-
ونگر: گوتزه را می خواهیم.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
درپایان دیدار دو تیم آرسنال و بوروسیا دورتموند که بابرد توپچی ها همراه بود، آرسن ونگر مربی فرانسوی آرسنال از تمایل تیمش برای جذب ماریو گوتزه ستاره دورتموند گفت.
این ستاره 19 ساله در دیدار 4شنبه شب برای دقایقی برای تیم آلمانی بازی کرد. در پایان این مسابقه ونگر به شبکه تلویزیونی آلمانی ست 1 تی وی گفت:« از نظر من گوتزه یک بازیکن برای آینده است.او واقعا بامهارت است و توانایی های خوبی دارد. این اصلا برایم عجیب نیست که تیمهای بزرگ اروپایی به دنبال او باشند؛ما هم او را می خواهیم.»
این صحبتها درحالی مطرح شد که کلوپ روز گذشته در صحبتهایی اعلام کرده بود که تیمش دربازار زمستانی قصد فروش گوتزه را ندارد.
ونگر درمورد بازی 4شنبه شب ودرخشش فان پرسی گفت:« اگر فان پرسی به همین روند ادامه دهد، به زودی می تواند خود را به مسی و رونالدو برساند. باید به او اجازه بازی کردن داد و ببینیم که در پایان فصل چه می شود. او لیدر تیم ماست و برایمان خیلی مهم است که تیم را به سمت موفقیت هدایت کند. حس می کنم فان پرسی بازیکنی استثنایی است و خوشحالم که این را نشان می دهد.»
ونگر در ادامه درمورد قطعی شدن صعود آرسنال به مرحله یک هشتم پایانی لیگ قهرمانان اروپا صحبت کرد و گفت:« من همیشه گفته ام که بازیکنان ما باانگیزه ،باهوش و متمرکز هستند و آنها این را نشان دادند؛ چون ما در کل باثبات بازی می کنیم و ازاین بابت بسیار خوشحالم. ما درگروه سختی هستیم و با برد المپیاکوس مقابل مارسی این ثابت شد. واقعا افتخار می کنم که تیم ما صدرنشین این گروه است.»
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
-
ونگر:المپیاکوس شایسته این برد بود؛ در خط دفاعمان نا هماهنگی هایی وجود داشت
توپچی ها نتوانستند رکورد شکست ناپذیری شان در رقابتهای اروپایی را ادامه دهند
به نقل از گل :
آرسن ونگر مربی فرانسوی آرسنال در پایان دیدار تیمش مقابل المپیاکوس که با شکست 1-3 توپچی ها به اتمام رسید با خبرنگاران به صحبت پرداخت
او درکنفرانس خبری بعد از بازی درمورد مصدومیت آندره سانتوس در جریان این بازی صحبت کرد و گفت:« سانتوس با مصدومیت بدی از ناحیه قوزک پا مواجه شده. این طور به نظر می رسد که او برای مدتی از ترکیب تیم دور خواهد بود. البته ما گیبس را داریم که دو تا سه هفته دیگر به میادین بازمی گردد.خوشبختانه مصدومیت سانتوس هم خیلی طولانی نخواهد بود .او برای حضور در دیدار شنبه شب مقابل اورتون تلاش می کند.»
مربی فرانسوی آرسنال در ادامه صحبتهایش که در اسکای سپورتس نیوز بازتاب یافت گفت:« من هیچ وقت دوست ندارم که ببازیم و الان هم حسرت می خورم. این نتیجه کار خوب المپیاکوس در دیدار سه شنبه است. آنها بازی فیزیکی ای را به نمایش گذاشتند. کار کردن در نیمه اول برای ما بسیار سخت بود و فکر نمی کنم که ما تاکتیک خوبی را به نمایش گذاشتیم. ما با بیشتر با توپهای کوتاه بازی می کردیم.»
مربی آرسنال ادامه داد:« ما با بدشانسی لوکاس فابیانسی را از دست دادیم و در نیمه دوم و وقتی بازی 1-2 بود این طور به نظر می رسید که ما می توانیم به جریان بازی برگردیم ولی المپیاکوس در تمام دقایق خطرناک بود و درنهایت ، آنها شایسته این برد بودند. بارها در خط دفاعی تیم ما نبود ارتباط خوب میان بازیکنان محسوس بود. این بازیکنان زیاد در کنار هم بازی نکرده اند و خیلی از آنها تجربه حضور در بازیهای اروپایی را ندارد و از سرعت بالای بازی متحیر شده بودند.»
لوکاس فابیانسکی، دروازه بان آرسنال در جریان این بازی مصدوم شد تا ونگر مجبور شود تا ویکتور مانون را در دروازه تیمش قرار دهد:« حس کردم که در دیدار 3شنبه شب به دروازه بانانمان کمک نکردیم؛چون می توانستیم پاسهای آسانی را به آنها برسانیم ولی این کار را نکردیم.پاسهای خط دفاعی ما ضعیف بود و با این کار به بازیکنان حریف شجاعت دادیم. متاسفانه اگر در شروع بازیهای اروپایی، در 100% آمادگی نباشی، کار سختی برای بردن خواهی داشت. البته ما در دقایق ابتدایی بازی فرصتهای متعددی داشتیم ولی نتوانستیم گلزنی کنیم و از نظر فیزیکی فکر می کنم که بازیکنان حریف تمام توانشان را به کار گرفته بودند.»
-
آرسنال به دنبال انتقال قرضی یوان گورکوف
آرسن ونگر بسیار این هافبک تهاجمی را میستاید
به نقل از سایت گل :
آرسنال به دنبال انتقال یوان گورکوف، هافبک تهاجمی لیون است.
آرسنالیها با باشگاه فرانسوی درباره احتمال انتقال این بازیکن 25 ساله صحبت کردهاند. آنها به دنبال احیای دوران بازی این ملیپوش فرانسوی هستند. گورکوف در لیون افت کرده و جای خود در ترکیب ثابت را به ادرسون، ملیپوش برزیلی داده است.
آرسن ونگر معمولا چندان مایل نیست از بازار ژانویه برای تقویت تیمش استفاده کند اما این بار این کار را خواهد کرد.
ونگر خط میانی خود را نیازمند به تقویت میداند و آرسنال با رئال مادرید بر سر انتقال استبان گرانرو هم مذاکره کرده است. ونگر از گورکوف هم تمجید کرده و در تابستان هم به دنبال او بود.
ژان میشل اولا، رییس لیون گفته احتمال فروش این بازیکن بازیساز وجود ندارد اما شاید او را قرض بدهد: «یوان لیونی است. او در 31 دسامبر با لیون خواهد بود و روشن است که سپس تا 30 ژوئن در لیون میماند. و بیتردید بعد از آن نیز.«
لیون گورکوف را سال گذشته با قیمت 19 میلیون پوند از بوردو خرید اما مصدومیت و ناآمادگی باعث شده اوضاع خوبی نداشته باشد. او در اکتبر پس از عمل جراحی مچ پا به ترکیب تیمش برگشت اما سپس به نیمکت ذخیرهها تبعید شد.
گورکوف در دیدارهای دوستانه فرانسه با آمریکا و بلژیک هم حضور نداشت و دوست دارد در یورو 2012 به تیم فرانسه برگردد.
-
آرسنال یکصدوبیست و پنجمین سالگرد تاسیس خود را جشن می گیرد
باشگاه فوتبال آرسنال روز جمعه با رونمایی از تندیس سه تن از بازیکنان اسطوره ای این تیم، یکصدوبیست و پنجمین سالگرد تاسیس خود را جشن می گیرد. به گزارش خبرگزاری مهر، توپچیها که در سال 1886 باشگاه خود را پایه گذاری کردند روز جمعه با رونمایی مجسمه "هربرت چاپمن"، "تونی آدامز" و "تیهری آنری"، یکصد و بیست و پنجمین سالگرد خود را در ورزشگاه امارات جشن خواهند گرفت.
بر پایه گزارش ساکرنت، چاپمن که در سال 1934 درگذشت در زمان حضورش در آرسنال به دو عنوان قهرمانی لیگ و یک قهرمانی جام حذفی دست پیدا کرد. تیمی که وی پایه ریزی کرد پس از آن به دو عنوان قهرمانی دیگر دست پیدا کرد و این لیورپول بود که 50 سال بعد توانست به چنین موفقیتی در لیگ فوتبال انگلستان دست پیدا کند.
آدامز که دورهای 19 ساله را با آرسنالیها تجربه کرد، 14 سال با بازوبند کاپیتانی قرمزها به میدان رفت و با آرسنال به 13 عنوان قهرمانی دست پیدا کرد.
آنری نیز برترین گلزن تاریخ باشگاه آرسنال است. این بازیکن فرانسوی در 370 بازی 226 گل برای توپچیها به ثمر رساند و دورهای هشت ساله را در لندن سپری کرد. آرسن ونگر، سرمربی آرسنال این بازیکن را از یوونتوس به خدمت گرفت
mehrnews.ir
-
بنایون ، بهترین بازیکن مقابل المپیاکوس !
بنایون در نظرسنجی هواداران سایت رسمی به عنوان بهترین بازیکن آرسنال مقابل المپیاکوس انتخاب شد
به نقل از سایت باشگاه :
بازیکنان آرسنال سه شنبه شب مقابل المپیاکوس در جام باشگاههای اروپا قرار گرفتند و نتیجه را 3-1 واگذار کردند ...
بعد از بازی سایت رسمی آرسنال ( arsenal.com ) از هواداران برای انتخاب بهترین بازیکن بازی رای گیری کرد .
هزاران نفر در این نظر سنجی شرکت کردند و بنایون را به عنوان بهترین بازیکن آرسنال انتخاب کردند .
این بازیکن خط میانی که تک گل آرسنال را به ثمر رساند با 43 درصد اول شد ، الکس چمبرلین با 20 درصد دوم و ورمالن با 10 درصد نفر سوم در این نظر سنجی شدند .
-
صحبتهای ونگر بعد از بازی با المپیاکوس
ونگر: المپیاکوس متعهدانه بازی کرد
به نقل از سایت باشگاه :
درباره نتیجه...
فرصتهای زودهنگامی بدست آوردیم اما نتوانستیم استفاده کنیم. آنها به خوبی جنگیدند و ما توپهای زیادی را از دست دادیم. وقتی گل اول را زدیم فکر کردم میتوانیم برگردیم اما آنها سومی را زدند.
نتیجه عادلانه بود؟
آنها مستحق پیروزی بودند اما متاسفانه بدلیل شکست خانگی مقابل مارسی نتوانستند صعود کنند و این بخاطر این بود که لیگ کشورشان قبل از لیگ قهرمانان شروع نشده بود
در مورد مصدومیت آندره سانتوس و فابیانسکی...
فابیانسکی احساس پارگی عمیقی در زانوی خود داشت و سانتوس نیز دچار مصدومیت بدی از ناحیه مچ پا شد و اینطور که به نظر میرسد برای مدتی طولانی بیرون خواهد بودگیبز دو سه هفته دیگه می آید. امیدوارم سانتوس زودتر برگردد اما مقابل اورتون زمان کوتاهی برای اوست. ما ورمایلن را داریم که میتواند در این پست بازی کند.
در مورد عملکرد تیم..
بخاطر شکست دلگیرم. اینکه یک مشکل را پیداکنید و بگویید بخاطر آن بوده سخت است. از نظر دفاعی و هجومی اصلا قاطع نبودیم و در مبارزات شکست خوردیم.آنها چیزی برای از دست دادن نداشتند و به همین دلیل دفاع ما تحت فشار قرار گرفت.
در مورد دور بعدی رقابتها..
بیشتر تیمهایی که دوست نداریم با آنها بازی کنیم در گروهشان اول شدند و این بد نیست. اینکه بگویم دوست ندارم با کدام تیم بازی کنم اصلا خوب نیست چرا که ما را در موضع ضعیفی قرار میدهد. منتظر قرعه کشی خواهیم ماند
درباره تجربه...
تجربه خوبی برای جوانانمان بود. فهمیدند که در این سطح به چه چیزهایی احتیاج دارند. گاهی اوقات موارد مثبتی از خود نشان میدادند اما به عنوان یک تیم وقتی تحت فشار هستید باید بلوغ از خودتان نشان دهید.
-
بنایون: تیم برنده را دست نمیزنند
بنایون از حضور در آرسنال خوشحال است و میگوید تیم برنده را کسی دست نمیزند
به نقل از سایت باشگاه :
بنایون که به صورت قرضی و برای پیدا کردن فرصتهای بیشتر به آرسنال آمد تاکنون بازیهای کمی انجام داده و در هیچکدام از بازیهای لیگ برتر از ابتدا وارد زمین نشده است. او در این مورد حرفهایی میزند.
" ناامید نشدم. تیم برنده را کسی دست نمیزند.تیم روند خوبی دارد و پیدا کردن جایی در این تیم سخت است."
" فقط باید منتظر فرصت باشم، فرقی نمیکند از ابتدا وارد زمین شوم یا به مدت 15 دقیقه بازی کنم. میخواهم از فرصتها استفاده کنم. وقتی شما به آرسنال می آیید میدانید که تیم باکیفیتی است و پیدا کردن جایگاه کار دشواریست."
" جلوی درتموند از اول وارد زمین شدم. اما بعد از آن مصدوم شد و تیم 3 بازی پشت سر هم را برد. امیدوارم تیم این روند خوبش را ادامه دهد. هر بازیکنی دوست دارد بازی کند اما باید صبور هم باشیم."
بنایون که تجربه بازی در تیمهای بزرگی را دارد حالا آرتتا و رمزی را جلوی خود میبیند. اما بنایون میگوید هواداران هنوز فرم اصلی او را ندیده اند.
" از اینکه در تیمهایی بازی کردم که بهترین خط میانی را داشتند خوشحالم. مخصوصا در لیورپول که 3 فصل رویایی داشتم و جایگاهم ثابت بود. وقتی شما برای لیورپول بازی کنید پس میتوانید برای هر تیم دیگری بازی کنید."
-
سانتوس 3 هفته بیرون است
سانتوس در اکانت توئیترش گفت که سه هفته خارج از ترکیب است
به نقل از سایت باشگاه :
سانتوس در جریان بازی با المپیاکو از ناحیه مچ پا مصدوم شد. او در اکانت توئیترش در مورد مصدومیتش گفت " بخاطر یک حرکت احمقانه مچ پایم پیچ خورده وطبق گفته پزشکان درمان آن سه هفته طول میکشد"
بنابراین سانتوس بازیهای مقابل اورتون، منچسرسیتی، استون ویلا، ولوز و کوئین پارک رنجرز را قطعا از دست میدهد.
-
میکل: مرحله جدیدی برای من بود
ایگناسی میکل از اینکه فرصت حضور در لیگ قهرمانان را به دست آورده خوشحال است...
به نقل از سایت باشگاه :
میکل پس از مصدومیت آندره سانتوس به زمین آمد تا اولین حضور خودش در لیگ قهرمانان را تجربه کند، او در مورد بازی گفت:
"شگفت انگیز بود، یک جو عالی را دیدیم، هیچوقت فکر نمی کردم به این شکل پیش برود و اینکه اولین بازی خودم در لیگ قهرمانان را انجام بدهم برای من عالی است.
متاسفانه ما بازی را باختیم اما این مرحله جدیدی برای من بود، حالا به دنبال بازیهای بیشتری در این جام هستم.
شما می توانستید ببینید که آنها برای برد آمده بودند، بازی را بردند ولی متاسفانه صعود نکردند، آنها بازی فوق العاده ای انجام دادند، ما را به شدت تحت فشار قرار دادند و موفق شدند گلزنی کنند.
چند فرصت داشتیم تا گل دوم را بزنیم و کار را به تساوی بکشانیم اما این فوتبال است.
آنها یکبار در طول بازی عقب نشینی کردند و ما به گل رسیدیم، اما دیگر نمی توانستند این کار را انجام دهند چون ممکن بود بازی را ببازند، آنها دوباره هجوم آوردند و ما نتوانستیم بازی خودمان را انجام دهیم و نتیجه بگیریم."
-
آرسنال و احتمال رویارویی با چه تیمی ؟
بررسی تیم هایی که احتمال دارد در مرحله بعدی برابر آرسنال قرار گیرند....
به نقل از سایت باشگاه :
حذف دو تیم انگلیسی شهر منچستر باعث شد تا تیم هایی که در مرحله بعدی امکان رویارویی آن ها در قرعه کشی با آرسنال هست بالا برود .
