به نظرتون مدیرا نباید اپ دیت باشن و افراد فعال جایگزین مدیر های راکد بشن؟مدیر محترم خواهش می کنم افراد فعالی رو که پست های مفید میدن جایگزینمدیرانی کنید که خودتونم بهتر میدونین چند ماهیه پست ندادن
هرچی انجمن فعال تر بهتر
نمایش نسخه قابل چاپ
به نظرتون مدیرا نباید اپ دیت باشن و افراد فعال جایگزین مدیر های راکد بشن؟مدیر محترم خواهش می کنم افراد فعالی رو که پست های مفید میدن جایگزینمدیرانی کنید که خودتونم بهتر میدونین چند ماهیه پست ندادن
هرچی انجمن فعال تر بهتر
دوست عزیز و گرامی این چه حرفیه میزنی ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط rezaorumchi [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اینجا همه مدیران زحمت میکشن ! چرا سعی دارین که فعالیت عده ای رو تحت الشعاع قرار بدید ؟
خودم رو مثال میزنم .........
بنده مدیر گلهای لیگ ایتالیا هستم و تخصصم گذاشتن گلها و لحظات حساس این لیگ هست ! حالا وقتی که لیگ ها تموم شده من چطور بیام گلها رو بذارم ! یا خیلی از مدیرای دیگه که مدیر بخش هواداران هستند و با تموم شدن لیگ های اروپایی و تا شروع مجددش نمیتونن پست بدن ! این دلیل بر این نیست که شما میایی و بحث جایگزینی رو وسط میکشی !
ایشالا با شروع شدن لیگ های اروپایی همه به روال سابق برمیگردند.......
موفق باشی.......
سلام.من تازه اومدم توجمع دربی ومحیط جالبی بوده برام.من دوست دارم یه قسمت دوستان بزارن که مخصوص عکسای جالب وبدون شرح باشه که دوستان توقسمت های دیگه تو پستاشون زیاد از عکس استفاده نکنن .اسمشم بزاریم بدون شرح
به نظر من که جالب میشه که تاپیکی باشه که بشه توش عکسهای خاصی رو قرار داد .
متشکرم وخسته نباشید
منظور از عکسهای خاص چیه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط omid.b [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
چونکه اینجا فقط عکسهای فوتبالی قرار می گیرد.(انجمن تخصصی فوتبال)roz::
غیر از این تاپیک: [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]./
داداش من هیچ وقت اسم نبردم منظورمم شما نبودی بیخودی پیاز داغشو زیاد نکن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ibrahim [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من منظورم عکس های توقالب طنز بود که میتونه کالیکاتور های از بازیکنان فوتبال یاتیم ها باشه
یا هر عکسی که به ورزش مربوط میشه
این فقط یه پیشنهاد بو که شایدم زیاد جالب نباشه.
به هر حال مرسی
از مدیریت سایت به خاطر این سایت فعال تشکر میکنم
لطفا در قسمت فروشگاه محصولات متنوعی قرار دهید
تکراری نباشند
معمولا 90 درصدشون تکراریه
دوست عزیز بنده خودم رو مثال زدم تا به مدیرای عزیز دیگه بر نخوره !نقل قول:
نوشته اصلی توسط rezaorumchi [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
شما هم اگه خیلی فعالی به فعالیتت ادامه بده ! مطمئن باش بی نصیب نمیمونی !
موفق باشی.......
با سلام خدمت دوستان عزیز
به نظر من سایت دربی دو تا ایراد داره
1_سایت باید نشانه هایی داشته باشد که کاربران رو از یکدیگر جدا کند مثلا کاربری که 500 پست گذاشته نباید مثل کسی باشه که 10 پست گذاشته کمترین کاری که میتونه سایت انجام دهد این است که رنگ اسمشون رو تغییر بده مثل مدیران که یک رنگ خاصی داره نام کاربریشون
2_ سایت دربی اگه بتونی مثل سایت فوت ایران کاری کنه که سالانه کاربر های فعالش رو انتخاب میکنه و به آنها نشانه میدهد خیلی خوب بود به طور مثال زیر اسم یک کاربری نوشته بهترین سرپرست سال90
نقل قول:
نوشته اصلی توسط rezadel [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
داداش مثل اینکه کامل قاط زدی و جنبه انتقاد نداری من منظورم اینه که کسایی جای کسایی که فعالیت نمیکنن بیان تا اون انجمن رو منظم نگه دارن من منظورم نه خودم بود نه تو میفهمی اینو؟