-
مصاحبه روشن
روشن: حجازى را آوردند تا سرگرمش كنند
ناصر حجازى كه تبديل به منتقد درجه يك على فتح الله زاده شده بود، به عنوان مدير فنى استقلال انتخاب شد. انتظار مى رفت ديگر منتقد فتح الله زاده يعنى حسن روشن هم به زودى سمتى دراين باشگاه بگيرد اما او تاكيد مى كند كه قيمتش بسيار بالاتر از آن است كه به اين سادگى قابل خريدارى باشد!او در پاسخ به اين سوال كه نظر شما در مورد انتخاب ناصرحجازى به عنوان مدير فنى چيست به خبرگزارى فوتبال ايران مى گويد:«به هرحال در هيچ كجاى دنيا اينطور نيست كه اول سرمربى را انتخاب كنند بعد اعضاى كميته فنى را مشخص كنند و در آخر رئيس كميته فنى اعلام شود. اين چرخه برعكس است، يعنى اول مدير فنى اعلام مى شود، بعد اعضاى كميته فنى و سپس آنها سرمربى تيم را انتخاب مى كنند. البته مشخص است كه اين پست كه براى ناصر حجازى در نظر گرفته اند يك پست سورى است. تنها از اين جهت خوب است كه باعث مى شود تا او سرگرم باشد. در فوتبال ايران هم مربيان با مدير فنى همكارى نمى كنند و رابطه خوبى ندارند. چون آنها فكر مى كنند مديرفنى كارش دخالت است و به ضرر سرمربى كار مى كند.»او در پاسخ به اين سوال كه شما پيشنهادى از باشگاه استقلال نداريد تاكيد مى كند:الحمدالله نه. من گرانتر از اين حرف ها هستم كه خريدارى شوم. با اين پست ها و پولها نمى توانند جلوى حرف زدن من را بگيرند. خريدن من برايشان گران تمام مى شود و به صرفه نيست. براى اينكه من دنبال بنز و bmw نيستم. اگر قرار بود خودم را به اين چيزها بفروشم، همان سال ۵۳ كه عبدو ۵۰۰ هزارتومان و يك خانه در شميران به من پيشنهاد داد تا به پرسپوليس بروم قبول مى كردم. اين درحالى بود كه من از تاج فقط ۵ هزار تومان دستمزد مى گرفتم. ۵۰۰ هزار تومان آن موقع را اگر بخواهيم با پول حالا قياس كنيم، چند ميليارد مى شود.»روشن تاكيد مى كند:« معتقدم ناصرخان نبايد اين پيشنهاد را قبول مى كرد. اين موضوع فقط از نظر روحى براى او خوب است و باعث مى شود تا سرگرم باشد. يك نفر از راديو با من تماس گرفت و به من گفت فتح الله زاده تمام بزرگان استقلال مثل ناصر حجازى و نظرى جويبارى را دور هم جمع كرده است. در جواب او گفتم جويبارى از كى تا به حال در جمع بزرگان استقلال قرار گرفته كه ما خبر نداريم؟ آقايان آدرس خانه على جبارى را بلد نيستند. خوب نيست كه ما نام نظرى جويبارى را در كنار بزرگانى مثل ناصر حجازى بياوريم.روشن در پايان مى گويد: براى ناصرخان آرزوى موفقيت دارم و از اينكه با اين پست سرش گرم مى شود خوشحالم. اما آقايان بدانند كه مردم اين چيزها را مى فهمند. با اين كارها نمى تواند سرمردم كلاه گذاشت. همه مى دانند كه آقايان براى چه حجازى را به باشگاه دعوت كردند و به او پست مدير فنى و حقوق ميليونى پيشنهاد دادند. مردم و اهالى فوتبال با اين چيزها گول نمى خورند. فقط اميدوارم دوباره حجازى را اين وسط قربانى نكنند تا خودشان را نجات دهند.