بنا بر قانون یوفا در مرحله اول حذفی لیگ قهرمانان اروپا تیم های یک کشور با یکدیگر بازی نخواهند کرد و حالا حذف دو تیم از کشور انگلستان باعث شد تا این قرعه رنگ و بوی متفاوتی بگیرد .
مرحله یک هشتم وضعیت تیم هایی که امکان رویارویی با آرسنال دارند به شرح زیر است :
در گروه اول ناپولی به عنوان تیم دوم .
نتیجه دیشب تیم ناپولی باعث شد تا یاران روبرتو مانچینی از این رقابت ها حذف شوند .
در گروه دوم تیم زسکا موسکو توانست در رتبه دوم قرار گیرد و در گروه سی رقابت ها نیز تیم بازل با شکست منچستر کار بزرگی انجام داد .
در گروه دی ( چهارم ) رقابت ها تیم لیون با شکست تیم دیناموزاگرب می تواند جزو تیم های کاندید باشد .
در گروه ای نیز تیم بایر لورکوزن با قرار گرفتن در رده دوم گروه از تیم هایی است که شانس مقابله با آرسنال را دارد .
در گروه جی تیم زنیت روسیه به عنوان تیم دوم صعود کرد تا آندری آرشاوین شانس بازی برابر تیم اسبق خود را داشته باشد .
سر انجام در گروه اچ به ظاهر قدرتمند ترین تیم این رقابت آث میلان است که با تساوی هفته پایانی در رده دوم قرار گرفت .
-
تلاش خانواده برای بازی نکردن من
صحبت های جروینیو درباره دوران کودکی و مخالفت خانواده با فوتبال بازی کردن وی...
جروینیو از بازیکنان هجومی بود که از تیم قهرمان فرانسه , لیل , جدا شده و به جمع توپچی های لندن پیوست .
وی که تا به اینجای کار نمایش خوبی در این تیم داشته با جدایی نصری به عنوان بازیکن اصلی ترکیب انتخاب می شود .
این بازیکن درباره دوران کودکیش صحبت می کند , جایی که والدین وی سعی داشتند تا او را از فوتبال بازی کردن منع کنند .
این در حالی است که وی توانست در نهایت بر آن ها چیزه شود و در کشورش به عضویت تیم آکادمی جین مارکو گیلو درآید و با بازیکنانی نظیر سالومون کالو و یحیی توره هم بازی باشد .
وی در اینباره می گوید :
" نمی دانستم چه کاری باید انجام دهم که فوتبالیست شوم . همیشه می خواستم این کار را بکنم حتی وقتی خانواده ام سعی می کردند که مرا از فوتبال بازی کردن باز دارند و من را به مدرسه بفرستند .
آن ها می خواستند من به مدرسه عادی بروم . آن ها احساس می کردند حضور من در آکادمی فوتبال کمی ریسکی است . من به کسی که به من اطمینان داشت برای ثابت کردنم فرستادم .
من بازی کردن را در همان باشگاه محلی شروع کردم . من هر روز صبح پا می شدم و برای بازی در این باشگاه حرکت می کردم . من این را بسیار دوست داشتم و این برای زندگی من مسائل فوق العاده زیادی داشت .
در آن دوران پیوستن به آن آکادمی یکی از بهترین اتفاقاتی بود که می توانست برای یک جوان ساحل عاجی در زندگیش رخ دهد . آن جا هزاران نفر متقاضی برای پیوستن به این مدرسه وجود داشت و این احساس بزرگی برایم بود. "
Arsenal.ir
-
فابرگاس: هر چه در توانم بود انجام دادم
کاپیتان سابق توپچی ها می گوید دیگر نمی توانست به آرسنال کمک کند...
فابرگاس در مصاحبه ای گفت:
"فکر می کنم زمان مناسبی برای رفتن به بارسا بود، من هر کاری که می توانستم برای آرسنال انجام دادم. با پای شکسته بازی کردم، وقتی پدر بزرگم فوت کرد بازی کردم.
او ساعت هفت صبح فوت کرد و مربی به من گفت به خانه برو ولی من گفتم نه، می خواهم بازی کنم.
من همه کار کردم اما به جایی رسیده بودم که دیگر نمی توانستم چیز بیشتری از خودم ارائه کنم.
همیشه از اینکه بدون بردن چیزی آنجا را ترک کردم عذاب خواهم کشید.
همه می گویند من تصمیم راحت را گرفتم، اما خودم فکر میکنم سخت ترین تصمیم بود، چون من باید اینجا با بهترین هافبکهای میانی دنیا رقابت کنم، باید دو برابر گذشته کار کنم تا موفق شوم جایگاهی در تیم به دست بیاورم."
arsenal.ir
-
آخرین اخبار مصدومان
آرسن ونگر آخرین وضعیت مصدومان تیم برای بازی اورتون را اعلام کرد
در مورد مصدومیتهایی که در یونان پیش آمد...
سانتوس یک مصدومیت از ناحیه مچ پا دارد، او ظرف چند روز آینده به یک متخصص مراجعه خواهد کرد. مانونه و فابیانسکی هم هر دو خارج از ترکیب هستند، مانونه یک مشکل از ناحیه شانه دارد، او پنج شنبه شب به یک متخصص مراجعه کرد، فابیانسکی هم یک پارگی در زانوی خودش دارد.
در مورد مصدومیت دروازه بان ها...
آلمونیا به ترکیب تیم باز خواهد گشت.
در مورد دیگر بازیکنان...
بقیه بازیکنانی که در یونان بازی کردند آماده هستند، همچنین بازیکنانی که به یونان سفر نکردند هم آماده بازی هستند.
Arsenal.ir
-
هانری : بدون هم تیمی های موفق نمیشدم
تیری هانری اذعان میکند هرگز بدون همکاری هم تیمی های سابقش نمیتوانست به چنین افتخاراتی دست یابد
تیری هانری اذعان میکند هرگز بدون همکاری هم تیمی های سابقش نمیتوانست به چنین افتخاراتی دست یابد .
رکورددار گلزنی باشگاه آرسنال روز جمعه از مجسمه ی خودش در کنار بازیکنان افسانه ای دیگر ، هربرت چاپمن و تونی آدامز پرده برداری کرد.
تیری هانری 226 گل با پیراهن آرسنال به ثمر رساند که اذعان میکند
مدیون همه ی بازیکنانی است که طی 8 سال حضور او در آرسنال در کنار او بازی کردند .
هانری میگوید :
" میخواهم تاکید کنم که چقدر مهم و دارای اهمیت بود برای من که در کنار عده ای از بازیکنان بزرگ بازی میکردم و بدون آنها قادر به بازی در اینجا نبودم .
" وقتی شما چهار مدافع در پشت سر خود میبینید مانند : نایجل وینتربرن ، مارتین کیون ، لی دیکسون ، دیوید سیمن ، لورن که بعدها آمد ، سول کمپل و اشلی کول .
و بازیکنانی مثل پاتریک ویرا ، سیلوین ویلتورد و همچنین رابرت پیرس ...
بدون آنها هرگز نمیتوانستم آنچه را انجام داده ام را انجام دهم ، ما فصلی بدون شکست را داشتیم .
" میخواهم دوباره بگویم : بدون هم تیمی هایتان هیچ چیز نیستید ، بدون آنها این موفقیت امکان پذیر نبود و به همین دلیل میخواهم از آنها بسیار تشکر کنم
Arsenal.ir
-
بیایید به تاریخمان افتخار کنیم....
رونمایی از تندیس سه اسطوره باشگاه...
باشگاه فوتبال آرسنال امروز از تندیس سه اسطوره خود پرده برداری کرد.
مربی نوآور توپچی ها هربرت چاپمن، مدافع تنومند تونی آدامز و اسطوره گلزنی باشگاه تیری هانری سه شخصی بودند که تندیس برنزی آنها در محوطه ورزشگاه امارات قرار گرفت و امروز با حضور مدیر باشگاه آرسنال پیتر هیلوود از آنها رونمایی شد.
این مراسم رونمایی یکی از برنامه های باشگاه در سالگرد 125 سالگی تاسیسش بود که قرار است جشن مربوط به 125 سالگی فردا و در روز بازی خانگی با اورتون که نزدیک ترین تاریخ به 11 دسامبر است برگزار شود، طبق گزارشات در 11 دسامبر سال 1886 برای اولین بار تیمی تحت نام Dial Square در مسابقه ای با تیم Eastern Wanderers در محله Isle of Dogs انجام داد که با برد 6-0 تیم تازه تاسیس همراه بود.
امروز جمیعیت زیادی از جمله هواداران آرسنال و شخص تیری هانری در ورزشگاه امارات حضور پیدا کردند تا از سه تندیس برنزی که در موقعیتهای مختلفی در حاشیه ورزشگاه قرار گرفته اند رونمایی کنند.
اولین تندیس مربوط به هربرت چاپمن مربی افسانه ای توپچی ها بود، کسی که بین سالهای 1925 تا 1934 هدایت آرسنال را به عهده داشت و موفق شد در پنج سال چهار قهرمانی برای تیم به ارمغان بیاورد و همچنین باشگاه را در مسیر تبدیل شدن یه یک باشگاه مدرن هدایت کند، همچنین شیوه های بدنسازی و تاکتیکی او باعث تحول در فوتبال شد.
فوتبالی با سبک هجومی در حضور بازیکنانی مثل الکس جیمز،کلیف باستین و دیوید جک که در سیستم WM چاپمن به خوبی کار می کردند موفقیت های بزرگی را قبل از درگذشت ناگهانی وی در ژانویه سال 1934 و در سن 55 سالگی برای باشگاه رقم زدند. تندیس چاپمن زیر ساعت و نزدیک به پل فیژمن قرار گرفت و در موقعیتی که نگاه او به سمت ورزشگاه است که به عنوان نماد پیشرفت باشگاه از زمان کارهای انقلابی او در باشگاه نشان داده شده است.
تندیس بعدی مربوط به تونی آدامز است که در قسمت North Bank ورزشگاه قرار گرفت، آدامز کسی بود که 19 سال را در تنها باشگاه دوران بازی اش یعنی آرسنال سپری کرد.
آدامز در آپریل سال 1983 به عنوان یک کارآموز به آرسنال آمد و مراحل پیشرفت را به سرعت طی کرد تا جایی که در سال 1988 و در سن تنها 22 سالگی موفق شد بازوبند کاپیتانی آرسنال را به دست بیاورد.
آدامز در طول دوران حضورش در آرسنال 669 بازی انجام داد که از این نظر پس از دیوید اولری رکورد دار است، او موفق ترین کاپیتان تاریخ باشگاه است و موفق شده همراه با آرسنال ده جام مختلف را فتح کند.
این بعد از ظهر با پرده برداری از مجسمه تیری هانری بعد از نمایش گل فوق العاده اش برابر تاتنهام همراه بود . گلی که در نوامبر سال 2002 به ثمر رسید .
تندیس تیری هانری در جنوب غربی در گوشه ورزشگاه امارات لندن بر اساس پروژه روح هایبوری نقش بسته است .
تیری هانری به عنوان گلزن همیشگی آرسنال توانسته 226 در آرسنال به ثمر برساند و در طور سال های 1999 تا 2007 و در طی هشت سال حضورش در ارسنال توانست دو بار فاتح لیگ برتر انگلستان شود و دو بار نیز جام حذفی را دشت کند . وی افتخارات فردی زیادی به مانند کفش طلای لیگ در چهار دوره و دو سال عنوان بهترین بازیکن لیگ را به دست آورد . وی در نهایت در هفتم می ماه سال 2006 آخرین گل زده در ورزشگاه هایبوری را به ثمر رساند و این ورزشگاه را به خاطره ها پیوند داد .
پیتر هیل وود که از حضار در مراسم امروز بود گفت :
" امسال سال مخصوصی در تاریخ باشگاه فوتبال آرسنال است , جایی که 125 سالگرد باشگاه است . این فقط مربوط به این لحظه برای نگاهی به آینده خوب نیست بلکه همچنین بازگشت به گذشته و جشن گرفتن لحظه های بزرگ در تاریخ باشگاه است .
امروز جشن سه تن از بزرگترین و تاثیر گزار ترین شخصیت های تاریخ باشگاه فوتبال آرسنال است . هربرت چپمن , تونی ادامز و تیری هانری سه اسطوره باشگاه آرسنال هستند که همگی در موفقیت باشگاه آرسنال سهم زیادی دارند .
این اسطوره ها هم اکنون مفتخرانه در خارج از ورزشگاه آرسنال مشغول هستند و مشغول برای فراهم ساختن راهی برای هواداران آرسنال و همینطور هر شخصی که از استادیوم بازدید می کند , برای یادآوری کارهای درخشان این سه شخص برای باشگاه . "
طراحی و ساخت توسط MDM , و پیکر این مجسمه ها از برنز تشکیل شده و به اندازه حقیقی شخص ساخته شده است . 625 ساعت وقت برای ساخت این مجسمه ها به کار رفته و در حدود 200 کیلوگرم وزن آن هاست . این تندیس ها روز چهار شنبه بدون سر و صدا در این مکان قرار گرفت .
شنبه , باشگاه فوتبال آرسنال 125 سالگرد تاسیسش را در بازی خانگی برابر اورتون جشن خواهد گرفت . فعالیت ها برای اتفاق افتادن این جشن مشمول بازگشت اسطوره های آرسنال است به ورزشگاه است که قبل از بازی برگزار می شود .
باشگاه از هواداران خواسته تا در ساعت 2 و 20 دقیقه بعد از ظهر به ورزشگاه به ورزشگاه بیایند.
گزارش تصویری :
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
Arsenal.ir
-
غیر قابل وصف بود، نمیدانستم چه بگویم
تیری آنری مهاجم افسانه ای توپچیها میگوید :
زمانی که فهیمده در استادیوم امارات جاودانه شده است نمیدانسته که چه بگوید...
"من این موضوع را از تام وات (اجرا کننده فروم هواداران) شنیدم و فکر کردم که شوخی میکند، چون او همیشه بسیار زیاد شوخی میکند بنابراین گفتم "آره، چرا که نه" ولی این واقعیت داشت. میدانم که تندیس را بیرون دیده ام ولی صادقانه بگویم هنوز هم نمیتوانم باور کنم که این واقعیت دارد.
"چیزی فراتر از غرور، افتخار و برتری. واقعا در ابتدا فکر میکردم که این یک شوخی است تا اینکه فهمیدم که واقعیت دارد. همانطور که در محوطه گفتم، در 125 سال تاریخ، جایی که شما میدانید که چه بازیکنانی برای باشگاه فوتبال آرسنال بازی کرده اند و من انتخاب شده ام که تندیسم آن بیرون باشد.
"همیشه چیزی برای گفتن داشته ام ولی دیگر نمیدانستم چه بگویم. شکل تندیس که در آن من روی زانوهایم هستم در جلوی استادیوم فوق العاده است. دقیقا همان احساسی است که من نبست به باشگاه فوتبال آرسنال دارم. همچنین اینکه نه فقط به سمت ورزشگاه امارات، بلکه به سمت هایبوری است. فوق العاده است. هرگز فکر نمیکردم که چنین تندیسی آن بیرون داشته باشم.
"خوش شانس بودم که در دوران حرفه ایم چیزهای زیادی را برنده شده ام ولی این تندیس ورای همه ی آنهاست. شما در مورد آن رویایی ندارید و هرگز به ذهن شما خطور نمیکند. همانطور که بارها گفته ام، زمانی که با پیراهن آرسنال به میدان میرفتم همیشه 100 درصد توانم را به کار میگرفتم.
"در حال حاضر فقط میتوانم این موضوع را باور کنم و چیزی که رئیس در صحبت هایش در مورد من گفت واقعا غیر قابل وصف بود."
Arsenal.ir
[SIZE=
-
هرگز به این اندازه احساسی نشده بودم
تیری آنری زمانی که از تندیسش رونمایی شده قطره اشکی را از گوشه چشمش پاک کرد و میگوید هرگز به این اندازه احساسی نشده بوده است...
تیری آنری یکی از سه اسطوره ای بود که همراه با هربرت چاپمن و تونی آدامز برای همیشه در استادیوم امارت جاودانه شدند.
آنری در سال 2007 و پس از 226 بار گلزنی برای توپچیها باشگاه را ترک کرد و اینبار در بازگشتش به شمال لندن لحظات متفاوتی رقم خورد. جایی که آنری صحبت هایش را برای پاک کردن اشک هایش متوقف کرد.
"زمانی که آرسنال را ترک کردم [آخرین باری بود که احساساتی شده بودم.
