با آقازمانئ شدیدا موافقم. کلا جز سوتی چیز دیگه ای نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezarm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
با آقازمانئ شدیدا موافقم. کلا جز سوتی چیز دیگه ای نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezarm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
این مربی همانطور که گفتم نمونه بارز ماگات عربی هستنقل قول:
نوشته اصلی توسط alexdelpiero [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مربی خشک بی روح سخت گیر که میخواد فوتبال ماشینی رو از بازیکنای ایرانی بکشه
هیچ بازیکنی از زمانی که این مربی تو راس کار اومده تو فاز هجومی در حد خودش نبوده
اخرین بازی کریمی قبل اومدن این مربی بازی با قطر بود که چشمه هایی از تکنیکش رو نشون داده بود قبل اون هم تو لیگ قبل به صورت وافر و البته تو بازی اخر لیگ با فولاد هم تکنیکش رو نشون داده بود ، اما این مربی خلاقیت رو از بازیکنا گرفته
مثل این میمونه برای اینیستا و مسی جا تعیین کنی و بگی چه کاری بکن چه کاری نکن اونم تو محدوده خاص!!! در صورتی که چنین بازیکنی باید ازاد باشه
نوری با کدام معیار تو پست هافبک دفاع بازی میکنه؟ کدوم جنگدی رو ازش سراغ داریم؟ کی تکل زده؟ قدرت بدنیش چطور بوده که تو این پست قرار گرفته ؟ اینم یکی از بازیکنای خلاق ماست که ژوزه با این ارنج عملاً از بازی خارجش کرده
فلسفه فیکس بودن اقازمانی و فشنگچی چی هست ؟
بنا به گفته خود شما بازم ژوزه زیر سوال هست که چرا مهدویکیا رو تو این چند بازی به زمین نفرستاده ؟!
از هر طرف به قضیه نگاه کنیم ژوزه مقصر اصلی هست
از ارنج وحشت ناک ژوزه که بگذریم بازم پای بازیکنای دست و پا چلفتی پرسپولیس در میان هست
اشتباه شهاب گردان 2 امتیاز از دست داد
اشتباه فشنگچی در باز نکردن دروازه خالی 3 امتیاز
اشتباه نوری و پاس گلش به صبا 3 امتیاز از دست داد
دقیقاً 8 امتیاز رو به خاطر این بازیکنای بنجل به صورت مستقیم از دست دادیم
اقا هیچ مربی خارجی نمیتونه تو 15 روز تیم رو جمع کنه .
حتی اگه مورینیو هم بیاد نمیتونه بالاخره این ژوزه باید بازیکن ها رو بشناسه یا نه.
همون اول باید مربی ایرانی میاوردیم .
الن دیگه 1 ماه شدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط shiraz-sport [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
هنو ترکیبه تیمو نمیشناسه هر بازی هافبک ها تغییر میکنن
هنو تیم با هم هماهنگ نشدن
1 ماه واسه اینکارا کافی نیست om::om::
بنظر من اگه بازی بعد رو هم نتیجه نگیره مربی داخلی میارن و گزینه ای که در دسترس هست درخشان هست ...........
احتمال داره که درخشان رو مربی کنن و من امیدوارم که ژوزه نتیجه بگیره که از اول فصل نخوایم مربی عوض کنیم..........
بنظر من ژوزه مربی خوبی نیست اگه از مربی گری حرفه ای چیزی میدونست حداقل یه کار تیمی از تیم میدیدیم
به نظر من رویانیان باید همه اینا رو جمع کنه بریزه بیرون به کریمی هم بگه تو بیا مربی بشو حقوقتو دوبرابر می کنم مهدوی کیا هم میشه دستیار مربی
مصاحبه گردان رو دیدم و واقعاً اگه من اینجور اعتماد به نفسی در پر رویی داشتم الان یه کاره بزرگی بودم
ور داشته گفته معیار انتخاب دروازه بان تیم ملی چی هست ؟
گردان رو با تمام خرید های جدید پرسپولیس منهای جلال حسینی بزاری رو هم با رحمتی برابری میکنن !!!
دروازه بان 50% تیم هست که با وجود گردان باید از این 50% دل کند ، این حرف بدور از هر گونه تعصب رنگی بود و واقعاً یک واقعیت هست
سید جلالم همچین تحفه ای نی -- رو گله اوله صبا سوتیه بدی دادنقل قول:
نوشته اصلی توسط wizard-8 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ولی به گردان باید زمان داد جلو گهر 2 تا سوتیه بد داد اما جلو صنعت نفت خوب بود (نسبت به معمارزاده)
به نکته خوبی اشاره کردی نسبت به معمار زادهنقل قول:
نوشته اصلی توسط manhunt [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
یعنی معمازاده داغی به دلمون گذاشته که یکی مثل گردان رو که اون اشتباه وحشت ناک تو بازی نفت تو دوضرب گرفتن توپ رو داشتو شانس اورد که فونیکه سی تو بازی نبود وگرنه گل میشد رو دروازه بان حساب کردیم
برگ برنده استقلال و تیم ملی در چند سال اخیر مهدی رحمتی بوده ، واقعاً هر چقدر پول بهش بدن حقشه ، حیف بود که رحمتی مثل مجیدی و خیلی های دیگه به خاطر افکار پوچ و عقب مونده و تحمیلی برانکو سالها از تیم ملی دور بود و یکی مثل میرزاپور دست و پا چلفتی اون بلا ها رو سر تیم ملی اورد