-
مصاحبه پورحیدری
حجازى را براى اينكه عليه استقلال حرف نزند به استقلال نياورديم
پورحيدرى: هر بازيكنى عليه كادر فنى مصاحبه كند، شخصاً برخورد مى كنم
منصور پورحيدرى را همگان به عنوان يك استقلالى واقعى وبا تعصب قبول دارند. حالا منصور خان دوست قديمى اش را هم كنار خود مى بيند. دوستى كه به يك اسطوره تبديل شده و اين موضوع مى تواند به سود استقلال تمام شود. ۲ همبازى قديمى حالا هر ۲ در باشگاه استقلال سمتى دارند. پورحيدرى و حجازى آمده اند تا به تيمشان كمك كنند. فرصتى دست داد تا گفت وگويى را با منصور پورحيدرى انجام دهيم كه ماحصل آن در ادامه آمده است:
• شرايط فعلى استقلال چطور است؟
- خدا را شكر خوب است. بازيكنان تمرينات خوب و منظمى انجام مى دهند فرصت كافى هم براى تمرين كردن داشتند. البته با توجه به اين كه تيم كامل نيست تمرينات تاكتيكى تيم خوب پيش نمى رود اما اوضاع كلى تيم بر وفق مراد است.
• بالاخره سازمان ليگ با درخواست شما
موافقت كرد و بازى استقلال مقابل استيل آذين را يك روز به تعويق انداخت. در اين خصوص صحبت كنيد.
- در ابتدا بايد بگويم نه من كه مظلومى هم معتقد است از تيم ملى و برنامه هايش بايد حمايت شود. در درجه اول مسائل ملى ارجحيت دارد. بايد بگويم مظلومى صبحت خاصى نكرده اما مساله اين است كه فدراسيون به برنامه قبلى اش عمل نكرد. در برنامه قبلى اعلام شده بود كه تيم ملى در تهران با اوكراين بازى مى كند اما به طور ناگهانى برنامه تغيير كرد و قرار شد تيم ملى به ارمنستان برود. ما با اين قضيه مشكل داشتيم.
• حالا با اين يك روز ملى پوشان استقلال آماده ، مقابل استيل آذين قرار مى گيرند؟
- اين ۲۴ ساعت فقط كمك مى كند تا بازيكنان بيشتر استراحت كنند. در مورد بازى كردن آن ها مقابل استيل آذين هم مظلومى بايد تصميم بگيرد و من نمى توانم نظرى بدهم.
• دوست قديمى تان ناصر حجازى به استقلال بازگشت.
- از روزى كه وارد باشگاه استقلال شدم تمام تلاشم را كردم تا بتوانم پيشكسوتان را به باشگاه بياورم و همه با هم به موفقيت استقلال كمك كنيم.
• دعوت از پيشكسوتان كار پسنديده اى است اما گفته مى شود حضور ناصر حجازى بدين خاطر است كه او ديگر عليه باشگاه صحبت نكند!
- من اين را قبول ندارم. ناصر هميشه در مورد چيزهايى كه مى دانسته رك صحبت كرده و اشكالات را گفته است، حال ممكن است طرفى كه حرف هايش را مى شنود ناراحت شود يا خوشحال. حجازى در مورد مسائلى كه به نظرش مى رسد بحث مى كند و حضورش در استقلال به خاطر مساله اى كه گفتى نيست. او سال ها براى استقلال زحمت كشيده، رفيق من است چه آن زمانى كه با هم فوتبال بازى مى كرديم و چه حالا كه سن و سال ما بالا رفته است. همين حجازى ،۲ ۳ بار از سوى فتح الله زاده به عنوان سرمربى تيم انتخاب شده و حالا قرار است به عنوان مسئول كميته فنى باشگاه استقلال فعاليت كند.
• شنيده مى شود ناصرخان در جمعى گفته مظلومى بايد به حرفش گوش دهد. اين موضوع صحت دارد؟
- من اطلاعى از اين موضوع ندارم. آنچه مسلم است ما همه با هم براى موفقيت استقلال تلاش مى كنيم و نقطه نظرات خود را بيان مى كنيم اما نظر نهايى را مظلومى مى گويد. حجازى اشكالات را بيان مى كند و
مظلومى تصميم گيرى مى كند.
• وضعيت مصدومان استقلال چگونه است؟ مشكل ميداودى حل شد؟
- ميداودى از ابتدا هم مشكلى نداشت. او بعد از بازى با ذوب آهن انگشت دستش درد گرفت و آتل نرم بست و با اين آتل مشكلى براى بازى كردن ندارد. برهانى مصدوم است و تا ۱۰ روز ديگر مى تواند در تمرينات شركت كند. جبارى چند روزى است با تيم تمرين مى كند و مجيدى هم كمى درد دارد و احتمال دارد به بازى با استيل آذين نرسد.
• حقيقت دارد كه مى گويند برهانى رباط صليبى پاره كرده است؟
- خير، او مشكلى از اين بابت ندارد. مصدوميت او كشيدگى است.
• گفته مى شود اميرحسين صادقى به خاطر سر باز زدن از دستور سرمربى كه گفته بدنت را گرم كن، تا آخر فصل نيمكت نشين خواهد شد.
- اين صحت ندارد. روز بازى با ذوب آهن خودم ديدم كه اميرحسين به همراه ديگر نيمكت نشينان گرم كرد. هر كس بازى نكند طبيعى است كه ناراحت باشد اما نبايد اعتراض كند.
• فكر نمى كنيد اگر بازيكنى ناراحتى اش را بروز دهد، براى تيم ايجاد حاشيه مى كند؟
- ببينيد هيچ بازيكنى در هنگام عقد قرارداد شرط بازى كردن در قراردادش ندارد اما مطمئن باشيد از اين به بعد با هر بازيكنى كه عليه كادرفنى مصاحبه كند برخورد مى كنيم. حتى شخصاً اين كار را انجام مى دهم.
• بازى با استيل آذين را چگونه ارزيابى مى كنيد؟
- استيل آذين تيم خوب و پر مهره اى است. بازى سختى داريم اما با تمام احترامى كه براى اين تيم قائل هستم با توجه به ۲ امتياز الكى كه در اصفهان از دست داديم بايد استيل آذين را شكست دهيم. ما بايد بازى خوبى انجام دهيم و انشاءالله ۳ امتياز را مال خود كنيم.
• حرف آخر؟
- از هواداران مى خواهم روز بازى با استيل آذين به ورزشگاه بيايند و ما را حمايت كنند تا به اميد يزدان بتوانيم ۳ امتياز را كسب كنيم.
-
مصاحبه بیانی
شاهرخ بيانى: حجازى بعد از حضور در استقلال هم انتقاد خواهد كرد!
بازگشت ناصر حجازى به استقلال، پيكار با استيل آذين، شرايط حاكم بر استقلال و ... بهانه هايى بود كه سبب شد تا با شاهرخ بيانى به گفت وگو بنشينيم. ماحصل اين گفت وگو را بخوانيد:
• كم كم بايد براى كادرفنى و مجموعه همراهان استقلال يك اتوبوس در بست بگيريد!
- منظورتان چيست؟
• مظلومى، فريبا، فكرى، ترابپور، پورحيدرى، شاهرخ بيانى و حالا ناصر حجازى!
- نمى خواهم از خودم حرف بزنم اما به نظر شما بقيه كسانى كه نام برديد انسان هاى كوچكى هستند؟
• بحث كوچكى و بزرگى نيست، از ترافيك نفرات مى گوييم.
- برويد و بررسى كنيد تيم هاى مطرح جهان چند نفر در كادرفنى شان دارند!
• بگذريم، حجازى به دليل مصاحبه هايش عليه استقلال به اين تيم آمد؟
- من سوال ديگرى مى پرسم. آيا مصاحبه هاى حجازى از سر دلسوزى نبود؟ امثال حجازى دلشان براى استقلال مى سوزد و حرف مى زنند. در اين مملكت مگر چند تا ناصر حجازى داريم؟ قرار نيست با آمدن ناصرخان به مجموعه تيم ايشان ديگر ايرادات را نبينند. حالا به جاى رسانه ها نظراتشان را در مجموعه استقلال بيان مى كنند.به شخصه خوشحالم ايشان آمده اند و اين حضور را به فال نيك مى گيرم.
• اين تعدد نفرات تداخل كارى پيش نمى آورد؟
- وقتى تفكيك وظايف صورت بگيرد چنين مساله اى به وجود نمى آيد. استقلال در اين فصل كار سختى دارد و هر چه پيشكسوتان و استخوان خرد كرده ها دور و بر تيم باشند به نفع ماست.
• استيل آذين حريف بعدى شماست. از اين تيم شناخت لازم را داريد؟
- بله، نقاط ضعف و قوت آن ها را بررسى كرده ايم و از شرايط حريف آگاهى كافى داريم. استيل آذين مهره هاى خوبى دارد و استقلال هم رفته رفته شرايط دلخواه را كسب مى كند. مطمئن باشيد فوتبال خوبى را از اين ۲ تيم خواهيم ديد.
• در اين اوضاع و احوال، بازى تيم ملى هم برنامه هايتان را به هم ريخت.
