اگه میدونی بگو ما هم پیدا کنیم خیلی بهش نیاز دارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط mostafa1323 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
اگه میدونی بگو ما هم پیدا کنیم خیلی بهش نیاز دارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط mostafa1323 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اره خریدار که داره :crazy:نقل قول:
نوشته اصلی توسط amirh0ssein [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
همون قسمت squad گوشه پایین سمت راست یه فلش سبز کوچیک هست اونو بزنی پنالتی زنا میاد بعد بالاش اونجایی که نوشته penalty taker رو بزنی گزینه اخر auto subsهستنقل قول:
نوشته اصلی توسط amirh0ssein [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
الان چون هرکی تیم جدید درست میکنه بیست تا توکن میگیره بعد راحت این تعداد توکنو خرج خرید بازیکن میکنه معلومه رقابت شدید میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط fireboy8 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
وقتی که ما تیم ساختیم کی از این خبرا بود?به خاطر همین بازیکن خریدن تو لولای پایین به سختی الان نبود
اوج سختی خرید بازیکن یادمه لول3تا8بود که رقابتا خیلی شدید بود
اصن ارزش نداره 64تا توکن خرج بازیکن کردن
کل کل باید منطقی باشه
اون بازیکن رو قطعا دو برابر قیمت واقعیش(شایدم بیشتر)خریدن بعد فصل بعد باید با قیمت کمتر بفروشن
یعنی هم از دست دادن توکن هم پول
من که همین جا که گفتی رفتم ولی همچین چیزی ندیدم:blush:نقل قول:
ببین تو squadسمت راست پایین یه فلش سبز کوچیک هست اونو بزننقل قول:
خب میزنم بعد وارد پنالتی زنا و کرنرزنا با کاپیتان و اینا هستش ولی نمیدونم دقیقا کجاست گشتم اما پیدا نکردمنقل قول:
ساعت 2/30 شب بالاخره یه سرور خلوت خورد به پستم تونستم 4 تا بازیکن 5 ستاره رو فقط با 4 تا توکن بخرم:nishkhand:فعلا که راضی هستم:ohum:
خیلی عالیه که ولی من متاسفانه فعلا پول کم دارم ولی وضع توکن هام خوبه فکر کنم تا آخر فصل باید سر کنم دیگه فصل بعد مشکل نداشته باشمنقل قول:
نوشته اصلی توسط fireboy8 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام دوستان ، ميخواستم بدونم براي اپ كردن ورزشگاه و ... تا الان همه رو يك مرحله اپ كردم و اكادمي و سكو هاي ورزشگاه رو تا مرحله دو ، اما سوالم اين هست كه به نظر شما همه رو بايد همزمان برد بالا يا نه چيز مهمي هست كه ميتونه كمك زيادي بكنه تو بازي و روي اون تمركز كنم و فقط اونو اپ ديت كنم ؟
اگر يه مقدار توضيحات بديد ممنون ميشم
مرسي
بیمارستان و زمین ورزشی به خاطر دادن بسته های سبز و قرمز خب صددرصد بیشتر به کار میان.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Persan Juve [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خب وقتی اینا رو پیدا کردی اخرین گزینه اینا auto subs هست دیگه!نقل قول:
سلام
آقا این حریف منو ببینید فردا باهاش بازی دارم قدرت تیم نگاه خخخ با این لول قدرتو نگاه [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
آقا auto subs غیره فعاله خودتو خسته نکن فقط نوشته اگه بازیکنی مصدوم بشه بازی خودکار اون مصدومو تعویض میکنهchomaghنقل قول:
سلام
میخواستم بدونم چطور بفهمم کدوم بازی کنم برای زدن پنالتی بهتره تا قرارش بدم توی لیست؟؟؟
عه؟چون ازش استفاده نمیکردم نمیدونستم چ تغییری کردهنقل قول:
با ازمون و خطا باید به این برسی.نقل قول:
نوشته اصلی توسط mhk2012 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ولی علی الحساب اونی که شوتش قویتره رو بزار بزنه.
امروز تاپ الون جایزه داد!دوتا بسته ابی دوتا سبز یکی هم قرمز!
یعنی چی اخه?هی فرت و فرت دارم مصدوم میدم
پنجتا مصدوم دارم
از اول فصل تا الان نه تا مصدوم دادم!تو همین چهارروز!سر بازی الانم دیر رسیدم دیدم دفاع رو گذاشته هافبک هافبک چپ و گذاشته مهاجم!دقایق اخر دو تا خوردیم باختیم!
فکر کنم تاپ الون از قهرمانی من تو لیگ قبلی ناراحت شده!
یه خونه تکونیه اساسی باید انجام بدم!
