پاسخ : FIFA Career Mode ( مدیریت تیم و باشگاه داری فیفا 14 )
نقل قول:
آره من خودمو ساختم
خیلی حال میده
اولش رفتم Bristol Rovers توی لیگ2 انگلیس(دسته 4) بعد از یه فصل رفتم نیوکاسل بعد از 1.5 فصل رئال مادرید
هر چی منتظر پیشنهاد منچستر یونایتد موندم نخواست om::
و پیشنهاد تیم های لیورپول، سیتی، چلسی، آرسنال و خیلی تیمای دیگه رو هم رد کردم
محمد من الان منچسترم ki:: زیاد دلم باهاش نیست :| یعنی با عشق و علاقه نیومدم من یو :| mas:- فقط میخواستم یه تیم جدید پیدا کنم مجبوری اومدم منچستر
میخوای سفارشتو کنم ؟! :))) ولی شرط داره ها ! کشکی که نیست ! باید مقدمات حضور منو تو فیورنتینا یا دورتموند واسه فصل بعد مهیا کنی :haaa:
نقل قول:
محمد من الان منچسترم ki:: زیاد دلم باهاش نیست :| یعنی با عشق و علاقه نیومدم من یو :| mas:- فقط میخواستم یه تیم جدید پیدا کنم مجبوری اومدم منچستر
میخوای سفارشتو کنم ؟! :))) ولی شرط داره ها ! کشکی که نیست ! باید مقدمات حضور منو تو فیورنتینا یا دورتموند واسه فصل بعد مهیا کنی :haaa:
:evaa::eee:
علی تو هم خودتو ساختی به عنوان بازیکن؟
من منتظر پیشنهاد یکی از این 4 تیم مورد علاقه ام بودم: رئال- یونایتد- دورتموند- میلان
که ترجیح می دادم توی انگلیس بمونم
ولی هر سال فصل نقل و انتقالات همه تیمای مطرح انگلیس بهم پیشنهاد می دادن جز منچستر یونایتد! crying::-
آشنای مویرگی داری توی یونایتد؟؟؟ mas:-
نقل قول:
:evaa::eee:
علی تو هم خودتو ساختی به عنوان بازیکن؟
من منتظر پیشنهاد یکی از این 4 تیم مورد علاقه ام بودم: رئال- یونایتد- دورتموند- میلان
که ترجیح می دادم توی انگلیس بمونم
ولی هر سال فصل نقل و انتقالات همه تیمای مطرح انگلیس بهم پیشنهاد می دادن جز منچستر یونایتد! crying::-
آشنای مویرگی داری توی یونایتد؟؟؟ mas:-
آره من قبلا یکی ساخته بودم الانم همونو دارم ادامه میدم
بــــــــــه ! چی فکر کردی ؟! من خودم آشنای مویرگیم اصن :nishkhand:
نقل قول:
آره من خودمو ساختم
خیلی حال میده
اولش رفتم Bristol Rovers توی لیگ2 انگلیس(دسته 4) بعد از یه فصل رفتم نیوکاسل بعد از 1.5 فصل رئال مادرید
هر چی منتظر پیشنهاد منچستر یونایتد موندم نخواست om::
و پیشنهاد تیم های لیورپول، سیتی، چلسی، آرسنال و خیلی تیمای دیگه رو هم رد کردم
شما تو کدوم پست بازی میکنی
نقل قول:
شما تو کدوم پست بازی میکنی
هافبک وسط
پست اصلیم CAM هست ولی توی Bristol Rovers و تیم ملی انگلیس LCM بودم
والا من سیو هام همه پاک شد الان دو باره دارم شروع میکنم گلر برانشوایگ هستم :aaaa:به امید روزهای بهتر:de::/danc:/danc
دیشب دو بازی دوستانه پیش فصل داشتیم یکیش 1-1 شد که من 11 سیو داشتم و نمره ی خوب 8.1 رو کسب کردم و بهترین بازیکن زمین شدم ولی بازی دوم که با منچستر یونایتد بود رو 2-0 باختیم که گل اول روی سوتیه خودم بود که پاس اشتباه دادم گل دوم هم دقیقه نود روی یه سانتر از اندرسون خوردم و در نهایت با 6 سیو نمره 6.3 رو کسب کردم:ey babaaa::ey babaaa::ey babaaa::ey babaaa::ey babaaa::ey babaaa::ey babaaa::ey babaaa::ey babaaa:
نقل قول:
دیشب دو بازی دوستانه پیش فصل داشتیم یکیش 1-1 شد که من 11 سیو داشتم و نمره ی خوب 8.1 رو کسب کردم و بهترین بازیکن زمین شدم ولی بازی دوم که با منچستر یونایتد بود رو 2-0 باختیم که گل اول روی سوتیه خودم بود که پاس اشتباه دادم گل دوم هم دقیقه نود روی یه سانتر از اندرسون خوردم و در نهایت با 6 سیو نمره 6.3 رو کسب کردم:ey babaaa::ey babaaa::ey babaaa::ey babaaa::ey babaaa::ey babaaa::ey babaaa::ey babaaa::ey babaaa:
دقیقا من عید پارسال که خواستم شروع کنم با دنیل داوری شروع کردم
ولی به قول خودت اولش خیلی خیلی سخته دروازه بانی
دوستان
پلیر کریر
توی 22 سالگی
4 امین فصل فوتبال حرفه ای ام
و بعد از گذشت 1.5 سال از حضور در برنابئو:
همراه رئال قهرمان لالیگا و چمپیونزلیگ شدیم :jeddiiiii:
*** من شدم بازیکن سال اسپانیا :haaa:
---------------
حالا یه نکته جالب:
توی لیگ قهرمانان، من فقط 2 تا بازی کردم
یکی توی مرحله گروهی
یکی فینال :ajibeee:
سلام.من تو فیفا 15 خودمو ساختم.تو بارسلونای بی.نیم فصل اول بهم بازی زیاد نمیدادن ولی دو بازی بهم بازی دادن و من خوب بازی کردم و از اون به بعد دیگه فیکس شدم.بارسلونای بی که رتبه های پایین بود رو به سختی رسوندم به رتبه ی دوم و صعود کردیم به لالیگا.یه بازی تو لالیگا کردیم و از من یونایتد پیشنهاد بهمون دادن.رفتیم و یه فصلم برا من یو بازی کردم.من یو رو قهرمان کردم.بعدش از بارسلونای اصلی برام پیشنهاد اومد.رفتم اونجا.اوایل بهم زیاد بازی دادن تا اینکه یه بازی مصدوم شدم.از اون به بعد بهم خیلی کم بازی دادن.بعدش قرضی رفتم اورتون و اورتون رو دوم کردم.بعدش اسپانیا برای جام جهانی دعوتم کرد.سیو کردم و خاموش کردم.فردا خواستم بازی کنم سیویم پاک شده بود و بدبخت شدم:aaaa::sad: