تبریک میگم به همه ی طرفدارای نکونام و اساسونا ـــ با این برد اوسا هفتم شد ـ ولی امیدوارم یه سهیمه بگیره
نمایش نسخه قابل چاپ
تبریک میگم به همه ی طرفدارای نکونام و اساسونا ـــ با این برد اوسا هفتم شد ـ ولی امیدوارم یه سهیمه بگیره
منم تبريك ميگم
سهميه چيه اين تيم بوي قهرماني ميده.....!!!!
جدا از همه چي اگه از اول فصل محكم بازي ميكردن الان وضعيتشون تو جدول خيلي خوب بود ولي واقعا كاري كردن نه به ده تا گلي كه دور رفت خوردن نه به الان !البته گل آفسايد بارسا هم كه.....
ولي اگه شجاعي بود اوسا بهتر از اين بازي ميكرد
نکونام و مسي در شب با شکوه دي ناوارو(عکس)
جواد نکونام طرفدار جدي بارسلوناست اما تيم او بعد از تحقير 8 گله در نوکمپ انتقام سختي از بارسا گرفت و روياي کمرنگ قهرماني بارسلونا را به صفر نزديک کرد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
جوادنکونام ستاره ایرانی اوساسونا در این بازی ستاره میدان نبود اما به عنوان هافبک دفاعی کارش را به خوبی انجام داد.او مثل این صحنه چندباری ضدحمله های بارسا را ناکام گذاشت.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
گالاتاسراي مشتري جواد نکونام شد
پايگاه خبري "فيچايس" اسپانيا از تمايل باشگاه گالاتاسراي ترکيه براي به خدمت گرفتن اين بازيکن خبر داده است.
اين پايگاه اينترنتي نوشته است: "اين موضوع در حالي است که هافبک ايراني اوساسونا تا پايان سال 2013 با اين تيم قرارداد دارد. با وجود اينکه قرارداد اين بازيکن براي هواداران کمي عجيب و غريب به نظر ميرسد اما نکونام تا به حال 163 بازي براي تيم شهر پمپلونا انجام داده و در اين بازيها 25 گل به ثمر رسانده است."
سايت "فيچايس" در ادامه گزارش خود آورده است: "بر اساس اعلام سايت «کادنا سر ترکيه»، باشگاه گالاتاسراي تمايل دارد در فصل آينده اين هافبک ايراني را به خدمت بگيرد."
نکونام تا پايان فصل 2013 ـ 2012 با اوساسونا قرارداد دارد و بايد ديد در پايان فصل جاري چه اتفاقي براي کاپيتان تيم ملي فوتبال ايران رخ خواهد داد.
اگر بنا به نوشته سايتهاي اسپانيايي و ترکيهاي باشد، انتقال جواد نکونام به گالاتاسراي را بايد تمام شده دانست. دو سال قبل هم به نظر ميرسيد اين معامله تمام شده است. آن روزها گالاتاسراي و فنرباغچه به طور جدي به دنبال او بودند. همه باور کرده بودند نکو قرار است به ترکيه برود ولي در آخر، جواد با اوساسونا تمديد کرد. حالا رسانههاي مختلف اسپانيايي و ترکيهاي از انتقال دوباره نکو به ترکيه نوشتهاند. انتقالي که به نظر ميرسد در تابستان سال آينده، صورت بگيرد. نکو فعلا ترجيح ميدهد اطلاعات زيادي در اين باره ندهد.
گفته بودي با پيراهن اوساسونا در اروپا خداحافظي ميکني، ولي انگار دارد اتفاقاتي ميافتد.
البته من گفتم اگر قرار است از فوتبال خداحافظي کنم اين اتفاق با اوساسونا ميافتد، ولي زندگي است و هزار تا اتفاق. همان موقع گفته بودم شايد به ايران برگردم. ولي همانطور که پيش از اين گفتهام، در اين 6 فصلي که با اوساسونا بودم، واقعا خاطرات خيلي خوبي برايم رقم خورد. به اين تيم وابستگي زيادي دارم. به شهرش، به طرفدارانش... خودم را عضوي از اين خانواده بزرگ ميدانم. در اين سالها چندين بار به من پيشنهاد شد بروم، ولي هر بار گفتم دوست دارم بمانم و تمديد کنم.
