-
در گفتوگو با فارس
تيموريان: با دايي براي حضور در پرسپوليس تماس نگرفتهام
خبرگزاري فارس: هافبك ايراني تيم فوتبال فولام انگليس گفت: با دايي براي حضور در پرسپوليس تماس نگرفتهام و فعلا پيشنهادي ندارم.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
آندرانيك تيموريان در گفت و گو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس درباره اينكه گفته مي شود براي حضور در پرسپوليس با علي دايي تماس داشته است، عنوان كرد: وقتي اين خبر را شنيدم خنده ام گرفت. آخرين باري كه با دايي تماس گرفتم وقتي بود كه وي سرمربي تيم ملي بود و براي هماهنگي حضورم در تمرينات تيم ملي با او صحبت كردم.
وي گفت: علي دايي را دوست دارم اما براي حضورم در پرسپوليس با او تماس نگرفته ام. به خاطر اينكه قراردادم امسال با فولام به پايان مي رسد و قبلا گفته ام مي خواهم به ايران بازگردم چنين شايعاتي مطرح مي شود.
تيموريان خاطرنشان كرد: از هيچ تيم ايراني پيشنهاد نداشته ام و صحبت هايي كه درباره حضورم در تيم هاي مختلف مطرح مي شود صحت ندارد.
farsnews.ir
-
دايي منشوري نيست
رئيس سازمان ليگ برتر با اشاره به اينکه گفته ميشود علي دايي سرمربي فعلي تيم پرسپوليس در فصل آينده جزو مربيان منشور اخلاقي خواهد بود، گفت: چنين موضوعي صحت ندارد و افرادي که در رسانهها به عنوان افراد منشوري نام برده ميشوند، صحت ندارد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] در اين سازمان بر اساس برنامههاي يکساله خود پيش ميرويم و اگر هم تغييري در مسابقات ايجاد شده به دليل حضور نمايندگان کشورمان در ليگ قهرمانان آسيا است.
«عزيزاله محمدي» افزود: برخي از رسانه ها گمانه زني هايي مي کنند که درست نيست و ما نبايد پاسخ حرف و حديث هايي که از واقعيت به دور است را بدهيم.
رئيس سازمان ليگ برتر فوتبال کشورمان گفت: در اين سازمان بر اساس برنامههاي يکساله خود پيش ميرويم و اگر هم تغييري در مسابقات ايجاد شده به دليل حضور نمايندگان کشورمان در ليگ قهرمانان آسيا است.
وی افزود: روز چهارشنبه هفته جاري قرعهکشي 2 مسابقه فينال جام حذفي کشور برگزار خواهد شد، اما اينکه کدام تيم در مسابقه رفت ميزبان خواهد بود، دست ما نيست و اين موضوع در قرعهکشي مشخص مي شود.
وي ادامه داد: اگر مسابقه رفت پرسپوليس و فولادگستر در فينال جام حذفي به ميزباني تبريز باشد، طبق اعلام قبلي سهشنبه 22 ارديبهشت ماه برگزار خواهد شد اما اگر پرسپوليس ميزبان شد و از طرفي استقلال سرگروه ليگ قهرمانان آسيا در مرحله مقدماتي را کسب کرد، آن زمان آبي پوشان تهراني روز چهارشنبه 23 ارديبهشت ماه در ورزشگاه آزادي به ميدان مي روند، به همين دليل نميتوان طي 48 ساعت 2 مسابقه را در ورزشگاه آزادي برگزار کرد و به طور يقين بازي پرسپوليس با 48 ساعت تاخير پنجشنبه 24 ارديبهشت ماه برگزار خواهد شد.
عزيزاله محمدي گفت: مسابقه برگشت فينال جام حذفي، بعد از پايان مسابقات ليگ برتر برگزار مي شود.
وي تاکيد کرد: بنا به احتمال برگزاري بازيهاي ليگ قهرمانان آسيا در کشورمان، مسابقات هفته سيوچهارم ليگ برتر در روز 28 ارديبهشت ماه برگزار خواهد شد چرا که روز 26 شهريور نيز مصادف است با شهادت حضرت فاطمه زهرا(س) و ما نميتوانيم زودتر از اين تاريخ مسابقهاي را برگزار کنيم.
محمدي با اشاره به انتقاد هاي مطرح شده از سوي تيمهاي حاضر در مسابقات ليگ برتر و ليگ قهرمانان آسيا مبني بر فشردگي مسابقات خود گفت: مگر تيمهاي هامبورگ، ليورپول و فولهام روز پنجشنبه گذشته مسابقه خود را برگزار نکردند و مجددا امروز نيز بازي نخواهند داشت؟ به هر حال ما هم ادعا داريم که حرفهاي هستيم و پول حرفهاي ميگيريم پس اين مسايل نبايد مطرح شود.
مربيان و بازيکنان در فوتبال ما براي هر فصل نزديک به 500ـ400 ميليون تومان پول ميگيرند و طبيعي است که بايد حرفهاي عمل نيز کنند.
وي اضافه کرد: هفته سيوسوم مسابقات ليگ برتر طبق اعلام قبلي قرار بود17 ارديبهشت ماه برگزار شود اما اين هفته از مسابقات يک روز زودتر و در تاريخ 16 ارديبهشت انجام ميشود تا تيمهاي ايراني که روز 21 ارديبهشت در ليگ قهرمانان آسيا بازي دارند، زمان لازم را براي انجام ريکاوري و آمادهسازي خود داشته باشند.
محمدي در پايان گفت: متاسفانه برخي از دوستان مسايلي را در چند روز گذشته بيان کرده اند که براي خود من جالب است، منتظر هستيم واعظ آشتياني که به عنوان مديرعامل باشگاه استقلال اعلام کرده با مدرک ثابت مي کند که ما نميخواستيم آنها امسال سهميه ليگ قهرمانان آسيا را کسب کنند، چگونه اين ادعا را اثبات خواهد کرد؟
football3.ir
-
ريز و درشت از پرسپوليس
انصراف احتمالي باشگاه پرسپوليس از جذب خلعتبري،تماس تلفني آندرانيک تيموريان با علي دايي،پرسپوليس 4 بازيکن يک اخطاره دارد،عبدي: کار را در همان بازي رفت تمام ميکنيم
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]انصراف احتمالی باشگاه پرسپوليس از جذب خلعتبري
باشگاه پرسپوليس مذاکرات خود را مدتي است با بازيکنان ساير تيمهاي ليگ برتري آغاز کرد و اولويت با ليستي است که علي دايي يک ماه پيش آن را تحويل حبيب کاشاني داده است. در اين ميان محمدرضا خلعتبري در اين ليست ديده ميشود اما به نظر ميرسد قيمت بالاي او دايي را از جذب او منصرف کرده باشد. منابع خبري سايت گل گزارش ميدهند که گويا خلعتبري از طريق دوستان مشترک پيشنهادي بين 900 ميليون تا 1 ميليارد تومان به باشگاه پرسپوليس داده است و علي دايي پس از شنيدن اين رقم ديگر پروسه انتقال اين مهاجم ريزنقش را به پرسپوليس دنبال کرده است. شنيده ميشود که خلعتبري که براي جدايي از ذوب آهن بسيار مصمم است قصد دارد پيشنهاد جديدي به علي دايي ارائه بدهد، پيشنهادي که رقمش با رقم قبلي قابلمقايسه نيست.
تماس تلفني آندرانيک تيموريان با علي دايي
آندرانيک تيموريان هافبک تيم ملي کشورمان اين روزها حال و هواي خوبي در انگلستان ندارد و به همين دليل جدايياش از ليگ جزيره قطعي به نظر ميرسد در اين ميان شايعات زيادي درمورد حضور او در تيمهاي ليگ برتري شنيده ميشود. اما منابع خبري سايت گل گزارش ميدهند که چند روز قبل تماسي بين علي دايي و تيموريان برقرار شده است و توافقات اوليه براي حضور آندو در پرسپوليس صورت گرفته است. البته طرفين دوست ندارند اين موضوع را تا وقت مناسب رسانهاي کنند. اما با توجه به نياز علي دايي براي جذب يک هافبک تدافعي و تلاش آندرانيک براي حضور در ايران احتمال انتقال تيموريان به پرسپوليس بسيار زياد است.
پرسپوليس 4 بازيکن يک اخطاره دارد
برخلاف رقابتهاي ليگ برتر در جام حذفي هر بازيکن با دريافت دو کارت زرد از بازي بعدي محروم خواهد شد و پرسپوليس در آستانه ديدار با گسترش فولاد تبريز 4 بازيکن يک اخطاره دارد به گزارش گل شيث رضايي، ابراهيم شکوري، حسين بادامکي و عادل کلاهکج 4 بازيکن يک اخطاره پرسپوليس هستند که در صورت دريافت کارت زرد در بازي رفت از همراهي پرسپوليس در بازي برگشت فينال جام حذفي محروم خواهند بود. گفتني است که اين موضوع طي چند روز آينده از طريق خوردبين به بازيکنان ابلاغ خواهد شد.
عبدي: کار را در همان بازي رفت تمام ميکنيم
مربي جوان پرسپوليس که علي دايي امروز حضورش را در فصل آينده تضمين نکرده در گفتوگويي با سايت گل قوياً تأييد کرد پرسپوليس قهرمان جام حذفي کشور خواهد بود. حسين عبدي در گفتوگوي کوتاه در خصوص ديدار پرسپوليس با گسترش فولاد تبريز ميگويد:«براي اين تيم و هواداران تبريزي احترام زيادي قائلم اما شک نکنيد که پرسپوليس قهرمان جام حذفي خواهد شد، تمام تلاش ما اين است که در همان بازي رفت کار را يکسره کنيم. فرقي نميکند که بازي برگشت در تبريز باشد يا تهران اما مطمئن باشيد در همان بازي رفت چنان پرقدرت ظاهر ميشويم که بازي برگشت به يک بازي تشريفاتي تبديل شود.» عبدي از اظهارنظر در خصوص احتمال ادامه همکاري با پرسپوليس امتناع کرد.
football3.ir
-
عقيلي: مذاكرهاي با مسئولان پرسپوليس نداشتهام
مدافع تيم فوتبال سپاهان مذاکره با باشگاه پرسپوليس را تکذيب کرد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] هادي عقيلي درباره ديدار با العين در آخرين مسابقه از مرحله گروهي ليگ قهرمانان آسيا اظهار داشت: بدون شک فردا بازيکنان العين بدون هيچ استرسي به ميدان مي آيند در حالي که اين بازي براي صدرنشيني و ماندن سپاهان در مسابقات اهميت زيادي دارد.
وي گفت: همه بازيکنان در آمادگي کامل به سر مي برند و شب گذشته نيز تمرين با نشاطي را در العين برگزار کرديم که همين موضوع اميدوار کننده است.
مدافع سپاهان تاکيد کرد: العين حذف شده و با توجه به تغييراتي که در کادر فني اين تيم ايجاد شده آنها راحت تر برابر ما بازي خواهند کرد.
عقيلي درباره احتمال رويارويي سپاهان با استقلال در مرحله بعدي ليگ قهرمانان آسيا عنوان کرد: دوست دارم در مرحله بعد با استقلال بازي کنيم، اما از طرفي هم دوست دارم به عنوان تيم صدرنشين راهي مرحله بعد شويم.
اين بازيکن درباره مذاکره پرسوليسي ها با وي گفت: اين موضوع کذب محض است و تاکنون هيچ مذاکره اي از سوي سران باشگاه پرسپوليس با من نشده و عده اي به دروغ اين شايعات را منتشر کرده اند.
football3.ir
-
هيچ فردي حق بياحترامي به پرسپوليسيها را ندارد
پيرواني: قشنگترين دستهگلهاي ايران را براي هواداران و نيمكت پرسپوليس ميبرم
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال استيلآذين گفت: نشستن روي نيمكت استيلآذين مقابل پرسپوليس برايم سخت است اما قشنگترين دستهگلهاي ايران را براي هواداران و نيمكت اين تيم ميبرم.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
افشين پيرواني در گفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس در خصوص وضعيت استيل آذين اظهار داشت: خوشبختانه همانطور كه قبلا شنيده بودم استيلآذين با حضور افرداي همانند هدايتي و آجورلو كه دوست دارند بخش خصوصي وارد عرصه قهرماني شود به خوبي اداره ميشود.
وي افزود: جا دارد به رئيس هيات مديره استيل آذين تبريك بگويم چون كليه امكانات و شرايط براي من در اين تيم مهيا است و خودم را آماده ميكنم كه هرچه در توان دارم در خدمت استيلآذين بگذارم.
پيرواني در خصوص رويارويي با پرسپوليس در اولين حضورش روي نيمكت استيلآذين تصريح كرد: نه تنها من بلكه خيلي از بازيكنان پرسپوليس هرچه دارند از اين تيم است. پرسپوليس تيم بزرگي است و هميشه افتخار ميكنم كه سابقه بيشترين بازي و كاپيتاني را در اين تيم داشتهام. خودم را مديون هواداران پرسپوليس ميدانم كه هيچوقت من را تنها نگذاشتند و يار و ياورم بودند.
وي گفت: نشستن روي نيمكت استيلآذين مقابل پرسپوليس برايم سخت است اما بايد قبول كنيم فوتبال حرفهاي است. سعي ميكنم قشنگترين دستهگلهاي ايران را براي هواداران و نيمكت پرسپوليس ببرم تا بخشي از علاقه خودم را به اين تيم نشان دهم.
پيرواني يادآور شد: فوتبال حرفهاي است و من امروز وظيفه خود ميدانم كه به استيلآذين خدمت كنم چون با اين تيم قرارداد دارم. شايد فيفا بايد قانوني ميگذاشت كه پرسپوليس كه محبوبيت زيادي دارد 50 مربي و 100 بازيكن در يك فصل داشته باشد تا سرمايههاي پرسپوليس از اين تيم جدا نشوند اما حالا خدا را شكر تيم دومي مانند استيلآذين آمده كه بوي پرسپوليس را ميدهد.
سرمربي استيلآذين در جواب اين سئوال كه آيا در بازي مقابل پرسپوليس روي نيمكت استيلآذين خواهيد خواهيد نشست گفت: بله، روي نيمكت مينشينم و مطمئن باشيد بهترين مربيگري خود را انجام خواهم داد. من همچنان به فوتبالي كه در آن صداقت و وجدان كاري باشد اعتقاد دارم. از استيلآذين حقوق ميگيرم و سعي ميكنم برابر هر تيمي بهترين عملكردم را به نمايش بگذارم. استيلآذين به جز من 14 پرسپوليسي ديگر دارد و اين تيم براي من بوي پرسپوليس را ميدهد.
وي در ادامه گفتوگو با خبرنگار فارس تصريح كرد: هر بازيكني كه قبلا در پرسپوليس بازي كرده و الان در استيلآذين است پرسپوليس را از صميم قلب دوست دارد ولي اكنون تعهد ما به هدايتي، آجورلو و باشگاه بزرگ استيلآذين است. همه با هم بايد دست در دست هم دهيم تا با 3 بازي زيبا به 9 امتياز برسيم.
پيرواني در جواب اين سئوال كه آيا استيل آذين تبعيدگاهي براي پرسپوليسيها است يا خير گفت: تبعيدگاه نيست. استيلآذين پايگاهي دوم براي پرسپوليس است. من صداقت را در چشمان هدايتي و آجورلو ديدم. آنها به خوبي از تيمي حمايت ميكنند كه در بخش خصوصي ميتواند حرف اول را بزند. در اين تيم كم و كاستي در چند روز گذشته نديدم و به نوبه خودم از مديريت باشگاه و مسئولان سپاسگزارم.
اين مربي اظهار داشت: نكته مهم اين است كه استيلآذين مشكل مالي ندارد و بازيكنان و كادر فني با آرامش ميتوانند كار خود را دنبال كنند. من و 14 بازيكنان سابق پرسپوليس بايد به اين تيم خصوصي خدمت كنيم و در استيلآذين كه به نظرم تيم دوم پرسپوليس است كار بزرگي را انجام دهيم.
پيرواني در خصوص بياحتراميهايي كه ديروز در جريان ديدار دوستانه استيل آذين به مسئولان پرسپوليس شد گفت: تمام ايران بدانند من يك پرسپوليسي هستم و تا وقتي كه در اين تيم هستم و نام فرهنگي - ورزشي و باشگاه خصوصي را يدك ميكشيم به هيچ كس اجازه نميدهم كار ضد اخلاقي و به فردي بياحترامي كند. من اين موضوع را به تمام فوتبال ايران قول ميدهم.
وي تاكيد كرد: روز گذشته اسم كسي برده نشد اما قول ميدهم در تمرينات استيلآذين آرمان پاك و اسم مقدس فوتبال حفظ شود و شرافت و صداقت زير سئوال نرود. كادر فني استيل آذين براي خدمت به اين تيم آمده و دوست ندارد به مسئولان هيچ تيمي مخصوصا پرسپوليس بياحترامي شود.
پيرواني در پايان گفت وگو با فارس ضمن تقدير از آجورلو مديرعامل استيلآذين گفت: آجورلو و هدايتي و هواداران استيلآذين به همراه بازيكنان و كادر فني يارهاي دوازدهم من هستند. خوشحالم آجورلو با صداقتش در فوتبال به من اعتماد كرده و اميدوارم بتوانم جواب محبتهاي اين عزيزان را با استفاده طلايي از ستارههاي بزرگي كه در اختيار دارم بدهم. ما پتانسيل بالايي داريم كه به لطف خدا شكوفا خواهند شد.
farsnews.ir
-
در هفته سی و دوم از مسابقات لیگ برتر پرسپولیس بدون محروم به مصاف استیل آذین می رود.
به گزارش سایت رسمی باشگاه استیل آذین، بنا بر اعلام سازمان لیگ برتر پرسپولیس در این هفته از رقابت بدون بازیکن محروم 3 اخطاره به مصاف استیل آذین می رود و کارد فنی از این بابت نگرانی ندارد.
بر همین اساس تیم فوتبال استیل آذین حریف این هفته پرسپولیس نیز بدون بازیکن محروم در برابر سزخ پوشان قرار می گیرد.
-
مصاحبه عادل کلاه کج
در شب پیروزی پرسپولیس برابر صبای قم ،عادل کلاه کج خوشحالی مضاعفی از خود بروز می داد . علت این امر برمیگردد به مسئله دریافت رضایت نامه از صبایی ها در ابتدای فصل که مشکلاتی را برای سرخپوش شدن وی بوجود آوردند. هافبک خوزستانی پرسپولیس در گفت و گوی کوتاهی با سایت رسمی باشگاه پرسپولیس این چنین پاسخگوی سوالات بود.
خودت شروع کن، درباره پیروزی برابر صبا در یک شب طوفانی!
الان و این روزها خوشحال ترین انسان روی زمین هستم. اصلاً نمی دانم به کجا می روم و کجا باید بروم.
شرایط خاصی که بر بازی حاکم شد بر کار شما چه تأثیری داشت؟
بازی به خوبی پیش می رفت و ما حمله می کردیم. زمانی که صبا 10 نفره شده بود و ما مدام حمله می کردیم، یک دفعه نمی دانم معجزه شد که باد و باران آمد و برق رفت. خدا را شکر که توانستیم به پیروزی برسیم و الان تنها همین مسئله است که اهمیت دارد.
روند حرکتی تیم طوری بود که در جریان بازی کار را تمام کنید؟
صددرصد همین طور است. با مشاهده موقعیت های ما در فیلم بازی به این نتیجه خواهید رسید که صحبت های من صحیح است. دقیقه 90 تا 94، 15 موقعیت گلزنی داشتیم.
حریف را چطوری دیدی؟
آنها فقط باید از روی پیکر ما عبور می کردند تا به پیروزی برسند.
حالا با فینالیست شدنتان مسئولیت سنگین تری احساس می کنید؟
توجه کنید که قهرمانی از آن ما خواهد بود. فینالیست شدن پرسپولیس کارمان را سخت تر نکرده است، چون شک نکنید که ما قهرمان خواهیم شد.
fc-perspolis.com
-
شیث رضایی :
پرسپولیس با پیروزی برابر صبای قم در مرحله نیمه نهایی جام حذفی و در ضربات پنالتی راه خود را برای حضور در فینال این رقابت ها هموار کرد. شیث رضایی، مدافع و کاپیتان دوم پرسپولیس در گفت و گو با سایت رسمی باشگاه پرسپولیس پاسخگوی پرسش های ما بود:
شرایط خاص بر فضای بازی برابر صبا حاکم شد. هواداران را در آن لحظات چه طور دیدی؟
مهم تر از هر مسئله ای این است که وقتی پرسپولیس پیروز می شود، آنها خوشحال هستند. مهم برای ما رضایت و شادی آنهاست. خدا را شکر که با پنالتی، با باران، باقطعی برق و هر مسئله ای توانستیم به پیروزی برسیم.
قبول داری شب به یاد ماندنی رقم خورد؟
بله، ولی چهار روز دیگر کسی نمی گوید باران آمد و برق رفت. همه می گویند پرسپولیس تیم پیروز نیمه نهایی و یک پای فینال جام حذفی شد.
حالا از پرسپولیس فینالیست توقعی جز قهرمانی جام حذفی نمی رود.
اصلا وقتی پرسپولیس در تورنمنت و رقابتی شرکت می کندف توقعی جز قهرمانی از این تیم نمی رود. خدا را شکر توانستیم با پیروزی از این مرحله عبور کنیم و به فینال برسیم. حالا با برنامه حرکت خواهیم کرد تا در نهایت به عنوان قهرمانی جام حذفی دست پیدا کنیم.
و این بار شیث رضایی در جشن قهرمانی پرسپولیس، در کنار سایر هم تیم هایش حاضر خواهد بود؟
هنوز هیج چیز مشخص نیست، شاید هم نباشم. البته تا اینجا که هستم و به امید خدا از این به بعد هم باشم و بتوانم باعث خوشحالی هواداران خوب پرسپولیس باشم.
استفاده از ماسک از قبل هماهنگ شده بود؟
شاید هماهنگ نشده بود. حالا مهم هم نیست، مهم این است که در آن شرایط حاضر شدم ماسک نزنم و برای پرسپولیس بازی کنم.
نگران ضربه خوردن نبودی؟
دیگر در آن لحظات به خودم فکر نمی کردم. تنها به این موضوع فکر می کردم که به زمین بروم و در کنار سایر هم تیمیهایم باعث خوشحالی مردم بشوم.
با این بازی که برابر صبا به نمایش گذاشتید، فکر می کنی در بازی های آینده چه استقبالی از دیدارهای پرسپولیس بشود؟
به امید خدا برای بازی برابر استیل آذین و فینال جام حذفی برابر فولادگستر نیز سکوهای ورزشگاه آزادی پر خواهد شد.
شناختی از ارشاد یوسفی داشتی که پنالتی را به آن شکل زدی؟
یک سال با هم در صبا هم بازی بودیم و من می دانستم اگر مکث کنم، خلاف جهت خواهد رفت. همین کار را کردم، اما ضربه ام به دیرک برخورد کرد. حالا باز خدا را شکر که پیروز شدیم. اگر غیر از این بود خیلی بیشتر از این ها خودم را سرزنش می کردم.
-
مجتبی زارعی :
مهاجم تیم فوتبال پرسپولیس در خصوص صعود پرسپولیس به فینال جام حذفی به سایت رسمی باشگاه پرسپولیس گفت:
بعد از برد شیرینی که مقابل صبای قم به دست آوردیم از لحاظ روحی و روانی شرایط خوبی داریم. به نظر من تعطیلی تمرینات به نفع بازیمنان بود چون خستگی این بازی سنگین رفع می شود.
وی افزود: صعود به فینال جام حذفی بهترین هدیه ای بود که به هواداران دادیم در این فصل هوادارن را خیلی اذیت کردیم و بایستی با تلاش زیاد فولاد گستر را هم شکست دهیم تا با قدرت قهرمان شویم.
زارعی همچنین درباره دیدار برابر استیل آذین خاطرنشان کرد: برای بازی مقابل این تیم هیچ مشکلی نداریم و با تمرینات روزهای آینده به اوج آمادگی می رسیم و خواهیم توانست شکست بازی رفت جبران کنیم.
ّFc-Perspolis.Com
-
بيست و سومين نمايشگاه بينالمللي كتاب تهران/
سپهر حيدري: نمايشگاه كتاب تهران كتابخوانم كرد
خبرگزاري فارس: سپهر حيدري بازيكن تيم پرسپوليس بيان داشت كه نمايشگاه كتاب تهران كتابخوانش كرده است.
به گزارش خبرگزاري فارس، سپهر حيدري در گفتوگو با ستاد خبري بيست و سومين نمايشگاه بينالمللي كتاب تهران اظهار كرد: مخاطب اصلي نمايشگاه تهران، دانشجويان و دانش آموزان هستند و به منظور رفاه و تسهيل دسترسي آنها به كتابهاي مورد نظرشان بايد امكانات ويژهتري براي آنان فراهم شود.
اين فوتباليست افزود: جدا از محتواي كتابها، طراحي جلدها و انتخاب عناوين كتاب نيز عوامل موثر ديگري در انتخاب كتابها هستند كه طي سالهاي اخير شاهد پيشرفت خوبي در زمينه چاپ و گرافيك صفحات و جلد هستيم.
وي گفت: قطعا امسال هم از نمايشگاه ديدن خواهم كرد، چرا كه فضا و شور و حال نمايشگاه باعث ترغيب به خريد و خواندن كتاب ميشود.
حيدري با توجه به حضور گسترده و پرشور مردم در نمايشگاه كتاب از مسئولان خواست براي كاهش قيمتها اقدام كنند تا قدرت خريد مردم بالا برود و شاهد رشد و فراگيري كتاب خواني بين افراد باشيم.
بيست و سومين نمايشگاه بين المللي كتاب تهران از 15 تا 25 ارديبهشت در مصلاي امامخميني تهران برگزار مي شود.
انتهاي پيام/
farsnews.ir