"اکنون این موضوع قسمتی از گذشته است، ولی زمانی که آرسنال را ترک کردم، بله گریه کردم. مردم ممکن است فکر کنند که من اینها رو میگویم چون اکنون اینجا هستم ولی من آرسنال را دوست دارم، این را بارها گفته ام.
"اکنون هوادار باشگاه هستم و همیشه به اینجا می آیم. اینجا چیزی در مورد باشگاه فوتبال آرسنال وجود دارد و آن این است که اینجا یک باشگاه خانوادگی است. همیشه بازیکنان میخواهند تا برای تمرین باز گردند، تا این موضوع را احساس کنند، تا جو رختکن را دوباره تجربه کنند، تا رئیس را دوباره ببینند و همه کسانی که در اینجا هستند را. اینجا و در همه جای استادیوم افراد فوق العاده ای حضور دارند.
Arsenal.ir
-
هانری: از بزرگترین تحسین کنندگان ونپرسی هستم
صحبتهای تیری هانری در مورد ونپرسی
" چه چیزی میتوانم در وصف ونپرسی بگویم؟ آمدن او را دیدم و در ابتدا کمترکسی میتوانست با او بسازد و آنطوری که حدس میزدم نبود. اما پیشرفت او شگفت انگیز است واین بخاطر هوش اوست."
" من فقط او را تحسین میکنم. خدا را شاکرم که او برای ما بازی میکند و عملکرد خوبی هم دارد. اینکه پیشرفت یک بازیکن را ببینید واقعا دلنشین است."
" کاری که او انجام میدهد عالی است و فقط تعداد گلهای رونالدو و مسی از او بالاتر است رابین از وقتی به آرسنال آمد شانس یک فصل بدون مصدومیت را نداشت و حالا که او مصدوم نیست میتوانید این تفاوت را ببینید و من فقط میتوانم تحسینش کنم."
Arsenal.ir
-
ونگر: ونپرسی اگر بخواهد میتواند
ونگر میگوید که سرنوشت رابین در دستان خودش است
دیروز مجسمه ای از تیری آنری اسطوره توپچی ها بیرون از ورزشگاه امارات نصب شد، ونگر میگوید اگر ونپرسی بخواهد میتواند به جایگاه آنری برسد.
" رابین در همین مسر قرار گرفته و من مربی دو نفر از انهایی بودم که تندیسشان بیرون از ورزشگاه نصب شده و امیدوارم بیشتر هم شود."
" رابین بازیکن فوق العاده باکیفیتی است و اکنون ما در میانه راهیم، جایی که تک تک امتیازات اهمیت دارد."
" رابین به شخصیت بزرگی تبدیل خواهد شد اما این موضوع به خودش بستگی دارد"
Arsenal.ir
-
آرسنال 1 - 0 اورتون
تیم فوتبال آرسنال در یک بازی نفس گیر موفق به پیروزی یک بر صفر برابر اورتون شد
ورزشگاه امارات ...
آرسنال میزبان اورتون به داوری هاوارد وب ...
ترکیب آرسنال :
ژسنی ، مرته ساکر ، کوشیلینی ، ژورو ، ورمالن ، سانگ ، آرتتا ، رمزی ، ولکات ، جروینهو ، ونپرسی .
آرسنال در حالی مقابل اورتون قرار گرفت که جشن 125مین سالگردش رو گرفته بود ، بسیاری از بزرگان آرسنال قبل از آغاز بازی در مراسمی شرکت کردند و در ورزشگاه حضور داشتند ..10 دقیقه ی ابتدایی بازی دو تیم به حفظ توپو ارزیابی یکدیگر پرداختند و موقعیت چندانی روی دروازه های دو تیم خلق نشد .
15" : پاس در عمق عالی از آرتتا به ولکات حرکت خوب و پاس در عرض و نا موفق بودن رمزی و جروینهو در استفاده از این توپ بسیار عالی ...
15" : کارت زرد برای آرتتا
24" : کارت زرد برای کولمن بازیکن اورتون که حرکت بسیار خوب ولکات را با خطا متوقف کرد .
29" : پاس بسیار مناسب سانگ برای رمزی با چرخش و دور زدن زیبای دفاع توسط رمزی همراه بود ولی ضربه ی آخر را کاملا بی دقت به بالای دروازه روانه کرد .
30" : باز هم موقعیتی بسیار درخشان برای جروینهو و شوت محکم او که با واکنش خوب تیم هاوارد برگشت داده شد .
38" : کارت زرد برای آرون رمزی
نیمه ی اول با برتری کامل آرسنال اما بدون گل مساوی به پایان رسید ...
اما نیمه ی دوم : 57" : حرکت زیبای تئو ولکات و شوت زیبای او کا با وامنش بسیار سخت هاوارد به کرنر رفت
65" : شوت فوق العاده سنگین نویل با فاصله ای کم از بالای دروازه ی ژسنی به بیرون رفت
*** 70" : گل برای آرسنال :
ارسال زیبای در عمق از سانگ و ضربه ی فوق العاده تماشایی و روی پای رابین ونپرسی گلی بسیار تماشایی را در 125مین سالگرد آرسنال در تاریخ ثبت کرد .87" : موقعیت بسیار خطرناک برای اورتون که با ضربه ی بی دقت ماگی از کنار دروازه ی آرسنال به اوت رفت .
93" : شوت بسیار بسیار نفس گیر مک آلنی نفس ها را در سینه حبس کرد اما با خوش شانسی و با فاصله ای بسیار اندک به بیرون رفت
آرسنال 1-0 پیروز شد تا جشنی زیباتر را در 125مین سالگرد خود بر پا کند ..
