پاسخ : FIFA Career Mode ( مدیریت تیم و باشگاه داری فیفا 14 )
سلام من اولين كريرم شدم بايرن و در اولين أقدام اوزيل رويس و گوتزهو اوردم و ريبري و دانته و تياگو فروختم رفت قهرمان جام حذفي و بوندس شدم ولي خدايش خسته كنندس:aaaa:حريف خوبم كه نداريم با اختلاف فهرمان شدمفصل بعدش مانژو فروختم بارسا رونيو خريدم(اي كاش نمخريدم فقط پول هدر دادن بودبود:aaaa:)بازم راحت جام حذفي بردم بوندس رو هم بردم تو چمپيونز ليگ خوردم رعال خلاصه تا دقيقه٧٠ بازي١-٠جلو بودم ديماريا دقيقه ٨٣و ١٠٢بهم گل زد كمرم شكست و فصل بعد بي درنگ انخلو اوردم بايرن پوگبا هم خريدم دوستان الان من با اين تراكم هافبك چهار كنم
نوير دروازس بواتينگو و مارتينز دفاعام الاباچپ لام راست مهاجمم كه فعلا ناچار توماس رو ميزارم هافبكام روبن شوايني پوگبا اوزيل گوتزه رويس ديماريا حالا بگيد دوستان بازم هافبك بخوام بخرم كيو بخرم فقط اينا چرا هي زود زود از شرايطشرن ناراضين
نقل قول:
سلام من اولين كريرم شدم بايرن و در اولين أقدام اوزيل رويس و گوتزهو اوردم و ريبري و دانته و تياگو فروختم رفت قهرمان جام حذفي و بوندس شدم ولي خدايش خسته كنندس:aaaa:حريف خوبم كه نداريم با اختلاف فهرمان شدمفصل بعدش مانژو فروختم بارسا رونيو خريدم(اي كاش نمخريدم فقط پول هدر دادن بودبود:aaaa:)بازم راحت جام حذفي بردم بوندس رو هم بردم تو چمپيونز ليگ خوردم رعال خلاصه تا دقيقه٧٠ بازي١-٠جلو بودم ديماريا دقيقه ٨٣و ١٠٢بهم گل زد كمرم شكست و فصل بعد بي درنگ انخلو اوردم بايرن پوگبا هم خريدم دوستان الان من با اين تراكم هافبك چهار كنم
نوير دروازس بواتينگو و مارتينز دفاعام الاباچپ لام راست مهاجمم كه فعلا ناچار توماس رو ميزارم هافبكام روبن شوايني پوگبا اوزيل گوتزه رويس ديماريا حالا بگيد دوستان بازم هافبك بخوام بخرم كيو بخرم فقط اينا چرا هي زود زود از شرايطشرن ناراضين
برو رونی رو با فن پرسی طاق بزن عالیه
شواینی رو با راموس بطاق
دیماریا هم بده لواندوفسکی بگیر 2تا حمله داشته باش
نقل قول:
شواینی رو با خامس رودریگز عوض کن،رافا واران یا لئوناردو بنوچی رو هم واسه دفاع بگیر،اگه یه مهاجم همه چیز تموم و جوون میخوای استفان یووتیچ رو از من سیتی بگیر،اگرم نه یه کارکشته ی قول میخوای باید پول خرج کنی و بین بیل و نیمار یکی رو بخری
بله من دنبال مهاجم عاليم هافبك خيلي دارم تصميم دارم شواينو تو بايرن نگه دارم مخالف فروش أسطوره هام بيل تو بازي رعالو بايرن كه ديدم كلا محو بودتوپو از الابا رد نميكرد ولي راموسو امروز تونستم بخرم ممنون كاربر باتوكل به اما در مورد انخل أوائل فصل ديونم كرد تو lm ج نميداد متوصل شدم به خدا ناگهان ندا اومد گفت خو بزارش هافبك حجومي خخخخ گزاشتم اقاي گله بوندس شد تصميم ندارم بفروشمش ولي التن بين هافبكاي مورد علاقم موندم ١روبن ٢ديماريا٣اوزيل٤گوتزه٥پوگب ا٦رويس٧شواين همشونم دوست دارم چيكاركنم رونيو دادم رعال فروارد ندارم
نقل قول:
بله من دنبال مهاجم عاليم هافبك خيلي دارم تصميم دارم شواينو تو بايرن نگه دارم مخالف فروش أسطوره هام بيل تو بازي رعالو بايرن كه ديدم كلا محو بودتوپو از الابا رد نميكرد ولي راموسو امروز تونستم بخرم ممنون كاربر باتوكل به اما در مورد انخل أوائل فصل ديونم كرد تو lm ج نميداد متوصل شدم به خدا ناگهان ندا اومد گفت خو بزارش هافبك حجومي خخخخ گزاشتم اقاي گله بوندس شد تصميم ندارم بفروشمش ولي التن بين هافبكاي مورد علاقم موندم ١روبن ٢ديماريا٣اوزيل٤گوتزه٥پوگب ا٦رويس٧شواين همشونم دوست دارم چيكاركنم رونيو دادم رعال فروارد ندارم
اگه پوگبا رو بگیری عاشقش میشی،میتونی هافبک حجومی بزاریش،در مورد راموس،سنش بالاست،زود رو به افت میره،اگه گفتم واران رو بخر چون بعد دو فصل بازی ارزشش به 80تا 90میلیون میرسه،بعدشم خیلی سد محکمیه البته اگه کنارش یه دفاع عالی مثل بنوچی یا هوملز رو داشته باشی،راجب بیل هم بگم تا 92 بالا میره،شوتای بیل بی نظیره،راحت میتونی حدود 6،7متر پشت محوطه جریمه باهاش شوت بزنی و مطمئن باشی که گل میشه،قدشم برای هد زنی روی سانتر عالیه
من هرروز فیفا بازی میکنم،تمرکزم رو بازی زیاده،زیر ورد کلاس نمیتونم بازی کنم،اگه میتونی با بازیکن حرکات نمایشی بزنی و تک روی کنی نیمار بهتره
پوگبا دارم اونايي كه گفتمو داوم نميدونم كيافيكسكيا ذخيره عاقامن نخوان اينا برن تيم مليشون بايد چيكاركنم ميزنن هي مصدوم ميشن راهي نداره؟ چشم حاما بيلو جاي روني فردا ميخرم فقط بگيد من بين اين ٧تا هافبك كيارو فيكس بزارم
روبن
شواين
گوتزه
اىزيل
پوگبا
ديماريا
رويس
نقل قول:
پوگبا دارم اونايي كه گفتمو داوم نميدونم كيافيكسكيا ذخيره عاقامن نخوان اينا برن تيم مليشون بايد چيكاركنم ميزنن هي مصدوم ميشن راهي نداره؟ چشم حاما بيلو جاي روني فردا ميخرم فقط بگيد من بين اين ٧تا هافبك كيارو فيكس بزارم
روبن
شواين
گوتزه
اىزيل
پوگبا
ديماريا
رويس
خب داداش شما که انقد خرید میکنی باید فکر اینجاشم باشی دیگه ! منتخب بهترین هافبکای دنیارو جمع کردی تو تیمت :|
نمیدونم از چه سیستمی استفاده میکنی ولی انتخاب سیستم 5 هافبکه برات به صرفه تره !
به نظرم شواینی و پوگبا هافبک وسطات باشن. بازیکنای کناریتم دی ماریا ثابت باشه. واسه یه سمت دیگت رویس رو بزار. گوتزه هم به عنوان هافبک تهاجمی. اوزیل و روبن هم میرن رو نیمکت :nishkhand:
البته دستت واسه انتخا بازیکن هافبک تهاجمی و گوشه خیلی بازه. میتونی گوتزه یا اوزیلم بزاری گوشه رویس رو بزاری وسط. یا اوزیل رو بزاری وسط رویس بره اونطرف.
با این چینشی که من گفتم بهتره 1-3-2-4 بازی کنی :ookk:
واسه تیم ملی هم راهی نداره سر موعد باید اضافه بشن به اردو های ملی :nishkhand:
روبن ديگه ٢فصل باهاش كار كردم ديگه نميتونه زياد بدوه يا مثل قبل دريبل بزنه چرا؟واقعا بازيكن عاليي بود برام شواينم خيلي افت كرده خوبه ميتونم هافبكاي جونمو بزارم تو تركيب يك مشكل من هنوز يك نوك حمله عالي پيدا نكردم يكيو ميخوام سرعتي باشع دقت در شوتاش بالا باشه مثل روني از دو قدمي تك به تكو نزنه أوت فينيشينگش بالا باشه هد هم خوب بزنه هس چنين شخصي معرفي كنيد لطفا
سوارز به نظرم خوب هست.
با این همه هافبکیم که داری 451 یه سیستم خوب هست
شواینی و پوگبا وسطات. رویس سمت چپ.دی ماریا راست و گوتزه هجومی
رضا شواين خيلي افت كرده برام پاساش خيلي دقيق نيس روبنم نميتونه زياد استارت بزنه سريع ميگيرنش دليلش چي ميتونه باشه؟