-
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مدیرعامل پیشین باشگاه استقلال گفت:امیدوارم با تغییرات در کمیته بازاریابی فدراسیون فوتبال شاهد رونق در بخش بازرگانی فدراسیون باشیم.
به گزارش اوج نیوز،سید محمد کاظم اولیایی درباره اظهار نظر مدیر عامل استقلال پیرامون اینکه قصد دارد در پایان فصل فقط به عنوان عضو هیات مدیره در این باشگاه مشغول باشد اظهار داشت:من هنوز در این باره اطلاعات کافی ندارم و باید در جلسه ای با فتح الله زاده از او درباره این اظهارنظرش سوال کنم.به هر حال معتقدم فتح الله زاده در همه این سالها برای استقلال زحمات زیادی کشیده است و حتما از او می پرسم که به چه دلیل این اظهار نظر را انجام داده است.
وی ادامه داد:معتقدم مسائل باید شفاف سازی در دستور کار باشد و واقعا معلوم شود مدیر با انگیزه ای مثل فتح الله زاده به چه دلیل قصد جدایی دارد.آیا بر سر راه او مشکلاتی هست که نمی شود آنها را بیان کرد یا اینکه صرفا به دلایل شخصی قصد ادامه فعالیت در حوزه اجرایی را ندارد و می خواهد فقط در هیات مدیره مشغول باشد.
اولیایی از جلسه خود با یکی از مدیران وزارت ورزش و جوانان خبر داد و افزود:با یکی از دوستان فعال در حوزه های بالای مدیریتی وزارت ورزش و جوانان و باشگاه استقلال ،در اوایل هفته آتی جلسه ای خواهیم داشت.در واقع از آنجا که نمی توانم از نگاه عمومی اظهارنظر دقیقی بکنم پس از جلسه وزارت ورزش و دیدار با فتح الله زاده نظراتم درباره شرایط تیم را به عنوان یک هوادار استقلال و فردی که سالها در فوتبال مدیریت کرده ام مطرح خواهم کرد.
وی درباره جلسه اخیر خود با رییس فدراسیون فوتبال گفت:در این نشست با کفاشیان درباره مسائل مختلفی حرف زدیم اما یکی از موارد اصلی درباره وضعیت کمیته بازاریابی فدراسیون فوتبال بود که به نظرم در سالهای گذشته آثار مثبتی را از خود بر جای نگذاشته بود.پس از آن در جایی دیدم که کفاشیان گفته در این کمیته تغییراتی خواهیم داشت و امیدوارم با حضور افراد متخصص در این قسمت بتوانیم شاهد رونق بخش بازرگانی فدراسیون باشیم.
-
خبرگزاری آنا: سرمربی تیم الجزیره امارات که تیمش با کسب تساوی مقابل استقلال ایران صعود خود را به مرحله بعدی لیگ قهرمانان آسیا مسجل کرد در پایان این دیدار گفت: شاید استقلال هم با ما صعود کند!
به گزارش خبرنگارورزشی خبرگزاری آنا، کایو جونیور سرمربی الجزیره یک چهره باهوش و جذاب بود که به سنت اکثر مربیان برزیلی با یک مترجم پرتغالی وارد کنفرانس مطبوعاتی شد.
جونیور گفت: ما برای بار اول به دور دوم صعود کرده و تاریخساز شده ایم من از این موفقیت به شدت راضی هستم و آن را به طرفداران الجزیره تقدیم می کنم.
وی درباره احتمال جدایی اش از این باشگاه گفت: من از بودن در اینجا راضی هستم و مشکلی هم ندارم مگر آنکه باشگاه من را لازم نداشته باشد.
او درباره نگرانی استقلال از مدارای احتمالی این تیم بعد از صعود با حریفان گفت: به هیچ وجه این اتفاق نمی افتد چون قصد ما این است که صدرنشین گروه باقی بمانیم. با این وصف حتما مسابقات را با تمام قوا ادامه خواهیم داد و قصد داریم در 2 بازی باقی مانده به برد برسیم.
او در جواب سئوالی درباره احتمال صعود استقلال هم گفت: استقلال و الریان هم سطح هستند و نمی شود گفت یکی حتما صعود می کند با این حال با توجه به اینکه تیم شما بازی حانگی دارد احتمال صعودش بیشتر است.
