-
پاسخ : ܓܨܓ●۩ بحث و تبادل نظر توپخانه آرسنال فصل 2012/13 ۩•ܨܓܨ
خب باختیم :nishkhand:دیشب از بازی کازورلا اصلا راضی نبودم ، اون کازورلای همیشگی نبود om:: جکی خوب بود و ولکات هم واقعا از سرعتش خیلی خوشم میاد عالی بود و روسیچکی هم حیف که اخراش اومد خوب بازی میکردن . خط دفاعمونم که دستشون درد نکنه با این دفاع کردنشون:luuugh: دفاع بایرنم گل کاشت با اون سوتیش :luuugh:
ژیرو هم خوب بود اما کاش اون ضربش گل میشد :nishkhand: خلاصه این که من هنوزم امیوارم :ohum: اما خب کار سختیه ...
اما جدای از شوخی : باید بگم خط حمله ی هر دو تیم ویران کننده بود ولی مشکل این بود که دفاع آرسنال مشکل داشت و نتونستن خوب بازی کنن ولی دفاع بایرن واقعا مستحکم بود . و در نهایت هم واسه تیمم ارزوی موفقیت میکنم
-
بازیه حساسی پیشه روء , چه از لحاظ جدولیو چه از لحاظ حیثیتی .
باس مثه دیدار رفت بزنیم بترکونیمشون :hekolah:
امیدوارم سوای یه بازیه خوب , یه برد خوب هم بدست بیاریم .
این شاید یکی از آخرین فرصت هایی باشه که بتونیم خودمونو به جمع چهار تیم برسونیم , شکست تو این دیدار هم که کارو پیش از پیش سخت میکنه ولی پیروزی اختلافمون رو به حداقل میرسونه .
ولی دلم روشنه که این بازی رو میبریم :-shad
-
نقل قول:
ولی دلم روشنه که این بازی رو میبریم :-shad
منم خيلي به اين بازي اميد دارم
تاتنهام انگار عادت كرده با آرسنال كورس بزاره (امتياز )
اگه اين بازي رو ببريم يه 3 امتياز ارزشمند رو از حريف گرفتيم بازي رو در رو اونم با اين امتياز ها خيلي مهمه...
ونگر هم گفته فقط بايد خونسرد باشيم و عملكرد خوبي تو اين دربي داشته باشيم
ورزش 3 هم يه جوري نوشته آرسنال با قيمت گزافي به فروش ميرسد كه انگار حراجي قبل از بهاره !
آره يكشنبه بازاره مسئولاشون هم امروز صبح تصميم گرفتن بفروشنش!
فروش باشگاه به سهام دار ربط داره كه اونا هم اعلام كردن فروشي نيست، کرونکه هم نميخواد سهمشو بفروشه ،اين وسط تنها طرف قرداد ،كه عربها باشن موافق خريدن هستن!!
اين ورزش 3 فك كرده ديلي ميل و ايناس...mas:-تلگراف...
-
خب فعلا دوتا گل مدرسه ای خوردیم رفت :daghon:
پارسالم اول 2 تا خوردیم بعد 5 تا زدیم :nishkhand:
خدایی روحیه رو میری :hekolah:
ولی واقعا خیلی نگرانم , تو نیمه اول یه موقعیته نصفه و نیمه هم نتونستیم ایجاد کنیم :narahat:
باو این گرت بیل کی میخواد بره کروزیروء برزیل بازی کنه تا دیگه تو اروپا نبینیمش :soal:lol:-
-
:aaaa::aaaa::aaaa::aaaa:
نه تنها یه بازیه 6 امتیازرو باختیم , بلکه هم به تاتنهام باختیم هم رسیدن به چمپینز لیگه سال بعد خیلی سختتر شد .
جالبه نتایجی که پارسال تو بازی های رو در روی این دو تیم بدست اومد امسالم تکرار شد .
کارمون سخت شد :sad:
-
نميتونم بگم حيف
حيف واسه بازنده هاس نه آرسنال[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
يعني بازي بايرن هم از اون بازهايي شد كه كلي چرا داشت و كلي سوال
چرا درو رفت اينجوري نبودن؟
چرا بازيكنهاي اصلي نبودن؟
چرا گل سوم رو نزدييم/
چرا بتو خونه حريف بريم تو امارات نه؟/...............................
چرا زياد
اما ارسنال رو هميشه تنها تيم محبوبم ميدونم حتي اگر جام نگرفتن...
اصلا صد تا جام!!!
