پیروانی: من دست تک تک هواداران آبادانی را میبوسم.
سرمربی تیم فوتبال نفت آبادان گفت: پهلوان تا زنده است باید قدرش را دانست و من هم علی دایی را دوست دارم او اسطوره فوتبال ما است.
به گزارش خبرگزاری فارس، غلام حسین پیروانی در نشست خبری پیش از مسابقه با راه آهن در نشست خبری اظهار داشت: راه آهن تیم خوبی است که کادر فنی قوی دارد و علی دایی این تیم را هدایت میکند و مربی نیز شخصیت خود را به تیم میدهد. بازی سادهای برابر تیم راه آهن نداریم؛ اما با تمام توان مقابله این تیم بازی میکنیم.
وی افزود: نگاه نمیکنیم که راه آهن 7 امتیاز دارد، باید مراقب باشیم زیرا راه آهن تیم ضعیفی نبوده و معمولا در دقایق آخر بازیهای این تیم به تساوی کشیده شده است.
پیروانی در مورد رابطه دوستانهاش با علی دایی اظهار داشت: 25 سال پیش علی دایی با افشین پیروانی به منزل ما آمدند و این رابطه از آن موقع گرم بوده است، من همیشه علی دایی را دوست داشتم او اسطوره فوتبال ما است و در فوتبال جهان شناخته شده است. پهلوان تا زنده است باید قدرش را دانست، وقتی پهلوان از بین رفت دیگر فایدهای ندارد.
پیروانی عنوان داشت: علی دایی را همه دوست دارند، او زمانی که در تیم ملی چه در سایپا و چه در پرسپولیس بود وقتی پیروز میشد من به او تلفن میکردم و تبریک میگفتم.
پیروانی در مورد اعتراضهایی که برخی اوقات تماشاگران آبادانی به او میکنند گفت: آبادانیهای اصیل رابطه خوبی با ما دارند و همواره حامی تیمشان هستند. البته در یک صندوق 30 تن یک سیب گل زده پیدا میشود، مشکلی نیست اکثر آبادانیها از تیم و شرایط آن راضی هستند، آنهایی هم که چنین کارهای میکنند دشمنان غلام پیروانی نیستند دشمن صنعت نفت هستند. من با یک تلفن آمدهام و با یک تلفن هم میروم، اعضای هیئت مدیره باشگاه من را آوردند و اگر نخواهند با یک تلفن هم میروم و آنهایی که دشمن دوست ما هستند اجازه بدهند تیم کارش را بکند. آبادانیهای اصیل تیم را هدایت میکنند و من دست تک تک آنها را هم میبوسم.
پیروانی در مورد وضعیت تیم نفت آبادان گفت: تیم ما تمرینات خوبی داشته است و ما کاری به نتایج راه آهن نداریم که مساوی کرده و یا شکست خورده است هر بازی شرایط خاص خودش را دارد. علی دایی همیشه میتواند موج مثبت به تیمش بدهد. هر تیمی که فردا از موقعیتها بهتر استفاده کند برنده میشود. همه بایکنان نفت خوب هستند اما روح الله عرب دچار آسیب دیدگی شدید شده است و رباط صلیبی پاره کرده است. ما بازیکنان خوبی داریم اما در خط حمله هیچ کس مثل روح الله عرب نیست شاید این هم حکمت خدا است.
وی افزود: بازی سادهای نیست و رقابت در پایین و بالای جدول فشرده است.
پیروانی در مورد این که نظرش در مورد اعضای سیاسی هیئت مدیره استقلال و پرسپولیس چیست، گفت: من هیچ نظری ندارم اگر خوبشان را بگویم که گفتهام و اگر هم بدی بگویم بد میشود. من کدخدای خانه مردم نمیشوم. استقلال و پرسپولیس دو تیم محبوب ایران هستند و من قضاوت بلاتصور نمیکنم.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]