:-shad:-shad:-shadسلام بچه ها واقعا برد خیلی با ارزشی بود تبببببببببببببببببریک میگم . من که دیگه وقتی کایخون گل رو زد نمی دونستم از خوشحالی چیکار کنم. مردان همیشه پیروز برنابئو
نمایش نسخه قابل چاپ
:-shad:-shad:-shadسلام بچه ها واقعا برد خیلی با ارزشی بود تبببببببببببببببببریک میگم . من که دیگه وقتی کایخون گل رو زد نمی دونستم از خوشحالی چیکار کنم. مردان همیشه پیروز برنابئو
تبریک می گم بچه ها ایشالا بازیکنان و مخصوصا مورینیو جواب این زحمت هاشون رو بگیرن. شوت از راهه دور کریس هم جالب بود.دم کایخون گرم:bia baghalam:
به قول سینا
داور واقعا الاغ بود پنالتی واضع روی کایخون رو نگرفت.بازی باید 1-3 به نفع رئال میشد.
اقا دم رئال و هرجی رئالیه گرم دمشون گرم بازی یک هیچ عقب افتاده رو 2بر1 بردن :-shad:-shad:-shad:yes:
داداش مشخص بود که کی می بره.نقل قول:
نوشته اصلی توسط shomir [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ما مثل بعضی ها نیستیم که تا گل خوردیم مساوی کنیم یا ببازیم.
تا دقیقه آخر حمله می کنم و نتیجش هم می گیریم.
بی خود نیست وحشتناک ترین خط حمله جهانو داریم.:ahaaaaaa:
ایول بعضیارو خوب اومدی واقعا خط حمله رئاله فوق العادست lay_;;lay_;;lay_;;:afarin::afarin::afarin::eyvalla ::eyvalla::eyvalla:نقل قول:
نوشته اصلی توسط Crisronaldo79 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تبریک میگم این برد شیرین رو....
عجب دفاعی میکردن امیدوارم اینطوری جلوی بارسا هم بازی کنن.....
منم به نوبه خودم این برد رو به همه هواداران عزیز تبریک میگم
و برای رئال تو الکلاسیکو آرزوی موفقیت میکنم .:ohum:
ولی نمیدونم چرا بعضی دوستان اصرار زیادی دارن که برد دیشب
ما رو شانسی و الکی جلوه بدن ! :fek konam:
باید به اون دوستان بگم که اتفاقا شانس با ما یار نبود و گرنه به حریف
حداقل باید 5 تا میزدیم :fek konam:
داداش بعضیا قبول نمی کنند که رئال مثل تیمشون نمی تونه با تیم های ضعیف مساوی یا ببازه.داداش بعضیا سره رئال شرتبندی می کنند و می گن رئال در بازی های آینده امتیاز از دست خواهد داد.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rezadel [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تا الان که عالی بودیم غیر از الکلاسیکو.به امید خدا همه رو مثل نیم فصل خواهیم برد.
رئال تیم هجومی هست و باید انتظار داشته باشیم که 2گل خوده رو هم جبران کنه البته فقط بخاطر مورینیو هست.:hooora:
بچه ها ولی کلا ما در ورزشگاه مایورکا طلسم شدیم پارسال 1 گل خوردیم و با گل گرانرو مساوی کردیم.
ولی امسال تاکتیک مورینیو نجاتمون داد.
بیرون بردن مارسلو با کوئنترائو و بیرون بردن لاسانا با کاکا.
خوب بچه ها چیزی به الکلاسیکو نمونده
از حالا در مورد الکلاسیکو بحث کنید
به تاپیک تبادل و نظر رئال هم سر بزنید و نظرتون رو بگید.