کسی که با لیگ ایران مشکل داشت اینه که چون بازی اصلی لیگ ایران نداره بالا نمیاد کاریش نمیشه کرد
نمایش نسخه قابل چاپ
کسی که با لیگ ایران مشکل داشت اینه که چون بازی اصلی لیگ ایران نداره بالا نمیاد کاریش نمیشه کرد
سلام اقا من ویندوز 8 64 بیت نصب کردم وفیفا 13 رو هم روش نصب کردم ولی موقعی که میزنم بازی اجرا بشه بازی run میشه ولی سریع بسته میشه کسی میدونه باید چیکار کنم؟تو رو خدا جواب بدین
داداش مشکل اکثر کاربرا هست
دلیلشم اپدیت نبودن کارت گرافیک هست . . . کارت گرافیک رو اپ کنی حل میشه♥
داداش کاراگرافیک رو تازه آپ کردم بعدشم ویندوز قبلیم 32 بیت بود خوب کار میکردنقل قول:
نوشته اصلی توسط lord7stark [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ویندوز 8 نسخه 64 بتی نت فرم ورک های فیفا رو ساپورت نمیکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط arash007 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
شما باید دایرکس و نت فرم ورک 4 رو نصب کنید
هنوز برا نصب کردن ویندوز 8 اونم 64 بتی خیلی زوده چون هنوز کامل نیست
دادا من دایرکس رو نصب کردم ولی هرکاری میکنم نمیتونم نت فرم ورک 4 رو نصب کنم .راه حل دیگه ای نداره؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط sina acm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
p30key.mihanblog.com
بچه ها برین توو این وبلاگ و روی تبلیغ هاش کلیک کنین.
آقا تو رو خدا جواب بدینom::
به نظرم بهتره ویندوزت رو کلا عوض کنی. چون همونطور که سینا میگه ویندوز 8 هنوز مشکلاتی داره که ممکنه فریمورک یکیشون باشه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط arash007 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تازه ویندوز 7 کمتر هم فشار میاره. البته نظر من اینه.
دوستان عزیز من یه پچ واسه فیفا میخوام که بروزترین کفش های بازیکن هارو داشته باشه کفش های فیفا 13 یک کم قدیمی شدن
عاشق اون کفش آدیداس زرد رنگ پای مسی ام.ممنون میشم پچ جدید شدن کفش ها رو واسم بزارید
جدید ترین پچ کفش 30 آپریل یعنی حدود 1 هفته6 روز قبل در سایت مودینگ وی قرار داده شده.نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud.diesel [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
حالا من لینک صفحه رو میزارم چون ممکنه لینک دانلودش محدودیت زمانی داشته باشه اگه دوست داشتی خودت دانلود کن.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
رو دانلود که تو کادر سبز هست کلیک کن.
موفق باشی
ممنون دوست من
حالا اون رو بیخیال
راستی با cm13 توی قسمت کفش ها میرم میخوام خودم کفش adidas adizero f50 رو بسازم عکس png رو هم گرفتم که تمام قسمتای کفش توی یه عکسه رو import میکنم اما تصویر 3 بعدی کفش رو چطوری بدست بیارم؟
منتظرم از بکس یکی جواب بده
tank's
سلام دوستان این هم لیگ برتر ایران برای فیفا 13 بدون مشکل کار اقای امین هنری
منبع : aminhenry.blogfa.com
دانلود
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
فقط اگر پچ moddingway را نصب دارید یه بکاپ از فیفاتون بگیرید چون با هم سازگار نیستن . اگر کسی بتونه بفرستتشی برای modingway اونها هم شاید تو نسخه بعدی آپدیتشون لیگ ایران را قرار بدن.
در کل پچ خوبیه و میشه ازش لذت برد.
من یه بار این کارو برای مدل موها انجام دادمنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud.diesel [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
میتونی تصویر 3 بعدی کفش های دیگه رو با توجه به نیازت ادیت کنی اخرشم ایمپورت البته خیلی سخته که جفت و جور بشه
ولی از نظر ظاهری یه چیزی قابل قبول نه در حد کفش های فیکس خود بازی میتونیم بدست بیاریم
درضمن خبر های فعلا غییر رسمی امده که انتشار فیفا 14 7 مهر ماه هستش :chi migi:
فعلن باید سماق بمکیم تا fifa 14 بیاد
جدیدترین پچ هم واسه fifa 13 اومده فکر کنم مال چند روز پیشه توی سایت moddingway
پچ 1.8.4
میدونم قبلا دوستان توضیح دادن اما چون بعضیا تازه میان دیدن میکنن از این تاپیک آموزش کاملش رو هم میزارم:
این پچ شامل:
۱٫دارابودن کفش و توپ و فیس های جدید
۲٫آخرین نقل و انتقالات زمستانی
۳٫تیم های جدید مانند ایران و ژاپن و …
۴٫منوی جدید بازی
۵٫استفاده از اسکوربوردهای لیگ های مختلف
۶٫اضافه شدن تورنمنت های جدید مثل لیگ قهرمانان اروپا،جام جهانی،لیگ اروپا،یورو،جام کنفدراسیون ها و…
۷٫تبلیغات دور زمین
…
نحوه نصب:
۱)پچ 1.8.4رو در بیرونی ترین پوشه بازی یعنی داخل پوشه fifa13 (در main folder) بریزید قبل اینکه وارد پوشه game بشید در همونجا از حالت فشرده خارج کنید(با کلیک راست روی فایل پچ و زدن Extract here) و می بینید که یک سری فایل های مشابه وجود داره که بزارید overwrite بشه یعنی بره روی فایل های اصلی بازیتون.
