خوب کم شدن روی رئالیها رو به همتون تبریک میگم.....بازم هیچ کاری نتونستن بکنن.ظاهرا تا این نسل از بارسلونا و تا وقتی که لاماسیا هست رئال هیچی نیست...
نمایش نسخه قابل چاپ
خوب کم شدن روی رئالیها رو به همتون تبریک میگم.....بازم هیچ کاری نتونستن بکنن.ظاهرا تا این نسل از بارسلونا و تا وقتی که لاماسیا هست رئال هیچی نیست...
خوشگل ترین صحنه بازی همونجایی بود که بارسا گله اول رو زدو رونالدو شروع کرد به خودزنی و گریه:/danc
دوستان رئال که عددی نبود اینقدر راجع بهش حرف بزنیم.هوادارای رئال هم اگه منطقی حرف بزنن ایرادی نداری اینجا پست بدن .من فقط موندم توی اینکه دیشب گزارشگر از ژآوی نقل کرد.گفت تو لامایسا بهمون یاد میدادن چه طوری پاس بدیم که توپ روی پای تخصصی بازیکن بیاد پایین:ahaaaaaa:.این خیلی وحشتناکه.یعنی واقعا رئالی ها دارن جلوی ما افسانه ای کار میکنن که 10 تا نمیخورن.فکر کنین مثلا به مسی یا اینیستا یا پیکه یا بقیه ستاره ها چه چیزایی یاد دادن.واقعا چه طور رئالی ها یا تیمای دیگه یا امثال پله به خودشون اجازه میدن راجع به بارسا حرف بزنن یا حتی فکر کنن به بردن بارسا.ما لامایسا رو داریم و دنیا جلوی ما زانو میزنه.از پول و وحشی بازی هم نمیترسیم.هرکسی فکر میکنه حریف ما میشه بیاد وسط
دوستان مادرید یک تیم کاراته برای المپیک 2012 داده . فکر کنم تمریناشون رو به زودی شروع کنن. عکس کاتا کار ها رو زیر اوردم
mas:-mas:-:khandeeeee bahal::khandeeeee bahal:lagh::
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام
بعد از مدتها برگشتم تو فروم !! و به همه بر و بچه های بارسایی ضمن خسته نباشد، صعود بارسا رو تبریک میگم
میخوام سئوالی رو اینجا مطرح کنم و اونم اینه که به نظر شما علت عقب کشیدن بارسا در نیمه دوم باز ی با رئال و افزایش فشار رئال و در نتیجه اون خوردن دو گل مفت چیه؟
روی صحنه گل دوم بارسا دلم بد جوری واسه کاسیاس سوخت ......... خیلی تحقیر شده بود مخصوصا با اون ضربه ای که به سینش زدند تو اون درگیری و تلویزیون با صحنه اهسته نشون داد mas:- گل دنی آلوز هم مثل یه تیر بود تو قلب رئالی ها lol:-
حرکات کودکانه رونالدو رو هم باید ضبط کنند واسه مهد کودک ها mas:-
نیمه ی اول رئال واقعا تحقیر شد ! من دلم فقط واسه کاسیاس میسوخت ! هر چند که نیمه دوم هم کار خواستی نکرد , تازه اینیستا مصدوم شد و فابریگاس و الکسیس هم که رفتن بیرون از قدرت حجومی بارسا کم شد , اونا یه چندتا حمله ناقص داشتن !
دنی آلوز شده بود مرگ رونالدو چند بار دریبلش داد حیوونی رونالدو خار شد !
منم از اینکه شنیدم تو لاماسیا چی یادشون میدادن حیرت زده شدم , ولی مطمئنم این زره ای از آموزش های منحصر به فرد لاماسیاس .
اتفاقا این حرفاشون خیلی حال میده.مشخصه تا اونجاشون سوخته که میرن ادم از تو خیابون میارن میگن سخنگوی مورینیو هست که بیاد بازیکنای بارسا رو مسخره کنه.اخه یکی نیست بگه مردک تو اصلا بازی رو دیدی که میگی داور؟ اگه داور یکی دیگه بود که الان رئال 6 تایی شده بود.
پرس هم حرف الکی زیاد میزنه اگه ادم عاقلی بود که نمیرفت کاکا و رونالدو رو بخره 160 ملیون بعد یک مربی بیاره که کاکا رو بزاره رو نیمکت و به رونالدو یاد بده فقط پنالتی گل بزنه و تمارض کنه.دلشون خوشه تیم دارن.برن جای تیم با هواداراشون گل کوچیک بازی کنن سنگین ترن.
هرچند پرس هم گناه داره دیگه سنش خیلی رفته بالا این حرفاش از لحاظ علمی طبیعیه( در یک کلام : پیره , خرفته , یپاش لبه گوره , خره) ! تِفلکی:deldari:
خوب هممون میدونیم داوری بیشتر به ضرر بارسا بود تا رئال :-angبه حرفای اون.... گوش نمیدیم و فکر کنم کسی که گوشاشو عمل کرده..... بوده.eterza::-
من اسم نیاوردما:sooot: