سینا جان این پیغامی که برات اومده باید توسط یکی از مدیرهای سایت تایید بشه تا برهنقل قول:
نوشته اصلی توسط sina acm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
سینا جان این پیغامی که برات اومده باید توسط یکی از مدیرهای سایت تایید بشه تا برهنقل قول:
نوشته اصلی توسط sina acm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خوب میدونم مشکل اینجاست که چرا تایید نمیشه اصلا کدوم مدیر باید تایید کنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط neko-06 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
1 سال شد
نقل قول:
سلام عزیز
اولآ این چه قالبیه که استفاده می کنی ؟ heee::
این همه قالب خوب داریم توی سایت !
از پایین می تونی انتخاب کنی عزیز
اون 1 هم واسه زمانی هست که سایت یه چیزایش باید تایید می شد
واسه اون موقع هاس
مهم نیست
میدونم اون پایین قالب هستش خودم این رو انتخاب کردم دیدم سفیده گفتم تنوع بشه ki:: حالا از این بگذریمنقل قول:
نوشته اصلی توسط derby [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
چیکار کنم این پیام بره خیلی وقته اونجاست
چطوری رمز تیممو عو کنم؟
چطوری رمز تیممو عوض کنم؟
خب اگه از اینترنت اکسپلور استفاده میکنی>>>>نقل قول:
menu bar>tools<internet options<delete>>
تمام تیکهارو انتخاب کن بعد delet رو بزن فکر کنم درست بشه.....ki::
سلام
اقا چرا موزیک پلیر سایت قطع شده اولش فکر کردم واسه منه بعد دیدم واسه همهست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Forza Milan [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام عزیزم
نه !
مشکلی نداره
2 حالت داره
یا اینکه لینکی که گذاشتی فیلت+ر شده یا اینکه لینکش پاک یا خراب شده
شایدم اسپیکر سیستمت ایراد داره داداش ki::
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Forza Milan [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام پدرام میدونم مشکلت چیه اگه تازه ویندوز عوض کردی و از فایرفاکس استفاده میکنی باید فلش پلیر رو نصب کنی
وگرنه هیچ تصویر یا صدا انلاین رو دریافت نمیکنی امیدوارم مشکلت حل بشه باورت نمیشه برو یوتیوب ببین میتونی کلیپ نگاه کنی یا نه :flowerysmile:
اینم لینک دانلود [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]