فکر کنم همون شایعه باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط spiderkiller [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
90میلیون!
نمایش نسخه قابل چاپ
فکر کنم همون شایعه باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط spiderkiller [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
90میلیون!
جالبه اونقدر قاطع بیان شده که حتی میگه برای بازی جلوی سوسیه داد تو ترکیب اصلی بارسا قرار داره :ajibeee: تازه میگن سسک هم تو تویتر بهش تبریک گفته.
فکر کنم رکورد بزرگترین شایعه رو شکست
!!!!!!!!!!!!نقل قول:
میشه لینکشو بزاری تو سایت یا با پیام شخصی برام بفرستی
:hehehe:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اگه راست باشه عالیه :/danc
:ajibeee:
مگه میشه !!!
بارسلونا !
90 میلیون !
فان پرسی !
نه نه :ajibeee: نهههههههههههههههههههههههه ههههههههههههههه
به احتمال 99.5% شایعه است.اون 0.5 % هم برای اینکه هیچ چیز تو دنیا 100% نیست.بارسا 450 ملیون بدهی داره اونوقت میاد 90 ملیون برای بازیکنی پول بده که مالکیت توپ پایینی داره؟نه داداش انجام نشه خیلی خیلی بهترهنقل قول:
نوشته اصلی توسط fcb10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
کوئنکا هم برای کمبود مهاجم اومد تیم اصلی با شماره 23
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
منم اعتقاد دارم فن پرسی به درد بارسا نمیخوره ...... چون این بازیکن فقط تموم کننده و شوت زن خوبیه همین .........
در پاس دادن و حرکات با توپ بسیار ضعیفه و بهتره نیاد ........ نیمار به نظرم بهتر ه
به نظر من تنها کسایی که به درد ما میخورن بیل و نیمار هستن ! البته به یه دفاع میانی مستحکم هم نیاز مُبرم داریم , دوست داشتم جورجو کیه لینی رو میگرفتیم !!!