وقتي هم مقايسه ميکنيم، اسپانيا با ترکيه اصلا قابل قياس نيست.
بله، واقعا قابل قياس نيستند. ترکيه جزو ليگهاي درجه دوي اروپايي به حساب ميآيد ولي اسپانيا بهترين ليگ دنياست. هر بازيکني واقعا شانس بازي مقابل ستارههاي بارسا و رئال را پيدا نميکند. من هميشه عاشق اين ليگ بودم. وقتي ميخواستم به اوساسونا بيايم، از آلمان هم پيشنهادهاي خوبي داشتم ولي آنها را رد کردم چون دوست داشتم در لاليگا باشم. الان هم دوست دارم در اين ليگ باشم و به همين اوساسونا قانع هستم ولي طبيعتا بايد اين تصميم دوطرفه باشد. من به تنهايي تصميم گيرنده نيستم.
دقيقا نکته مهم همين است. گويا با رقمي که تو ساليانه ميگيري، آنها بدشان نميآيد تو را به باشگاه ديگري واگذار کنند.
اين ديگر پاي ميز مذاکره مشخص ميشود. تا الان باشگاه هيچ چيزي به من نگفته. تا ژوئن2013 با اوساسونا قرارداد دارم، خودم دوست دارم براي فصل بعد هم تمديد کنم، ولي حالا اگر بحث روي چيز ديگري باشد، بايد دوباره پاي ميز مذاکره بنشينيم.
ليگ ترکيه را دوست داري؟
الان زود است در اين باره حرف بزنيم. من حتي تا قبل از اينکه خبرنگاران تماس بگيرند و بگويند اين خبر در رسانههاي ترکيه چاپ شده، خبر نداشتم چنين پيشنهادي هست. براي خود من چيز جديدي نبود. چون همانطور که ميدانيد قبل از اين هم بحثهاي زيادي بود که من بروم ترکيه و در همين گالاتاسراي بازي کنم، ولي قرار نيست هر چه در مطبوعات مينويسند درست باشد. شايد اصلا جريان چيز ديگري باشد. حتي اگر پيشنهاد باشد، شايد پاي ميز مذاکره اتفاقات ديگري هم بيفتد. همانطور که در اين چند سال خود شما بارها فکر ميکرديد که من قرار است از اوساسونا بروم ولي ماندم.
الان تو 31 سال داري. فکر ميکني شايد يک روز مثل مهدي مهدويکيا يا وحيد هاشميان به ليگ برتر ايران هم برگردي؟
به هيچ عنوان از الان چيزي را نميشود پيشبيني کرد، ولي هر احتمالي وجود دارد. در حال حاضر که پيراهن اوساسونا را به تن ميکنم. از آينده هم که کسي خبر ندارد. ممکن است هزار تا اتفاق بيفتد و اصلا من از جاي ديگري سر در بياورم. خوبي زندگي همين است. ولي چيزي که مشخص است اينکه من به زندگي در اسپانيا عادت کردهام. دوست دارم تا آخر فوتبالم در اروپا باشم. الان هم آمادگي زيادي دارم و ميتوانم باز هم در سطح اول دنيا بازي کنم.
بازي با گرانادا را در پيش داريد. فکر کنم سه روز ديگر، درست است؟
بله، در خانه بازي داريم. بازي رفت را در خانه آنها مساوي کرديم. بعد از اين بازي هم به اميد خدا راهي تهران ميشوم تا براي بازي قطر در خدمت تيم ملي باشم.
دوشنبه در تهران خواهي بود ديگر؟
بله، ما يکشنبه بازي داريم. بعد از بازي به فرودگاه ميروم تا راهي فرانکفورت شوم. سپس با پرواز فرانکفورت - تهران به ايران ميآيم تا دو روز قبل از بازي قطر، در خدمت تيم ملي باشم.
