوز اون گل تاريخي روني رو به ياد دارن!همين طور هواداراي يونايتد:ghelyon:خدا قسمت كنه از اون گلها هم بزنيم تا حسابي بتركونيم:hehee:
روني هم آماده درخشش تو اين بازيه و دوباره به وضعيت آرماني رسيده!
خدا كنه اين بازي رو ببريم و يه گام بلند واسه قهرماني برداريم:balesh:
-
از تلوزیون ایران همه چیز بر میاد .بازی سختیه واسه منچستر امکان بردش 50 %
-
داداش من كه يه ساعت توضيح دادم چرا شانس منچستر بيشتره!
باز ميگي 50%؟:hehee:
خيلي منچسترو دست كم گرفتي ها!
اصلا يادت رفته بازي تو اولدترافود برگزار ميشه!نه؟داداش ما اينجا از تاتنهام و ارسنال و چلسي برديم كه خيلي هم قوي بودن! تازه با گلهاي زياد! حالا نوبت قتل منسيتي رسيده:hehee:
داداش منچستر خط حمله خيلي قوي و خوبي داره و همين طور خط دفاع مطمئن!
اگه هافبك وسطهامون تو روز خوبشون بازي كنند من قول ميدم كه منسيتي رو ببريم!
مطمئنا فرگي تركيبي به مراتب هجومي تر از بازي با ليورپول ميزاره تو تيم!
شايد جوينز هافبك دفاعي بازي كنه و جلوش ؟:mage mishe:هيچي معلوم نيست! يعني كارهاي فرگي معلوم نيست! شايد از پارك استفاده كنه و شايد از اندرسون!كه هردوشون خيلي دونده هستند!شايد هم از كريك يا فيچر استفاده كنه!
در كل منسيتي تو وسط زمين بازيكوناي بهتري داره ولي منچستر رو هم رفته از سيتي بهتره مخصوصا از لحاظ تاكتيكي!
اميدوارم يه بازي طوفاني رو از منچستر ببيميم و سيتي رو له كنيمchomagh
زنده باد منچستر:balesh: