-
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ هافبک ترک تبار رئال مادرید از سوی هواداران تیم ملی فوتبال آلمان به عنوان مرد سال فوتبال این کشور انتخاب شد.
سخنگوی فدراسیون فوتبال آلمان اعلام کرد که مسوت اوزیل هافبک ملیپوش رئال مادرید در یک نظرسنجی که برای انتخاب مرد سال فوتبال آلمان در این کشور انجام شد به عنوان نفر اول انتخاب شد.
اوزیل بعد از این انتخاب ابراز خوشحالی کرد و گفت: از این که تماشاگران به من اعتماد میکنند، خوشحالم و از همه آنها تشکر میکنم. من در رئال مادرید بزرگترین تیم جهان بازی می کنم و این مرا بسیار خوشحال می کند و کار را بر من آسان کرده است. مورینیو همواره با من حرف می زند و حمایت او برایم بسیار مهم است چرا که باعث می شود اعتماد به نفس بالایی پیدا کنم و خود را یکی از بهترین بازیکنان تیم بدانم.
جایزه این هافبک ترک تبار امروز (چهارشنبه) قبل از دیدار دوستانه آلمان با فرانسه به او داده خواهد شد.
اوزیل در سال 2010 از وردربرمن آلمان به رئال مادرید پیوست و در نخستین فصل حضورش نمایش خیره کننده ای در جمع کهکشانیها داشت. او در این فصل رقابتهای لالیگا در چند بازی دچار نوسان شد، اما رفته رفته به روزهای اوج خود برگشت و در حال حاضر از مهرههای کلیدی خوزه مورینیو به شمار میرود.
-
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ تیم ملی فوتبال آلمان برابر فرانسه در خانه تن به شکست داد.
فرانسه با لوران بلان همچنان به پیشرفت ادامه میدهد. آنها در خانه آلمان توانستند دو بر یک پیروز شوند.
هرچند آلمان بازی را در دقایق ابتدایی در دست داشت اما فرانسه بود که در دقیقه 21 به گل رسید. پاس عالی متیو والبوئنا به متیو دبوشی در سمت راست رسید و او پس از جا گذاشتن آسان دنیس آئوگو توپ را به اولیویه ژیرود سپرد و او هم سرضرب گل اول را وارد دروازه تیم ویزه کرد.
آلمان سپس چند موقعیت خوب را از دست داد که بیشتر به دلیل آمادگی هوگو یوریس بود.
فلوران مالودا در دقیقه 69 گل دوم را زد. دبوشی پس از این که مسافتی طولانی را در سمت راست طی کرد توپ را برای مالودای تازهوارد سانتر کرد و او هم گل دوم را زد.
آلمان با گل دقیقه 91 کاکائو فاصله را کم کرد. او سانتری از جناح راست را به گل تبدیل کرد اما دیگر برای جبران نتیجه بسیار دیر شده بود.
به این ترتیب فرانسه به روند خوب خود ادامه داد، هرچند که به هر حال یواخیم لو ترکیبی تجربی را به میدان فرستاده بود.
-
اوزيل: آلمان مي تواند قهرمان يورو 2012 شود
ژرمن ها که آخرين بار در سال 1996 قهرمان يورو شدند، يکي از مدعيان اصلي قهرماني در رقابتهاي يورو 2012 هستند.
مسوت اوزیل، ستاره آلمانی رئال مادرید، معتقد است آلمان می تواند در رقابت های یورو 2012 به قهرمانی برسد.
ژرمن ها که آخرین بار در سال 1996 قهرمان یورو شدند، یکی از مدعیان اصلی قهرمانی در رقابتهای یورو 2012 هستند.
شاگردان لوو در رقابت های سال 2008 به عنوان نایب قهرمانی رسیدند اما اوزیل معتقد است آنها می توانند این بار جام قهرمانی را بالای سر ببرند.
او در گفتگو با سایت یوفا گفت:" ما در دوره قبل خیلی به قهرمانی نزدیک شدیم و امیدواریم این بار بتوانیم کار را تمام کنیم.
هدف ما رسیدن به قهرمانی است و من معتقدم می توانیم به آن دست پیدا کنیم."
آلمان در مرحله گروهی رقابت های یورو 2012 با تیم های پرتغال، دانمارک و هلند همگروه است و اوزیل تایید کرد که بازیکنان رئال در مورد رقابت های یورو 2012 در رختکن زیاد صحبت می کنند.
" البته بازیکنان آلمانی و پرتغالی در مورد هم گروهی شان صحبت می کنند. پرتغالی ها احترام زیادی برای آلمان قائلند و البته کمی هم سر به سر هم می گذاریم.
ما می گوئیم که آنها را شکست خواهیم داد و آنها هم می گویند ما را شکست می دهند و از این حرفها. ما در انتظار آغاز این رقابت ها هستیم، هدف ما رسیدن به موفقیت است و برای رسیدن به این هدف تمام تلاش مان را می کنیم."
-
شانس قهرماني آلمان بيش از ديگر تيمهاست
سنگربان سابق تيم ملي فوتبال دانمارک شانس آلمان و هلند براي قهرماني در يورو 2012 را بيشتر از تيم ملي فوتبال اسپانيا ميداند.
دروازهبان سابق منچستر يونايتد در گفت و گو با روزنامه آس اسپانيا گفت: بر اين باورم که سطح رقابت هاي يورو 2012 لهستان و اوکراين از دورهاي پيش با کيفيت تر خواهد شد، چرا که بازيکنان بسيار خوب و تيمهاي قدرتمندي در اين رقابتها شرکت ميکنند. معتقدم که آلمان بيشترين شانس قهرماني در اين رقابتها را دارد، چرا که در تمام پستها بازيکنان طراز اولي در ترکيب دارد. آنها چه از لحاظ فردي و چه از لحاظ گروهي بسيار خوب کار ميکنند و به خوبي مي دانند که در بازيهاي سرنوشت ساز چگونه نتيجه بگيرند. کارنامه آنها در رقابت هاي مختلف گوياي همه چيز است.
وي درباره اين سوال که آيا اسپانيا ميتواند همچون دوره گذشته جام را بالاي سر برد، گفت: اسپانيا همچون دوره گذشته يکي از نامزدهاي اصلي کسب عنوان قهرماني است، اما من پيشبيني ميکنم که اين تيم در مرحله نيمه نهايي در مصاف با هلند حذف مي شود و از دور رقابتها کنار رود تا دو تيم آلمان هلند بازي نهايي را برگزار کنند. اسپانيا بازيکنان بسيار خوبي در ترکيب دارد، اما من بر اين باورم که حضور آنها در رقابتهاي مختلف باعث خستگي شان ميشود. رقابتهاي لاليگا بهترين مثال در اين زمينه است. ما ميبينيم که رئال مادريد در اوج به سر مي برد و تا چند هفته پيش با فاصله 10 امتيازي نسبت به بارسلونا که ستارگان ملي پوش زيادي در ترکيب دارد، صدرنشين بود. روحيه رقابت پايين آمده است. فاصله امتيازي که بين بارسلونا و رئال مادريد است، به خوبي نشان ميدهد که بازيکنان بارسلونا نسبت به گذشته افت کردهاند يا بهتر بگوييم خسته شدهاند. اين در حالي است که رئال روز به روز پيشرفت ميکند.
اشمايکل در باره اين سوال که تيم ملي فوتبال اسپانيا فقط از بازيکنان بارسلونا تشکيل نميشود، گفت: بله، اسپانيا قهرمان جهان و اروپا است. بارسلونا هم قهرماني در ليگ قهرمانان اروپا را يدک ميکشد، نمي گويم که اسپانيا جزو نامزدان اصلي قهرماني در اين رقابتها نيست، اما معتقدم که انگيزه آنها کمتر از هلند و آلمان است. گذشته از اين بازيکنان شاخص اين تيم همچون ژاوي ، اينيستا، پيکه و پويول از لحاظ ذهني خسته خواهند شد.
وي درباره شانس ايتاليا براي قهرماني در اين رقابتها گفت: ايتاليا در مرحله مقدماتي نتايج خوبي نگرفت، اما تيمي است که پيش از اين در دورههاي گذشته ثابت کرده است که توانايي رقابت را دارد.
دروازهبان سابق منچستر يونايتد درباره شانس انگليس پس از استعفاي فابيو کاپلو براي قهرماني در اين رقابتها گفت: نمي دانم در انگليس چه اتفاقي افتاد. تا آغاز اين رقابتها 100 روز باقي نمانده و اين در حالي است که انگليس هنوز بدون مربي، کاپيتان و يا حتي سبک بازي مشخصي است. بنابراين من معتقدم که آنها شانسي براي قهرماني در اين رقابتها ندارند. کاپلو در شرايط بسيار سختي آنها را تنها گذاشت. درباره تيم ملي فوتبال کشورم هم بايد بگويم که ما بازيکناني داريم که در ليگهاي معتبر اروپايي توپ ميزنند، اما در اين حدي نيستند که تفاوتها را رقم زنند. با اين وجود من تيمهاي دانمارک و لهستان را دوست دارم و از آنها حمايت خواهم کرد.
اشمايکل درباره اين سوال که بهترين دروازهبان حال حاضر فوتبال جهان چه کسي است؟ گفت: به اعتقاد من ايکر کاسياس بهترين دروازهبان حال حاضر فوتبال جهان است، اما به شخصه مانوئل نوير سنگربان بايرن مونيخ را بيشتر دوست دارم.
-
کلوزه: هدفم حضور در يورو 2012 است
مهاجم مليپوش و آلماني تيم فوتبال لاتزيو از بازگشت خود به مستطيل سبز تا 3 هفته آينده خبر داد.
میروسلاو کلوزه در بازی روز شنبه با پارما از هفته سیام کالچو غایب بود. علت این امر مشکل مصدومیت عضله پای او بود.
وی در این مورد به نشریه کیکر گفت: مشکل حادی ندارم. باید استراحت کنم. از ناحیه بالای ران پای راست دچار مصدومیت شدهام که تا سه هفته دیگر برطرف خواهد شد.
گلزن ۳۴ ساله ژرمنها افزود: ۳ هفته دیگر آماده بازگشت به میدان خواهم بود. امیدوارم در هفتههای پایانی بتوانم بار دیگر برای لاتزیو به میدان رفته و به فرم آمادگی چند ماه گذشته بازگردم.
او ادامه داد: میخواهم پس از بازگشت، بهصورت جدی تمرین کنم تا برای حضور در جام ملتهای اروپای ۲۰۱۲ همراه تیم کشورم کاملا آماده باشم.
-
اميدواري دروزاهبان بدشانس ژرمنها
دروازهبان تيم فوتبال بايرلورکوزن گفت: ميخواهم بار ديگر اوج بگيرم و به تيم ملي آلمان بازگردم.
به نقل از مورگن پست، رنه آدلر در دو سال گذشته ایام سختی را در دوران ورزشیاش تجربه کرده است.
او که تا قبل از شروع جام جهانی ۲۰۱۰ آفریقای جنوبی، سنگربان شماره یک ژرمنها به شمار میرفت و مانوئل نویر (دروازهبان کنونی بایرن) ذخیره او محسوب میشد، به علت پارگی رباط فرصت حضور در پیکارهای جام جهانی را از دست داد.
آدلر ۲۷ ساله پس از آن چندین مصدومیت متوالی را تجربه کرد تا عملا دو سال از عمر ورزشیاش بیهوده هدر برود.
وی به تازگی دوران نقاهت را پشت سر گذاشت و ابتدای هفته جاری در لیگ آماتورهای آلمان برای لورکوزن مقابل بوخوم به میدان رفت.
آدلر پس از این بازی گفت: خوشحالم بالاخره توانستم با حضور در این بازی، به دوران طولانی مصدومیتهایم خاتمه دهم. بعد از این امیدوارم سالم باقی بمانم و به تدریج اوج بگیرم. آن قدر که بتوانم به تیم ملی بازگشته و جایگاه سابقم را کسب کنم.
این دروازهبان که تابستان سال جاری از جمع لورکوزنیها جدا میشود سابقه انجام ۱۰ بازی برای تیم ملی آلمان را دارد.
WWW.varzesh3.COM
-
لو:کلوزه بازيکن آلمان درجام ملتهاي اروپا است
سرمربي تيم ملي فوتبال آلمان گفت: ميروسلاو کلوزه، بازيکني کاملا حرفهاي است و مي داند چگونه خودش را براي حضور به موقع در يورو 2012 آماده کند.
به نقل از دی ولت، پس از آنکه در چند روز گذشته برخی رسانههای آلمانی با توجه به مصدومیت میروسلاو کلوزه گزارش کردند نگرانی هایی بابت مصدومیت و احتمال به موقع نرسیدن او برای حضور در جام ملتها وجود دارد، یواخیم لو به علاقمندان تیم ملی کشورش اطمینان خاطر داد.
وی روز گذشته در مواجه با برخی از خبرنگاران گفت: مرتب با کلوزه در ایتالیا در تماس هستم و می دانم دوره نقاهت وی در حال سپری شدن است. او بازیکنی کاملا حرفهای و مسلط به امور است. خوب می داند چگونه به لحاظ روحی و فیزیکی خودش را مهیای ورود به پیکارهای مثل یورو ۲۰۱۲ کند.
وی افزود: مشکل او تا دو، سه هفته دیگر کاملا برطرف خواهد شد و به تمرینات و مسابقات تیمش بازخواهد گشت. پس از آن فرصت خواهی برای اوجگیری مجدد خواهد داشت.
کلوزه که عنوان آقای گل جام جهانی ۲۰۰۶ را در اختیار دارد، فصل جاری در خدمت تیم لاتزیو بوده است.
وی از 2 هفته قبل به خاطر مصدومیت پا قادر غایب تیم باشگاهی اش بوده است. تیم آلمان در پیکارهای یورو ۲۰۱۲ با پرتغال، هلند و دانمارک همگروه است.
WWW.varzesh3.COM
-
کلوزه: براي يورو دراوج خواهم بود
بازيکن کهنه کار تيم ملي فوتبال آلمان معتقد است که با گذراندن دوره ي نقاهت براي يورو دراوج خواهد بود.
میروسلاو کلوزه بازیکن کهنه کار تیم ملی فوتبال آلمان که چندی پیش از ناحیه ی ران پا مصدوم شد ،معتقد است که با گذراندن دوره ی نقاهت و انجام تمارین لازم می تواند به سلامتی دست یابد و در رقابتهای یورو 2012 آماده حضور یابد.
او گفت :"من درباره ی یورو نگران نیستم . دکتر ویلهلم مولر به من گفته است که اگر دوره ی استراحت من تکمیل شود خواهم توانست مثل گذشته آماده شوم . دکتر ویلهلم مولر و کلاوس ادر هر دو به من گفته اند که روند بهبودی بسیار خوب است اما هنوز نمی توانم بگویم که در این فصل می توانم برای لاتزیو به میدان بروم یا خیر."
همچنین چندی پیش یوآخیم لو درباره ی مصدومیت میروسلاو کلوزه ابراز نگرانی کرده بود . میروسلاو کلوزه در این باره ادامه داد: " من می دانم که تمرین های ما بسیار مهم خواهد بود. من با کمی استراحت می توانم برای یورو 2012 آماده تر شوم . به نظر من لو نباید به خاطر این موضوع نگران باشد . من میدانم که چه چیزی به بهبود بدن من کمک می کند . شما می توانید برای درک این حرف من به رقابتهای 2006 و 2010 توجه داشته باشید."
-
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، سرمربی تیم ملی فوتبال آلمان، هرگونه شایعه مبنی بر ترک این تیم و پیوستن به تیم های دیگر را با قاطعیت رد کرد و گفت:هدف اصلی من موفقیت در جام ملت های اروپا است و به چیز دیگری فکر نمی کنم.
یوآخیم لو' این اظهارات را در حاشیه یک گارگاه فوتبال که از سوی اتحادیه فوتبال اروپا(یوفا) در شهر ورشو لهستان برگزار شده،اعلام کرد و افزود:درحال حاضر مشغول این هستیم که حتی الامکان موفقیت آمیز در جام ملت های اروپا ( 2012) حاضر شویم.
به گزارش گل به نقل از ایرنا رسانه های اسپانیایی پیشتر با انتشار اخباری از پیوستن سرمربی آلمان به تیم باشگاهی رئال مادرید خبر داده بودند و مطبوعات ورزشی آلمان نیز از برگزاری نشست محرمانه یوآخیم لو با مالک میلیاردر باشگاه چلسی،' رومن آبراموویچ' در سوئیس برای بدست گرفتن سکان این باشگاه متمول خبر داده بودند.
یوآخیم لو البته خبر پیوستن خود به چلسی را کاملا بی اساس خواند و آن را تکذیب کرد.
تیم ملی فوتبال آلمان در جام ملتهای اروپا با قرار گرفتن در گروهی که به گروه مرگ لقب گرفته با تیم های فوتبال هلند، دانمارک و پرتغال همگروه شده است.
bayern.blogsky.com
-
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ ژرمنها که آخرین بار در سال 1996 قهرمان یورو شدند، یکی از مدعیان اصلی قهرمانی در رقابتهای یورو 2012 هستند.
مسوت اوزیل، ستاره آلمانی رئال مادرید، معتقد است آلمان می تواند در رقابت های یورو 2012 به قهرمانی برسد.
شاگردان لو در رقابت های سال 2008 به عنوان نایب قهرمانی رسیدند اما اوزیل معتقد است آنها می توانند این بار جام قهرمانی را بالای سر ببرند.
او در گفتگو با سایت یوفا گفت: "ما در دوره قبل خیلی به قهرمانی نزدیک شدیم و امیدواریم این بار بتوانیم کار را تمام کنیم. هدف ما رسیدن به قهرمانی است و من معتقدم می توانیم به آن دست پیدا کنیم."
آلمان در مرحله گروهی رقابت های یورو 2012 با تیم های پرتغال، دانمارک و هلند همگروه است و اوزیل تایید کرد که بازیکنان رئال در مورد رقابت های یورو 2012 در رختکن زیاد صحبت می کنند: "البته بازیکنان آلمانی و پرتغالی در مورد هم گروهی شان صحبت می کنند. پرتغالی ها احترام زیادی برای آلمان قائلند و البته کمی هم سر به سر هم می گذاریم. ما می گوئیم که آنها را شکست خواهیم داد و آنها هم می گویند ما را شکست می دهند و از این حرفها. ما در انتظار آغاز این رقابت ها هستیم، هدف ما رسیدن به موفقیت است و برای رسیدن به این هدف تمام تلاشمان را می کنیم."
bayern.blogsky.com