سلام لطفا به گروه پانزدهم از ليگ دسته ششم توجه کنید. هنوز امتیاز بازی من محاسبه نشده در صورتیکه نتیجه برد تو تاریخچه بازیها هست امتیازش تو جدول محاسبه نشده و تیم من کیوان تو جدول یه بازی کمتر داره.
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام لطفا به گروه پانزدهم از ليگ دسته ششم توجه کنید. هنوز امتیاز بازی من محاسبه نشده در صورتیکه نتیجه برد تو تاریخچه بازیها هست امتیازش تو جدول محاسبه نشده و تیم من کیوان تو جدول یه بازی کمتر داره.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط reza_ss73 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
فقط توی 2 سال آخر کمی زودتر خسته می شن
ولی اگه مثلآ آمادگیشون 100٪ باشه با دوران جوونیشون فرقی نمی کنه
حالا ممکنه توی هر بازی 1٪ (بعضی اوقات با توجه به آب و هوا و سیستم ) بیشتر از بقیه خسته شن ولی در حالت برابر یک بازیکن 100٪ آمده 40 ساله با همون بازیکن 100٪ آماده 22 ساله فرقی نمی کنه
سلام میخواستم بدونم آیا راهی برای تغییر نام استادیوم یا مربی هست یا نه؟اگه هست چطور باید تغییر داد؟
1.بازيكنهاي دوستاره كه يك يا دو فاكتورشون صفر هست رو چه طور ميشه از صفر بودن نجات داد؟مگه ميشه كه يك بازيكن دوستاره مثلا سرعتش حتي 10از 100 نباشه وكلا مساوي صفر باشه؟
2.حداكثر زمان برگشتن يك بازيكن مصدوم پزشكي به تيم چقدر هست؟با داشتن دكتر وبدنساز چقدر هست؟الان زلاتان ابراهيمويچ مدتهاست توي مصدوميت پزشكي هست و نميشه ازش استفاده كرد.چرا؟
3.اگه (حتي با داشتن آناليزور) از بازي بعد فقط دوبازيكن حريف ودرصدشون ديده بشه بايد چيكار كردتا بتونيم همه بازيكنهاي حريف و درصدهاشون رو ببينيم؟يعني تيم حريف فقط دوتا بازيكن داره وبا همين دوتا بازيكن 3تا مساوي ويك برد بدست آورده؟
4.اولويت تعويض بازيكنهاي مصدوم به چه صورتي هست؟آيا بايد در ترتيب بازيكنهاي ذخيره مناسبترين بازيكن براي همه پستهارو در بالاترين رديف قرارداد؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsanab [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اگه استادیوم رو بخرید می تونین اسمش رو عوض کنید
[QUOTE=دهداري;69215]1.بازيكنهاي دوستاره كه يك يا دو فاكتورشون صفر هست رو چه طور ميشه از صفر بودن نجات داد؟مگه ميشه كه يك بازيكن دوستاره مثلا سرعتش حتي 10از 100 نباشه وكلا مساوي صفر باشه؟
سلام عزیز
هیچ بازیکنی دیگه صفر نیست
یه مدت این اتفاق افتاده بود و بعضیا که توی اون موقع اون بازیکنا رو خریدن با این مشکل مواجه هستند که الان هم توی ترکیبشون می بینین بعضی از فاکتورای ای نبازیکنان 0 شده
اما توی محاسبات با فاکتورهای اصلاح شده موثر هستند
برای اطلاع از قدرت اون بازیکن به بازار نقل و انتقالات برید
2.حداكثر زمان برگشتن يك بازيكن مصدوم پزشكي به تيم چقدر هست؟با داشتن دكتر وبدنساز چقدر هست؟الان زلاتان ابراهيمويچ مدتهاست توي مصدوميت پزشكي هست و نميشه ازش استفاده كرد.چرا؟
مصدومیت ها با توجه به آمادگی بازیکن موقع مصدومیت هست
اگه موقعی که بازیکنتون مصدوم شده آمادگیش خیلی پایین بوده و ازش باز هم استفاده کردید ممکنه تا 10 - 11 روز هم مصدوم باشه
که می شه 1 فصل و نیم
