دو فصل بود نه یه فصلنقل قول:
نوشته اصلی توسط aliexpress [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
دو فصل بود نه یه فصلنقل قول:
نوشته اصلی توسط aliexpress [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
راستی یه خاطره از فصل پیش بگم
یه بازی بود فینال یه جام بود یادم نمیاد.من با تاتنهام بازی داشتم فکر کنم.از اونجایی که من با سیستم چرخشی بازی میکنم بازیکنایی که یه ذره خستشون بشه میزارم از ترکیب بیرون.اون بازی ایگور آکینفیو خسته بود من تیبو کورتوا رو داشتم تو ذخیره اونو گذاشتم تو زمین!
آقا بازی میکردم یه حمله من یه حمله تاتنهام.خیلی انصافا حملاتش خطرناک بود.مخصوصا اینکه مهاجم نوکشم گرت بیل هست که خیلی سگ جونه! مگه میشه مهارش کرد؟! آقا اونا حمله میکردن شدییید دروازه بان ما هم ماشالا همشو میگرفت.یعنی یه تنه جلو اینا وایساده بود. حدودای دقیقه 70 بود اومدم تعویض کنم رفتم تو لیست بازیکنام.یهو چشمم به اسم دروازه بان افتاد نوشته بود j.blackman 68 !!!!!!!!!!!!!! نزدیک بود یه سکته خفیف بزنم!!!تا من اشتباهی دروازه بان سومم رو گذاشته بودم تو زمین!!!! اصلا من یه بازی هم تو طول فصل بهش نداده بودم تا اون روز!
بیچاره با اورال 68 انقد خوب دروازه بانی میکرد که من اصلا شک نکرده بودم! حالا هیچوقتم دروازه بان ذخیره جزو 7 تا ذخیره نمیزارم! ناچارا با همون ادامه دادم.بماند که آخرای بازی یه تک به تک صد در صد رو گرفت، بازی 1-1 تموم شد تو وقت اضافه رفت پنالتی ها.باورتون نمیشه یه گل هم نخورد!!!! همشو گرفت! یعنی عشق کردم با درازه بانیش! ولی حیف که اورالش پایینه نمیشه خیلی اعتماد کرد بهش!
نمیدونم والا.شاید به خاطر سنش باشه! چند سالشه تو کریرت؟؟ولی جوونه فکر نکنم به خاطر سنش باشه!پستی که بازی میکنه یا حتی به نظر من سیستمی که باهاش بازی میکنی میتونه تاثیر بزاره تو پیشرفت یه بازیکن از نظر من!نقل قول:
نوشته اصلی توسط ZedBazi [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
راستی تیمت چه تاکتیکی بازی میکنه؟؟؟
منظورت از تاکتیک چیه ؟من به این چیزا اهمیت نمیدمنقل قول:
20 سالش بو الان 24 سالش بود باهاش تمدید نکردم
راسی یان اوبلاک با اورال کم خیلی دروازبانیش خوبه
دوستان این احمد موسی رو من هر طوری مینویسم سرچ میکنه پیداش نمیکنه.. اولهای کریر مود هستم باید توی چه تیمی باشه؟؟
داداش چهطوری بازیکن بخرم تو فیفا 14
ahmed musa اینطوری سرچ کن میاد.نقل قول:
نوشته اصلی توسط balalr [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تیم جدید کم کم داره رو نمائی میشهki::
جدی؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط arsha [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمی دونستم. چطور؟ کجا باید تنظیمش کنم؟
تیم بدردنخور من هم الان رو نمایی میشه.
این هم تیم من:
لطفا نظر یادتون نره
بازیکن خوب و جوون معرفی کنید
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
فصل 2015 فصل نسبتا موفق من:sohappy::
نظر یادتون نره:babaa:
سلام دوستان
یکی به من یاد بده چطوری از موس به جای شوک دسته استفاده کنم؟؟؟؟
سلام به دوستان ...میخواستم نحوه ی دفاع رو تو بازی بدوم و چند تا بازیکن خوب تو تمام پستا معرفی کنین ....
دوستان من سه تا بازیساز دارمکوتینیهو-ویلشر-اوزیل میشه بگد چطوری مثلااا به یک تیم قرضش بدم پیشنهاد بدمشون؟؟؟
به یه تیم خاص که بعید می دونم بشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Mesut Ozill [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ولی برای این که بذاری توی لیست انتقال قرضی:
از قسمت sell player بازیکنت رو انتخاب می کنی Add to Loan List می زنی براش پیشنهاد میاد
بچه ها منم اومدم یه کریر جدید لیگ دسته 4 انگلیس ساختم.
اسم تیمه هم درست یادم نیست! فکر کنم bristol rovers بود اگه اشتباه نکنم!
یه بدی که داره بازیکنای لیگای بالا تو لیگ پایین تر کم پیش میاد که بیان
علی از رو دست من زدی؟؟؟ :sad:نقل قول:
من الان با این تیم صدر جدول دسته 3 هستم
و توی همه کاپ ها تا بالاها رسیدم
خیلی خوبه
عه؟!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad_444_0o [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تو هم این تیمه رو برداشته بودی؟! شرمنده نمیدونستم وگرنه یه تیم دیگه انتخاب میکردم!
