مکانی از اینکه باختهاند ناراحت شده است
مکانی از اینکه باختهاند ناراحت شده است
/ توزی دیگر برنمیگردد
خبرگزاری فارس: مدافع استقلال گفت: دروازهبان نفت تهران به دلیل ناراحتی درباره نقش داور در برد ما صحبت کرده است.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به گزارش خبرگزاری فارس، امیر حسین صادقی پس از برتری 2 بر یک استقلال مقابل نفت تهران گفت: به دلیل اینکه رباط خارجی پایم پاره شده بود امروز در لیست 18 نفره بودم اما به دلیل شرایطی که پیش آمد کادر فنی تصمیم گرفت از من استفاده کند.
وی در مورد صحبتهای سوشا مکانی در مورد اینکه داور، بازی را به سود استقلال درآورد، گفت: ما که از حریف پیش بودیم و به نظرم او به دلیل اینکه تیمش باخته بود، ناراحت بود و اگر یک ساعت پس از بازی از او بپرسید منطقیتر صحبت میکند.
مدافع استقلال در پاسخ به این سوال که گفته میشود شما پسر معنوی امیر قلعهنویی هستید و هر طور شده بازی میکنید، اظهار داشت: روی نیمکت، مدافع نداشتیم. بیکزاده هم مصدوم بود به همین دلیل با وضعیتی که داشتیم به میدان رفتیم. پایه فوتبال من با قلعهنویی بوده، با او قهرمان شدم و موفقیتهای زیادی کسب کردم. هر کسی هم که میخواهد و هر جور دوست دارد در این مورد قضاوت کند و کاری ندارم.
صادقی در پاسخ به این سؤال که آیا مشکلات مالیتان حل شده یا خیر، گفت: چکهای مدتداری داشتیم که مبلغی از آنها نقد شده است. من هم طبق توافقی که با فتحاللهزاده داشتم تا حدودی از مبلغ درخواستیام را گرفتهام.
وی در مورد توزی و جانواریو بازیکنان خارجی این تیم گفت: توزی دیگر برنمیگردد و باشگاه استقلال میخواهد از او شکایت کند اما فابیو جانواریو فردا یا شنبه به ایران میآید.
میداودی ناراحت بود، آرامش کردم
میداودی ناراحت بود، آرامش کردم
خبرگزاری فارس: مدیر روابط عمومی باشگاه استقلال گفت: میلاد میداودی بازیکن باشخصیتی است که البته ناراحت بود و من او را آرام کردم.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به گزارش خبرگزاری فارس محمد سررشتهداری پس از پیروزی 2 بر یک استقلال برابر نفت تهران در مورد فریادهای میلاد میداودی در راهروی ورزشگاه گفت: چنین اتفاقی نیفتاده است. من خودم میداودی را که ناراحت بود به رختکن آوردم. او هیچ صحبتی با قلعهنویی یا مربیان استقلال نداشته است. میداودی ناراحت بود و من او را آرام کردم و به او گفتم فعلا صحبتی نکند.
وی در مورد اینکه میداودی با صدای بلند اعتراض کرد، گفت: نمیدانم منظورتان از صدای بلند چیست. میداودی بازیکن بسیار با شخصیتی است و در فوتبال هم بازیکنان سطح انرژی زیادی دارند.
پیغام جدید جانواریو: پیش به سوی قهرمانی!
پیغام جدید جانواریو: پیش به سوی قهرمانی!
خبرگزاری فارس: هافبک برزیلی استقلال پیروزی این تیم مقابل نفت تهران را تبریک گفت.
به گزارش خبرگزاری فارس، فابیو جانواریو که به دلیل مشکلات مالی و عدم پرداخت مطالباتش حاضر به بازگشت به ایران نشده، بعد از پیروزی 2 بر یک استقلال برابر نفت تهران در صفحه فیس بوک خود این برد را تبریک گفت و نوشت: پیروزی مهم مقابل نفت را به بازیکنان تبریک میگویم. این برد حضور مربی تاثیرگذاری مثل قلعهنویی را در تیم قدرتمند استقلال ثابت کرد. بازیکنان برد بزرگی به دست آوردند؛ پیش به سوی قهرمانی.
به گزارش فارس آنگونه که مسئولان استقلال میگویند مشکلات مالی این بازیکن برطرف شده و جانواریو در یکی دو روز آینده به استقلال بازخواهد گشت.
قهرمانى:خودم ديدم برهانى با سر ضربه زد
كمك داور هم تاييد كرد
قهرمانى:خودم ديدم برهانى با سر ضربه زد
محسن قهرمانى داور بازى استقلال_نفت گفت:كمك داور صحت گل برهانى را تاييد كرد.او درباره صحنه مشكوك گل دوم استقلال كه به باور برخى با دست برهانى وارد دروازه نفت شد عنوان كرد:خودم ديدم برهانى با سر توپ را از بين دو دست مكانى وارد دروازه كرد و دستان او عقب تر بود.از كمك داور هم پرسيدم.اين موضوع را تاييد كرد.
خوشحالى جانواريو در فضاى مجازى
خوشحالى جانواريو در فضاى مجازى
پيش به سوى قهرمانى!