به نقل از سایت گل، دوباره با مسعود شجاعی هم کلام شدیم تا در مورد وضعیتش بپرسیم اما او ما را به جایی برد که فکرش را نمی کردیم. او از توهین به دایی در یک تئاتر ناراحت است و فقط در مورد این توهین حاضر به حرف زدن شد. او از این تعجب می کند که چطور یک جامعه در قبال توهین به اسطوره اش سکوت می کند. واقعیت هم همین است که برای کسی مهم نبود به دایی بی احترامی شده است. هنرمندان به فکر سیمرغ های جشنواره بودند و وقتی برای دفاع از دایی نداشتند و در فدراسیون فوتبال هم بحث رای برای ریاست مهم تر از بیانیه برای حمایت از علی دایی است. مصاحبه مسعود را بخوانید:
* مسعود؛ از شرایط جدید که با آن روبه رو هستی حرف بزنیم. از دوران پس از مصدومیت؟
- نیاز نیست در مورد من حرفی بزینم در ایران اتفاقاتی می افتد که باید در مورد آنها حرف زد نه وضعیت من و مصدومیتم.
* اتفاقی افتاده؟
- همه اتفاقات در ایران می افتد. دیگر قرار است چه اتفاقی بیفتد. بی احترامی و بی حرمتی به آخرین حد خودش رسیده است و کسی هم ککش نمی گزد!
* در مورد چه حرف می زنی؟
- در مورد بی حرمتی ها که از حد خارج شده است. شما به جای مصاحبه با من باید از این رفتار بی شرمانه می نوشتید. یک گروه به اصطلاح هنرمند از خارج از کشور بیایند و به اسطوره فوتبال ایران توهین کنند و کسی صدایش در نیاید. واقعا تاسف بار است!
* در مورد تئاتر و توهین به علی دایی حرف می زنی؟
- بله همین طوری است. شما یک جوری حرف می زنید که گویا مساله عادی بود و اتفاق خاصی رخ نداده. بی شرمانه تر از این می شود که یک گروه از خارج بیاید و به اسطوره یک کشور توهین کنند و کسی هم معترض نباشد. در فرانسه یک طنز پرداز تلویزیونی به زیدان توهین کرد. آنقدر مردم اعتراض کردند که آن فرد را دادگاهی کردند یا در اسپانیا یک کاریکاتوریست کارتونی در مورد کاسیاس کشید که اکثر مردم اسپانیا به او معترض شدند اما در ایران یک گروه از بیرون از ایران می آیند به علی دایی بی احترامی به این بزرگی می کنند اما کسی حتی یک اعتراض هم نمی کند. اگر یک هنرمند یا بازیگر هم بود چنین واکنشی در جامعه داشت تا الان صدها بیانیه و مصاحبه شده بود اما بی احترامی به فوتبالیست ها و فرد چون علی دایی هیچ واکنشی نباید داشته باشد.
* آن گروه مدعی شده اند عمدی نبود؟
- صد در صد عمدی در کار بوده. این همه اسم؛ قطعا با برنامه ریزی کامل این اسم و آن رفتار انجام شده بود. یک فوتبالیست اگر کاری می کند چطور کسی قبول نمی کند که اشتباه به عمد نبوده اما توهینی به این بزرگی را چطور قبول کنیم عمدی نبوده!
* تو می گویی باید کسی معترض می شد؟
- من از این تعجب می کنم که چرا کسی حرفی نمی زند. به اتفاقات کوچک تر از این هم پرداخته می شود اما کسی به توهین به دایی معترض نمی شود! تعجب آور است حتی کسی هم از او عذر خواهی نکرد.
* در مورد خودت حرف بزن؟
- حرفی در مورد خودم ندارم. وقتی به دایی با این همه فداکاری و افتخار این طور رفتار می شود که کسی در مقام دفاع از او بر نمی آید وای به حال دیگران.