ولی معمولآ مصدوم ها 5 روزه خوب می شن
3.اگه (حتي با داشتن آناليزور) از بازي بعد فقط دوبازيكن حريف ودرصدشون ديده بشه بايد چيكار كردتا بتونيم همه بازيكنهاي حريف و درصدهاشون رو ببينيم؟يعني تيم حريف فقط دوتا بازيكن داره وبا همين دوتا بازيكن 3تا مساوي ويك برد بدست آورده؟
هیچ تیمی نمی تونه کمتر از 19 بازیکن داشته باشه
ممکنه بعضی اوقات توی Load کردن تیم حریف سیستم نتونسته اطلاعات رو کامل در اختیارتون بگذاره
احتمال این امر توی زمانایی که بازیها در حال محاسبه هست ممکنه رخ بده
البته کمتر از 1٪ این مشکل پیش می آد
4.اولويت تعويض بازيكنهاي مصدوم به چه صورتي هست؟آي
ا بايد در ترتيب بازيكنهاي ذخيره مناسبترين بازيكن براي همه پستهارو در بالاترين رديف قرارداد؟
به صورت تصادفی سیستم یکی رو می گذاره توی زمین
دلیلش هم اینه که اگه قرار باشه حساب شده تعویض انجام بشه تیم هایی که مربی ندارن هیچ ضرری نمی کنن و می گن فوقش نیایم سر تیم و یکی مصدوم شه فلان بازیکن می اد توی زمین
برای همین کاری کردیم که مربیانی که سر تیم نمی ان خیلی تیمشون منظم نباشه
موفق باشید
باز هم از پاسخگويي سريع سپاسگذارم.:hooora:
اين مواردي كه اينجا درباره شون توضيح داده ميشه توي جايي قبلا بيان نشده بودند؟اگه بوده ممنون ميشم آدرسشو بديد تا زياد به اينجا مراجعه نكنيم.اگرم نبوده خواهشا اين موارد توضيحي رو يك جايي براي اطلاع همه مربيها متمركز كنيد:motalee:
....................
لطفا ترتيبي بديد كه وقتي يك تيم در روز بعد دوتا بازي (ليگ+تورنمنت) داره حداقل از وضعيت آب وهواي هردوبازي مطلع بشه تا براساس منفعتش(نتيجه گيري در ليگ يا نتيجه گيري در تورنمنت) از يكبار تمرينش بتونه حداكثر استفاده رو ببره.الان احتمال داره كه نتيجه گيري در تورنمنت براي يك تيم از نتيجه گيري بازي ليگش با ارزشتر باشه اما بعلت بيخبري از آب وهواي بازي تورنمنت براساس آب وهواي بازي اول(ليگ) تمرين روزانه شو تعيين كنه واز تمرين ويژه براي تورنمنت دستش كوتاه بمونه.
با سلام.می خواستم بدونم چرا من با اینکه 2 برد در این لیگ از 2 بازی ای که انجام دادم تو لیگ بدست آوردم آما مبلغ برد دوم(1000 سکه) و امتیاز برد دوم در لیگ ستاره ها برام محاسبه نشده
تیم madrid75 گروه هفتاد و ششم از ليگ دسته هفتم
سلام در مورد اینکه گفتید هیچ بازیکن دو ستاره که یکی از قدرتاش 0 باشه نداریم
Pique
Pique قد: 192
بازیها: 29
گل زده: 6
كارت زرد: 7
كارت قرمز: 0
شماره: 3
تخصص: مدافع گلزنی
70 دفاع
60 سرعت
0 قدرت
84 خشونت
69 سرزنی
79 بازی سازی
83 شوت
70 پاس
76 تكنیك
0 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دوستان یه کاری بکنید این بازیکنایی که ستاره ندارن مثل
Almunia
Diego
Diego
Valencia
Alex
Frings
Amauri
بتونیم بفروشیم.که یه پولی دستمون بیاد بازیکن دوستاره بخریم
شما که الان این قسمت رو که بخوای این بازیکنارو بفروشید بستید یه جوری درست کنید که بتونیم بفروشیمشون
اینارو من الان تو تیمم دارم برای خرید بازیکن دوستاره یا باید بازیکن نخرم یا باید اینا رو به قیمت0تومان از تیمم از دست بدم
مدیر محترم من یه سوال دارم
آیا میشه
نام تیم
و ایمیل
و رمز
خودمونو تغییر بدیم