۲)یک فایل به نام ModdingWayInstaller.exeمی بینید که روش کلیک راست کنید و
Run as administrator رو بزنید و
روی install کلیک کنید و بزارید پیغام installed رو بده یعنی نصب شده.
۳)این دو کار رو انجام بدید
Go to your FIFA 13 / Game / Data folder.
a) Rename loc folder to loc-original
b) Rename loc-licensed to loc
4)عملیات نصب کامل شده وحالا وارد بازی شده و امتحان کنید
اگه می خواید کفش بازیکنی رو عوض کنید یا تورنمت های جدید رو اضافه کنید ویا از اسکوربوردها استفاده کنید واز database های مختلف مناسب با سلیقتون مثلا database2 که جدیدترین نقل و انتقالات رو داره وdatabase 4 که تیم های جدید مانند ایران+نقل و انتقالات اضافه می کنه باید برید به فایل FIFA 13 MW Selector
که داخل همون فایل فشرده شده بود الان داخل main folder هست یک خرده با آپشن هاش بازی کنید دستتون می یاد.
با تشکر از دوست خوبمون کامبیز
منم این مشکلو داشتم ولی با نصب net from work 3.5 نصب windows madia player برای وین ۸ 64 بیت توسنتم مشکلو حل کنم نسب فرم ورکم میتونی تو گوگل سرچ کنی تا بتونی نصب کنیمشکل منکه حل شدهنقل قول:
بازم نشد دوست عزیزthink::نقل قول:
نوشته اصلی توسط s_ahmad_h22 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
آموزش اضافه کردن بیش از 150 کفش(بروزترین کفش های نایک،آدیداس و پوما،امبرو) به فیفا 13 رو میخوام بزارم،چون مغازه دارم وقت نمیکنم همین الان بزارمش.اما اگه بچه ها استقبال کردن خیلی زود، میزارم
با تشکرroz::roz::roz::
آقا میشه یکی عملیات ریجسترو توضیح بده تو تاپیک نیست:khahesh::babaa::khahesh:
خوشحال میشیم بزاری مرسینقل قول:
کسی پچ افزایش پول manenger mode رو داره ؟!
صفحه اول بود ولی لینک دانلود نمیشه !
همونطور که قول دادام آموزش آپدیت بیش از 150 کفش fifa 13 رو براتون میزارم.(addidas,umbro,nike,puma,reebok)
اولین کاری که باید بکنید فایل زیر رو دانلود کنید
دانلود که کردین بعد از unrar کردن چند پوشه میبینید که از بالا به پایین مراحلشو انجام بدید:
-این پوشه مهم نیست:add-on boots name
-این پوشه: add-on ModdingWay Patch رو همونطور که آدرس داده اونجا کپی(replace) کنید: Fifa 13\Game\boots
حالا مراحل اصلی:
step1:یه برنامه به اسم db master هست که باید نصب کنید.وقتی نصب شد باید وارد برنامه بشید.موقعی که بازش میکنید از شما دو فایل fifa_ng_db-meta و fifa_ng_db رو میخواد که باید شما به این آدرس برید این دو فایل رو پیدا کنید: FIFA 13\Game\data\db و وقتی هر دو فایل رو توی برنامه وارد کردین میبینید که همه قسمت های بازی در کنار سمت چپ برنامه به نمایش در میاد توی همون لیست باید دنبال playersboot بگردین و روش کلیک کنید و بعدش یه مشت اعداد به نمایش در میاد که شما کاری بهشون ندارید کجججاااا؟ هنوز این مرحله تموم نشده! خوب بالای نرم افزار db master یه گزینه هست به اسم Table اونو کلیک میکنید و کزینه import single رو میزنید و بعدش ازتون آدرس میخواد که شما باید آدرس برنامه ای که اول دانلود کردید و پوشه step 1 رو بهش بدید که توش 3 تا nodpad هست که به سلیقه ی خودتون یکی از nodpad ها رو توی برنامه لود کنید که من پیشنهاد میکنم این nodpad رو لود کنید:more than 150 boots (یعنی بیش از 150) و وقتی لود کردین اعداد توی برنامه بروز میشن..و گزینه file رو میزنید و save میزنید صبر میکنید کامل عملیات save بشه و بعد از برنامه خارج میشید.
step 2:توی این مرحله پوشه ی shoe رو به آدرس بازی فیفای خودتون کپی(replace) میکنید: FIFA 13\Game\data\sceneassets
step 3:وارد پوشه i68 Patcher 3.2 boot edition میشید و برنامش رو اجرا میکنید بالا که اومد گزینه solo ea رو هم سبز میکنید(تمام گزینه های بالا باید سبز باشن) حالا گزینه avvia رو بزنید صبر کنید تا regeneratoring کامل انجام بشه
step 4:و حالا مرحله آخر نرم افزار i68 regenerator رو از حالت rar در میارید که کاملا شبیه برنامه قبلی یعنی i68 Patcher هستش اما این برنامه regenerator کلی رو انجام میده کار خاصی نمیخواد بکنید فقط گزینه GO رو بزنید(تمام گزینه های بالا سبز باشن) و اگر آدرس فیفای شما رو خواست بهش بدید و صبر کنید عملیات regeneratoring کامل انجام بشه.....تمام که شد وارد بازی بشید و از طریق edit player کفش های جدید به بازیکن های مورد علاقتون اضافه کنید
هر مشکلی بود توی فیسبوک میتونم کمکتون کنم
my facebook page:[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
Adidas Adizero f50 Red White l Messi Boot
راستی دوستان....نمیدونم تا حالا بهش توجه کردین یا نه..یا شاید اینو میدونید یا شاید هم یکی قبلا اینو گفته .موضوعی رو که میخوام بگم درباره سیستم دفاع کردن مدافعان توی بازی فیفا 13 هستش.دیدین که دکمه رفتن مدافع روی پای مهاجم حریف رو میزنید،مدافع شما فقط رو در روی مهاجم قرار میگیره و فاصله خودشو حفظ میکنه و باید شما زمانبندی کنید وبه موقع دکمه شوت رو بزنید تا مدافع شما برای گرفتن توپ اقدام کنه، دیدین بعضی وقتها آزار دهنده میشه؟؟؟!!!.خوب من حالا میخوام بگم میتونید از این حالت رهایی پیدا کنید.و مدافع شما مستقیم روی پای مهاجم حریف بره...کار زیاد سختی نیست نیاز به ترفند خواصی هم نداره.....خوب برای انجام دادن این کار باید(وقتی دارین home یا away دسته بازی رو انتخاب میکنید) به تنظیمات کنترولر یا همون Costumise Controler رفته و پایین ترین گزینه یعنی defending که حالتش روی Tactical Defending هست رفته و به Legacy Defending تغییرش بدین، بعد وارد بازی که میشید متوجه میشید، به همین آسونی....امیدوارم که تونسته باشم کمکی کرده باشم
من این پچو ریختم هیچ تغییری انجام نشد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با برنامه db master نودپد مورد نظر رو به سربرگ playerbots اضافه کردی؟؟؟ حتما مراحل رو به طور کامل انجام ندادی.الان من خودم روی فیفام همه کفش ها رو دارم.دوباره چک کن از اول.....در ضمن اگر از مدهای مدینگ وی استفاده میکنی و database توش رو تغییر بدی کفش های مد جایگزین این کفش ها میشن من پیشنهاد میکنم اکه از مد های مدینگ وی استفاده میکنید اول database رو با mwm selector انتخاب کنید بعد مراحل نصب کفش های جدید رو انجام بدیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط victour [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اول اومدم فایل زیپ شده رو تو پوشه فیفا اکسترا کردم بعدشم فایل ModdingWayInstaller نصب کردم میشه بصورت عکس بذارید دوباره نصب کنم ممنون میشم
با تشکر
نیازی نبود توی پوشه فیفا اکسترکش کنی،والا اگه طبق اون آموزشی که دادم پیش رفته باشی باید نصب شده باشه.از این آسون تر دیگه نمیتونستم آموزش بدم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط victour [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
توی فیسبوک بیا،واسط توضیح بدم کامل.نقل قول:
my facebook id: [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام
ببخشید من می خواستم اگه میشه طرز اعمال کردن رجستری و حذف کردن یه مسیرو بهم یاد بدید یه نفر از دوستان توی سایتشون توضیح دادن بودن برای ادیت fifa13 از اون برنامه استفاده کنیم که این موارد توش بود من بلد نبودم
آقا من يه نصيحت بهتون بكنم اونم اينه كه به هيچ وجه گزارشگر به زيان هاي ديگه ر. دانلود نكنيد چون هيج فايده اي نداره من عربي الماني اسپانيايي ژاپني رو دانلود كردم هيچ جذابيتي ندارن حالا عربش بدك نيست اسم همه ي بازيكنا رو هم نميخونن حدود 30 درصد بازيكنارو اسمشونو تلفظ ميكنن موقع گل زدن هم انگار نه انگار مثلا تو اسپانيايي فقط يه لحظه ميگه گل
داداش شاید ماله شما مشکل داشته باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط behzadbento [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
وگرنه این گزارشگر اسپانیای خیلی رو مخه اونقد میگه گل گل گل.گل....
ایتالیای هم خوبه ولی روسی یه کم سسته
اینو که از فیفا 12میشد تغیر داد ولی اینو هم بگو که تیم حریف برای گل زدن فقتط باید تو سره توپ بزنه سری هم جلوش خالی میشه اون وقت اقسام گل هارو از فواصل مختلت نوش جان میکنید البته برای بازی 2نفره بدتر هم میشه من تجربه کرئم بعضی وقتا حوبه بعضی وقت های حساس هم بدهنقل قول:
راستی دوستان....نمیدونم تا حالا بهش توجه کردین یا نه..یا شاید اینو میدونید یا شاید هم یکی قبلا اینو گفته .موضوعی رو که میخوام بگم درباره سیستم دفاع کردن مدافعان توی بازی فیفا 13 هستش.دیدین که دکمه رفتن مدافع روی پای مهاجم حریف رو میزنید،مدافع شما فقط رو در روی مهاجم قرار میگیره و فاصله خودشو حفظ میکنه و باید شما زمانبندی کنید وبه موقع دکمه شوت رو بزنید تا مدافع شما برای گرفتن توپ اقدام کنه، دیدین بعضی وقتها آزار دهنده میشه؟؟؟!!!.خوب من حالا میخوام بگم میتونید از این حالت رهایی پیدا کنید.و مدافع شما مستقیم روی پای مهاجم حریف بره...کار زیاد سختی نیست نیاز به ترفند خواصی هم نداره.....خوب برای انجام دادن این کار باید(وقتی دارین home یا away دسته بازی رو انتخاب میکنید) به تنظیمات کنترولر یا همون Costumise Controler رفته و پایین ترین گزینه یعنیdefendingکه حالتش روی Tactical Defending هست رفته و بهLegacy Defendingتغییرش بدین، بعد وارد بازی که میشید متوجه میشید، به همین آسونی....امیدوارم که تونسته باشم کمکی کرده باشم
سلام
یه سوال دارم لطفا تا شب حتما جوابمو بدین
من یه پچی از فیفا رو میخوام که نقل و انتقالات و گیم پلی رو بروز کنه......اموزش نصبش رو هم اگه میشه بزارین...............
فقط لطفا لینک دانلود بدین چون من خودم از مودینگ وی یکی دان کردم هرکاری کردم نقل و انتقالات رو بروز نکرد......................فقط هرچه سریع تر چون حجم زیاد مونده ولی 1 روز بیشتر وقت ندارم.......حجمش هم هرچقدر شد مشکلی نیست(از 1گیگ بیشتر نباشه بهتره)
این پچ واسه ترنسفر هست و ترکیب تیما رو هم تغییر میده. اول نصبش کن تو main folder فیفا 13 بعدش هم رجینیتور رو اجرا و اعمال کن.
حجمش هم 12 مگابایت
بچه ها چه جوری میشه توی فیفا 13 پنالتی رو مهار کرد.من هر کاری میکنم و هر کلیدی رو میزنم دروازبان عین مجسمه یه جا می ایسته.کمک
ای با با شما هنوز گیر این هستی باید با شوک این کارو کرد اگر شوک کار نمیکنه باید برنامه رو از صفحه اول هین انجمن دانلود کنی راهنما هم داره.نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad_cfc [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
موفق باشی
من هر کاری میکنم نمیتونم موقع پنالتی دروازبان رو تکون بدم همش وسط وایمسته . . . .
با شوک سمت راست هم نمیشه . . .
دکمه آنالوگ هم روشنه . . .
چکار کنم . . . ؟
سلام داداش اول پستها رو با دقت بخون بعد اگه مشکلت رفع نشد مشکلتو بگو باید از صفحه اول همین انجمن برنامه رو دانلود کنی راهنماش هم هستنقل قول:
نوشته اصلی توسط veyoos [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sina acm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اسم USB من Twin USB Joystick نوشته . . .
ولی توی لیست کشویی اصلا همچین اسمی نیست . . .
چکار کنم ؟
چطوری میشه لیگ قهرمانان اروپا رو به fifa اضافه کنم ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط veyoos [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
کسی نی ؟ :ey babaaa: :ey babaaa: :ey babaaa: :ey babaaa: