دلیل روبن فکر کنم بخاطر پیری باشه.در هر صورت سنی ازش میگذره و پیر میشن و سرعت ایناشون کم کم کم میشه.و ممکنه بخاطر بازی ندادن بهش یا مثلا مصدوم شدنش قدرتش اومده باشه پایین
نمایش نسخه قابل چاپ
دلیل روبن فکر کنم بخاطر پیری باشه.در هر صورت سنی ازش میگذره و پیر میشن و سرعت ایناشون کم کم کم میشه.و ممکنه بخاطر بازی ندادن بهش یا مثلا مصدوم شدنش قدرتش اومده باشه پایین
اره سنش بالاس شواين ٢دوره دادمش ألمان مصدوم دادمش بهم نامردا احتمالا برا اونه
برا بازیکن اینده دار و خوب هلیلویچ و ایکاردی خوبن؟؟؟یه دروازه بانم معرفی کنید ممنون میشم
والا من كاري به اينده ندارم بازيكن غول بخر رضا جون بگير نگير داره ميخري بد در مياد هيچكسم نميخرتش
منم همیشه همینکارو میکردم تو کریرای قبلیم.غول میخریدم ولی بعد دو سه فصل مثلا میشن مثل روبن شواینی تو.برا همین تصمیم گرفتم دو سه تا غول بگیرم و دو سه تا خوب بفروشم بقیشم اینده دار بگیرم که اینده تیم خراب نشه(البته اینده دار نمیرم یکی مثلا قدرت 60 بخرم.مثلا 70 تا 75 شش)
لوكاس برزيلي خوبه
فرمينو عاليه
بيفوما اسپورتينگ محشره
بيل بينظيره
نيمارم محشر
اينا بخر تا٦_٧فصل تاميني
اگه نگم بهترین دروازه بان کریر فیفا ، یکی از بهترین دروازه بانای فیفا تیبو کورتوا هست. برند لنو هم دروازه بان خوب و آینده داریه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط rezalm10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
واسه بازیکنای جوون و آینده دار بازیکن زیاد معرفی کردیم صفحات قبل. آدریان ، نیکولا مورو ، یاسین بنزیا ، احمد موسی ، لیاندرو پاردس، کورت زوما ، ناتان اکه ، بروما ، ذکریا باکالی ، کریستین بنتکه ، روملو لوکاکو ، کوین ده بروین
و ...
اینا بازیکنای خیلی خوب و آینده دارین :sohappy:
یکی از بازیکنایی که واسه اولین فصل خریدشو پیشنهاد میکنم اشکان دژاگه،اورالش پایینه یکم اما تا 3فصل میتونه یه هافبک حجومی و رهبر عالی واسه تیم باشه
خریدشو پیشنهاد میکنم حتما
بچه ها یه رکورد زدم فصل دوم با من سیتی بدون باخت قهرمان شدم روی درجه legendry
سلام.... سپهرم ... من تو بخش پلیر کرر بازی میکنم تو پست دروازبان گلر برانشویگ هستم تازه شروع کردم البته قبل اینکه ویندوز رو عوض کنم سنم تو بازی 30 سال بود و گلر دورتموند بود و قدرتم 78 بود به دوستان پیشنهاد میکنم تو این پست بازی کنن که خیلی حال میده البته اولش سخته و زیاد گل می میخورید اما بعد که دستتون راه بیوفته به تیم ملی دعوت میشید کاپیتان تیم میشید و کلی چیزای دیگه تازه آخر فوتبالتونم که میخواهید خداحافظی کنید میتونید مربی هم بشید >>>> راستی کسی کریر پلیر بازی میکنه اینجا؟؟؟؟gam:-