-
علی فتحاللهزاده مدیرعامل باشگاه استقلال در گفتوگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در خصوص تساوی یک بر یک استقلال و الجزیره، شانس صعود آبیپوشان به مرحله بعد، وضعیت کادر فنی و شایعات کنارهگیریاش از مدیرعاملی استقلال صحبتهایی را انجام داده که در زیر میخوانید:
فارس: بازی با الجزیره چطور بود؟
الجزیره همیشه در زمین خودش سرحال بازی میکند و حتی به الریان 3 گل زده بود. ما برای برد آمده بودیم ولی یک گل دریافت کردیم. مطمئن هستم این یک امتیاز جایی به درد ما میخورد و اگر الریان قطر را شکست دهیم میتوانیم صعود کنیم.
فارس: در ابتدای نیمه دوم استقلال واقعی را شاهد نبودیم، چرا؟
شرایط بازی روی بعضی از بازیکنان تیم ما تاثیر گذاشت اما با تعویضهایی که مظلومی انجام داد شرایط عوض شد و رفته رفته بهتر شدیم.
فارس: نگران بازی آخر این مرحله نیستید، جایی که ممکن است الریان و الجزیره کاری کنند تا استقلال حذف شود.
امکان همه چیز وجود دارد اما چیزی که مهم است اینکه ما باید الریان را حتما شکست دهیم.
فارس: ظاهرا مهدی رحمتی دوباره مصدوم شده، درست است؟
اینگونه نیست. رحمتی همیشه پس از بازیها روی پایش یخ میگذارد و زانویش کمی ورم میکند اما مشکل خاصی نبود.
فارس: میزبانی اماراتیها چطور بود؟
انصافا آنها شرایط خوبی را مهیا کردند و چیز بدی از آنها ندیدیم.
فارس: بازی پرسپولیس و الغرافه را تماشا کردید؟
کامل دیدم و فکر میکنم بعد از 10 نفره شدن الغرافه آنها بازی را در دست گرفتند و شاید اگر موقعیت دقیقه 93 تبدیل به گل میشد کار پرسپولیس گره میخورد. فکر میکنم آنها در آینده میتوانند بهتر از این ظاهر شوند.
فارس: حتما دیدید که مجیدی پیراهنش را درآورد و آن اتفاقات افتاد.
اول از همه بگویم که ما از طرفداران استقلال خواسته بودیم به ورزشگاه بروند و وقتی در مصاف با خارجیها اولویت با نام ایران است. از آن سو فرهاد مجیدی هم وظیفه داشت که برای الغرافه تلاش کند. شرایط برای مجیدی خیلی سخت بود ولی دوستان پرسپولیسی نباید با او اینگونه برخورد میکردند. آیا اگر ایمون زاید به کشور لیبی برود و با پرسپولیس در آنجا بازی داشته باشد به هموطنانش میگوید که بازی نمیکنم و یا باید کمکاری کند؟
فارس: برخی رسانهها اعلام کردهاند فرزامی به عنوان عضو هیئت مدیره مشغول مذاکره با مظلومی برای فصل بعد در امارات بوده است. شما از این موضوع خبر دارید؟
جلسهای در آنجا برگزار نشد چون من خودم عضو هیئت مدیره هستم. این خبرها حاشیه ایجاد میکند. انتخاب سرمربی برعهده مدیرعامل است همانطور که انتخاب مدیرعامل برعهده اعضای هیئت مدیره است و همه چیز روی سلسله مراتب انجام میشود. من از این موضوع خبر ندارم اما اگر چنین اتفاقی افتاده باشد کار درستی صورت نگرفته است.
فتح الله زاده در کنار فیاض سفیر ایران در امارات و فرزامی عضو هیئت مدیره استقلال
فارس: شایعاتی پیرامون اینکه در آخر فصل از استقلال کنارهگیری میکنید وجود دارد، این موضوع صحت دارد؟
هنوز در کوران مسابقات هستیم و صحبت در این مورد زود است. از قبل هم چنین مسائلی را گفته بودم و چیزی نیست که آن را بخواهم کتمان کنم اما اگر قرار باشد من به عنوان مدیرعامل کارم را در استقلال ادامه دهم به هیچ کس اجازه دخالت برای انتخاب سرمربی را نمیدهم.
فارس: مگر خبری هست؟
من پاسخ شما را دادم. همانطور که گفتم اگر من باشم اجازه دخالت در مورد انتخاب سرمربی را به هیچ کس نمیدهم چون این مسئله برعهده مدیرعامل است.
فارس: شما تا چه زمانی از پرویز مظلومی حمایت خواهید کرد؟
حمایت من از مظلومی تا پایان فصل ادامه خواهد داشت. وقتی مشکلی وجود ندارد نباید دست به تغییرات زد. ما در لیگ 4 فینال در پیش داریم و باید به این مسابقات توجه کنیم.
فارس: از بین لیگ برتر با این شرایط و لیگ قهرمانان کدام را اولویتبندی کردهاید؟
هر دو جام در شرایط حساسی است و بازیکنان باید همزمان شرایط خود را خوب نگه دارند. بازیهای آسیایی برای ما بازیهای ملی تلقی میشود و باید در لیگ هم به قهرمانی برسیم.
فارس: اختلاف بین دو باشگاه تراکتورسازی و راهآهن بر سر تغییر تاریخ بازی بالا گرفته و این در حالی است که دیدارهای استقلال و سپاهان دیگر مدعیان عنوان قهرمانی به یکشنبه موکول شد. نظر شما چیست؟
این مسئله با قرعهکشی انجام شده ولی ما هم دوست داشتیم بازی با شاهین را یک روز عقب بیندازند. 10 بار به سازمان لیگ نامه نوشتیم اما هیچ کس جوابمان را نداد. این بازیکنان آهن نیستند و انسانند وقتی این مسائل را میبینند به این نتیجه میرسم که خیلیها دوست ندارند ما قهرمان لیگ شویم. به این مسئله و برنامهریزی معترضیم و اعتراضمان به حق است. چگونه باید از یک کشور دیگر برگردیم و یکشنبه هم بازی کنیم؟ متاسفانه هیچ کس به اعتراض ما توجه نمیکند و فدراسیون باید در این زمینه رضایت باشگاهها را هم جلب کند. این شرایط برای ما سنگین است ولی باید به ناچار در مسابقات به میدان برویم.
فارس: شما که در ایران نبودید کیروش اعلام کرد برنامهریزیاش برای وضعیت تمرینات تیموریان درست بوده و او از جایی آمده که همه چیز حرفهای است و وقتی چند نفر میگویند بازیکن نباید به میدان برود همه به حرف او احترام میگذارند...
ایشان فکر نکند که ما حرفهای نیستیم. کیروش آدم بزرگی است و ما همیشه به او احترام گذاشتهایم. من یکی از موافقان حضور او در تیم ملی بودم و اعتقاد دارم فوتبال ما به چنین مربی در این سطح نیاز دارد اما کیروش یادش نرود که ما 3 بار به جام جهانی رفتیم و پزشکان ایران جزو 3 کشور اول دنیا هستند. ایشان یادش باشد که باشگاه برای بازیکن پول میدهد و خودش حق دارد که در مورد بازیکن تصمیم بگیرد و کادر پزشکی باشگاه نیز به او برنامه بدهد.
فارس: ستاد منشور اخلاقی به 3 بازیکن استقلال درباره وضعیت ظاهریشان تذکر داده است. شما با بازیکنانتان صحبت نکردید؟
ما با بازیکنان حرف نزدیم اما به آنها میگوییم که از این به بعد موهایشان را باز کنند و نبندند.
-
به گزارش خبرگزاری فارس، آرش برهانی موفق شد تک گل تیم استقلال را در مقابل الجزیره به ثمر برساند، اگر چه بازی با تساوی یک بر یک به پایان رسید.
مهاجم تیم استقلال در خصوص این اتفاق و مسائل مختلف گفتوگویی را با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس انجام داده که متن آن را در زیر میخوانید:
فارس: بازی چطور بود، از نتیجه راضی هستید؟
میتوانستیم 3 امتیاز را از آن خودمان کنیم اما یک لحظه غفلت کردیم و دروازهمان باز شد. میدانستیم که الجزیره تیم خطرناکی است و در این بازی نسبت به بازی رفت بهتر بودیم. ما در ورزشگاه آزادی این تیم را دست کم گرفتیم اما در این دیدار تمرکز و انگیزه زیادی داشتیم که متاسفانه با دریافت گل به تساوی رضایت دادیم.
فارس: در ابتدای نیمه دوم بازی را وا دادید و الجزیره عنان کار را در دست گرفت، چرا؟
در نیمه اول خیلی صاحب توپ بودیم و فشار زیادی را تحمل کردیم شاید اگر در همان نیمه یک گل دیگر هم میزدیم همه چیز تمام میشد. البته باید بگویم آب و هوای امارات ما را غافلگیر کرد چون هوا شرجی بود اما با این وجود فکر میکنم نتیجه خوبی کسب کردیم.
فارس: حتما خبر داری که الریان مقابل نسف قارشی به پیروزی رسید.
ما باید الریان را در ورزشگاه آزادی شکست بدهیم و اگر دیگر نخواهیم این تیم را ببریم نباید امیدی به ادامه راه داشته باشیم.
فارس: یعنی میگویی به عنوان تیم اول صعود میکنید.
ما به این موضوع امید داریم اما همه چیز به اتفاقات فوتبال برمیگردد روی کاغذ هم میتوانیم به عنوان تیم اول باشیم.
فارس: این هفته، هفته ناکامی تیمهای ایرانی در لیگ قهرمانان آسیا بود سپاهان باخت و پرسپولیس هم متوقف شد آن بازی را تماشا کردی.
پرسپولیس در قطر خیلی بهتر از تهران بازی کرد ولی شنیدم که جمعیت زیادی به استادیوم آمده بود و از این تیم حمایت میکرد. امیدوارم در بازی با الریان رکورد حضور تماشاگران پرسپولیس را بشکنم.
فارس: فرهاد مجیدی در همین بازی اخراج شد و البته پرسپولیسیها شعارهای زیادی علیه این بازیکن دادند نظر تو چیست؟
اگر بخواهیم کلی بگوییم معتقدم کار هواداران پرسپولیس درست نبود. مجیدی میخواست استقلالی بودنش را نشان دهد و 4 پیروزی در دربی برایمان یک رکورد است و نمیتوان آن را کتمان کرد. کار بد را آنهایی انجام دادند که از توهین و دشنام استفاده کردند چون کلا این حرکات در هیچ جای دنیا پسندیده نیست و همه آن را محکوم میکنند.
فارس: از این بحث بگذریم بعد از گل به الجزیره خدا را شکر میکردی. اما هیچگاه خوشحالیت اینگونه نبود.
در این دو، سه هفته خیلی بدشانسی آوردم و در بازی رفت 3 موقعیت داشتم که باید تبدیل به گل میشد اما با بدشانسی از دست رفت. خدا را به این دلیل شکر کردم که به من عزت داد و موفق به باز کردن دروازه حریف شدم و حتی انگیزه داشتم باز هم گل بزنم که نشد.
فارس: و بازی با شاهین برای استقلال یک فینال است در این خصوص صحبت کن.
متاسفانه بازیها خیلی فشرده است اما از لحاظ انگیزه شرایط خوبی داریم و امیدوارم بازیکنانی که خسته هستند در این بازیها دچار مشکل نشوند. ما شاهین را در جام حذفی و لیگ برتر به سختی شکست دادیم اما برای برد به بوشهر سفر میکنیم.
-
عضو هیات مدیره باشگاه استقلال گفت:نظراتم درباره بازی استقلال مقابل الجزیره را به پورحیدری و فریبا گفتم.
به گزارش اوج نیوز،غلامحسین فرزامی درباره بازی استقلال مقابل الجزیره اظهار داشت:مسائل مربوط به مباحث فنی تیم به کادرمربیان ارتباط مستقیم دارد و من به عنوان عضوی از هیات مدیره فقط برداشت های خودم را بیان می کنم و آنچه می گویم فقط نظرات شخصی ام است.
وی ادامه داد:از دید من شاید استقلال می توانست تعویض های بهتری انجام بدهد.برای مثال اگر مجتبی جباری در زمین باقی می ماند شاید در دقایق پایانی می توانست گره گشا باشد و الجزیره این قدر استقلال را تحت فشار قرار ندهد.اگر استقلال گل دوم را می زد الجزیره دیگر نمی توانست به بازی برگردد و این سه امتیاز حساس به حساب استقلال واریز می شد.
فرزامی تاکید کرد:به نظر من هم تعویض برهانی و هم جباری در آن زمان جالب نبود.ضمن احترام به بازیکنانی که به عنوان بازیکن جاشین در ترکیب قرار گرفتند اما معتقدم بازیکنانی که از بازی بیرون رفتند در همان شرایط هم عملکرد بهتری نسبت به آنهایی که به داخل رفتند داشتنند.در واقع فشار تیم الجزیره پس از این دو تعویض بیشتر شد و سرانجام به گل تساوی رسید.شریفات بازیکن سرعتی و با تکنیکی است اما دیدیم در زمان حضورش در میدان نتوانست جریان بازی را به نفع استقلال عوض کند.
وی افزود:پس از بازی از آنجا که مظلومی خیلی ناراحت بود او را ندیدم اما با پورحیدری و بهتاش فریبا حرف زدم و این مسائل و بقیه نظراتم را به آنها گفتم.به هر حال معتقدم مربیان استقلال زحمت خود را می کشند و امیدوارم در بازی آتی که مقابل شاهین بوشهر در لیگ برتر است به پیروزی برسیم و بتوانیم به قهرمانی امیدوارتر شویم.
-
جواد شیرزاد در گفتوگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس اظهار داشت: 4 ماه است که کوچکترین فرصتی برای بازی در استقلال به من داده نشده و به تمام بازیکنان اطمینان میشود به جز من. اگر از نظر فنی و کیفیت بازی ضعیف هستم چرا سال گذشته حدود 27 بازی برای استقلال انجام دادم و عملکرد خوبی داشتم.
وی تاکید کرد: برای خودم جای سئوال است که چرا با وجود این همه تمرین پرفشار و آمادگی در تمرینات به من اطمینان نمیشود و مدام روی نیمکت مینشینم. حتی بازیکنان تیم مدعی میشوند که من بهترین تمرینات را انجام میدهم اما در ترکیب استقلال قرار نمیگیرم.
شیرزاد در خصوص اینکه آیا در این مورد با کادر فنی استقلال صحبتی انجام داده یا خیر گفت: بازیکنی نیستم که زیاد اهل حاشیه باشم و فقط کار خودم را انجام میدهم. از این اخلاقها ندارم که برای حضور در ترکیب تیم با مربیام صحبت کنم اما توقع دارم که به من فرصت داده شود چون سنگینترین تمرینات را در این مدت انجام دادهام.
-
فرهاد مجیدی که چند نفر از هم تیمی هایش را بعد از بازی با پرسپولیس به درکه تهران برده بود ناگهان با این سئوال مواجه شد: چرا در آزادی به خانواده ات توهین می کردند؟
به گزارش شبکه ایران و به نقل ازسایت گل، فرهاد مجیدی وارد استادیوم آزادی که شد وقتی هنوز بازی آغاز نشده بود پرسپولیسی ها شدیدترین شعارهای ممکن را علیه او سر دادند . مجیدی بعد از بازی به یکی از نزدیکانش گفته بود که بیش از هز چیز نگاه هم تیمی هایم که بعضی هایشان فارسی را به خوبی می فهمند برایم آزار دهنده بود اما قطری ها و یاران مجیدی در الغرافه در آزادی جرات نکردند این موضوع را به روی مجیدی بیاورند . بازی که تمام شد فرهاد تعداد زیادی از بچه های الغرافه را به ضیافت شامی در درکه دعوت کرد.
اما در اواسط این مهمانی ناگهان میزبان مورد سئوالی قرار گرفت که پاسخش از سوی فرهاد فقط یک جمله بود : فراموشش کنید ، آب و هوای اینجا ( درکه ) از این حرفها مهمتر است!
قطری ها از او پرسیده بودند که مگر تو بازیکن تیم ملی ایران نبودی ؟ برای چه خانواده ات را مورد اهانت قرار می دادند . حتی در کلام قطری ها اعتراف تلخ تری هم وجود داشت : ما هر وقت به آزادی می آییم به برخی شعارهای ایرانیها عادت داریم اما برایمان عجیب است که ایرانیها نسبت به هموطنان خودشان هم این گونه هستند!
-
فوتبال ایران/قائم مقام باشگاه استقلال گفت:مدیریت باشگاه از کادر فنی حمایت می کند.
به گزارش اوج نیوز،علی نظری جویباری درباره بازی استقلال مقابل الجزیره در ابوظبی اظهار داشت:اگر به این تک نتیجه نگاه کنیم ،تساوی در امارات مقابل الجزیره نتیجه خوبی است و حتی می تواند یک برد تلقی شود اما به هر حال واقعیت این است که ما برای برد به این بازی رفته بودیم.نیمه اول هم همه چیز به خوبی پیش رفت اما متاسفانه در نیمه دوم جسارت نیمه نخست را در کار تیم ندیدیم و بازی مساوی شد.با این وجود همین یک امتیاز می تواند در روز آخر به استقلال کمک زیادی بکند.
وی درباره اینکه آیا پس از بازی جلسه ای میان مدیریت باشگاه با کادر فنی برگزار شده است یا نه گفت:جلسه خاصی برگزار نشد و در حال حاضر همه هدف مربیان و بازیکنان این است که در بازی حساس مقابل شاهین در بوشهر به برتری برسیم .
نظری در پاسخ به پرسشی درباره احتمال تغییرات فنی در استقلال با توجه به اظهارات دو هفته گذشته مدیر عامل باشگاه درباره زمانیکه تیم در آستانه حذف قرار می گیرد اظهار داشت:استقلال همین حالا هم مدعی گروه خود است و ما با شکست الریان می توانیم به کورس برگردیم.قطعا مدیریت باشگاه هم مثل دو سال گذشته از کادر فنی حمایت می کند و امیدواریم ثمره این حمایت را در مسابقات آتی و نتایج تیم ببینیم.
-
فوتبال ایران/تیم فوتبال استقلال نخستین تمرین خود پس از بازی مقابل الجزیره را در ابوظبی برگزار کرد.
به گزارش اوج نیوز،در این تمرین که کمتر از یک ساعت به طول انجامید،بازیکنان استقلال ریکاوری کردند.
بر اساس برنامه،کاروان استقلال بعد از ظهر روز پنجشنبه به دبی می روند و ساعت 23 به تهران مراجعت خواهند کرد.
-
حمد رسولي نژاد ميگويد كه هيچ فشاري از سوي هيات مديره باشگاه استقلال براي رفتن علي فتحاللهزاده وجود ندارد و فتحاللهزاده خودش حرف از رفتن ميزند.
رييس هيات مديره باشگاه استقلال در گفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در رابطه با اين كه در آخرين جلسه هيات مديره كنارهگيري فتحاللهزاده از سمت مدير عاملي در فصل آينده قطعي شده است، اظهار كرد: در آخرين جلسه هيات مديره به هيچ عنوان در رابطه با تغيير مدير عامل و گزينههاي جديد صحبتي نشد. محور بحث ما پيام نوروزي مقام معظم رهبري بود. در راستاي فرمايشات ايشان به مسئول حقوقي باشگاه ماموريت داديم تا وضعيت قراردادهاي لباس، كفش و ... باشگاه را بررسي كند و ببيند كه از نظر حقوقي امكان لغو اين قراردادها هست يا نه.
وي گفت: در حال حاضر خدماتي كه شركت هاي خارجي به ما ميدهند خوب است. آنها در دفعات متعدد لباسهاي تيم را تامين ميكنند. ما در راستاي حمايت از توليد داخلي ميخواهيم اين شرايط را ايجاد كنيم تا شركت هاي توليد پوشاك ورزشي داخلي تامين كننده لباس و نيازهاي باشگاه باشند. شركتهاي داخلي هم بايد محصولاتشان را با كيفيت بهتر ارائه دهند.
معاون حقوقي و پارلماني وزارت ورزش و جوانان اضافه كرد: ما نبايد به دنبال درآمدهاي زودگذر باشيم. وزير هم اين مساله را در جلسه با روساي فدراسيونها اعلام كرد. تيمهاي ورزشي هم نبايد به خاطر دريافت پولهاي زياد وسوسه شوند. از طرفي اين قراردادها سه ساله است كه تنها يك سال از آن گذشته است و ممكن است در صورت لغو آنها خسارتهايي به باشگاه وارد شود. بايد ابتدا همه جوانب را بررسي كنيم و سپس وارد عمل شويم.
رسولي نژاد اضافه كرد: يكي ديگر از مسايلي كه در جلسه هيات مديره مطرح شد، وضعيت مالي باشگاه در سال آينده است. متاسفانه برخي نشريات به اشتباه اعلام كردهاند كه هيات مديره تنها دو ميليارد به باشگاه كمك كرده است، در صورتي كه ما حدود هفت ميليارد تومان كمك كردهايم.