- در اينكه تيم ملى در اولويت همه كارهاست شك نداريم اما هر چه بازى هاى تداركاتى بى برنامه تر باشد و ما از بازيكنان توقع انجام كارهايى فراتر از توانشان را داشته باشيم هم باشگاه ها متضرر مى شوند و هم تيم ملى. يك بازيكن ملى پوش وقتى مى آيد در باشگاه و ۹۰ دقيقه مى دود و ۲ روز بعد مى رود تيم ملى كارآيى لازم را نخواهد داشت. قرار نيست بازيكنان سوپرمن باشند. اگر برنامه ريزى ها با تعامل دو سويه باشگاه و تيم ملى تنظيم شود اين مشكلات پيش نمى آيد
-
مصاحبه برهانی
برهانى : به زودى به ميادين فوتبال بازمى گردم
آرش برهانى مهاجم تيم فوتبال استقلال معتقد است تيمش مى تواند در ديدار مقابل استيل آذين
۳ امتياز را كسب كند. گفت وگو با وى را بخوانيد:
•در مورد آخرين وضعيت خودت صحبت كن.
- خدا را شكر هر روز تمرينات فيزيوتراپى را پشت سر مى گذارم و به زودى مى توانم دويدن دور زمين را آغاز كنم.
•به ديدار مقابل استيل آذين نخواهى رسيد؟
- نه اما خيلى دوست داشتم در اين ديدار به ميدان بروم و استقلال را همراهى كنم. اين يكى از زيباترين بازيهاى اين فصل ما خواهد بود و شما مطمئن باشيد در اين ديدار ۳ امتياز را كسب خواهيم كرد.
•استيل آذين را چطور تيمى مى بينى؟
- استيل آذين از جمله تيمهايى است كه از مديريت و كادر فنى و بازيكنان خوبى برخوردار است كه همگى از بازيكنان باتجربه فوتبال ما به شمار مى روند.
•شرايط استقلال چطور است؟
- استقلال در ديدار مقابل ذوب آهن دچار بدشانسى شد و نتوانست به پيروزى برسد. بايد در بازيهاى آينده از فرصتهاى گلزنى نهايت استفاده را ببريم.
•حضور حجازى را در كميته فنى چطور مى بينى؟
-حضور او را به فال نيك مى گيرم و اميدوارم از تجربيات او بتوانيم بيشتر استفاده كنيم. حجازى از اسطوره هاى فوتبال ما به شمار مى رود
-
مصاحبه حجازی
به پرويز نمى گويم چه كار بكند يا نكند اما پيشنهاداتم را مى دهم
حجازى: مظلومى تيمى را كه ژنرال يازدهم تحويل داد، سوم كرد
ناصر حجازى همواره صحبت هايى را بر زبان مى آورد كه كسى فكرش را هم نمى كند. ناصرخان اين روزها به قول خودش در خانه اش حضور يافته و احساس آرامش مى كند. گفت وگوى ابرار ورزشى با حجازى را در ادامه مى خوانيد:
• ناصرخان! تبريك.
- مگر تبريك دارد. من به خانه خودم برگشتم. شما وقتى كسى به خانه اش برمى گردد، به او تبريك مى گوييد؟
• پس به شما خوشامد مى گويم. چه شد كه دوباره به خانه تان برگشتيد؟
- چند روز قبل فتح الله زاده با من تماس گرفت و در اين تماس كدورت ها برطرف شد و با پيشنهاد مديرعامل فعلى استقلال به اين تيم بازگشتم.
• عده اى معتقدند باشگاه استقلال براى اينكه ديگر «ناصر حجازى» عليه فتح الله زاده و ديگر مسئولان مصاحبه نكند او را به استقلال آوردند. در اين خصوص صحبت كنيد.
- هر كس ممكن است با رفيقش اختلاف پيدا كند و بعد از مدتى با هم آشتى كنند. در دنيا جنگ هاى زيادى صورت مى گيرد اما دولت ها پس از چند سال همه چيز را فراموش مى كنند و صلح نامه بين آن ها امضا مى شود. من و فتح الله زاده هم چنين شرايطى داشتيم. اختلافاتى داشتيم كه بر طرف شد.
• شنيده مى شد روز سه شنبه شما در باشگاه استقلال با يكى از دوربين هاى تلويزيونى مصاحبه كرده و عنوان نموده ايد كه از اين به بعد مظلومى بايد به حرف شما گوش دهد! صحت دارد؟
- چنين چيزى نيست. مظلومى تيم مس را از رده يازدهم به سوم رساند و آسيايى اش كرد، قهرمانى غرب آسيا را در كارنامه دارد. توجه كنيد كه همين مظلومى تيم ژنرال استقلالى ها را در رده يازدهم تحويل گرفت و سوم كرد، پس رزومه موفقى دارد. بايد از او حمايت كرد، بايد تلاش كرد تا موفق باشد.
من خودم مربى پرويز بوده ام. ممكن است مسائلى را در زمين ببينم كه به او بگويم اما مطمئن باشيد تعامل بين ما قرار دارد. من به پرويز نمى گويم چه كارى را انجام بده و چه كارى را انجام نده. به عنوان بزرگ تر پيشنهاداتم را ارائه مى دهم.
• شما خودتان يك دروازه بان بوديد. فكر نمى كنيد اختلافاتى كه محمدى و طالب لو با هم دارند به تيم ضربه بزند؟
- اختلاف در پست دروازه بانى معنى ندارد. هر كس بهتر باشد درون دروازه قرار مى گيرد.
• اما حاشيه هاى به وجود آمده كه به تيم ضربه مى زند.
- چه ضربه اى مى زند؟ مگر مى خواهند بغل هم بازى كنند كه به هم پاس ندهند. اگر
۲ تا هافبك بودند يك چيزى اما در پست دروازه بانى اين مسائل معنايى ندارد. حالا اين ۲ نفر با هم قهر باشند و با هم حرف نزنند، در نهايت هر كس آماده باشد در تركيب اصلى قرار مى گيرد.
• بالاخره بازى استقلال مقابل استيل آذين يك روز به تعويق افتاد!
- من معتقدم كه اين سفر براى ملى پوشان خستگى ندارد و با توجه به اين كه در فيفادى برگزار مى شود نمى توان اعتراضى به آن انجام داد. مگر فوتبالمان حرفه اى نيست؟ پس بايد به اين چيزها عادت كنيم.
• اما مسئولان استقلال خيلى به اين قضيه اعتراض كردند.
- اعتراض آن ها به اين علت بود كه بازيكنان مصدوم نشوند. استقلال اين همه مصدوم دارد، حالا فرض كنيد چند بازيكن ديگر هم مصدوم شوند، آنوقت تكليف چيست؟
• پيش بينى شما از استقلال در اين فصل چيست؟
- معتقدم اگر مصدومان زودتر به مسابقات برسند مى توان استقلال را يك مدعى دانست. تيم بد نيست و فقط هماهنگى لازم دارد. رفته رفته استقلال قدرتمندتر مى شود و مى تواند در ليگ عملكرد خوبى را بر جاى بگذارد.
• ... و بازى با استيل آذين؟
- با توجه به اين كه تازه به استقلال آمدم و شناخت چندانى از استيل آذين ندارم ترجيح مى دهم در اين خصوص صحبت نكنم.
-
مصاحبه یوسفی
از اين همه مصدوميت خسته شدم
يوسفي: ميخواهم با درد بازي كنم!
ايران ورزشي- اين روزها پرويز مظلومي مجبور است علاوه بر مرور كارهاي تاكتيكي، دايما تعداد مصدومان استقلال را چك كند. البته با آسيب ديدگي محسن يوسفي، مطمئنا دغدغههاي سرمربي استقلال دوچندان شده است چرا كه به گفته دكتر نوروزي، آرش برهاني هم تا دو هفته ديگر قادر به همراهي استقلال نيست و اين تيم در خط حمله به مشكل خواهد خورد. هر چند كه يوسفي تصميم دارد با همين وضعيت و با وجود دردي كه دارد براي استقلال بازي كند.
دوباره مصدوم شدي؟
بله، دو روز است كه مصدوم شدهام و دو جلسه در روز فيزيوتراپي ميكنم.
پس چرا دكتر نوروزي اصلا از مصدوميت تو صحبت نميكند؟
چون اوايل مشكلي نداشتم ولي الان درد ميكشم.
فكر ميكني به بازي با استيلآذين برسي؟
نميدانم بايد صبر كنم.
براي چه دايما مصدوم ميشوي؟
خودم هم نميدانم، خسته شدم از اين همه مصدوميت.
پس استقلال با اين وجود تو را هم از دست داده؟
فكر كنم با وجود درد براي استقلال بازي كنم.
به نظر ميرسد استقلال شرايط حساسي دارد.
درست ميگوييد، ما از سه بازي 4 امتياز گرفتيم و باخت قبلي مان در آزادي خيلي برايمان گران تمام شد. بايد اين بازي را ببريم.
اما استيلآذين با مهرههايي كه دارد حريف قدري است.
شما درست ميگوييد اما ما بايد اين تيم را ببريم. استقلال ديگر نبايد در ورزشگاه آزادي جلوي چشم هوادارانش ببازد.
-
مصاحبه مظلومی
خواسته مظلومي در آستانه بازي با استيلآذين
تا آخر ليگ نبايد در خانه ببازيم
شنبه شب استقلال در هفته چهارم رقابتهاي ليگ برتر مقابل استيلآذين قرار ميگيرد. اين بازي براي هر دو تيم از اهميت فراواني برخوردار است اما اهميت اين بازي براي استقلاليها به خصوص پرويز مظلومي بيش از سايرين است. مظلومي بازي اول را در خانه باخت. ديداري كه استقلال مقابل فولاد انجام داد و باختي تلخ را رقم زد. مظلومي ميداند كه تكرار اين باخت چهره استقلال را خدشهدار خواهد كرد. به همين دليل به بازيكنانش هشدارهاي لازم را داده و با به كار بردن اين جمله كه: «حق نداريد ديگر در خانه ببازيد.» از شاگردان خود خواسته تحت هر شرايطي در اين ميدان به برتري برسند. ديروز دقايقي فرصت شد تا گپي خودماني را با سرمربي استقلال بزنيم، كسي كه حالا همه نگاهها متوجه او است و به خوبي هم ميداند كه با چه حساسيتي عملكردش را در استقلال زيرنظر ميگيرند. صحبتهاي ما با پرويز خان خيلي زود وارد فاز بازي هفته چهارم شد. او را ياد باخت فولاد انداختيم. مظلومي نگاهي به اطرافش كرد و بعد از چند ثانيه گفت: «بگذار يك چيز را صادقانه بگويم. با اين بچهها خيلي حرف زدم كه نبايد در خانه مقابل هوادارانمان شكست بخوريم. شايد آنها بازي اول را به حساب ناهماهنگي ما بگذارند اما از اين پس ديگر نميتوانيم بهانهاي براي هواداران داشته باشيم. به شاگردانم گفتم تحت هر شرايطي بايد در اين بازي به برتري برسيد. خودم هم تصور ميكنم با روحيهاي كه در بچهها شكل گرفته ديگر در خانه نبازيم. يعني نبايد اين اتفاق تكرار بشود چرا كه باختن در خانه براي تيمي مثل استقلال با اين همه هوادار از هر چيز بدتر است.»
-
مصاحبه غلامپور
غلامپور: مردم را گول نزنيم و اينقدر فرار نكنيم
بهزاد غلامپور مربى فصل قبل استقلال خيلى حرف دارد اما مى ترسد كه به كميته انضباطى احضار شده و دردسرهاى زيادى برايش به وجود بيايد. او گوشه اى از حرف هايش را زد اما سعى كرد خيلى محتاط و سر بسته حرف بزند تا مشكلى برايش به وجود نيايد.
• استقلال اين فصل را چطور مى بينيد؟
- تيم خيلى خوبى جمع كرده اند و اميد قهرمانى دارند.
• مطمئن هستيد؟
- بگذاريد فصل تمام شود، همه مى بينند كه استقلال مدعى بوده است.
• بازى اين تيم مقابل استيل آذين را چطور پيش بينى مى كنيد؟
- استيل آذين تيم خيلى خوبى است و بازيكنان بزرگى دارد اما استقلال هميشه جلوى تيم هاى بزرگ خيلى بهتر كار كرده و در اين بازى هم مى تواند نتيجه بگيرد. مقابل ذوب آهن هم مساوى كردند اما مى توانستند برنده شوند. به نظر من استقلال مى تواند مقابل استيل آذين برنده شود.
• استقبال مردم از بازى هاى اين فصل كم بوده است. دليل عدم استقبال مردم را چه مى دانيد؟
- فكر مى كنم دليلش گران شدن بليت بازى ها است. همه ستاره هاى فوتبال ما به جز نكونام، شجاعى و تيموريان در ليگ ما هستند و تنها دليل آن گران شدن بليت بازى ها است. با اين وضعيت اقتصادى، نبايد يك دفعه بليت بازى ها اينقدر گران مى شد.
• سطح ليگ ما دليلى براى استقبال كم تماشاگران نيست؟
- ليگ ما همين بوده و هست و ليگ مان سطح خوبى هم دارد. مربيان و بازيكنان زحمت مى كشند تا سطح ليگ بالا برود. بازى ها هنوز به مرحله حساس نرسيده و از هفته هفتم به بعد بازى ها حساس تر مى شود و تماشاگران بيشترى به استاديوم مى روند.
