اشکال نداره:sooot:
حداقل می تونیم بگیم،آبرومندانه تر باختیمom::
آخه چرا باختیممممممممم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :ey babaaa::-ang
نمایش نسخه قابل چاپ
اشکال نداره:sooot:
حداقل می تونیم بگیم،آبرومندانه تر باختیمom::
آخه چرا باختیممممممممم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :ey babaaa::-ang
این یونایتدی ها چیکار می کنن اینقدر خوش شانس هستند ؟؟؟؟؟؟؟
think::
به هر حال برد رو بهشون تبریک می گیم.
ما که بازی رو ندیدیم ولی در هر صورت باختن به یونایتد اونم در زمین امارات صورت خوشی نداره و آرسنال باید جواب پس بده :-ang
آخه واسه چی آرشاوین و آرتتا رو بازی نداد ؟!؟
بازم از اون کارای عجیب تو بازی های بزرگ .
در شبی که منچستر خوب نبود و ارسنالم همچنین تقدیرو شانس واسه من یونایتد رقم زد و بردن
دیگه شورش در اومده ها:gerye:
تبریک به هوادارا با فرهنگ من یونی
خسته شدیم فقط باید بازیکن بخریم یا این که این مالکای پول پرست دست از سر ارسنال وردارن
چقدر نامید کننده رفتار میکنید شماها...... به هرحال همه دیدن که تونستم بازی خوبی رو از خودمون نشون بدیم و حتی تو بعضی از دقایق بهتر از منچستر بازی کنیم ولی بازهم همون مشکلاتی که قبلا گفتم رو هنوز نتونستیم برطرف کنیم ..... یه تموم کننده خوب و هماهنگ نبودن در خط دفاعی و حتی بازم میتونم بگم که کم تجربگی بازیکنهامون باعث باخت تو این بازی شدن...... به هرحال در بازی ای که حقمون باخت نبود باختیم........ولی این دلیل نمیشه که تیمو زیر سوال ببریم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط NEKO-06 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام راست میگه دیگه:ehe::ehe:
چه قدر انرژی منفی اه اه باختیم فدای سرتون:love::love::love:... ایشالا بازی های آینده امید داشته باشید با یه باخت آرسنال تموم نمیشه که:flowerysmile:... ایشالا آینه جبران میکنیم... تیم رو الان داره فقط و فقط پرسی میگردونه تکی نمیشه که صبور باشید این همه فصل های قبل با اقتدار بازی کردیم حالا یه فصل توی بد شانسیentezar::....
نذارید هوادارای دیگه میان ببینن چه قدر ناامیدیم هرکی جای ماها بود 100% هواداریشو بر میداشت میرفت بارسلونایی میشد چون داره فقط میبره تو سختی ها هم پشت تیم باشید دیگه:ey babaaa::ey babaaa::ey babaaa:
ایشالا بولتون رو میبریم:nishkhand: روحیه برمیگرده دوستان لطفا بازی با منچستر رو فراموش کنید:gijjj::gijjj:
دستور میدم:-ang:-ang
همگی سرزنده و سرحال باشید به امید بازگشت آرسنال کبیر به روزهای رویایی موفق باشید.:hooora:lay_;;
نیمه اول خیلی بد بودیم نیمه دوم خوب بودیم.
بازی فوتباله یه روز روز خوبته یه روز روز بده تیمه دیروز ،روز خوب آرسنال نبود و باختیم .
این باخت شاید یه تلنگری به سران پول پرست باشگاه باشه و منگر اونارو مجبور به خرج کردن کنه و دوتا بازیکن درست حسابی بخریم .
به امید بازگشت آرسنال به دوران اوج
ارسنال حتما به دوران اوج خودش برمیگرده
هانری هم که چون تو تیم امریکایی رد بول بوده میتونه ارسنال رو تو چمپیونز لیگ همراهی کنه و با وجود این بازیکن ارسنال باتجربه تر از قبل شده
شاید خیلی ها از نتیجه گرفتن آرسنال نامید باشن
ولی من که خیلی به چمپیوز امیدوارم ــــ آرسنال پتانسیل جام گرفتن در این فصل رو داره :hooora:
خب
یه باخت دیگه که باعث نا امیدی بعضی از دوستان شده
اما نباید سریع میدونو خالی کنین
مگه همین چن صفحه پیش بیلط وفاداریتونو به آرسنال نگرفتین؟
محکم باستید
هواداران آرسنال بهترین هواداران جهان اند
چون همیشه پشت تیمشون هستن
چون وقتی ارسنال 8 بر 2 از من یو میبازه تا آخرین لحظه تو ورزشگاه میمونن
چون 7 سال بی حامی رو تحمل کردن
چون ...
شما که تا اینجا تحمل کردین بقیه راه رو هم بیاین
با قدرت
زنده باد آرسنال کبیر
منم قبول دارم که نتیجه های آرسنال اصلآ در حد و اندازه های این تیم نیست
ولی الحق والانصا شما یه نگاهی به ابزارهای ارسن ونجر بندازین.!:gerye:
خداییش تیم خیلی کم تجربه شده و منی که هوادار 2آتیشه آرسنال هستم توی هر بازی می بینیم که 1 - 2 تا از بازیکنا رو نمی شناسم ! بعضی اوقات هم اصلآ اسم بازیکن رو نمی تونم تکرار کنم ! اینقدر بازیکنان جوون و عجیب و غریب توی تیم زیاده که نمیشه توی بازیهای بزرگ نتیجه گرفت و فقط باید از بازی تیم لذت برد love::
ارسنال بدتر از اینام میباخت هواداراش پا پس نمیکشیدننقل قول:
نوشته اصلی توسط abdollah 202 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به قول یکی از دوستان فلسفه ارسنال بازیکن سازی و زیبا سازیه و نونه بازو خوردنه حالا هر چند چند فصله خوب جام نگرفتیم اما این دلیل به خوب نبودن و یا بی علاقه شدن هوادارا نمیشه
ابزارهای ونگر جدا کم اند.فشار رو فن پرسی زیاده.از اون طرف کمربند میانی با نبود روسیچکی و .... متزلزل.نقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezarm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
این وضع حتما تموم میشه همون طور که برا ما یوونتوسیها داره تموم میشه.
یوونتوسم نون بازو میخورره.
بازیکن میسازه و نتیجه میگیره.
آرسنالم به دو سال یا سه سال وقت نیاز داره تا جووناش یکی بشن مثل هانری و یا بشن فابرگاس و کانو.
به امید موفقیت آرسنال.
کد HTML:نه با خرجهای پر زرق و برق...نه با اسپانسرهای آنچنانی نه با لطف داور نه با حاشیه سازی
همیشه با جوانان در میون 4 تیم صدر جدول
اقا دیروز رو بیخیال ریال مادرید با اون همه ستاره میاد از بارسلون میبازه ما هم با اون همه مصدوم میاییم مقابل منچستر میبازیم اگه ما پس بکشیم اونوقت باید مادریدی ها خودکوشی کنن منچستر فقط از کناره ها حمله میکرد دقیقا جایی که سانیا و سانتوس مصدوم هستند و اگه تو اون پست ها بودن و مصدوم نمیشدن حداقل مثل جورو سوتی نمیدادن :fek konam:
وین گونی هم که نتونست کاری بکنهshikam::-shikam::-shikam::-shikam::-shikam::-shikam::-shikam::-
سلامی دوبارهlove::
میدونم دلتون تنگ شده بود برام:jeddiiiii::jeddiiiii:
توجه کنید سرمربی تیم میدونه داره چیکار میکنه... منتظر باشید وقتی میگه نیازی به بازیکن جدید نیست یعنی نیست با همین جوناش میدونه چیکار کنه... وقتی برکمپ اومد. پیرس اومد... هانری اومد مگه با همین تجربه بودن؟؟؟ نه دیگه بالخره این تیمم جوونه بعد یه مدت رو فرم میوفته میشه همون تیم بزرگ:hapoo::hapoo::hapoo:
اصلا به اندیشه ونگر شک نکنید به هیچ عنوان:-ang:-ang
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
فهمیدی قرار نیس شیرینی بدی برگشتی دیگهDeath::نقل قول:
نوشته اصلی توسط pooyan_wenger [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط hamid arsenal [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
رئال مادرید نه ریال // گونی هم نه رونینقل قول:
نوشته اصلی توسط hamid arsenal [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سعی کنیم در بدترین شرایط هم درست صحبت کنیم ـ حمید جان امیدوارم که اشتباه تایپی باشه مخصوصا اون ریال
فعلا باید به فکر بازی در جام حذفی مقابل استون ویلا باشیم
امسال باید جام حذفی رو بگیریم چون حقمونه:ohum:
چند تا عکس از بازی ارسنال و شانچستر
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نه داداش ریال رو نمیتونم بنویسم عه ندارم واسه همین ولی گونی رو خودم نوشتم حال کنیم
اره جام حذفی برای ما میتونه یه جورایی جبران ناکامی هامون باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط abdollah 202 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
حتی خود ونگر هم گفته برای جام حذفی برنامه ی ویژه ای دارم ــــ که امیدوارم موفق بشه
آرسنال چرا مثل بازی با بارسلونا بازی نمیکنه ......... اون موقع ونگر میگفت تنها راه شکست بارسا مثل خودش بازی کردنه و با استفاده از نصری و سسک و ویلشر خیلی خوب هم بازی کرد دو تا بازی رفت و برگشت رو ...... ولی انگار امسال بیشتر رو نتیجه تمرکز کرده ..... استون ویلا رو هم نمیشه دست کم گرفت
خیلی ببخشید که بهترین بازیکن ما رو گرفتین.بعد توقع دارید خوبم بازی کنیم.chomaghDeath:::-angنقل قول:
