پاسخ : FIFA Career Mode ( مدیریت تیم و باشگاه داری فیفا 14 )
سلام.... سپهرم ... من تو بخش پلیر کرر بازی میکنم تو پست دروازبان گلر برانشویگ هستم تازه شروع کردم البته قبل اینکه ویندوز رو عوض کنم سنم تو بازی 30 سال بود و گلر دورتموند بود و قدرتم 78 بود به دوستان پیشنهاد میکنم تو این پست بازی کنن که خیلی حال میده البته اولش سخته و زیاد گل می میخورید اما بعد که دستتون راه بیوفته به تیم ملی دعوت میشید کاپیتان تیم میشید و کلی چیزای دیگه تازه آخر فوتبالتونم که میخواهید خداحافظی کنید میتونید مربی هم بشید >>>> راستی کسی کریر پلیر بازی میکنه اینجا؟؟؟؟gam:-
ببخشید اشتباه شد :eee::eee::eee::eee::eee::eee:
نقل قول:
سلام.... سپهرم ... من تو بخش پلیر کرر بازی میکنم تو پست دروازبان گلر برانشویگ هستم تازه شروع کردم البته قبل اینکه ویندوز رو عوض کنم سنم تو بازی 30 سال بود و گلر دورتموند بود و قدرتم 78 بود به دوستان پیشنهاد میکنم تو این پست بازی کنن که خیلی حال میده البته اولش سخته و زیاد گل می میخورید اما بعد که دستتون راه بیوفته به تیم ملی دعوت میشید کاپیتان تیم میشید و کلی چیزای دیگه تازه آخر فوتبالتونم که میخواهید خداحافظی کنید میتونید مربی هم بشید >>>> راستی کسی کریر پلیر بازی میکنه اینجا؟؟؟؟gam:-
سلام، آره من بازی میکنم
تو کدوم پست و تو کدوم تیم بازی میکنی؟؟؟قدرتت چنده؟؟؟؟
سلام چجوری میشه قرار داد بازیکن رو تمدید کرد چون من بیشتر پلیر کریر بازی میکردم زیاد آشنا نیستم و وقتی صفحات قبل انجمن رو دیدم برام جذاب شد با تشکر:fek konam::fek konam::fek konam::fek konam::fek konam::fek konam:
نقل قول:
تو کدوم پست و تو کدوم تیم بازی میکنی؟؟؟قدرتت چنده؟؟؟؟
از سمپدوریا شروع کردم،بازیکنم الآن سه فصله تو رئال مادریده،درواقع از فصل دوم رئال بازیکنمو خرید،الآنم قدرت 85 شده،پستشم هافبک حجومیه
به دوستان توصیه میکنم بیشتر سعی کنید با بازیکنای جوون و گم نام کار کنید اینجوری واقعا بیشتر مزه ی فیفا کریر رو میفهمید وگرنه منتخب جهان ساختن و بازی کردن و درو کردن همه که اصلا حال نمیده اگه دوست دارید با تیمای بزرگ کار کنید نمیگم ستارگانشونو بفروشید همشونو نگه دارید اما برای خرید هاتون سراغ بازیکنان جوون برید تا ابر ستاره ها . کم کم پیشرفتشون بدید اینجوری حالش بیشتره. من خودم الان دارم با رئال بازی میکنم و هیچکدوم از ستاره های تیممو هم نفروختم اما برای خرید هام هیچوقت سراغ گزینه های کهکشانی نرفتم و بازیکنانی با اورال اطراف 75 خریدم و در کنار ستارگانی که خود رئال داره بهشون بازی میدم و کم کم دارن پیشرفت میکنن اینجوری کیفش بیشتره تا بخوام کل ستارگان دنیا رو جمع کنم. در ضمن بگم که اینجوری بازی کردن تو فصلای اول یکم مشکله ولی جوونا که پیشرفت کردن کم کم رو دور میفتید من خودم فصل اولم به سختی فقط تونستم جام حذفی رو بگیرم و تو فصل دومم هم فقط تونستم لالیگا رو ببرم ولی تو فصل سومم دیگه اون جوونا همشون رسیده بودن و اورال ها همگی بالای84 بود تونستم سه گانه رو بزنم.الان هم میخوام یه سال دیگه تو رئال بمونم و بعد از اون برم یه تیم دیگه.
من سبک بازیم اینجوریه. سرمربی یه تیم درجه 2 درجه 1 میشم و طی 3 فصل بازیکناشو میریزم بیرون اونایی رو که نمیخوام و اکثرا بازیکنای جوون و قدرتمندی که پیدا کردم رو میخرم. کلا 3 4 فصلی طول میکشه.
فصل آخر هم تقریبا همه جام هارو با همین بازیکنای ناشناخته و جوون میبرم ! و بعدش میرم یه تیم جدید
و روز از نو و روزی از نو !!!
وقتی میبینم بازیکنام اکثرشون مینی فیس ندارن خیلی برام لذت داره! :nishkhand:
نقل قول:
سلام عزیز
بله من هم پلیر کریر بازی میکنم هم منیجر کریر
نقل قول:
سلام چجوری میشه قرار داد بازیکن رو تمدید کرد چون من بیشتر پلیر کریر بازی میکردم زیاد آشنا نیستم و وقتی صفحات قبل انجمن رو دیدم برام جذاب شد با تشکر:fek konam::fek konam::fek konam::fek konam::fek konam::fek konam:
از سربرگ Office قسمت Contracts میتونید به قرارداد تمامی بازیکناتون دسترسی داشته باشین. برای تمدید قرارداد ، قرار دادن تو لیست فروش و لیست بازیکنای قرضی و اخراج بازیکن حتی میتونید از همین قسمت اقدام کنید
نقل قول:
آره من خودمو ساختم
خیلی حال میده
اولش رفتم Bristol Rovers توی لیگ2 انگلیس(دسته 4) بعد از یه فصل رفتم نیوکاسل بعد از 1.5 فصل رئال مادرید
هر چی منتظر پیشنهاد منچستر یونایتد موندم نخواست om::
و پیشنهاد تیم های لیورپول، سیتی، چلسی، آرسنال و خیلی تیمای دیگه رو هم رد کردم