• اوضاع تيم ملى را چطور مى بينيد؟
- در مورد تيم ملى حرف خاصى ندارم. انشاءالله تيم ملى نتيجه بگيرد.
• با اين روندى كه تيم ملى دارد، مى توانيم به موفقيت تيم ملى اميدوار باشيم؟
- بايد از سرمربى تيم ملى بپرسيد. من در اين رابطه نمى توانم صحبت كنم. از سرمربى تيم ملى بپرسيد كه جوابگو است و مثل بلبل جواب مى دهد.
• نظر شما در مورد شخص قطبى چيست؟
- ول كنيد آقا، مى خواهيد ما را به كميته انضباطى ببريد؟ حرف نزنيم خيلى بهتر است.
• اينكه حرف نزنيد چيزى درست مى شود؟
- اگر بخواهم در مورد تيم ملى صحبت كنم بايد بگويم كه تيم ملى بايد با برنامه ريزى دقيق جلو برود و با باشگاه ها هماهنگ باشد. بايد با تيم هاى قوى بازى كنيم نه اينكه با تيمهايى در سطح ارمنستان بازى كنيم. بايد با تيمهاى قوى تر بازى كنيم تا تيم ملى محك بخورد نه اينكه مردم را گول بزنيم البته بازيهاى تيم ملى در ايران باشد هم بهتر است. چرا اينقدر فرار مى كنند و خارج از ايران بازى مى كنند. مردم دوست دارند تيم ملى كشورشان را ببينند و بهتر است تيم ملى در ايران بازى كند تا در خانه حريف.
• اينكه گفتيد هر كسى حرف بزند به كميته انضباطى احضار مى شود، درست است؟
- ما از حرفه اى گرى همين را فهميديم و اگر كسى حرف بزند يا محكوم مى شويم، يا محروم يا جريمه، در فوتبال ايران هر كسى حرف حق بزند، محكوم مى شود.
• با اين روند به كجا مى رسيم؟
- انشاء الله همين روزها به افغانستان، پاكستان و هند مى رسيم و همسطح آنها مى شويم. ما مى خواهيم فقط ليگ را برگزار كنيم و سطح و كيفيت آن مهم نيست.
• به نظر مى رسد دل پرى داريد؟
- نه، اينكه دل پر نيست. اينها كه چيزهاى مهمى نيست و سطحى و پيش پا افتاده است كه البته شنونده بايد عاقل باشد
-
مصاحبه مظلومی
استقلالى ها به كاظمى و اكبرپور احترام مى گذارند
مظلومى: هواداران به ورزشگاه بيايند و پيروزى تيم را تماشا كنند
پرويز مظلومى سرمربى تيم فوتبال استقلال تهران گفت: زبان فوتبال يكى است و تمام مربيانى كه در استقلال جمع شده اند با يك زبان مشترك بدون كوچكترين تنش براى موفقيت استقلال قدم برمى دارند.او پيرامون آخرين وضعيت آمادگى تيم فوتبال استقلال تهران در آستانه بازى شنبه مقابل تيم استيل آذين، اظهار كرد: شرايط خوبى داريم، در اين هفته با اينكه بازيكنان مصدوم و ملى پوشان را در اختيار نداشتيم، اما تمرينات خوبى را برگزار كرديم و ساير بازيكنان به مرز آمادگى مطلوبى براى مصاف با استيل آذين رسيده اند. بازيكنان استقلال انگيزه زيادى براى اين مسابقه دارند كه اين شرايط باعث شده اميد بسيارى به كسب پيروزى خانگى داشته باشيم. استقلال هفته به هفته بهتر مى شود و اين وضعيت نويد آينده خوبى براى استقلال در ليگ دهم مى دهد.وى درباره استيل آذين گفت: استيل آذين تيم پرمهره و باتجربه اى است، آنها حريف قابل احترامى براى ما به شمار مى آيند اما استقلال چاره اى جز كسب برد در اين مسابقه خانگى ندارد. ما هدف گذارى كرديم تا تمام بازى هاى خانگى مان را ببريم تا از كورس رقابت با تيم هاى اول ليگ عقب نمانيم. مطمئن هستم جدال استقلال با استيل آذين، بازى زيبايى براى تماشاگران خواهد بود. اميدوارم هواداران آبى پوش بسيارى شنبه به استاديوم بيايند و با حمايت از استقلال پيروزى مقابل يكى از مدعيان ليگ امسال را جشن بگيرند.