قریب پیشنهاد مدیرعاملی باشگاه استقلال را رد کرد
قریب پیشنهاد مدیرعاملی باشگاه استقلال را رد کرد
خبرگزاری فارس: حسین قریب به پیشنهاد مدیرعاملی باشگاه استقلال پاسخ منفی داد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به گزارش خبرگزاری فارس، مدتی است که شایعاتی مبنی بر تغییر و تحول در باشگاه استقلال و جدایی فتحاللهزاده به گوش میرسد. در این میان محتملترین گزینهای که برای مدیریت باشگاه استقلال مطرح شده حسین قریب است.
قریب که 3 سال مدیرعامل باشگاه استقلال بود از سوی وزارت ورزش به عنوان جانشین فتحاللهزاده در نظر گرفته شده بود. وی در انتخابات فدراسیون فوتبال نتوانست آرای لازم را کسب کند و پس از این موضوع احتمال حضورش در باشگاه استقلال قوت گرفت.
فتحاللهزاده نیز در این باره گفته بود: «نام دو نفر را به عنوان جانشینان خودم به هیئت مدیره اعلام کردهام که یکی از آنها قریب است.»
با توجه به رابطه خوب قریب با مسئولان وزارت ورزش و با توجه به صحبتهای فتحاللهزاده گمانهزنیها مبنی بر حضور وی به عنوان مدیرعامل فصل آینده استقلال قوت گرفت. این در حالی بود که در کنار این موضوع برخی اعتقاد داشتند به همراه قریب، امیر قلعهنویی که 3 سال با این مدیر در استقلال کار کرده به این تیم بازخواهد گشت.
قریب اما در گفتوگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، احتمال حضورش در استقلال را رد کرد و گفت: از تمام دوستان به خصوص وزارت ورزش، باشگاه استقلال و فتحاللهزاده که در این مدت به من لطف داشتند تشکر میکنم اما با توجه به مشغلههای کاری نمیتوانم پیشنهاد مدیرعاملی باشگاه استقلال را بپذیریم و پاسخ من به این پیشنهاد منفی است.
به گزارش فارس با این شرایط و با توجه به پاسخ منفی قریب، باید دید چه اتفاقی در آینده رخ میدهد و آیا فتحاللهزاده در استقلال به کارش ادامه میدهد یا اینکه وزارت ورزش سراغ گزینه دیگری خواهد رفت.
آکادمی باشگاه استقلال از فردا آغاز بهکار میکند
آکادمی باشگاه استقلال از فردا آغاز بهکار میکند
خبرگزاری فارس: آکادمی باشگاه استقلال تهران فعالیت خود را از فردا در ۴ رده سنی آغاز خواهد کرد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به گزارش خبرگزاری فارس، در فراخوان آکادمی باشگاه استقلال که برای آموزشوپرورش و معلمان ورزش مناطق مختلف تهران ارسال شده آمده است که علاقمندان میتوانند از روز شنبه تا پنجشنبه با حضور در استادیوم مرغوبکار در فعالیتهای آکادمی باشگاه استقلال حضور پیدا کنند.
این آکادمی برای 4 رده سنی (نونهالان، نوجوانان، جوانان و امید) از ساعت 14 تا 20 برنامههای خاصی خواهد داشت. نکته حائز اهمیت در این بین این است که این فراخوان برخلاف سال گذشته تنها برای اهالی تهران و حومه آن است.
* برنامه زمانی حضور علاقمندان در ردههای سنی مختلف به این شرح است:
نونهالان: روزهای شنبه، دوشنبه و چهارشنبه
نوجوانان: روزهای یکشنبه، سهشنبه و پنجشنبه
جوانان: روزهای شنبه، دوشنبه، چهارشنبه و پنجشنبه
امید: روزهای یکشنبه، سهشنبه، چهارشنبه و پنجشنبه
طالبلو مصدوم شد/احتمال غیبت دروازهبان شاهین مقابل استقلال
طالبلو مصدوم شد/احتمال غیبت دروازهبان شاهین مقابل استقلال
خبرگزاری فارس: دروازهبان تیم فوتبال شاهین بوشهر در تمرین امروز تیمش به شدت آسیب دید.
به گزارش خبرگزاری فارس، وحید طالبلو در جریان تمرین امروز تیم شاهین بوشهر در برخورد با یکی از بازیکنان تیم از ناحیه مچ پا با مصدومیت شدید روبهرو شد و به احتمال فراوان این بازیکن نمیتواند تیم شاهین را در بازی مقابل استقلال که یکشنبه هفته پیشرو در بوشهر برگزار میشود همراهی کند.
دو تیم استقلال و شاهین بوشهر در حالی به مصاف هم میروند که استقلال مدعی قهرمانی است و تیم شاهین نیز برای سقوط نکردن به 3 امتیاز این مسابقه نیاز دارد.
فينال جام حذفى ۱۹ فروردين ۹۲
فينال جام حذفى ۱۹ فروردين ۹۲
قرعه كشى پلى آف ل يگ دسته اول امروز برگزار مى شود
كميته مسابقات فدراسيون فوتبال ضمن مشخص كردن زمان برگزارى بيست و ششمين فينال جام حذفى زمان قرعه كشى پلى آف ليگ آزادگان را نيز اعلام كرد. قرعه كشى پلى آف رقابتهاى ليگ آزادگان روز شنبه بين نمايندگان تيمهاى گهر زاگرس و ايرانجوان بوشهر در محل سازمان ليگ برگزار مى شود ضمن اينكه طبق اعلام قبلى بازى پلى آف به صورت ۲ بازى رفت و برگشت خواهد بود كه به ترتيب روزهاى جمعه ۸ ارديبهشت و پنجشنبه ۱۴ ارديبهشت برگزار خواهد شد.ضمن اينكه كميته مسابقات فدراسيون فوتبال زمان بيست و ششمين فينال جام حذفى را مشخص كرد كه طبق اعلام اين كميته اين ديدار در تاريخ نوزدهم فروردين سال ۱۳۹۲ برگزار مى شود و محل آن نيز در هنگام قرعه كشى رقابتهاى جام حذفى مشخص خواهد شد.
عليرضا اكبرپور:استقلال شانس زيادى براى صعود از گروهش دارد
عليرضا اكبرپور:استقلال شانس زيادى براى صعود از گروهش دارد
در ديدار استقلال مقابل الجزيره آبى پوشان در نيمه اول بازى خوبى را ارائه دادند و مى توانستند به گل هاى بيشترى هم برسند اما در نيمه دوم استقلال به خاطر شرايط آب وهوايى كم آورد و دفاعى كار كرد. البته در كل نتيجه تساوى براى استقلال در زمين حريف نتيجه خوبى بود و باعث شد كه اميدهاى استقلال براى صعود از اين گروه زنده بماند.به عقيده من با اضافه شدن جبارى و آندو دست مظلومى در ميانه زمين كاملاً باز است و استقلال شانس زيادى براى صعود از گروهش دارد زيرا ۲بازيكن روند بازى استقلال را تغييرمى دهند و اگر آبى پوشان بتوانند الريان را در تهران شكست دهند، صعودشان به دور بعدى تقريباً مسجل است. در ليگ هم استقلال بازى هاى سختى در پيش دارد و هر ۴ بازى براى مظلومى و شاگردانش فينال محسوب مى شود. استقلال حتى در صورت يك تساوى هم شانس قهرمانى را از دست مى دهد زيرا سپاهان تيمى نيست كه در هفته هاى آينده امتيازات زيادى به حريفان تقديم كند. استقلال بايد در هر ۴بازى پيروز شود تا قهرمانى اش را جشن بگيرد، در غير اين صورت شانس كمى دارد.
رسولى نژاد: فتح الله زاده براى استقلال حاشيه درست نكند!
رسولى نژاد: فتح الله زاده براى استقلال حاشيه درست نكند!
احمد رسولى نژاد مى گويد كه هيچ فشارى از سوى هيات مديره باشگاه استقلال براى رفتن على فتح الله زاده وجود ندارد و فتح الله زاده خودش حرف از رفتن مى زند.رييس هيات مديره باشگاه استقلال در رابطه با اين كه در آخرين جلسه هيات مديره كناره گيرى فتح الله زاده از سمت مدير عاملى در فصل آينده قطعى شده است، اظهار كرد: در آخرين جلسه هيات مديره به هيچ عنوان در رابطه با تغيير مدير عامل و گزينه هاى جديد صحبتى نشد. محور بحث ما پيام نوروزى مقام معظم رهبرى بود. در راستاى فرمايشات ايشان به مسئول حقوقى باشگاه ماموريت داديم تا وضعيت قراردادهاى لباس، كفش و ... باشگاه را بررسى كند و ببيند كه از نظر حقوقى امكان لغو اين قراردادها هست يا نه.وى گفت: در حال حاضر خدماتى كه شركت هاى خارجى به ما مى دهند خوب است. آن ها در دفعات متعدد لباس هاى تيم را تامين مى كنند. ما در راستاى حمايت از توليد داخلى مى خواهيم اين شرايط را ايجاد كنيم تا شركت هاى توليد پوشاك ورزشى داخلى تامين كننده لباس و نيازهاى باشگاه باشند. شركت هاى داخلى هم بايد محصولاتشان را با كيفيت بهتر ارائه دهند.رسولى نژاد اضافه كرد: يكى ديگر از مسايلى كه در جلسه هيات مديره مطرح شد، وضعيت مالى باشگاه در سال آينده است. متاسفانه برخى نشريات به اشتباه اعلام كرده اند كه هيات مديره تنها ۲ ميليارد به باشگاه كمك كرده است، در صورتى كه ما حدود هفت ميليارد تومان كمك كرده ايم.رييس هيات مديره باشگاه استقلال در واكنش به اين سوال كه شنيده شده شما با امير قلعه نويى براى فصل آينده به توافق رسيده ايد و قرار است وى موافقت قريب را براى سمت مدير عاملى باشگاه جلب كند؟ خاطر نشان كرد: ما هر مربى را كه دعوت كنيم در حضور مدير عامل كه عضو هيات مديره است، با او مذاكره مى كنيم. مظلومى هم تاكنون در يكى، دو جلسه هيات مديره حضور داشته كه آن هم براى تقدير و تشكر بوده است. در جلسه هيات مديره قرار شد بحث تعيين كادر فنى و مدير عامل براى فصل آينده در آخر فصل مطرح شود. ما احساسى تصميم نمى گيريم. بايد بر اساس بررسى و نظر كارشناسى كار كنيم. وقتى من به عنوان رييس هيات مديره چنين مسايلى را در جلسه عنوان مى كنم بايد خودم هم آن را رعايت كنم. من هيچ صحبتى با امير قلعه نويى نداشتم و تاكيد دارم كه روال ما به كارگيرى خرد جمعى است.وى در پاسخ به اين پرسش كه آيا احتمال دارد فتح الله زاده و مظلومى در فصل آينده در باشگاه استقلال بمانند؟ گفت: اين احتمال وجود دارد، ما هيچ تصميمى نگرفته ايم. تا اينجا هم هر موضوعى كه عنوان شده از سوى فتح الله زاده بوده نه از طرف هيات مديره.رييس هيات مديره باشگاه استقلال در پاسخ به اين پرسش كه آيا فتح الله زاده براى كنار رفتن از سمت مدير عاملى باشگاه از سوى هيات مديره تحت فشار است و يا به ميل خودش قصد كناره گيرى دارد؟ گفت: فتح الله زاده ،۲ ۳ ماه قبل از پايان سال اين مساله را مطرح كرد. او خودش حرف از كناره گيرى مى زند اما من به او گفتم كه زمان مناسبى براى طرح چنين مسايلى نيست و اين حرف ها براى آخر فصل است. كادر فنى و مدير عامل بايد با قدرت به كارشان بپردازند، چرا كه استقلال در كورس قهرمانى است و نبايد به حاشيه كشيده شود. البته ممكن است اين اظهار نظرها از سر دلسوزى باشد اما همه بايد دقت كنند كه نشر برخى از مطالب به نفع باشگاه نيست.
استقلال امروز به بوشهر مى رود
استقلال امروز به بوشهر مى رود
بنا به صلاحديد كادرفنى تمرينات استقلال ديروز تعطيل شد و دور جديد تمرينات از امروز ساعت ۱۴ در ورزشگاه دستگردى پيگيرى خواهد شد. گفتنى است كاروان استقلال بعد از برگزارى تمرين راهى فرودگاه خواهند شد تا عازم بوشهر شوند. ديدار تيم هاى استقلال و شاهين روز يكشنبه ساعت ۱۷ در ورزشگاه شهيد بهشتى بوشهر برگزار خواهد شد.