هافبك برزيلى استقلال پيروزى اين تيم مقابل نفت تهران را تبريك گفت.
فابيو جانواريو كه به دليل مشكلات مالى و عدم پرداخت مطالباتش حاضر به بازگشت به ايران نشده، بعد از پيروزى ۲ بر يك استقلال مقابل نفت تهران در صفحه خود در شبكه اجتماعى اين برد را تبريك گفت و نوشت: پيروزى مهم مقابل نفت را به بازيكنان تبريك مى گويم. اين برد حضور مربى تاثيرگذارى مثل قلعه نويى را در تيم قدرتمند استقلال ثابت كرد. بازيكنان برد بزرگى به دست آوردند؛ پيش به سوى قهرمانى.آن گونه كه مسئولان استقلال مى گويند مشكلات مالى اين بازيكن برطرف شده و جانواريو در يكى دو روز آينده به استقلال بازخواهد گشت.
هم گل برهانى صحيح بودهم اخراج غفورى
نقد داورى ديدار استقلال-نفت تهران
هم گل برهانى صحيح بودهم اخراج غفورى
•هوشنگ نصيرزاده
مطالعه لحظه به لحظه ارسال توپ توسط خسرو حيدرى و ضربه سر شيرجه اى برهانى به طرف توپ شبهاتى را در رابطه با سر زدن يا خطاى هند به وجود آورد اما در تصاوير مشخص بود كه برهانى از هيچ كدام از دست هايش استفاده نكرده و توپ به صورت طبيعى به گل تبديل شد.اما در خصوص صحنه اخراج غفورى،بازيكن نفت كه اقدام به لگد زدن به اكبرپور كرد،بايد بگوييم كه كاملا درست بود و در خصوص اخراج يعقوب كريمى هم فقط خود قهرمانى مى تواند توضيح دهد چون به نظر مى رسيد كه الفاظ ركيك به كاربرده است.
جانواريو در راه است، توزى برمى گردد
جانواريو در راه است، توزى برمى گردد
دليل اين نابسامانى ها در استقلال چيست آقاى فتح الله زاده؟!
• امير صادقى پناه
اين روزها بحث عدم جانواريو در تهران و در تمرينات استقلال به يك دغدغه براى استقلالى ها تبديل شده است. استقلال كه از ابتداى فصل تاكنون مبعلى و زندى را به دلايل مختلف از دست داد و جبارى كه طى سالهاى گذشته هرطور دوست داشته براى مديران استقلال و به خصوص على فتح الله زاده تصميم گرفته نيز با مصدوميت دست و پنجه نرم مى كند در پست هافبك با ضعف مواجه است به ويژه آنكه حالا جانواريو و توزى هم قهر كرده اند و عملا غير از ميثم بائو هافبك طراحى براى آبى پوشان نمانده است.قهر بازيكنان استقلال طى سالهاى گذشته موضوعى بوده كه همواره وجود داشته و اين فصل هم از اين قاعده مستثنى نيست اما به راستى دليل اصلى اين نابسامانى ها در استقلال چيست؟
قطعا دليل اصلى اين نوع رفتار ستارگان، انعطاف پذيرى بيش از حد مديران و به خصوص مدير كنونى يعنى على فتح الله زاده است. مديرى كه همواره ثابت كرده علاقه زيادى دارد بزرگان را در كنارش داشته باشد و با كدخدامنشى و هرطور شده ناز بازيكنان را خريده تا مبادا از دستشان بدهد. نمونه بارزش ماجراى جبارى در سال قبل بود كه هم اكنون و با وجود مصدوميت از باشگاه ماهيانه حقوق خارج از قرارداد دريافت مى كند.در هر سازمان تصميمات موثر بر مبناى تجزيه و تحليل داده ها و و توليد اطلاعات ميسر است. تصميمات آگاهانه، افزايش توانايى براى اثبات اثربخشى تصميمات گذشته بر مبناى مراجع و سوابق واقعى و همچنين افزايش توانايى براى بازنگرى، به چالش كشيدن و تغيير عقايد و تصميمات از جمله مزاياى بكارگيرى اصل تصميم گيرى بر مبناى واقعيتها است اما اين مساله را هيچگاه در مديريت كنونى استقلال نديده ايم.درباره وضعيت جانواريو و توزى هم قضيه دقيقا به همين شكل است. اين ۲ بازيكن برزيلى مدتهاست در كشورشان زندگى روزمره شان سپرى مى كنند و انگار نه انگار كه تيمى دارند و قراردادى بسته اند. حالا پولشان كمى عقب و جلو شده اما اينكه فتح الله زاده اينقدر نرم برخورد كرده و حتى دستور داده هر طور شده جانواريو را به ايران بياورند و يا قرار شده براى بازگشت توزى بامديربرنامه هايش مذاكره كند، جاى تعجب دارد.اينكه استقلال در وضعيت كنونى به جانواريو و توزى نياز دارد، كاملا مشخص است اما آيا درست است كه به خاطر نياز تمام اصول مديريت را كنار بگذاريم؟