جنکینسون عالي بود جروينيو از اول بازي بود چي ميشد[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
البته اگر از اول بازي تو ليست ميديمش كلي بد و بيرا هم ميگفتيم
فابيانسكي فوق العاده ترين بود
كازورلا كناره ها افتضاح بود
اگر بايرن قهرمان شد و كسي انتقاد كرد كه چرا آرسنال جام نگرفته ونگر بايد رفت و برگشت بكشه تو گوش باشگاه با اين بازيكنها كي ميتونه تو جام قهرمانان شركت كنه كه آرسن باهاشون عالي كار كرد
نميدونم پولدي و جك بودن اون يه گل زده ميشد؟نميدونم....
الان تو خونه همه خواب هستن فك كنيد اگر آرسنال گل سومشو ميزد چي ميشد؟احتمالا همه اعدام ميكردن اشكال نداشت اصل اين بود كه آرسنال بره مرحله بعد[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
-
خوشحالم که با افتخار حذف شدیم .
کم کاری نکردیم که , بایرنو بردیم .
بایرن که خیلی از بازیاش کلین شیت میشد تو این بازی دوبار دروازش باز شد . بایرنی که تو تمام مسابقه های این فصلش گل زده بود تو این بازی نتونست .
حیف شد که گلو یه مقدار دیر زدیم , اگه 10 مین زودتر زده بودیم میتونستیم بازم به گل برسیم .
ایشالا بتونیم امسال حداقل چهارم شیم تا فصل بعدم تو چمپینز لیگ باشیم .
-
ارسنال مردونه حذف شد توی این مدت هیچ تیمی نتونسته یود توی الیانزارنا بایرن رو شکست بده
-
آرسنال با بازیکنای نه چندان ستارش خیلی عالی بود........
بخدا اگه بازکنارو نمیفروخت الان یکی از پایه های قهرمانی بود.........om::
کیفیت مربی اینجور مواقع مشخص میشه.....:ohum:
-
نمیدونم چرا عادت کردیم همیشه کارای سختو انجام بدیم و بعدش با افتخار حذف بشیم!!!!خب شمایی که میتونی بایرنو تو المان اینجوری منگنه کنی چرا تو امارات باید اینقد بی برنامه و بدون احساس بازی کنی!!!نه چرا!!!چرا میریم تو ایتالیا 4 تا از میلان میخوریم بعد تو بازی برگشت تو یه نیمه 3 تا میزنیم و بعد با افتخار حذف میشیم اینهمه توان و انرِژی قابل ستایشه اما بی برنامگی و نداشتن برنامه واسه بازی رفت و برگشت ازار دهندس
-
آرسنال 2 بایرن 0
در کل بایرن 3 آرسنال 3
---
به عقیده ی من تیممون خیلی هم در مقابل بایرن مونیخ که با این همه غرور دیشب مقابل ما بازی کرد ، خوب بازی کرد و جواب محکمی هم بهشون داد که نباید تیم ما رو دست کم بگیرن !
آخ که اون آخرای بازی وقتی روبن داشت وقت تلف میکرد دلم میخواست تو ورزشگاه میبودم و یک لگد میزدم تو یک جای روبن تا حالش جا بیاد .
دیشب خیلی افسوس خوردم
من کاملا با نظرات مرتضی موافقم .
بپردازیم به بازی :
اول بازی رو خیلی خوب شروع کردیم و واقعا گل به موقعی زدیم چون همونطور که قبلا گفته بودم تو بازی های مهم تیمی که اول گل بزنه برندس ( مثل کاری که بایرن تو بازی رفت کرد ) .
بعدش زیاد خوب نبودیم و پر استرس بود . تا که ژروینهو اومد و جو خوبی به تیم داد و واقعا جا داره همگی دستشو ببوسیم ( قبلا از ژروینهو بدم میومد مرتضی میدونه اما الان داره کم کم خوشم میاد ) . اما من موندم چرا دیگه ولکات از اون فرار های سریعش انجام نمیده !
در کل هم از آرسنالم راضی ام بی نهایت
-
با سلام خدمت توپچیان عزیز من امروز اولین روزی هست که وارد دربی شدم و اینم اولین پستم هست و خیلی خوشحالم که در کنار شما هستم و ارادت خیلی زیادی به هواداران آرسنال و تیری هانری اسطوره همیشگی آرسنال دارم .ارادتمند همیشگی صادق
-
اقا دیگه ونگر شورش رو در اورده من که خسته شدم
-
کلا چند ساله که انگار ونگر علاقه ای به قهرمانی نداره چون اگر می خواست قهرمان بشه یه دو تا بازیکن خوب میخرید و اینقدر ما هوادار ها رو اذیت نمیکرد
-
نقل قول:
با سلام خدمت توپچیان عزیز من امروز اولین روزی هست که وارد دربی شدم و اینم اولین پستم هست و خیلی خوشحالم که در کنار شما هستم و ارادت خیلی زیادی به هواداران آرسنال و تیری هانری اسطوره همیشگی آرسنال دارم .ارادتمند همیشگی صادق
سلام صادق خانlove::
امیدوارم تو دربی بهت خوش بگذره
خوش اومدیlove::
ما همه ی آرسنالی ها به هم و به اسطوره هامون مخصوصا هانری ارادت داریم love::.
