ای خدا .آخه این چه تمیه بستید.خدا وکیلی مس هم تیمه که نمیتونید ببرید.4هفته فقط2 امتیاز؟5گل زده7گل خورده؟مکان تو جدول 17؟؟؟؟؟من فقط به کریمی افتخار میکنم که اگه این با غیرت رو هم نداشتیم دیگه هیچی نبودیم.علیههههههههههههههه ههههههه کریمی...
نمایش نسخه قابل چاپ
ای خدا .آخه این چه تمیه بستید.خدا وکیلی مس هم تیمه که نمیتونید ببرید.4هفته فقط2 امتیاز؟5گل زده7گل خورده؟مکان تو جدول 17؟؟؟؟؟من فقط به کریمی افتخار میکنم که اگه این با غیرت رو هم نداشتیم دیگه هیچی نبودیم.علیههههههههههههههه ههههههه کریمی...
پرسپولیس این بازی رو فقط و فقط به اشتباهات فردی مساوی کرد
وقتی دروازه که حقیقی باشه اونجوری توپ رو دفع میکنه و بازیکن خط دفاعی ماماتادول اون اشتباه فاحش رو میکنه
وقتی محمد سانتر بلد نیست استیلی یا دایی یا فرگوسن یا موئرینیو هم نمیتونن کاری بکنن چچون اینا فوتبال بلد نیستن
باز هم کریمی مثل بقیه بایزها جور تیم رو کشید و اگه اونو نداشتیم خدا میدونه چی میشد
من با تعویض های استیلی کلی حال کردم چون تیم زیرو رو شد
یه نکته دیگه زیر توپ کشیدنهای محمد نصرتی هست که تحت هر شرایطی زیر توپ میکشه واین اشتباه هست
پ.ن: چمن ورزشگاه هم خیلی کوتاه بود و توپ با سرعت بیشتر حرکت میکرد !
البته امشب باید انتظار کشید تا تیمهای استقلال و صبا وفولاد امتیاز از دست بدن و اختلاف در فاصله 6 یا 5 امتیاز بمونه
باید امیدوار بود و تا امشب صبر کرد
با این بازیکنهایی که اول فصل گرفت اصلا انتظار اینهمه ضعف رو نداشتم.هنوزم باورم نمیشه که 4 تا بازی اول فصل رو بدون برد پشت سر گذاشتیم.بازی با نفت 2 تا مشکل سخت خواهیم داشت:
1-بازی تو تهرانه و با کوچکترین لغزش جو ورزشگاه بهم میریزه و این یعنی نهایت استرس.
2-کریمی رو نداریم و باید منتظربمونیم ببینیم باز باید آقازمانی رو تحمل کنیم یا مازیارو برمیگردونن و محمد نوری میتونه جای کریمی رو پرکنه یا نه؟
هی گذشت اون زمان که تا اسم پرسپولیس میومد تیمای لیگ برتر نمیدونستن خودشون و تو کدوم آلونکی جاکنن
گذشت اون زمان که وقتی بهترین بازیکنمون از زمین اخراج میشد انگار که نه انگار تیم اسکلت خودشو حفظ میکرد و با قدرت بیشتری پا به زمین میزاشت
گذشت اون زمان که بازیکنا از تمام وجودشون واسه تیمشون میزاشتن
گذشت تمام اون لحظات خوب قدیم گذشت استیلی جون مادرت هر کار میکنی زود باش با تو آسیا آبرو داریم پارسال که سرمون و به زور جام حذفی بالا گرفتیم توروخدا یه کاری کن سرما امسال با افتخار بالا بره
نوع بازی و نگاه بچه ها رو به فوتبال تغییر بده که دارن اسم پرسپولیس به $$$$$$$$$$میکشن
:gerye::gerye::gerye::gerye:
من که دیگه کاری ندارم پرسپولیس میبره یا میبازه فقط امیدوارم سقوط نکنیم دسته یک!!!
مشکل اینه که همه دنبال مقصر میگردن ولی اگه واقعا پرسپولیسو دوست دارن همه باید کنار هم باشم نه مقابل هم.
البته این هنر مدیریت نیمه محترم باشگاهه که حاشیه رو از تیم دور کنه ولی کاشانی خودش آتیش بیار معرکه ست که با سکوتش بمب منفجر میکنه!!
من كه انقدر استرس داشتم قبل بازي رفتم قرص خوردم و خوابيدم . بدبخت بازيكنا چي كشيدن ديشب !