آقا امروز به من يه کد داد گفت اینو redeem کن به اصطلاح منم زدم گفت با موفقیت انجام شد ولی جایزه به من چیزی نداده چیکار باید بکنم؟
سلام
الان یک بازی داشتم که 2 به 2 مساوی کردم توی دقیقه 20 اولین گل رو زدم بعد دقیقه 30 اولین گل رو بهم زد دقیقه 50 هم یک کارت زرد گرفت بعدش هم دقیقه 52 یکی دیگه گل بهم زد من هم دقایق آخر موفق شدم گل مساوی رو بهش بزنم
قدرتش 20.3 بود ولی من 12.8 به نظرتون چرا مساوی کردم و نتونستم ببرم؟
سلام دوستان مال من این قسمت داخلHomeکه نوشته بازی بعدی چندوقت دیگست همش نوشتهLess Than 1minاگه کسی میدونه چطوری درست میشه بگه لطفا
سلام
تیمت خیلی عالی بازی کرده دیگه چه انتظاری ازشون داری حریفت تقریباً هشت واحد ازت قوی تر بوده عالی بازی کردن
از چیزشکن استفاده میکنی؟ اگه ازش استفاده میکنی ممکنه برای اون باشه که آی پی رو عوض ميكنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hossein ht [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
8 واحد از من قوی تر نبوده که من 20.8 بودم و اون 20.3نقل قول:
فردا با نفر دوم لیگ مسابقه دارم ترکیبش پایین گذاشتم چه ترکیبی باید بچینم تا بتونم ببرم ؟؟؟
ولی نوشتی 12.8 حتماً اشتباه نوشتی يه بار جملتو بخوننقل قول:
نوشته اصلی توسط mhk2012 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اینو بچین حله اگه قدرت تیمت از حریفت کمتر بود بذار رو دیفنس. پاس ها رو هم میکس. پرسینگ رو نیمه خودی بذار ضد حمله رو هم بذار [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]نقل قول:
دوستان عزيز ، به نظر من تركيب رو كه نميشه براي هر بازي عوض كرد و بر اساس تركيب حريف هر دفعه سيستم رو تغيير داد !
شما به عنوان يك مربي ببين به چه سيستمي علاقه و اعتقاد داري و بر همين مبنا خريدات رو انجام بده و بازيكناي پست هاي مورد نظرت رو جمع اوري كن ، بر اساس قدرت و تاكتيك حريف فلش ها و كلا استراتژي بازي رو مشخص كن مثل نحوه پاس ها ، پرسينگ ، افسايد گيري و ...
اين اصلا منطقي نيست كه هر روز يك سيستم جديد چيد و تازه براي اين كار بايد تو همه پست ها بازيكن بگيري
به نظر من تيمت رو بر اساس سيستم مورد علاقه ات ببند حتما موفق ميشي
عکس قدرتش و چیندمان و تنظیماتی که درست کردم رو گزاشتم خوب شده؟؟؟نقل قول:
1- در چه مواردی باید تنظیمات رو روی اتک ، هارد اتک ، نرمال ، دیفنس ، هارد دیفنس گزاشت؟؟؟
2- درچه موارد باید پاس هارو عوض کرد؟
3- پرسینگ چیست و در چه موردی باید تغییرش داد؟
4-زد حمله رو کی باید فعل کرد؟؟؟
نه من از چیز شکن استفاده نمیکنم ولی نمیدونم،چرا اینطوری شده
ساعت و تاریخ سیستمت درسته؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hossein ht [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
آره همه چی درسته.چطوری به گوگل پلی وصل شم؟؟
برو نوی ستینگ بعد توی بخش اکانت بعد وصل شو به گوگلنقل قول:
1.وقتی با تیم حریف هم قدرتی یا احساس میکنی نسبت بهش قوی تری میذاری رو اتک هارد اتک هم دیگه مشخصه بازیکنا به آب و آتیش میزنن تا گل بزنن نرمال هم وقتی تیمت بالانس باشه یعنی نه توی دفاع مشکل داشته باشی نه حمله دیفنس و هارد دیفنس هم معلومه وقتی حریفت از تو بالاتر از 2 یا 3واحد قوی ترهنقل قول:
2.با توجه به نوع بازیت میتونی پاس ها رو عوض کنی مثلاً اگر بازیکنی تو پست Mr داری که خوب بازی ميكنه و استعداد بازی سازی داره میتونی پاس هارو بذاری رو right flank مثلاً پاس های کوتاه و بلند هم اگر فاصله بازیکن هات به هم نزدیکه میتونی رو short بذاری ولی به نظر من همیشه mixed بذار
3.پرسینگ هم یعنی وقتی توپ مال بازیکن حریفه بازیکن هات 2یا3 نفری بهش حمله ميكنن و توپو ازش میگیرن بهتری بذاری رو own half هر وقتی خواستی نتیجه رو ثابت نگه داری بذار whole pitch که own half یعنی پرسینگ در نیمه خودی اما whole pitch یعنی پرسینگ در کل زمین
4.ضد حمله رو همیشه روشن بذار یکی از مهم ترین سیستم های بازيه همونطور که میدونی تو فوتبال واقعی هم ضد حمله واقعاً مهمه چه بسا تیم هایی که همش دفاع میگردند تا گل نخورند و در یک ضد حمله تونستن حریف قدر خود رو ببرن
ببخشید اگه غلط املایی داشتم موفق باشی
ببین اول برو شهر و کشور رو تو تنظیمات تیم درست کن بذار رو ایران. تهراننقل قول:
2.بعدش هم از توی تنظیمات گوشی برو تو location service ببین روشنه یا نه اگه خاموش بود حتما روشن کن
3.گوگل پلی استور و گوگل پلی گیمز حتماً آخرین ورژن باشه
4.بعدش هم اگه این کارارو انجام دادی اگه جیمیل داری به گوگل پلی وصل شو
من بازیم روی نرمال باشه با توجه به عکس هایی که گزاشتم ؟نقل قول:
ببین حریفت ازت قوی تر نیستش که سیستمت رو به نظر من تغییر نده چون ازت قوی تر نیس با همون سیستم خودت بازی کن بذار هارد اتکنیک پرسینگ رو بذار own half پاس ها thorough the middle و پاس رو mixed ضد حمله فعال offside trap خاموشنقل قول:
نه بذار اتکینگ یا هارد اتکنیگنقل قول: