پستت چی بود رضا؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط rezalm10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
آخی.....حالا غصه نخور :rose:
نمایش نسخه قابل چاپ
پستت چی بود رضا؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط rezalm10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
آخی.....حالا غصه نخور :rose:
دوستان کسی میدونه معیار نمره تو بازی چیه؟؟؟ تو بخش پلیر کریر:fek konam::fek konam:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad_444_0o [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مهاجم بودم.پیشنهاد میکنم مهاجم بازی کنید.چون هم حال میده و هم بهتر میتونید پیشرفت کنید.تیمیم که شروع کنید به نظرم یکی از عالیاش بارسلونای بی هست.یکیشم لیدز یونایتد
حتما پیشنهاد میکنم که واران وگریژمان و کورتوا یا دخیا وگوتزه را بخرید
سلام میشه لطفا یه تیمیو بگید که ادم با عشق و حال بازی کنه؟
مثلا تا2-3نصفه شب پای کریر پیلرش باشه و همرو سیم مچ نزنه و خودش بازیکنه و مثلا نره بارسا رو بگیره1000هزار با مسی و رونالدو بازیکنه بره استعداد یابی کنه
حرف اخر
یه تیم لطفا بگید که ادم با جون و دل بازیکنه و 1000ساعت بشینه دنقال بازیکن خوب بگرده و حوصلش سر نره
سلام توکل :tafakkor:نقل قول:
نوشته اصلی توسط با توکل به [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
این پیشنهاد منه. برو آخرین سطح لیگ انگلیس( لیگ 2) از اون جا بازیکن سازی کن از آکادمی بیار، از تیمای دیگه بیار و ...
هدفت رو چند ساله بذار که بری لیگ برتر
خیلی حال میده
لیگ انگلیس دسته4هم داره ها
هلیلوویچ تو کدوم تیمه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اقا شرمنده من یک مشکل دارم من چطور باید مسی رو بخرم با باشگاهش موافقت کردم ولی توقرار داد امضا نمیکنه حتی بیشتر بهش پول میدم قبول نمیکنه لطفا بهم کمک کنید
فاقا شرمنده من یک مشکل دارم من چطور باید مسی رو بخرم با باشگاهش موافقت کردم ولی توقرار داد امضا نمیکنه حتی بیشتر بهش پول میدم قبول نمیکنه لطفا بهم کمک کنید