کسی نحوه کار با برنامه چیت انجین رو بلده؟
خیلی راحتهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ZedBazi [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
توی گوگل سرچ کن
خیلی واضح با تصویر توضیح داده
منم از همون جا انجام دادم
* البته اصلا خوشم نیومد
بله دیگه.منم وسوسه کردین برم لیگ دسته 4 انگلیس
من آکسفورد یونایتد رو انتخاب کردم و خیلی خیره کننده به دسته 3 صعود کردم:
و اینم مدیون ایموه ازیکیل هستم
چجور مشه تو فیفا تم عوض کنی؟
فصل اسفبار من با یونایتد
بگین نقطه ضعفم چیه
بازیکن با تجربه تو تیمت کم هست.نقل قول:
نوشته اصلی توسط عاشق کریمی [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
با این بازیکن ها 4-3-3 ترکیب بهتریه یا حتی 3-5-2
ولی حتما ترکیبت رو عوض کن
سلام دوستان من توی قسمت create player یه بازیکن جدید و جوان ساختم و در تیم چلسی قرار دادم وقتی میرم توی کیک اف بازی کنم بازیکن جدید توی ترکیب هست ولی توی کریر که میرم توی هیچ تیمی نیست که ازش دعوت کنم .. حتی کریر جدید هم شروع کردم ولی باز هم نیست.. چیکار کنم؟؟ تو رو خدا یکی کمک کنه
ترکیب من با گالا:
N.Liversdge 87
M.Rodic 82.....Loach 87.....S.Kaya 84.....B.George 86
B.Ismail 84.....J.Kewley-Graham 87
Lundevall 89.....Hamad 89.....Ihiekwe 85.....Fischer 86
پیشنهاد میکنم تا سالهای 2020 به بالا ادامه بدید که خیلی حالش بیشتره.تو این ترکیب فقط Fischer و Kaya مینی فیس داشتن (واقعا وجود داشتن).
اینم تیم من با oxford united
تو فصل 2015-16 هستم تازه به چمپیونشلیگ (دسته دو انگلیس )صعود کردم
پنجره نقل و انتقالات بازه کمکم کنید بازیکن خوب بخرم
هر كس ميخواد جند سالي دروازش عالي باشه كاسياس
هر كس ميخواد دفاع خوب داشته باشه لوييز يا راموس
هر كس هافبك دفاعي جوون و عالييييييي ميخواد كاسميرو بازيكن رعال
هر كس ميخواد بازي ساز خوب و جووون داشته باشه به ترتيب 1-ويلشر 2-كوتينيهو
مهاجم عالي هم بالوتلي عالي هست
اقا من با لیورپول تو یک چارم نهاییه f.a.cup داشتم.
از پیش خودمو بازنده میدونستم (اخه من دست دو اون لیورپول مدعی قهرمانی لیگ برترashem:-)
اقا همین دیگه دیقه 4 پاچخو بهم گل زد و منم ناراحت:aaaa::aaaa:
یک دفعه روی استارت اندره ایو و پاس تو عمقش و یاسین بنزیا گللللللللللللللل(از خوش حالی پریدم همه رو از خواب بلند کردمlol:-)
بعدش یه دفعه سوارز همه رو شله کرد داد پاچخو اونا 2-1 کردنش نیمه اول تموم
بعد imoh ezekiel ستاره تیمم کار رو 2-2 کرد(دیقه 78)
بعد اونا همش حمله.منم روی ضد حمله ی خطرناک که از لیورپول فقط دروازبانش و از تیم من بنزیا و ezekiel و اندره ایو بودیم که بنزیا پاس داد ایو و اون هم دروازه خالی رو گل کرد و من بردم.
الان هم به نیمه نهایی صعود کردم:danc::danc::danc:
اینم عکساش:
من با تیم Bristol Rovers از دسته 2 اومدم دسته 1
امروز عصر، توی نیمه نهایی جام اتحادیه توی زمین من سیتی 4-3 باختم
ایشالا توی خونه 1-0 می زنمش میرم بالا
----------
اوفففففففففففففففف
عجب بازی بود
1-0 عقب افتادم
2-1 افتادم جلو
2-2 شد
3-2 جلو افتادم
بعد 4-3 افتادم عقب
راستی شما چطور از داخل بازی عکس میگیرید؟؟؟
چرا یکی جواب ما رو نداد؟؟ یعنی راهی نداره بازیکن جدید بسازی و بیاری توی کریر مود؟؟
با استفاده از برنامه frapsنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad_444_0o [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تو گوگل سرچ کن میارتش
کار باهشم آسونه باید برنامه رو باز نگه داری بری داخل فیفا با F10 عکس میگیره
نیمه نهایی رو از یونایتد نتونستم ببرم:aaaa::aaaa::aaaa::aaaa::aaaa::aaaa::aaaa: :aaaa::aaaa::
بالاخره صعود کردم به لیگ به عنوان تیم اول:
این صعود رو مدیون دو بازیکن هستم
imoh ezekiel
که با اقای گلیش سهم بزرگی در صعود داشت:
و دیگر بازیکن دروازبانم یعنی Begovic
که با کلین شیت هاش نقش زیادی رو داشت:
Ali Sadri عزیز
شما از نرم افزار cheat engine استفاده کردی اینقدر بازیکن خوب داری؟؟؟
نقل قول:
عزیزم یونایتد سروره معلومه نمی بریشki::ki::
ای بابا خخخخخ من بازی رعال و منچشتر داشتم داستان ایمون زاید پیش اومد (من سپاهانی هستم)
من 2-0 جلو بود رونی اومد تو 68 یک گل زد 75 یک گل 90+4 یک گل
چه فصلی هستی؟ افتخارات چیه؟نقل قول: