یکی از اسطوره های رئال مادریغ که توانسته برای چندین بار با یارانش جلوی بارسا زانو بزنند و......................!!!
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
یکی از اسطوره های رئال مادریغ که توانسته برای چندین بار با یارانش جلوی بارسا زانو بزنند و......................!!!
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
شل گرفتيم!!!:ehe::ehe:نقل قول:
نوشته اصلی توسط raptor [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خب ما 95% لاليگا رو از دست داديم ولي اين از دست دادن يه خوبيهايي هم داره واسمون؛مثلا الان ميتونيم انرژيمونو بذاريم رو cl و كوپا،البته به نظرم بهتره پپ تو بازيهايه بعدي ليگ به جوونا ميدون بده و براي آينده آماده شون كنه،و فقط بعضي بازيها به مسي بازي بده،تا بتونه ركورد گلهايه ليگ رو به كلكسيون ركورداش اضافه كنه.يعني ما هم يه جورايي كاري كه پارساله رئال با رونالدو كردو انجام بديم.(البته وضع ما خيلي بهتر از وضع پارساله اوناس!)think:::ohum:
من که بعد از بازی تو تاپیکشون نرفتم ببینم چی میگن به هم خاطر اعصاب خودمو هم به خاطر 6 تایی ها خراب نمیکنم .... :ohum:نقل قول:
نوشته اصلی توسط spiderkiller [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دوستان من ....... بهتره کاری به کار ریقال مالدیو و بازیکنان از باغ وحش برگشتشون کارین داشته باشیم:khelal dandoon:
اتفاقا منم کاملا با ول کردن لالیگا موافقم.ما امسال اگه میخواستیم 4-3-3 خودمون رو حفظ کنیم الان صدر بودیم.به نظرم باید پپ تا میتونه توی 17 بازی باقیمونده ترکیب های متفاوت و بازیکن های متفاوت رو امتحان کنه.توی هر بازی میتونه سه تا ترکیب رو از بازیکنا استفاده کنه و از طرفی به بازیکنایی مثل ژاوی و پیکه و مسی بازی بده تا افت نکنن.یعنی باید باید باید هر بازی یک تاکتیک جدید با بازیکن های جوان بریزیم.واقعا بهترین فرصته تا یک نسل طلایی رو تحویل جهان بدیم.جوونامون وقتی تو کورس قهرمانی باشن بازی بهشون نمیرسه ولی الان میتونن 17 بازی رو تو لالیگا انجام بدن و این خیلی عالیه.از طرفی میتونیم ترکیب های متفاوتی رو امتحان کنیم تا برای لیگ سال بعد و از طرفی فینال احتمالی cl اماده باشیم.الان حدود دو فصل هست که واقعا به جوونامون اهمیتی نمیدیم و داریم فقط به فکر قهرمانی بازی میکنیم.وقتشه یکم از قهرمانی کنار بکشیم تا یک نسل رو به اوج برسونیم.واقعا اگه بتونیم روبرتو،تیاگو،رافینا،تلو و دلوفئو و مونیسا و براتا و فونتاس رو اماده کنیم برای فصل بعد واقعا ترکیب وحشتناک قوی میشه.من که حاظرم حتی cl رو از دست بدیم ولی یک فصل فقط بازیکن بسازیم.
آره داداش ................لیگ دیگه تکراری شده واسه ما ......... بذاریم امسال اون جام ندیده ها بگیرنش فقط نندازنش زیر اتوبوس :khandeeeee bahal:Cl و جام پادشاهی مهم تر هستند
اره خب راست میگی.گرفتن جام هم لیاقت میخواد.یک عده فقط با داور و وحشی گری جام میبرن بعد نمیدونن باش چیکار کنن میندازنش زیر اتوبوس با هم میخندنlagh::نقل قول:
نوشته اصلی توسط David Sina [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
:bia inja: بدو حراجش کردیم بدو :bia inja:
خوب لالیگا رو تقریبا از دست دادیم ولی به نظر من نباید لالیگا رو کامل ول کنیم چون خیلی بد میشه اگه از رده ی دوم پایین تر بیایم
چمپیونز لیگ و جام پادشاهی هم مهم هستن اما کیف قهرمانی توی لالیگا و کم شدن روی رئال یه چیز دیگس که امیدوارم بهش برسیم و اگه رئال دیگه کمک داورا رو نداشته باشه:ajibeee: و داورا ضد بارسا نباشن، چیز بعیدی به نظر نمیرسهheey::
به هر حال امیدوار شیش تا جام رو بگیریم:khahesh:
مطمئن باشید لالیگا رو ول نمیکنیم ........... ولی الان فشاری رو لالیگا نداریم و فکر کنم بازی های بعدی رو راحت تر ببریم .....
هنوز یه نیم فصل باقی مونده و بازیکنان نیازی نیست خودشونو به آب و اتیش بزنند واسه یه جام ........ پپ حواسش هست
همین الان اسکای اسپورت اعلام کرد بارسا 90 ملیون داده ون پرسی رو خریده.رکورد نقل و انتقالات رو پپ شکسته.البته من دارم زنده دنبال میکنم چیزی اعلام نشده.فقط اسکای اسپورت این خبر رو اعلام کرده.با اینکه با حضورش تو نیوکمپ موافقم ولی مطمئنن شایعست