وي در واكنش به اظهار نظر زرينچه مبني بر اين كه رسولي نژاد از مظلومي ليست بازيكن خواسته است؟ خاطر نشان كرد: شايد زرينچه اين مطلب را طوري عنوان كرده است كه خبرنگار مربوطه متوجه نشده است. برخي ميگويند كه هيات مديره در كارهاي مدير عامل دخالت ميكند و گرفتن ليست بازيكن به آنها مربوط نيست. اين اظهار نظرها بسيار جالب است. متاسفانه برخي يك جمله را ميشنوند و مطلب را خلاف واقع ميگويند. اين قضيه مربوط به الان نيست و به دو، سه ماه قبل از عيد باز ميگردد. ما در هيات مديره از مدير عامل خواستيم تا براي تكميل بازيكن در پستهاي كه ضعف داريم، از مظلومي ليست بازيكنان مورد نياز را بگيرد تا براي فصل آينده تيم استقلال تقويت شود. اين بلند انديشي هيات مديران را ميرساند. قطعا اگر چند ماه زودتر بررسيها را آغاز كنيم، مي توانيم با شرايط بهتري بازيكن بگيريم. متاسفانه در فصل نقل و انتقالات برخي از بازيكنان رقم نجومي ميدهند يا دلالها شيطنت ميكنند.
رييس هيات مديره باشگاه استقلال در واكنش به اين سوال كه شنيده شده شما با امير قلعه نويي براي فصل آينده به توافق رسيده ايد و قرار است وي موافقت قريب را براي سمت مدير عاملي باشگاه جلب كند؟ خاطر نشان كرد: ما هر مربي را كه دعوت كنيم در حضور مدير عامل كه عضو هيات مديره است، با او مذاكره ميكنيم. مظلومي هم تاكنون در يكي، دو جلسه هيات مديره حضور داشته كه آن هم براي تقدير و تشكر بوده است. در جلسه هيات مديره قرار شد بحث تعيين كادر فني و مدير عامل براي فصل آينده در آخر فصل مطرح شود. ما احساسي تصميم نميگيريم. بايد بر اساس بررسي و نظر كارشناسي كار كنيم. وقتي من به عنوان رييس هيات مديره چنين مسايلي را در جلسه عنوان ميكنم بايد خودم هم آن را رعايت كنم. من هيچ صحبتي با امير قلعه نويي نداشتم و تاكيد دارم كه روال ما به كارگيري خرد جمعي است.
وي در پاسخ به اين پرسش كه آيا احتمال دارد فتحاللهزاده و مظلومي در فصل آينده در باشگاه استقلال بمانند؟ به ايسنا گفت: اين احتمال وجود دارد، ما هيچ تصميمي نگرفته ايم. تا اينجا هم هر موضوعي كه عنوان شده از سوي فتحاللهزاده بوده نه از طرف هيات مديره.
رسولي نژاد در پاسخ به اين پرسش كه قبل از بازي با الجزيره قرار بود به باشگاه پول تزريق كنيد، چرا اين اتفاق نيفتاده است؟ خاطر نشان كرد: هيات مديره تاكنون هفت ميليارد تومان به باشگاه كمك كرده است. باشگاه هم از محل تبليغات، فروش بازيكن و سهم فروش بليت حدود چهار ميليارد تومان درآمد داشته است. هزينههاي باشگاه در اين فصل حدود 12 ـ 13 ميليارد تومان است. چند روز قبل با فتحاللهزاده جلسه اي داشتم و همه مخارج و هزينههاي باشگاه را حسبا و كتاب كرديم، به نظر ميرسد اگر هيات مديره 1.5 ميليارد ديگر تهيه كند، ديگر براي اين فصل مشكلي نخواهد بود.
رييس هيات مديره باشگاه استقلال در پاسخ به اين پرسش كه آيا فتحاللهزاده براي كنار رفتن از سمت مدير عاملي باشگاه از سوي هيات مديره تحت فشار است و يا به ميل خودش قصد كنارهگيري دارد؟ به ايسنا گفت: فتحاللهزاده دو، سه ماه قبل از پايان سال اين مساله را مطرح كرد. او خودش حرف از كنارهگيري ميزند، اما من به او گفتم كه زمان مناسبي براي طرح چنين مسايلي نيست و اين حرف ها براي آخر فصل است. كادر فني و مدير عامل بايد با قدرت به كارشان بپردازند، چرا كه استقلال در كورس قهرماني است و نبايد به حاشيه كشيده شود. البته ممكن است اين اظهار نظرها از سر دلسوزي باشد، اما همه بايد دقت كنند كه نشر برخي از مطالب به نفع باشگاه نيست.