گواردیولا امشب روی نیمکت خواهد نشست.
مربی بارسا پس از بهبود اوضاع کمردردش به والنسیا سفر کرد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به نظر می رسد که شک و شبهات برطرف شد و پپ گواردیولا پس از بهبود کمردردش در ورزشگاه مستایا حاضر خواهد بود و برروی نیمکت مربیگری تیمش خواهد نشست.
پزشکان باشگاه بارسلونا صبح امروز پپ گواردیولا را مورد معالجه قرار دادند و پس از بهبود اوضاع کمردرد این مربی جوان او همراه با شاگردانش با پروازی در ساعت 11 روانه والنسیا شد.
این در حالی است که گواردیولا در جلسه تمرینی روز سه شنبه بارسا غایب بود ولی گویا روند درمانی او جواب داده و بدین ترتیب او تصمیم گرفت تا با تیمش به والنسیا سفر کند و در دیدار امشب بارسا مقابل والنسیا در ورزشگاه مستایا روی نیمکت بارسا قرار بگیرد.
طلسم مستایا شکست [ والنسیا 0-1 بارسلونا ]
جوزپ گواردیولا عارضه فتق دیسک کمری دارد.
با توجه به آزمایش پزشکی٬ ديروز مشکل گواردیولا عارضه دیسک کمر تشخیص داده شد. برای درمان مربی اول بارسا٬ از دارو و تزریق های اپیدورال استفاده خواهد شد. زمان مرخص شدن او از بیمارستان بستگی به میزان بهبود او خواهد داشت.
ديروز صبح٬ گواردیولا به بیمارستان در بارسلونا منتقل شد تا به درمان کمر درد او پرداخته شود. آزمایش پزشکی او فتق دیسک او را آشکار کرد. برای درمان او٬ از دارو و تزریق های اپیدورال استفاده خواهد شد. زمان مرخص شدن او از بیمارستان بستگی به میزان بهبود او خواهد داشت.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
گواردیولا نمی تواند در تمرینات حضور داشته باشد.
مربی بارسا از رهبری تیم اول بارسا در تمریناتش عاجز است که در پنج شنبه ساعت 12:00 در زمین خوان گمپر صورت گرفت. بازگشت او بستگی به پاسخ دهی روشهای درمان بر او دارد.
او در تمرینات سه شنبه هم نبود.
گواردیولا در تمرینات سه شنبه قبل از بازی والنسیا (۱-0) هم حضور نداشت. به همین دلیل٬ کمر دردی که او را از دو هفته پیش آزاد می داده٬ وخیم تر شده است. به هر حال٬ گواردیولا چهارشنبه توانست همراه تیم به والنسیا برود. اما ديروز صبح زود٬ او ناچار به انتقال به بیمارستان شد تا عارضه اش را درمان کند.
والدس: تا آخر عمرم متشکر رایکارد خواهم بود
ویکتور والدس، دروازه بان شماره یک بارسلونا در صحبتهایی از فرانک ریکارد، به خاطر تاثیری که در کارنامه ورزشی او داشته، تشکر کرده است
این دروازه بان 29 ساله در اولین سالهای حضورش در بارسا، تلاش زیادی را برای راهیابی به ترکیب اصلی تیمش انجام داد ولی رایکارد همیشه از او حمایت کرد و والدس اکنون در صحبتهایی اعلام کرده که تا آخر عمر متشکر رایکارد خواهد بود.
والدس در صحبتهایی که در وب سایت رسمی بارسا منتشرشد، گفت:« هیچ کسی دوست ندارد تا برایش به نشانه انتقاد سوت بزنند، به ویژه در ورزشگاه خانگی. این سوتها چیزی بود که اصلا دوست نداشتم ولی با گذشت زمان فهمیدم که کاملا طبیعی است.»
والدس ادامه داد:« اگر بخواهم از هواداران برای همه چیز تشکر کنم، به این دلیل است که از هر لحاظ به من کمک کردند تا مبدل به بازیکن قدرتمندتری بشوم؛ آنها در طول سالها، به خاطر فشارهایی که برروی من گذاشتند، سبب شدند تا دروازه بان بهتری بشوم.»
دروازه بان بارسا از مربی هلندی اش نیز تمجید کرد:« ریکارد برای من مثل یک پدر بود.او در طول دوره های سخت، به من خیلی کمک کرد و یکی از معدود افرادی بود که به من اعتماد به نفس می داد. او همیشه از من می خواست که آرام باشم و می گفت:"آرامشت را حفظ کن.من درکنار تو هستم." من تا آخر عمرم قدردان زحمات او هستم.»
پویول به بازی مقابل آرسنال نخواهد رسید.
کارلس پویول به بازی سه شنبه شب لیگ قهرمانان مقابل آرسنال نخواهد رسید. پویول که امید حضورش در این بازی بود، با وجود تمرین کامل امروزش با تیم اول، بهبودی کامل نیافته و همچنان از مصدومیت رنج می برد.
تیم پزشکی باشگاه اعلام کرده که پویول که از کشیدگی تاندون رنج می برد، در تمرین امروز بار دیگر در زانوی خود احساس درد کرده و بنابرین قادر به شرکت در بازی با آرسنال نخواهد بود.
توانایی حضور و یا عدم حضور برای دیدارهای بعدی نیز به نحوه پیشرفت روند درمان وی بستگی دارد.