مهدي رحمتي باز هم مصدوم شد+عکس
مهدي رحمتي باز هم مصدوم شد+عکس
دروازه بان استقلال امشب بعد از شام سعي کرد به بازيکنان روحيه بدهد و آنها را آماده بازي بعد مقابل شاهين کند.
شماره يک تيم ملي همچنين ناگهان متوجه يک تورم عجيب روي زانوي چپ اش شد ؛ چيزي که لحظه اي او را نگران کرد....
در اين لحظه رحمتي پاي خود را به دکتر رضايي پزشک استقلال نشان مي دهد و از او نظر مي گيرد. دکتر رضايي به او گفت که پاي مهدي ضربه خورده و او بايد استراحت کند.
اخبار کوتاه از استقلال در امارات
اخبار کوتاه از استقلال در امارات
بازيکنان تيم استقلال مبلغ 800 دلار به عنوان پول توجيبي دريافت کردند.
*تيم فوتبال استقلال که از ساعاتي ديگر به مصاف الجزيره امارات ميرود شب گذشته در تمرين خود يک ميهمان ويژه داشت.
*دکتر فياض سفير ايران در امارات براي دقايقي در کنار فتح الله زاده مديرعامل باشگاه استقلال حضور يافت و براي اعضاي تيم در ديدار با الجزيره آرزوي موفقيت کرد.
* علي فتح الله زاده صبح امروز به هر يک از بازيکنان اين تيم مبلغ 800دلار پول توجيبي داد تا آنها براي خريد در امارات مشکلي نداشته باشند.
* علي نظري جويباري معاون اول باشگاه استقلال صبح امروز راهي امارت و به کاروان آبيپوشان اضافه شد.
* قرار است اعضاي تيم استقلال فردا ساعت 14:30 به وقت تهران با يک دستگاه اتوبوس از شهر ابوظبي راهي دبي شده و ساعت 23 به وقت تهران به ايران برگردند.
تيمهاي استقلال و الجزيره امارات از ساعت 20:15 امشب به وقت تهران در ورزشگاه بنزايد شهر ابوظبي از هفته اول دور برگشت ليگ قهرمانان آسيا در سال 2012 به مصاف يکديگر ميروند.
فرزامی:تعویض های استقلال جالب نبود
فرزامی:تعویض های استقلال جالب نبود
جباری می توانست گره گشا باشد
عضو هیات مدیره باشگاه استقلال گفت:نظراتم درباره بازی استقلال مقابل الجزیره را به پورحیدری و فریبا گفتم.
به گزارش اوج نیوز،غلامحسین فرزامی درباره بازی استقلال مقابل الجزیره اظهار داشت:مسائل مربوط به مباحث فنی تیم به کادرمربیان ارتباط مستقیم دارد و من به عنوان عضوی از هیات مدیره فقط برداشت های خودم را بیان می کنم و آنچه می گویم فقط نظرات شخصی ام است.
وی ادامه داد:از دید من شاید استقلال می توانست تعویض های بهتری انجام بدهد.برای مثال اگر مجتبی جباری در زمین باقی می ماند شاید در دقایق پایانی می توانست گره گشا باشد و الجزیره این قدر استقلال را تحت فشار قرار ندهد.اگر استقلال گل دوم را می زد الجزیره دیگر نمی توانست به بازی برگردد و این سه امتیاز حساس به حساب استقلال واریز می شد.
فرزامی تاکید کرد:به نظر من هم تعویض برهانی و هم جباری در آن زمان جالب نبود.ضمن احترام به بازیکنانی که به عنوان بازیکن جاشین در ترکیب قرار گرفتند اما معتقدم بازیکنانی که از بازی بیرون رفتند در همان شرایط هم عملکرد بهتری نسبت به آنهایی که به داخل رفتند داشتنند.در واقع فشار تیم الجزیره پس از این دو تعویض بیشتر شد و سرانجام به گل تساوی رسید.شریفات بازیکن سرعتی و با تکنیکی است اما دیدیم در زمان حضورش در میدان نتوانست جریان بازی را به نفع استقلال عوض کند.
وی افزود:پس از بازی از آنجا که مظلومی خیلی ناراحت بود او را ندیدم اما با پورحیدری و بهتاش فریبا حرف زدم و این مسائل و بقیه نظراتم را به آنها گفتم.به هر حال معتقدم مربیان استقلال زحمت خود را می کشند و امیدوارم در بازی آتی که مقابل شاهین بوشهر در لیگ برتر است به پیروزی برسیم و بتوانیم به قهرمانی امیدوارتر شویم.