محمودرضا فاضلينکونام ميتواند تا 40سالگي دراوساسونا بماند
مدير برنامههاي جواد نکونام با بيان اينکه نميتواند درباره پيشنهاد باشگاه گالاتاسراي به اين بازيکن صحبت کند، گفت: قرارداد نکونام با باشگاه اوساسونا به گونهاي است که او ميتواند حتي تا 40 سالگي هم براي اين باشگاه بازي کند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] محمودرضا فاضلی در گفتگو با مهر در خصوص پیشنهاد باشگاه گالاتاسرای به جواد نکونام اظهار داشت: در این چند سال فعالیتم در فوتبال هیچ وقت درباره پیشنهاد باشگاهها به بازیکنانی که مدیربرنامه آنها هستم صحبت نکردهام. وقتی مذاکراتی بین باشگاه و یک بازیکن برای امضای قرارداد انجام میشود، خود باشگاه در صورت صلاحدید آنرا اعلام میکند.
وی افزود: فعلا جواد نکونام با باشگاه اوساسونا قرارداد دارد و اگر اتفاقی هم برای امضای قراداد جدید رخ بدهد باشگاه آن را رسانهای خواهد کرد.
فاضلی در پاسخ به این سئوال که "نکونام با اوساسونا تا چه زمانی قرارداد دارد؟" تاکید کرد: قراداد نکونام با اوساسونا حالت خاصی دارد و او تا هر زمانی که بخواهد میتواند در این باشگاه بازی کند. این قراداد به گونهای تنظیم شده است که نکونام حتی تا 38 و 40 سالگی هم میتواند در صورت تمایل برای اوساسونا بازی کند.
مدیربرنامه های دو بازیکن ایرانی اوساسونا، در خصوص آخرین وضعیت مسعود شجاعی هم خاطرنشان کرد: مسعود سختیهای زیادی را در این مدت تحمل کرد و یک مصدومیت کوچک عواقب بدی برای او داشت و حتی 9 ماه او را از فوتبال دور نگه داشت. خوشبختانه عفونت پای این بازیکن کاملا برطرف شده است و او فیزیوتراپی را آغاز کرده است.
فاضلی در خصوص "زمان بازگشت شجاعی به فوتبال" یادآور شد: او باید پله به پله مراحل آمادگیاش را پشت سر بگذارد. مسعود اواسط این ماه یکبار دیگر با پزشک خود در آلمان جلسه دارد و برنامههای بعدی تمرینش بعد از این جلسه مشخص میشود. با این حال زمان دقیق بازگشت او هنوز معلوم نیست.
ديشب ساعت 2 نصفه شب تكرار بازي اوساسونا و بارسلونا رو پخش كردن كه طبيغتا تا 3 و نيم طول كشيد.. اونقدر خوابم ميومد كه آخراش چشام آلبالو گيلاس.. شبكه 3 براي رفع تكليف مياد دم صبح بازي رو پخش ميكنه .. مهمترين نكته در مورد اين بازي اينه كه بارسا به مربيش باخت .. ژاوي و انيستا و فابرگاس روي نيمكت بودن ضاهرا گوارديولا خيلي خيلي اوساسونا رو دست كم گرفته بود.
نکونام و دژاگه از سهشنبه در تمرين تيم ملي
دو بازيکن لژيونر تيم ملي فوتبال از روز سهشنبه در تمرينات حضور پيدا ميکنند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] از بین بازیکنان لژیونر تیم ملی جواد نکونام و اشکان دژاگه به اردوی تیم ملی اضافه نشده اند. در همین راستا خسرو والی زاده مدیر رسانه ای تیم ملی اعلام کرد نکونام و دژاگه صبح روز سه شنبه در تمرینات تیم ملی حاضر می شوند.
دیدار ایران و قطر ساعت ۱۷ روز چهارشنبه 10 اسفند در چارچوب مرحله اول گروهی جام جهانی 2014 برزیل در ورزشگاه آزادی برگزار میشود.
پيروزي اوساسونا با گلزني نکونام
کاپيتان تيم ملي ايران بار ديگر براي باشگاه پامپلونايي گلزني کرد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] اوساسونا در لالیگا با نتیجه دو بر یک گرانادا را از پیش رو برداشت. گل اول اوساسونا را جواد نکونام روی پاس آلوارو سخودو زده و گل دوم را دژان لکيک، ستاره دیدار مقابل بارسا به ثمر رساند.
در این بازی تک گل گرانادا را مايکل ريکو وارد دروازه اوساسونا کرد.
این پنجمین گل این فصل نکونام در لالیگا است.