نقل قول:
اقا دیگه ونگر شورش رو در اورده من که خسته شدم
به نظر من که هنوز نباید به طور قطع از ونگر انتظار داشت ! چرا ؟ چون هنوز با هیچکدوم از بازیکنایی که خودش پرورش داده بازی های مهم رو انجام نداده . تا یک بازیکن یک فصل خوب بازی میکنه یا بارسلونا میخرتش یا میره تیم های دیگه که اینطور نمیشه رو عملکرد ونگر نظر داد .
به نظر من عملکرد ونگر به دو بخش تقسیم میشه و بعد از اون میتونیم بگیم ونگر خوبه یا نه !
بخش اولش که پرورش بازیکنه که مسلما همه قبول داریم این بخش رو ونگر بی نهایت خوب انجام داده و ستاره های زیادی رو به دنیای فوتبال معرفی کرده .
و اما بخش دوم : اینه که بتونی با همین ستاره هایی که پرورش دادی چند سال در اختیارشون داشته باشی و بعد قهرمانی رو کسب کنی که این خیلی بهتره .
به نظر من در این مورد دوم سران باشگاه مقصر هستند چرا که نمیزارند یک بازیکن جوان یکی دو فصل دو ارسنال بمونه . همین دنیلسون هافبک ارسنال واقعا بازیکن خوبیه اما فعلا به صورت قرضی دو سه ساله که رفته به باشگاه های برزیل برای کسب تجربه و نمیدونم که برمیگرده یا نه و چند تا نمونه دیگه + ده ها ستاره جوان که تا تو آرسنال نامی در میارن باشگاه میفروشتشون و نابودشون میکنه که این برنامه های ونگر رو به هم میزنه .
پس وقتی میتونیم در باره ی عملکرد ونگر و این که خوب یا بده نظر بدیم ، که این دو مورد رو هم با موفقیت سپری کنیم .
من هنوزم به این تیم امید دارم و امید دارم که روزی قهرمان میشه با همین ونگر . شک نکن
-
[/quote]
عبدالله این تیم که بخواد تمام بازیکنانشو پرورش بده و بعد 2 دستی تقدیم بارسا کنه چه فایده ای داره همون بهتر که بازیکن آینده دار به تیم نیاد
تازه بارسا هم با قیمت های پایین بازیکنان آرسنال رو میخره تازه بعدش هم میگن این بازیکنان مال آکادمی بارسا هستند و میگن رئال بازیکن خراب کن هست و فقط پول خرج میکنه و بارسا تماما از آکادمی این تیم هستش حالا بگزریم کاری ندارم ولی باشگاه با این روند تا 10 قرن دیگه هم جام نمیگیره امیدوارم مسئولان باشگاه کمی از این خواب بیدار بشن
-
اقا از هر چی بگزریم از برد امروز با 2 گل روسیچکی نمیشه گزشت واقعا بازی خوبی بود تبریک میگم
-
نقل قول:
اقا از هر چی بگزریم از برد امروز با 2 گل روسیچکی نمیشه گزشت واقعا بازی خوبی بود تبریک میگم
بله برد شیرینی بود . به همتون تبریک میگم
مخصوصا که روسیچکی گل زد . من خیلی از روسیچکی خوشم میاد چون مثل بعضی ها ( نصری و ... ) وقتی اومد اینجا دیگه ارسنال رو ترک نکرد و تعصبش خیلی ستودنیه .
ولکات هم گفته هر لحظه عطشش برای کسب جام بیشتر میشه و امیدواره بتونه که به جمع اسطوره های ارسنال بپیونده . منم برای هانری کوچک ( شماره ی 14 ) ارزوی موفقیت میکنم .
-
عالی شد , رسیدیم به یک قدمیه تاتنهامو از چلسیم زدیم جلو,البت با یه بازی بیشتر . ایشالا که امروز تاتنهامو چلسی نتیجه ی لازمو نمیگیرنو ما پیش از پیش امیدوار میشیم .
بدجوری دلم روشنه که به چمپینز لیگ برسیم ki::
-
وای تاتی 2-1 عقب اگه چلسی هم ببازه نور الا نور
-
نقل قول:
سلام،خيلي خوش اومدين :flowerysmile:اميدوارم روزهاي خوبي رو با دربي و بچه هاي آرسنالي داشته باشيد..
نقل قول:
ستاره های زیادی رو به دنیای فوتبال معرفی کرده .
همينه:daghighan:
نقل قول:
عبدالله این تیم که بخواد تمام بازیکنانشو پرورش بده و بعد 2 دستی تقدیم بارسا کنه چه فایده ای داره همون بهتر که بازیکن آینده دار به تیم نیاد
تازه بارسا هم با قیمت های پایین بازیکنان آرسنال رو میخره تازه بعدش هم میگن این بازیکنان مال آکادمی بارسا هستند و میگن رئال بازیکن خراب کن هست و فقط پول خرج میکنه و بارسا تماما از آکادمی این تیم هستش حالا بگزریم کاری ندارم ولی باشگاه با این روند تا 10 قرن دیگه هم جام نمیگیره امیدوارم مسئولان باشگاه کمی از این خواب بیدار بشن
همون مدتي كه تو آرسنال هستن ميشه از بازيشون استفاده كرد!اما يه كم در حد آرسنال ظلم ميشه كه به خاطر رفتن يه سري بازيكن همه رو با يه ديد نگاه كنيم ،در اين مورد فقط مي تونيم خوش بين باشيم..
من بودم به هيمچين چيزي افتخار نميكردم چون يه روز خود بارسا بيرونشون كرده!همون سسك هم الان پيشمونه
اينم خودش يه عبرته..
اميدوارم، ونگر با اين كه اين سالها جامي كسب نكرده اما هميشه يك قدمي جام حذف شده جاي تامل داره...
نقل قول:
عالی شد , رسیدیم به یک قدمیه تاتنهامو از چلسیم زدیم جلو,البت با یه بازی بیشتر . ایشالا که امروز تاتنهام و چلسی نتیجه ی لازمو نمیگیرنو ما پیش از پیش امیدوار میشیم .
بدجوری دلم روشنه که به چمپینز لیگ برسیم ki::
پارسال هم همه جنگ آخر فصل با همين دو تا تيم بود كه اونا رفت ليگ اروپا و آرسنال..
اگر روند بردهاي تيم ادامه داشته باشه ديگه لازم نيست حرص برد و باخت هاي جدول بخوريم..
نتيجه دوتيم تا اين زمان:
تاتنهام |
1 - 2 |
اورتون:crazy: |
چلسي در صورت تساوي با آرسنال هم امتياز ميشه حتي تفاضل گل اين دو تيم هم برابر ه:okh:
.................................................. .................................................. ....................
منم برد ديروز رو تبريك ميگم
ونگر:
باور دارم که از نوامبر تاکنون در روند خوبی در لیگ برتر قرار داریم. از 27 امتیاز موجود 22 امتیاز کسب کرده ایم اما هدفمان این است که تا پایان فصل به این روند ادامه دهیم.
روند خيلي خوبي بوده و از 27 امتياز پنج امتياز نگرفتيم،باز هم مثله هميشه بايد بگيم كاش از اول فصل اين امتياز گيرها بود!
مرته ساكر هم واقعا بايد اخراج ميشد خطا ش خطا بود ديگه مستقيم زد به پاي بازيكن حريف
اصلا مرته ساكر كه دفاعه اخراج نشه پس كي اخراج بشه؟فابيانسكي؟!:)
بازي بعدي هم نداريمش طبيعتا
توماس عالييي بود كلا بازيكنيه كه به موقع گل ميزنه بازيكن بايد اينجوري باشه
گل اول رو كه زد مطمئن شدم كه برد حتميه وقتي اين گل ميزنه آرسنال ميبره (ذهنيتم به اين توماس خان اينه ديگه :!) گل دوم هم بازيش رو كامل كرد هر كي بود گل مي خورد:sohappy:
نيم فصل دوم رمسي و جرونيو پيشرفشون محسوس تر و پر رنگ تر بود اما اين برد كار كل تيم بود
در كل ميتونم يه جمله ديگه بگم:
دوباره به آخر فصل نزديك شديم كه پيشرفت تيم رو ببينيم و نتايج ماحصل كه خوبه اما ديره [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
-
برد دیروز رو تبریک میگم امیدوارم تا رده سوم بالا بیایم
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
طرفداری- با توجه به گزارش های مطبوعات انگلیس، آرسنال به دنبال جذب ایکر کاسیاس می باشد.به گزارش فوتبال اسپانیا، دیلی استار مطلبی را منتشر کرده مبنی بر اینکه آرسنالی ها برای خرید این دروازبان 31 در تابستان پیش رو اقدام خواهند کرد، به نظر می رسد رابطه کاسیاس و خوزه مورینیو به خوبی پیش نمی رود.سرمربی پرتغالی تیم رئال مادرید ...
-
فک میکنم قبل اینکه دنبال ترمیم اوضاع دروازه باشیم لازمه یه هافبک دفاعی خلاق و یه دفاع کناری سرعتی و البته یه مهاجم با کلاس درجه یکی و مهاجم کلاسیکی مدل زلاتان رو جذب کنیم
تا اینجوری متاسفانه فقط به دنبال به دست اوردن سهمیه چمپیونز نباشیم و برای جام خیز برداریم
-
مهاجم با كلاس جهاني زلاتان ،پاريسن ژرمن با قيمت بالايي ميفروشه آرسنال هم بايد يه جوري راضيشون كنه!اگر باشگاه همچين خرجهايي رو دوسال پيش كرده بود الان چند تا جام گرفته بوديم؟
به نظر من بحث خريد بازيكن به باشگاه برميگرده ونگرنه تا حالا بازيكنهاي بزرگ زيادي دوس داشتن به ارسنال بيان و ونگر هم موافق انتقال شون بوده اما ..
پارين ژرمن ،بايرن مونيخ ،منچسنر سيتي باشگاهايي هستن كه خريدار هاي خوبي بودن و آرسنال فروشنده خوب !سود كي كرد؟آرسنال
باشگاه بايد خرج كنه همين البته امسال خريدها عالي بودن اما فروشهاي بدي داستن سانگ و رابين :مرتضي راست ميگه اين دو تا پست الان خراب شده بايد دنيال جايگزين باشيم%
كاسياس هم محاله رئال مادريد بفروشتش درسته با موينيو مشكل داره يا برعكس!اما رفتن و موندن مورينيو هم معلوم نيست چه برسه به بحث فروش كاسياس ،آیسنال مشكلش تو زمينه نه دروازه بان به هرحال هر تيمي بدش نمياد كيه دوازه بان شش دانگ و فوق العاده داشته باشه اونم كسي مثله كاسياس ،دروازه بان پست مهميه هم از نظر فني و هم از نظر روحيه اي كه به تيم ميده
من ستي هم ديشب منچستر رو در هم كوبيد:nishkhand: و سه امتياز طلايي رو گرفت كسايي كه باور داشتن آرسنال هم دوم ميشه الان سخت شد ديگه..
آرسنال راحت ميتونه سوم بشه ،با يه بازي كمتر از تاتنهام و2 امتياز كمتر رده بعدشون هستيم اگر آرسنال بازي عقب افتاده اش رو با اورتون ببره(سه شنبه 727 فروردين) +بازي نورويچ شنبه ميشه 6 امتياز
چلسي و تاتنهام هم يك شنبه بازي رودر رو دارن كه اگر بان بازي مساوي بشه كلا به نفع آرسناله حالا فكر كنيم كه 6 امتياز رو هم ميگيريم!
همينها كافيه كه آرسنال سوم بشه
اگر به بازي هاي تاتنهام و چلسي يه نگاه بندازيد و با ارسنال مقايسه كنيد ميبينيد كه آرسنال بازي هاش راحت تر از اوناست البته به شرطي كه دست كم نگيرن ميتونن خوب امتياز بگيرن.
-
این بازیکن ...
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
گلزنی در وایت هارلین در اولین دربی شمال لندنی که تجربه میکنید راه بدی برای نشان دادن خود به هواداران آرسنال نیست، دقیقا همان چیزی که هنری پسر جوان آرسنال در اولین بازی خود برای آرسنال در فصل ۲۰۱۰/۱۱ انجام داد.
این هافبک فیزیکی و خوش استیل که کاپیتان جوانان انگلیس نیز بوده است با گلزنی مقابل تاتنهام در جام اتحادیه نقش موثری در پیروزی ۴-۱ آرسنال مقابل این تیم ایفا کرد.
هنری پیش از این در فصل ۲۰۰۹/۱۰ به طور قرضی به واتفورد پیوسته بود و نمایش بسیار موثرش برای زنبورها باعث شد به تیم زیر ۲۱ ساله های انگلیس نیز دعوت شود. لنسبوری پس از انجام ۳۹ بازی برای واتفورد به آرسنال بازگشت و نخستین باری خود با پیراهن این تیم در لیگ برتر را در ماه می مقابل فولام انجام داد.
سپس در فصل ۲۰۱۰/۱۱ به طور قرضی به تیم دسته یکی نورویچ پیوست و یکی از ارکان اصلی صعود این تیم به لیگ برتر بود. هنری یکی از اعضای تیم زیر ۲۱ ساله های انگلیس در رقابت های قهرمانی اروپا در ژوئن ۲۰۱۱ بود.
در فصل ۲۰۱۱/۱۲ نیز به طور قرضی به تیم دسته یکی وست هام پیوست و به صعود این تیم به لیگ برتر نیز کمک کرد.
هنری اکنون به آرسنال بازگشته و منتظر تصمیم نهایی کادر فنی در مورد آینده خود است.
|
-
-
خدا شکر نتایج خوبی گرفتیم فکر کنم دیگه سهمیه لیگ قهرمانان رو گرفتیم
-
اگر کاسیاس هوملز و ژیکو بیاد ارسنال عالی
-
ایول با این برد خیلی به چمپینز لیگ نزدیک شدیم مخصوصا که چلسیو تاتنهام یه بازیه رو در رو هم با هم دارن . فقط امیدورام که تاتنهام نبره .
نقل قول:
اگر کاسیاس هوملز و ژیکو بیاد ارسنال عالی
خیلی آرمان گرانس .
هر 3 تای اینها با تیماشون بیش از یک سال قرارداد دارنو بازیکنای گرونی هم هستنو با توجه به مدل پول خرج کردن آرسنال خیلی بعیده این اتفاق بیفته .
دورتموند هم که بدجوری دنبال ژکو هست تا جای خالی احتمالیه لواندوئسکی تو فصل بعدو واسشون پر کنه ( گرچه زیر بار قیمتی که من سیتی گفته نرفته ) پس احتمال اینکه ادین به بروسیا بره کم نیست . هوملسو کاسیاس هم که قراردادشون تا 2017 هستش پس با توجه به نیاز باشگاه به این دو بازیکن , یا نمیفروشنشون یا مبلغ بالاتری رو خواهند خواست که مطمئنا آرسنال نمیده .
-
نقل قول:
ایول با این برد خیلی به چمپینز لیگ نزدیک شدیم مخصوصا که چلسیو تاتنهام یه بازیه رو در رو هم با هم دارن . فقط امیدورام که تاتنهام نبره .
خیلی آرمان گرانس .
هر 3 تای اینها با تیماشون بیش از یک سال قرارداد دارنو بازیکنای گرونی هم هستنو با توجه به مدل پول خرج کردن آرسنال خیلی بعیده این اتفاق بیفته .
دورتموند هم که بدجوری دنبال ژکو هست تا جای خالی احتمالیه لواندوئسکی تو فصل بعدو واسشون پر کنه ( گرچه زیر بار قیمتی که من سیتی گفته نرفته ) پس احتمال اینکه ادین به بروسیا بره کم نیست . هوملسو کاسیاس هم که قراردادشون تا 2017 هستش پس با توجه به نیاز باشگاه به این دو بازیکن , یا نمیفروشنشون یا مبلغ بالاتری رو خواهند خواست که مطمئنا آرسنال نمیده
.
نگاه کن دوست عزیز اگر مورینیو از ریال بره چلسی شک نکن کاسیاس میمونه چون زمان مورینیو درست بازی نکرد ولی اگه مورینیو بمونه
شک نکن میره خودشم به ارسنال چراغ سبز نشون داده ژکو هم نشد ویا رو میخریم
-
20 -
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] - [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] - 14 ساعت پیش - ارسال به دوستاندادگاهی در لندن یکی از هواداران آرسنال را به دلیل پرتاب موز به داخل زمین سه سال از حضور در تمامی استادیوم های انگلیس محروم کرد - در دیدار تیم های تاتنهام و آرسنال در شهرآورد شمال لندن که با پیروزی 2 بر یک تاتنهام به پایان رسید، یکی از هواداران آرسنال یک عدد موز در کنار ...
-
نقل قول:
نگاه کن دوست عزیز اگر مورینیو از ریال بره چلسی شک نکن کاسیاس میمونه چون زمان مورینیو درست بازی نکرد ولی اگه مورینیو بمونه
شک نکن میره خودشم به ارسنال چراغ سبز نشون داده ژکو هم نشد ویا رو میخریم
سکوت معنی دار مورینیو در مقابل سوال هایی که در مورد موندنش در رئال ازش میپرسن و علاقه ی خوزه به چلسی که خودشم بارها اعلام کرده این فکرو به ذهن ما میرسونه که احتمالا مورینیو سال بعد تو رئال نباشه .
بعدشم گفتم که ایکر تا سال 2017 قرارداد داره و اگر هم خوزه نره نمیتونه از تیم جدا شه مگر اینکه باشگاه بخواد بفروشتش که مطمئنا مشتری هاش کم نخواهند بود ( گرچه بعید میدونم حتی با موندن خوزه باز کاسیاسو بخوان بفروشن ) . قیمت کاسیاس همینجوری هم بالا هست گرچه پرداخت این پول واسش ارزش داره به شرطی که حداقل یه مدافع درستو حسابیم بگیریم .
