[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
واکنش مربی و بازیکنان پس از پیروزی امشب
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] شنبه شب بایرن مونیخ توانست برابر نورنبرگ به پیروزی دست یابد.
به گزارش fcbayern.ir و به نقل از سایت رسمی بایرن مونیخ تک گل این بازی توسط آرین روبن به ثمر رسید.
بایرن با بدست آوردن سه امتیاز این بازی کمی از فشاری که بر دوش داشت کم کرد و توانست فاصله ی خود با بوروسیا دورتموند را کاهش دهد.
در قسمت زیر به واکنش باواریائیها پس از این دیدار پرداخته میشود.
یوپ هاینکس : نورنبرگ بسیار سازمان یافته بازی میکرد و از دفاع مستحکمی برخوردار بود. در نیمه ی اول اوضاع برای ما سخت پیش رفت اما پس از استراحتی کوتاه و تعویض هایی که صورت گرفت روند بازی رو به بهبود گذاشت و توانستیم چند موقعیت خوب نیز ایجاد کنیم.
اما در کل با وجود نبرد سختی که میان دو تیم بود بایرن به پیروزی که شایسته آن بود دست یافت.
کریستین نرلینگر : اگر بخواهم عملکرد بایرن در چند بازی اخیر را به طور خلاصه تحلیل کنم باید بگویم بسیار خوب عمل کردیم و به هر چیز که میخواستیم دست یافتیم.من به بایرن ایمان دارم و میدانم که از توانایی بالایی برخوردار است.
باستیان شواین اشتایگر : ما توانستیم در چند بازی اخیر خود پیروز شویم. ما نگران روند کنونی دورتموند نیستیم و تنها به فکر پیروزی در بازی های خودمان هستیم.
در حال حاضر تمام تیم در فکر پیروزی میباشند و همگی به تحقق این موضوع ایمان داریم.علاوه بر این باید به فکر پیروزی در بازی برگشت در مقابل مارسی نیز باشیم.
در آخر باید بگویم با وجود اینکه هنوز 100% آماده نیستم اما این چند دقیقه ای را که امروز در زمین حضور داشتم بسیار خوب پیش رفت.
آرین روبن : ما از پیش گفته بودیم که باید در تمام بازی های باقی مانده به پیروزی برسیم و هنوز هم سر حرف خود هستیم.
هنگامی که شما تعداد زیادی بازی پی در پی دارید کار ساده ای را پیش رو ندارید زیرا با کمبود انرژی مواجه میشوید اما باید هرجور که شده این احساس را از خود دور کنیم.
دیتر هکینگ ( سرمربی باشگاه نورنبرگ ) : ما موقعیت هایی برای گلزنی داشتیم اما نتوانستیم از آنها استفاده کنیم. به طور کلی ماجرا از این قرار است که اگر باشگاهی که در برابر بایرن قرار میگیرد نتواند در موقعیت و زمان مناسب به گل برسد خواهد باخت. باید بگویم که در پایان امروز بایرن شایسته ی پیروزی بود.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]