بابا این گزینه هارو از کدوم ..... میارن
دوسنا :ajibeee::ajibeee::ajibeee:
من حرفی برا گفتن ندارم
نمایش نسخه قابل چاپ
بابا این گزینه هارو از کدوم ..... میارن
دوسنا :ajibeee::ajibeee::ajibeee:
من حرفی برا گفتن ندارم
بچه ها کسی نمیخواد واسه بازی امروز نظر بده ناسلامتی بازی اولمون هست و شما اینجور ماتم گرفتید
بابا تو جو نقل و انتقالاتیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط 002 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خودت میدونی میلان 4 روز مونده به پایان نقل و انتقالات بازیکن خریدن رو شروع میکنه
الان درمورد بازی با سمپدوریا حرف نمیزنم چون حداقل چندتا بازیکن جدید قراره به تیم اضافه بشه
فقط امیدوارم ببریم :ahaaaaaa:
به نطر من که بازی را میبریم با نتیجه دو صفر البته میخوام پاتزینی هر دو گولو بزنه
خوب اولین بازی هم با یه نتیجه عالی باختیم خدارو شکر که بیشتر از یک گل نخوردیم عجب طوفانی کرده این گالیانی تازه این شروع فصله که باختیم خدا به داد ادامه فصل برسه- دیگه حتما باید کاکا بیاد تو میلان و یه مهاجم نوک هم بگیریم همیشه که پاتو مصدومه
حیف شد که باختیم به کاکای 30 ساله شدیدا نیاز داریم
اولین بازی و اولین باخت فصل جدید،
اوضاع میلان همون طور که بوش میاد واقعا افتضاحه، به طوری که تو اولین بازی خانگی سه امتیاز رو از دست دادیم اگه تو این چند روز باقیمانده از نقل و انتقالات نتونیم بازیکن درست و حسابی جذب کنیم باید فاتحه این فصل رو بخونیم.
فقط خدا کنه کاکا رو بتونیم بیاریم میلان و اختلافات گالیانی و آلگری تموم بشه .
تا اینجا پیش بینی هام درست در اومده...بازی اولو باختیم...
سن کاکا با زلاتان برابره...خاصیت زلاتان خیلی بیشتر از کاکاست.زلاتان هم گل میزد هم پاس گل میداد هم همه چی.
از دست دادنش خیلی گرون برای تیم تموم شد.
مثل اینکه اخرین انتقالات برای میلان نیانگ و دنیلسون هستن و کا کا و دیارا غیر ممکنه که به میلان بیان
به هر حال باید یه فصل کابوس بارو پشت سر بزاریم و قید همه چی رو بزنیم اعم از لیگ ارو سری ا و حتی حذفی ایتالیا
فقط باید چشم امیدمون به کسب سهمیه واسه سی ال یا شایدم برای جام یوفا باشه که واقعا تاسف باره این وضعیت
ما امسال بدترین خط دفاعی تاریخ میلان رو داریم که باید شاهد زیباترین گل هایی که تا حالا میلان میخوره هم باشیم:nishkhand:
خلاصه با این حال ماهوادار این تیم بزرگ و قهرمان هستیم و باید برای دوباره جون گرفتن باز هم صبر کنیم
سخته ولی چاره چیه امسال همین قدر میتونستیم خرج کنیم
به امید سال بعدlove:::milan:
من از این شکست اصلا ناراحت نیستم به نظر من اگه باخت اول باعث میشه ما اصلا جام نگیریم پس باید به ریال و منچستر و پاریسن ژرمن هم همین چیزو بگیم...به هر حال تیم جدید بسته شده و کمی طول میکشه که به اون سطح خوب برسن و میخواستم به شما بگم باید منتظر بازی های بعد باشیم تا ببینیم چه میشه و بعد انتقاد کنیم...ریالم باخت و منچسترم باخت هیچ ربطی نداره...به امید اومدن بازیکن های جدید!!!