نوشته اصلی توسط David Sina [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تازه خیلی مصدوم داریم:ey babaaa::gijjj:tars:::ajibeee::gerye:
به هرحال هر تیمی یه روش و یه شیوه بازی کردن خودش رو داره ـــــ اگر هم پارسال آرسنال جلوی بارسا اونطوری بازی کرد چون به قول ونگر تنها راه شکست بارسا بازی کردن مثل خودشه و ونگر هم فقط در بازی با بارسلون اینطوری بازی میکنه و شاید اگر بخواد اون شیوه بازی کردن رو در لیگ انگلیس اجرا کنه نتیجه خوبی رو نگیره ـــ به هرحال ونگر . ونگره و میدونه چکار میکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط david sina [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
این نتایج نه چندان جالب چند وقت اخیر هم فقط و فقط به خاطر کم تجربگی بازیکنا بوده و بس
هر کی بازی های آرسنالو دنبال کرده باشه به حرفم میرسه
اقا یه شعر بگم بخندیم
خطاب به هانری: امدی جانم به قربانت ولی حالا چرا حالا که جورو واسه ما دفاع راست شده حالا چرا
اگر دیدی ونگر بر صندلی تکیه کرده بدان جورو سوتی داده ونگر گریه کرده
خوب بید
◄ ببینید که چقدر دوست دارن آرسنالو به حاشیه ببرن
تعویض آرسن ونگر تبدیل به سوژه کاریکاتور سایت های ورزشی شده است
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تعویض الکس اکلید چمبرلین و ورود آندری آرشاوین به میدان در دیدار مقابل منچستریونایتد، حاشیه هایی در اردوی آرسنال به همراه داشت. گفته می شود فن پرسی در پایان بازی در رختکن به این تصمیم ونگر اعتراض کرده است. هرچند ستاره هلندی این مسئله را تکذیب کرد اما بعید نیست این اتفاق سرآغاز داستان جدایی او از آرسنال باشد.
ارهنقل قول:
خوب بید
چن تومان وشه؟؟؟؟؟؟
آرسنال - آستون ویلا
جام حذفی | امارات
1390/11/9 | 19:30 | یکشنبه
جام حذفی رو بلاید جدی بگیریم چون منطقا لیگو از دست د ادیم اونجا سومی میتونه خوب باشه
اما جامه حذفیو حتما باید بگیریم و به جام نگرفتنامون پایان بدیم هرچند که باشگاههای اروپا
خوب رسیدیم به استون ویلا . اونم تو جام حذفی . بازی قشنگی از اب در میاد
امیدوارم که یکم هم تو این بازی خوش شانس باشیم و توپ هامون تو گل بره
اگه این بازی رو ببریم هم خودمونو به جان نزدیکتر کردیم و هم بعد از 3 باخت پیاپی روحیه تیم بالا میره
باید یه جام بگیریم تا دوباره همون آرسنال 2004 بشیم
خب بچه ها
بعد از یک هفته استراحت باید به مساف استون ویلا بریم اونم تو جام حذفی که مسلما کارمون آسون نیس
البته شانسم با ما نیس
یه بازی دیگه تو ورزشگاه امارات داریم اما تو جام حذفی که باید خودمونو اینجا نشون بدیم
کلا باید هفته ی پیش رو فراموش کنیم چون گذشته و گذشته هیچ وقت بر نمیگرده
خو راست میگه خو !!!!eterza::-نقل قول:
نوشته اصلی توسط Abdollah 202 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نامردا میرن تو تاپیک رئال و بارسا نظر میدن ولی حاظر نیستن بیان اینجا !!!:-ang
راستی یه سوال شما بازی های آرسنالو از چه شبکه ای میبینید !!:soal:
شبکه؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط NEKO-06 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مگه تلوزیون به غیر بارسا و رئال چیز دیگه ای نشون میده؟:gijjj::gijjj:
فقط بازی ارسنال با منچسترو من تونستم با لینک هایی که تو سایت Arsenal.ir داده بودن نگاه کنم.
لامصبا حداقل باتاخیر هم پخشش نمیکنن !!!eterza::-eterza::-
اینجاست که دستگاه بدرد میخوره ::ohum:
نقل قول:
رئال و بارسا برا دوستان الان شده تیم محبوب چون اول دوم هستن تو لیگشون.. وقتی آرسنال بالا باشه تاپیک زیر 2 ثانیه بروز میشه:sooot:... از آرسنالیهای غیرتی خواهش میشه به بخش خودشونم بیشتر اهمیت بدن تا بشه نظرات و بحث های مفیدی برای تیم داشته باشیم:ohum:
سلام غیر از الجزیره بقیه پکیج ها نشون میدن: نوا/اسکای ایتالیا/اسکای آلمان / ابوظبی اسپورت
من خودم اسکای اسپرت 3 بیشتر میبینم رو اچ دی ها فیریز دارم:gerye:
اخه دوستانی که میگید این طرفدارا ارسنال کجایید
من به شخصه یه نظر یه هفته پیش در مورد بازی با استون ویلا زدم کسی نه حرفی در موردش زده نه نقله قولی در مورده حرفه من ده نه هیچی کلا
من بیام دوباره حرفمو تکرار کنم
همه بچه ها باید جمع باشن و طالب بحث باشن
ضمنن شبکه ها دیگه که ارسنال اسکاید داره باشون ad sport
footcalege
.....................