او درباره امكان بازى كردن مجتبى جبارى در اين مسابقه، خاطرنشان كرد: هنوز شرايط او براى بازى كردن به طور كامل مشخص نيست. جبارى در حال حاضر ميان بازيكنان كار مى كند در رابطه با او نبايد ريسك كرد. ما با در نظر گرفتن آينده جبارى درباره او فكر مى كنيم و نمى خواهيم دوباره اين بازيكن توانمند را براى مدتى از دست بدهيم.مظلومى در پاسخ به اين سوال كه شنيده مى شود شما و ناصر حجازى بر سر بازى كردن جبارى تضاد فكرى داريد، آيا اصلا حضور چند مربى صاحب نظر در تيم فنى استقلال، باعث چندگانى فكرى و احيانا حاشيه هايى به اين تيم نمى شود، گفت: زبان فوتبال يكى است؛ ما مربيان به خصوص مربيانى كه به شرايط استقلال در ادوار مختلف آگاه هستيم، خيلى راحت حرف همديگر را مى فهميم. در كميته فنى به اتفاق حجازى، رجبى، منصور پورحيدرى، مرتضى محصص و... خيلى ساده صحبت هاى فنى لازم را انجام داده و از تجارب يكديگر استفاده مى كنيم. تمام مشكلات و مسايل را مى توان با صحبت كردن حل كرد چرا كه زبان مشترك داريم.وى تاكيد كرد: البته بنده به عنوان سرمربى تيم مسئوليت فنى استقلال را برعهده داشته و با گرفتن نظرهاى متعدد، در نهايت آن طور كه صلاح بدانم عمل مى كنم و تصميم مى گيرم. من آدم هاى بزرگى را در كنار خود دارم و به حضورشان افتخار كرده و سعى مى كنم نهايت استفاده را از دانش و تجربيات آنها داشته باشم. من هيچ هراس و نگرانى از به وجود آمدن اختلاف نظرها ندارم چرا كه وظايف مشخص است و همه در راستاى يك هدف واحد يعنى موفقيت استقلال گام بر مى داريم.سرمربى استقلال درباره رويارويى با بازيكنانى چون سياوش اكبرپور و حسين كاظمى كه ساليان سال در استقلال بازى كردند و اكنون در تيم استيل آذين به مصاف تيم سابق شان مى روند، تصريح كرد: اين بازيكنان زحمت زيادى در استقلال كشيدند؛ آنها دل شان با جدايى از استقلال نبود اما به هر حال شرايط به گونه اى پيش رفت كه از اين تيم جدا شدند. قطعا تماشاچيان و هواداران استقلال به اينها احترام خواهند گذاشت و مطمئن هستم هيچ مساله يا شعارهاى انتقاد آميزى عليه آنها سر نمى دهد. فكر نمى كنم شرايطى كه زمانى براى عليرضا نيكبخت هنگام رويارويى با استقلال پيش مى آمد، براى اين ۲ بازيكن به وجود آيد.
-
مصاحبه فریبا
فريبا: ميتوانستيم استيل آذين را پنج بر دو شكست دهيم
خبرگزاري فارس: مربي تيم فوتبال استقلال معتقد است تيمش مي توانست در ديدار شب گذشته با 5 گل استيل آذين را شكست دهد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به گزارش خبرگزاري فارس، بهتاش فريبا در خصوص ديدار استقلال مقابل استيل آذين اظهار داشت: بازي خيلي خوبي را برابر استيلآذين انجام داديم و ديدار بسيار فني را از سوي دو تيم شاهد بوديم. از قبل گفته بوديم بازي به بازي پيشرفت خواهيم كرد و اين مهم در برابر حريف كاملا مشخص بود.
وي ادامه داد: در نيمه دوم با تغييراتي كه كادرفني انجام داد توانستيم بازي را كاملا كنترل كنيم و در نيمه دوم بارها ميتوانستيم به گل برسيم كه در زدن ضربات آخر اندكي بيدقت بوديم. اگر حتي نيمي از موقعيتهاي ما تبديل به گل ميشد ميتوانستيم به استيل آذين پنج گل بزنيم.
فريبا در پايان گفت: استيلآذين هم در برابر ما خوب بازي كرد. آنها تيم پرمهره و باتجربهاي هستند و از امكانات خوب و مديريت كارداني بهره ميبرند. با تمام اين وجود حداقل حق استقلال، پيروزي بود كه متاسفانه نتوانستيم از موقعيتهايمان به خوبي استفاده كنيم.