1 فایل پیوست
پاسخ : عاشقان ناصر خان حجازی ( عقاب آسیا )
فرد ملکیان مهاجم پیشین تیم فوتبال استقلال و از شاگردان ناصر حجازی در بخشی از گفتگو با روزنامه استقلال جوان مورخ 19 تیر ماه 1390 خاطره جالبی از اسطوره ورزش ایران نقل کرد که در زیر می خوانید :
روزی حجازی مرا صدا کرد و از من پرسید که فرد تو به کلیسا میروی ؟ پاسخ دادم که هفته ای یک بار. گفت : گناهکاری؟ در جواب گفتم چه بگویم ناصر خان ،
همه گناه می کنند.
سپس حجازی جمله ای به من گفت که با این حرف منقلب شدم.حجازی گفت : شش روز هفته سر خودت را کلاه میگذاری ، دروغ می گویی ، گناه میکنی و یک روز هفته می روی خانه خدا؟ آن یک روز را نیز نرو یا آن شش روز را گناه نکن .
بعد از آن سعی کرده ام تا حرفش را همیشه آویزه گوش خود نگاه دارم.
سپس فرد ملکیان شخصیت حجازی را اینگونه توصیف کرد : پشت آن چهره قاطع و مغرور ، آدمی مهربان ، دل نازک ، زود رنج و حساس بود که برای این دنیا زندگی نمی کرد.او می توانست در این دنیا به هر چه می خواهد برسد و اگر بر خلاف میلش زندگی میکرد ، به ظاهر موفق تر نیز میشد اما او این گونه نبود و به اصول اخلاقی اش احترام می گذاشت و پایبند بود
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
1 فایل پیوست
3 سال گذشت...
هیچ وقت از یادم نخواهی رفت... چون تو در قلب منی...
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]