البته صحبتهایی مبنی بر حضور والدز تو دروازه ی آرسنال هم بود که امیدوارم هیچوقت این اتفاق نیفته .
درسته ویا بهتره , هم ارزونتره هم از اونجایی که قراردادش آخر فصل بعد به پایان میرسه احتمال اینکه بفروش بره کم نیست . قبل از اینم میخواستیم بخریمش که متاسفانه نشد .
متاسفانه در مورد نقلو انتقالات آرسنال خوب کار نمیکنه , به قول یکی از بچه ها آرسنال 100 تا بازیکن در نظر میگیره آخرش میره یدونه بازیکن متوسط میگیره .
امیدوارم امسال دستو دله مسولان باشگاه بره که پول خرج کنن وگرنه آش همین آشو کاسه همین کاسه خواهد بودو به جای به فکر قهرمانی بودن باید بشینیم دعا کنیم که تو چمپینز لیگ سال بعد حضور داشته باشیم .
-
برد 3 بر 1 تیممون رو بهتون تبریک میگم و امیدوارم چهارم بشیم تا سهمیه بگیریم سوم هم بشیم که عالیه ki::
-
Arsenal 3 - 1 Norwich
گزارش بازی
نیمه اول:
- دقیقه 19 آرسنال روی یک حرکت ترکیبی خوب صاحب موقعیت شد اما نتوانست آن را به گل تبدیل کند. سانتی کازورلا از سمت چپ حرکتی را اغاز کرد و پاسی را روی خط محوطه جرمیه برای جیرود ارسال کرد. جیرود بلافاصله پاس کوتاهی را برای ویلشیر فراهم کرد و ویلشیر نیز با یک ضرب پاس در عمقی را برای رمسی فرستاد. رمسی که کمی از توپ فاصله داشت به سمت آن شیرجه رفت اما گلر نوریچ زودتر از او به توپ رسید.
- دقیقه 22 باکاری سانیا از سمت راست سانتر بسیار خوبی را روی تیر یک انجام داد. اولویر جیرود در انجا حضور داشت و ضربه سری را روانه دروازه کرد اما ضربه او با بدشانسی به تیرک افقی دروازه برخورد کرد.
- دقیقه 29 سانتی کازورلا پاس در عمق بسیار خوبی را برای جروینیو ارسال کرد که او را در موقعیت تک به تک قرار داد. جروینیو زودتر از دروازبان به توپ رسید و با ضربی به توپ وی را از پیش رو برداشت اما وی با این کار زاویه خود را تنگ کرد و ضربه وی عرض دروازه را طی کرد و به بیرون رفت.
- دقیقه 30 سانیا بار دیگر از سمت راست وارد محوطه جریمه شد و اینبار سانتر زمینی بسیار خوبی را به دهانه دروازه ارسال کرد. جیرود اینبار با پا به توپ ضربه زد اما گلر نوریچ با بدن خود توپ را از روی خط دروازه برگشت داد.
- دقیقه 40 سانتی کازورلا از پشت محوطه جریمه اقدام به شوتزنی کرد اما ضربه او باز هم در اختیار گلر نوریچ قرار گرفت.
نیمه دوم:
- دقیقه 58 آرسنال روی یک ضربه ایستگاهی گل نخست مسابقه را دریافت کرد. توپی که از سمت چپ روی محوطه شش قدم آرسنال ارسال شد با ضربه سر تارنر همراه بود تا نتیجه بازی 0 - 1 شود.
- دقیقه 71 مارتین در سمت چپ محوطه جریمه آرسنال صاحب توپ شد اما شوت او در اختیار فابیانسکی قرار گرفت.
- دقیقه 79 سانتر کوتاه گیبز با استوپ سینه جیرود همراه بود که توپ را پشت محوطه شش قدم به پودولسکی رساند اما شوت محکم لوکاس با بدشانسی به تیرک افقی دروازه برخورد کرد.
- دقیقه 84 آرسنال از روی نقطه پنالتی به گل تساوی رسید. کرنری که از سمت راست ارسال شد با خطا روی جیرود همراه بود و کمک داور مسابقه نقطه پنالتی را نشان داد. میکل آرتتا پشت این توپ ایستاد و در جهت حرکت دروازبان ان را به گل تبدیل کرد. 1 - 1.
- دقیقه 88 آرسنال به گل دوم خود رسید. روی یک حرکت ترکیبی عالی الکس اوکسلید چمبرلین از سمت چپ وارد محوطه جریمه شد. او خود را به کنار محوطه شش قدم رساند و سپس توپ را به دهانه دروازه ارسال کرد. توپ از پودولسکی عبور کرد اما جیرود که باسونگ را در کنار خود می دید با تکل بلند خود توپ را وارد دروازه کرد. 2 - 1.
- دقیقه 89 مارتین از سمت چپ وارد محوطه جریمه آرسنال شد اما شوت زمینی او را لوکاس فابیانکسی با پا به کرنر فرستاد تا مانع گل تساوی نوریچ شود..
- دقیقه 90 کرنری از سمت راست روی دروازه آرسنال ارسال شد اما ضربه سر کامنی باز هم در اختیار فابیانسکی قرار گرفت.
- دقیقه 92 آرسنال به گل سوم رسید. لوکاس فابیانسکی توپ بلندی را از زمین خودی ارسال کرد. اولویر جیرود با ضربه سر آن را به والکات داد و تئو با حرکت به داخل محوطه جریمه پاس رو به بیرونی را برای پودولسکی ارسال کرد. لوکاس بعد از کنترل توپ شوت محکمی را از پشت محوطه جریمه روانه دروازه کرد که توپ دور از دستان دروازبان نوریچ به گل تبدیل شد. 3 - 1.
- دقیقه 94 جیرود بار دیگر در داخل محوطه جریمه به توپ رسید اما شوت محکم او را گلر نوریچ به کرنر فرستاد.
گلها:
Mikel Arteta
Olivier Giroud
Lukas Podolski
بعد از حذف از جامهاي سري وار امسال ، بهترين نتيجه در دسترس آرسنال ميتونه سومي باشه كه ممكنه با خوشبيني به دومي هم ختم بشه
بازي ديروز هم يكي از بازگشتهاي هميشگي آرسنال رو يادآوري كرد هر چند تحليل هميچين بردي با برد هاي ديگه متاوته
نورويچ درسته كه تيم قدرتمندي نيست و دريافت گل اول از همچين تيمي كه واقعا قابل جبرانه ،چون بازيكنهاي آرسنال يه سطح بازيشون بالاتره اما باوجود همه ي اين دليل ها تيمي كه عقبه اونم تو ليگ جزيره واسش فرقي نداره يه گل عقبه يا دوگل جلو!
اما باز هم خوشحالم كه آرسنال سه اميتاز رو پس گرفت.
حركات تركبي و هماهنگي و بازي زيبا به همراه برد آرزوي هر هوادار تيمه ..
نقل قول:
البته صحبتهایی مبنی بر حضور والدز تو دروازه ی آرسنال هم بود که امیدوارم هیچوقت این اتفاق نیفته .
آره خود والدز هم دوس داره بياد:daghon::sad::soal:آقا هر چي شكلك ايجنوريه....
من كلا به والدز اعتقاد ندارم پيتنو بياد خيلي عالي ترهdallliii
فابيانسكي رو واقعا قبول دارم
اومدن كاسياس هم تقربا محاله اما فوتباله و اتفاقات عجيبش!
بايرن هم كوشيلني رو در ليست خريدهاش قرار داد:nishkhand:
گفته ميشه آرسنال به دنبال خريد الكسيس سانچزه كه من با اين به شدت موافقم آي كيواش خوبه و تكنيكي و البته تاكتيكي!بيشتر به درد آرسنال ميخوره تا بارسلونا
نظر سنجي جديد :
-
امشب بازیه حساسی با اورتون داریم .
اورتونم داره واسه سهمیه اروپایی میجنگه و مطمئنا خیلی انگیزه داره .
ما هم تو خونه بازی میکنیمو این خودش یه امتیازه , اگه ببریم شرایطمون برا رسیدن به چمپینز لیگ عالی میشه .
به امید یه پیروزیه دلچسب .
-
انشالله میبریم بازی ساعت 23:15 دقیقه
-
الان بین دونیمه هستیم بازی آنچنان جونداری از هیچ کدوم از 2 تیم تا اینجای کار دیده نشده امیدوارم نیمه دوم نیمه بهتری واسه آرسنال باشه
-
بازی گرمی نبود ولی ای کاش میبردیم که فاصلمون رو با چلسی حفظ می کردیم ان شا الله بازی بعدی
-
خوب بازی نکردیمو موقعیت خیلی خاصی هم ایجاد نکردیم . مثه اینکه بیشتر به این فکر میکردیم که نبازیم تا اینکه ببریم .
امیدوارم تو بازیای بعدی جبران بشه مخصوصا که یه بازیم با من یو داریم .
-
» [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
آرسن ونگر از تساوی خانگی مقابل اورتون افسوس می خورد اما به روحیه تیمش افتخار می کند... [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]