اولیایی :از فتح الله زاده سوال می کنم چرا این حرف را زده است
اولیایی :از فتح الله زاده سوال می کنم چرا این حرف را زده است
پس از جلسه در وزارت ورزش حرفهایم را می زنم
مدیرعامل پیشین باشگاه استقلال گفت:امیدوارم با تغییرات در کمیته بازاریابی فدراسیون فوتبال شاهد رونق در بخش بازرگانی فدراسیون باشیم.
به گزارش اوج نیوز،سید محمد کاظم اولیایی درباره اظهار نظر مدیر عامل استقلال پیرامون اینکه قصد دارد در پایان فصل فقط به عنوان عضو هیات مدیره در این باشگاه مشغول باشد اظهار داشت:من هنوز در این باره اطلاعات کافی ندارم و باید در جلسه ای با فتح الله زاده از او درباره این اظهارنظرش سوال کنم.به هر حال معتقدم فتح الله زاده در همه این سالها برای استقلال زحمات زیادی کشیده است و حتما از او می پرسم که به چه دلیل این اظهار نظر را انجام داده است.
وی ادامه داد:معتقدم مسائل باید شفاف سازی در دستور کار باشد و واقعا معلوم شود مدیر با انگیزه ای مثل فتح الله زاده به چه دلیل قصد جدایی دارد.آیا بر سر راه او مشکلاتی هست که نمی شود آنها را بیان کرد یا اینکه صرفا به دلایل شخصی قصد ادامه فعالیت در حوزه اجرایی را ندارد و می خواهد فقط در هیات مدیره مشغول باشد.
اولیایی از جلسه خود با یکی از مدیران وزارت ورزش و جوانان خبر داد و افزود:با یکی از دوستان فعال در حوزه های بالای مدیریتی وزارت ورزش و جوانان و باشگاه استقلال ،در اوایل هفته آتی جلسه ای خواهیم داشت.در واقع از آنجا که نمی توانم از نگاه عمومی اظهارنظر دقیقی بکنم پس از جلسه وزارت ورزش و دیدار با فتح الله زاده نظراتم درباره شرایط تیم را به عنوان یک هوادار استقلال و فردی که سالها در فوتبال مدیریت کرده ام مطرح خواهم کرد.
وی درباره جلسه اخیر خود با رییس فدراسیون فوتبال گفت:در این نشست با کفاشیان درباره مسائل مختلفی حرف زدیم اما یکی از موارد اصلی درباره وضعیت کمیته بازاریابی فدراسیون فوتبال بود که به نظرم در سالهای گذشته آثار مثبتی را از خود بر جای نگذاشته بود.پس از آن در جایی دیدم که کفاشیان گفته در این کمیته تغییراتی خواهیم داشت و امیدوارم با حضور افراد متخصص در این قسمت بتوانیم شاهد رونق بخش بازرگانی فدراسیون باشیم.
نظری جویباری:یک امتیاز در امارات برد است
نظری جویباری:یک امتیاز در امارات برد است
از کادر فنی حمایت می کنیم
فوتبال ایران/قائم مقام باشگاه استقلال گفت:مدیریت باشگاه از کادر فنی حمایت می کند.
به گزارش اوج نیوز،علی نظری جویباری درباره بازی استقلال مقابل الجزیره در ابوظبی اظهار داشت:اگر به این تک نتیجه نگاه کنیم ،تساوی در امارات مقابل الجزیره نتیجه خوبی است و حتی می تواند یک برد تلقی شود اما به هر حال واقعیت این است که ما برای برد به این بازی رفته بودیم.نیمه اول هم همه چیز به خوبی پیش رفت اما متاسفانه در نیمه دوم جسارت نیمه نخست را در کار تیم ندیدیم و بازی مساوی شد.با این وجود همین یک امتیاز می تواند در روز آخر به استقلال کمک زیادی بکند.
وی درباره اینکه آیا پس از بازی جلسه ای میان مدیریت باشگاه با کادر فنی برگزار شده است یا نه گفت:جلسه خاصی برگزار نشد و در حال حاضر همه هدف مربیان و بازیکنان این است که در بازی حساس مقابل شاهین در بوشهر به برتری برسیم .
نظری در پاسخ به پرسشی درباره احتمال تغییرات فنی در استقلال با توجه به اظهارات دو هفته گذشته مدیر عامل باشگاه درباره زمانیکه تیم در آستانه حذف قرار می گیرد اظهار داشت:استقلال همین حالا هم مدعی گروه خود است و ما با شکست الریان می توانیم به کورس برگردیم.قطعا مدیریت باشگاه هم مثل دو سال گذشته از کادر فنی حمایت می کند و امیدواریم ثمره این حمایت را در مسابقات آتی و نتایج تیم ببینیم.