دوستان همگی خوش آمدید به دربی
نمایش نسخه قابل چاپ
دوستان همگی خوش آمدید به دربی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط BEHNAM 22 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام بهنام ...
به دربی خوش اومدی امیدوارم فعال باشی ... :chakerim:
امضات حرف نداره ...
سلام به همه بچه های دربی.من تبنا هستم 19سالمه از گرگان.مهندسی کامپیوتر میخونم.خیلی وقته این سایتو میشناسم ولی تازه عضو شدم.امیدوارم بتونم مفید باشم.
سلام تینا ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط tina ronaldo 7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
شما هم به دربی خوش اومدی و امیدوارم فعال باشی ...
اگه خیلی وقته میشناسی پس چرا تازه عضو شدی ؟؟؟ heey::
سلام منم احمدرضا نیک اقبال هستم اهل شهرضا شهر سردار خیبر شهید همت
دوستار یوونتوس و تیم ملی ایتالیا
کسی اینجا گلهای ملی دلپیرو رو نداره؟؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط queen [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نام پدر و شماره شناسنامه و کد ملی و شماره تلفن منزل و موبایل و آدرس دقیق خونت چیه؟
داداش من همون اسم و فامیلی کافی بود با این حال دمت گرم.
سلام به دربی خوش اومدی واسه پیدا کردن گل های دلپیرو میتونی به دوستان یوونتوسی بگی ... dallliiiنقل قول:
نوشته اصلی توسط queen [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام به همه منم ارسلان هستم طرفدار پر و پاقرص منچستر خوشحالم كه عضو كوچيكي از اين سايتم اميدوارم تو سايت به اين باحالي جايي هم واسه ما باشه .
سلام
عماد از برزیل ایران 13 سالمه
طرفدار دوآتیشه صنعت وبارسا
به دربی خوش آمدی عماد جان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط H@kem [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام ارسلان به دربی خوش اومدی امیدوارم فعالیتتو بیشتر کنی ... :chakerim:
سلام کا عماد چطوری راستی کا از برزیل چه خبر میگن دیشب زلزله اومده ... dallliiiنقل قول:
نوشته اصلی توسط emad abadani [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اینو واسه شوخی گفتم ...
عماد تو هم به دربی خوش اومدی و امیدوارم فعال باشی ... roz::
سلام
استقلالیا کجان پس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
:iran:یکی به ما بگه تیم ملی امید بالاخره برگشت به بازیا یا نه
سلام دوستان
من مجتبي هستم
عاشق تيم آ.ث ميلان و رونالدوي برزيلي ام - كاكا رو خيلي دوست دارم
دوستدار كسب اطلاعات از تيم ها و بازيكنان قديمي فوتبال هستم - هركي از اين 2 مورد اطلاعاتي داره بذاره تو سايت تا استفاده كنيم .mas:-
سلام به دربی خوش اومدی امیدوارم فعال باشی ... :chakerim:نقل قول:
نوشته اصلی توسط kapello [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من سجاد هستم.24سالمه.دانشجوی کارشناسیه رشته کامپیوتر.عاشق فوتبال هستم.عاشق تیمهای ملی ایران و آرژانتین و تیمهای باشگاهیه استقلال و آث رم و همچنین عاشق باتیستوتا وتوتی هستم:iran:
به این سایت خوش آمدید امیدوارم روز های خوبی رو داشته باشید
خوش اومدی داداشنقل قول:
نوشته اصلی توسط sajjadsh [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
امیدوارم تو دربی بهت خوش بگذره داداش
:chakerim::chakerim::chakerim::chakerim:
سلام سجاد جان :love:نقل قول:
نوشته اصلی توسط sajjadsh [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
از اینکه یه رمی باغیرت دیگه ای مثه تو به جمعمون اضافه شده خیلی خوشحالم و همچنین این باعث افتخارمه.
به سایت بزرگ دربی خوش اومدی
مثه همیشه منتظر فعالیت در انجمن رم هستم
موفق باشی رفیق :chakerim:
سجاد به دربی خوش اومدی ...نقل قول:
امیدوارم فعال باشی ...
مهرداد یه رفیق رمی جدید پیدا کرد ... :yes:
سلام. من مسیحا هستم و از این سایت شما که واقعا به روز و عالی هستند کمال قدردانی رو دارم
داداش خوش آمدی به دربی امیدوارم روز های خوبی داشته باشی.
سلام به همه ی دوستان،
من پوریا هستم، 14 ساله از تبریز! بین تیم ها عاشق بارسا هستم و تراکتورسازی تبریز...
بین بازیکن ها هم مسی، تورس و ویا رو دوست دارم (البته توی حمله ها).
از آشنایی با شما هم خیلی خوشبخت هستم!
ممنون:chakerim:
دمت گرم داداشنقل قول:
نوشته اصلی توسط Pouriaf [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خوش اومدی به دربی
امیدوارم از بودن اینجا لذت ببری
tazim::tazim::tazim::tazim::
سلام مسیحا به دربی خوش اومدی نظر لطفه شماست ... :rose:نقل قول:
نوشته اصلی توسط masihaparsa19 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام پوریانقل قول:
نوشته اصلی توسط Pouriaf [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به دربی خوش اومدی امیدوارم فعال باشی ...
منم از آشنایی با شما خوشبختم ... :flowerysmile:
سلام به همه من علیرضا 13ساله از بوشهر :chelsia::barcelona::esteghlal:
علیک سلام / اومیدوارم جزو کابران فعال در دربی باشینقل قول:
نوشته اصلی توسط alireza_2afm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
راستی یه چیز جالب هر چی تیم که من دوست ندارم تو دوست داری / think::عجیبه:ajibeee:
بارسلون ؟/// رئال
چلسی ؟؟/// آرسنال
استقلال ؟؟؟/// پرسپولیس
اسپانیا؟؟؟؟؟///// هلند
سلام به همه ی دوستان نیما هستم 14 ساله از لرستان-پلدختر
سلام داداشنقل قول:
نوشته اصلی توسط nima_76 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
شما هم به دربی خوش اومدی
امیدوارم فعال باشی تو دربی
:hooora::hooora:ki::tazim::
نقل قول:
نوشته اصلی توسط alireza_2afm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام به علیرضا و نیما عزیز به دربی خوش اومدین امیدوارم فعال باشید ... roz::نقل قول:
نوشته اصلی توسط nima_76 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام
حسین شاکری هستم
میلان - بارسا و اس اس ....
سلام حسین به دربی خوش اومدی امیدوارم فعال باشی ... :flowerysmile:نقل قول:
نوشته اصلی توسط hossein acm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خوش اومدینقل قول:
نوشته اصلی توسط hossein acm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بمونی ایشاله و فعال باشی
سلام حسین جان ... love::نقل قول:
خوش اومدی ...
بچه ها عکس یا کلیپی از این قضیه پر حاشیه نصرتی و شیث دارید که من بتونم ببینم؟؟
سلام دوست عزیز !نقل قول:
نوشته اصلی توسط شنونده [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خوش اومدی !
یه سری به اینجا بزن :
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام به دوستان
رسول هستم از مشهد ... با این اتفاقها دارم از فوتبال زده میشم
سلام به دوستان
رسول هستم از مشهد ... با این اتفاقها دارم از فوتبال زده میشم
سلام برهمه
حامدهستم20ساله ازکرج عاشق فوتبال وهوادارمنچستر یونایتد
خوشحالم که عضواین سایت شدم.
:manchester::manchester::manchester:
سلام به بچه ها منم علی غلامی هستم والان حدود یه سال عضو دربی هستم