در اخبار اومده كه طرفداراي مس سرچشمه اول تشويق دايي رو شروع كردند .ديگه همه دشمناي پرسپوليس و هواداراي تيمهاي حريف ياد گرفتند فقط دايي رو تشويق مي كنند تا روحيه تيم رو خراب كنند . يه سري عقب مونده هم بجاي اينكه تحركات دشمن رو خنثي كنند خودشون آتيش بيار معركه ميشن
1_دوستان من تا وقتي تو استاديومها دايي تشويق بشه و به استيلي و بازيكنا ناسزا گفته بشه مطمئن باشيد نتيجه نمي گيريم . بازي بعد هم همينطور
2_ تيمي كه بدون فوروارد بره تو زمين نتيجه نمي گيره چون كار هافبك چيز ديگريه . بايد از خير نوروزي و غلومرضايي تا نيم فصل گذشت و بازيشون نداد .همينطور آقازماني و محمد .ديگه چند سال بايد يه بازيكن افتضاح باشه تا ازش استفاده نكني ؟!!
بازي بعد بايد از تركيب هاشميان و كاظميان در نوك استفاده بشه .البته كاظميان بصورت گوش راست . گلر هم ميثاق باشه .مازيار هم كاپيتان و فرمانده ميانه ميدان .وگرنه ...
fبه نظر من چیدمان بازی بعد به اینگونه باشه بهتره
شیث شکوری نصرتی نورمحمدی
مازیار زارع
فشنگچی بادامکی کاظمیان علی عسگر
هاشمیان
نوروزی
1.درحال حاضر با مصدومیت جدی اولادی مواجه هستیم ودر این شرایط باتوجه به نتیجه گیری ها توسط رضایی بهتر از نوروزی استفاده بشه چنان چه نوروزی در بازی بعد هم نتونه شرکت کنه گزینه ای جز رضایی برامون نمیمونه :mage mishe:
2.درسته علی عسگر میتونه به عنوان فوروارد و دفاع هم کار کنه ولی بهتر در پست تخصصی خودش به کار گرفته بشه در خط هافبکفضای بیشتری داره و میتونه بهترین عملکرد رو داشته باشه :mage mishe:
3.درنبود کریمی بی برو برگرد هاشمیان اولین و آخرین جاگزین مناسبه فقط به جای هافبک مهاجم به عنوان فوروارد پشت سر نوروزی باید بازی کنه:::::kl
4.مهمترین مشکل خط دفاعست که متاسفانه به جز نصرتی مدافع خوب دیگه ای نداریم و این مهم یکی از عوامل شکست ماست بهتر هرچه زودتر این مشکل برطرف بشه وگرنه آسیب جدی به تیم وارد میشه گرچه به شدت با حضور شکوری و نورمحمدی در تیم مخالفم ولی چه میشه کرد درحال حاضر بهترین گزینه ها هستند :mage mishe:
5.اما در خط هافبک اگر قرار باشه نوری مثل بازی قبل از آمادگی روحی و جسمی خاص خودش برخوردار نباشه بهتر کنار گذاشته بشه و به جای اون بادامکی به زمین بیاد در صورت نتیجه نگرفتن بهتر با همون نوری تعویض بشه:::::kl
به نظرمن پرسپولیس تا حالا خوب نبوده وهمش داره گل می خوره چون میگن تیمی که گل نزنه گل میخوره راستم میگن چون پرسپولیس امسال خط حمله اش خیلی ضعیف تر از پارساله.تنها گلزن خوب و شش دانگ پرسپولیس امسال کریمیه.که اونم حمایت نمیشه بازم صدرحمت به نصرتی.همه ی تیمام اینو فهمیدن با پوشش کریمی و با توقف حمله های پرسپولیس با خیال راحت حمله میکنن.الی الخصوص که پرسپولیس با خوردن گل اول شیرازه ی تیمیش ازهم میپاشه و همه ی نقشه ها نقش بر آب میشه هوادارام که امسال خودشان یار دوازدهم تیم حریف شدن.به نظر من که راهش گذاشتن یک زوج خوب برای کریمیه.یکی که هم با تجربه باشه هم به شیوه ی کار کریمی عادت داشته باشه مثه هاشمیان:ghelyon:
شنيدين نصرتي چي گفته ؟؟ گفته اگه كريمي اخراج نميشد بازي رو مي برديم همين مونده كه يكي از عوامل اصلي باختها و كسي كه جز زير توپ كشيدن كار ديگه بلد نيس بياد باخت تيمو بندازه تقصير كاپيتان و محبوبترين بازيكن تيم.
بابا به جاي اينكه به كريمي حسادت كنيد بريد يكم بازيتونو درست كنيد تا تيم آخر جدول اولين امتيازشو تو ليگ از پرسپوليس نگيره. تماشاچيا مي فهمن كي داره با تعصب بازي مي كنه و اونو تشويق مي كنن كه در حال حاضر فقط كريمي اينجوريه. اصلا اخراجش هم به خاطر تعصب و كلافگي اش از بازي بقيه بود و به نظرم عصبي شده بود.