Arsenal.ir
-
رابین جزئیات خاصی می دهد
مصاحبه آرسن ونگر پس از پیروزی برابر اورتون...
درباره برازندگی پیروز بازی...
شما رسانه ها می گوید ما وابسته به رابین ون پرسی هستیم . امروز او برایمان در مقطعی که کمی در ایجاد شانس ها دست پاچه بودیم گلزنی کرد .
او برایمان چیز های خاصی به ارمغان می آورد و سه امتیاز مهم بازی را .
درباره عملکرد تیم...
مجموعا شانس های بسیاری در نیمه اول ایجاد کردیم و بازیکنان از بابت این نیمه در بین دو نیمه ناراحت بودند که گلزنی نکردیم . در نیمه دوم اورتون عمقی تر کار کرد و فضای کم تری به ما داد و کمی از بابت فشار تیمی برای خارج کردن آن ها از موقعیت کم بودیم . نیازمند برخی چیز های خاص بودیم . همیشه مطمئن بودم گلزنی خواهیم کرد اما از باببت دریافت نکردن گل و ندادن موقعیت گلزنی خوشنودم .
درباره توانایی رابین ون پرسی...
من درباره این مسئله بسیار توضیح داده ام پس مسئله قابل ذکر بیشتری نیست . من احساس می کنم رابین یک گل استثنایی به ثمر رساند , او به خود گفته او در بهترین روز هایش نیستاما چیزی که مهم است این است که شما تاثیر گزار باشید . این دلیلی است که وی حرفه ای است که وقتی احساس بهترین نمی کنید اینگونه باشید . همچنین باید امتیاز خاصی به سانگ بدهیم که یک توپ فوق العاده مهیا کرد .
درباره نمود مجسمه ها...
چیزی که برای آن نگرانم این است که تعداد کمی ساخته شده و اینجا بازیکنان بزرگ بسیاری بازی کرده اند و می تواند در سر تا سر استادیوم این نماد ها قرار گیرد .
درباره ارتباط انلکا و هانری...
من خواندم که انلکات به تیم شانگهای پیوست پس نیازی به ان نیست . مشکل ما این است که در ژانویه شاماک را از دست خواهیم داد و جروینیو نیز در دسترس نخواهد بود . از نظر هجومی کمی خالی خواهیم بود . اگر چه ما آرشاوین و چمبرلین را داریم که پیشرفت بزرگی داشته است . اگر موقعیتی باشد چرا که نه ؟ ما همچنین پارک را داریم که در دوره هماهنگی قرار دارد و باید ببینیم در نیمه دوم فصل چگونه خواهیم بود .
اینکه آیا هانری عضو می شود...
در حال حاضر او در 15 ژانویه به کمپ تمرینی باز خواهد گشت . نمی دانم کجا .
درباره هلهله و شادی پس از گل رابین...
در فوتبال همیشه رسم است که گلزن هلهله به پا می کند . اما باید بگویم رابین سزاوار این است چرا که همیشه در یک خط استوار قرار دارد . همچنین من از بابت پیشرفت های دفاعی تیم نیز بسیار خوشنودم . وقتی به تعداد گل هایی که در ابتدای فصل دریافت کردیم نگاه می کنید در حال حاضر به نظر بسیار مستحکم تر شده ایم . ما شانسی به اورتون ندادیم مخصوصا در برابر گل ما بهتر بودیم .
درباره نظر تیری هانری " بدون هم تیمی هایم من هیچ بودم " ....
ما در یک تیم ورزشی بودیم و بدون همکارانمام هیچ کس نیستیم . اما در پایان روز رسانه ها یک نفر را بیرون می کشند .
درباره ساختن موقعیت ها برای رقابت قهرمانی...
می خواهیم ادامه دهیم . نگرش اینجا هست و هم اکنون ثبات نیز وجود دارد و تمرکز نیز داریم و باید ببینیم چگونه می توانیم پیش رویم . امروز یک روز تاریخی برای ما بود و نگه داشتن تمرکز روی تیم اسان نبود در حالی که مردم زیادی برای این جشن اینجا حضور داشتند و همگی بازگشته بودند .
البته ما نیز کمی تاریخی کار کردیم و یک بر صفر پیروز شدیم . امروز جورج گراهام اینجا حضور داشت و او نیز سزاوار یک مجسمه است .
درباره حضور در چهار تیم بالایی...
خوب , این فعلا مجازی است چون اگر چلسی بتواند دو شنبه پیروز شود بالای ما می آیند . چیزی که برای ما مهم است این است که در آن شرایطی که بد شروع کرده بودیم کسی توقع نداشت در دسامبر در جایگاه کنونی باشیم . باید ادامه دهیم راکه راه زیادی باقی مانده .
درباره ایجاد فشار بر تیم هایی مثل چلسی...
ما تلاش می کنیم , تلاش می کنیم و به سختی تلاش می کنیم . ما یک شنبه هفته آینده بازی بزرگی داریم . این تست بزرگی برای ماست اما یک هفته برای بازسازی زمان داریم و این تست خوبی است که ببینیم کجای کار هستیم .
درباره انتظار شما بر اینکه بعد از آگوسن در بین چهار تیم باشید ...
من در آن زمان این محسابات را نکردم . در برخی کنفرانس های مطبوعاتیم گفتم که برای تنزل رتبه بازی نمی کنیم و حالا نیز شما انتظار حضور در این مکان را از تیم نداشتید . تنها کار که می توان کرد این است که روی بازی بعدی تمرکز کنیم و به خوبی تیم را مهیا کنیم .
Arsenal.ir
-
آدامز: کارم با آرسنال تمام نشده
تونی آدامز امیدوار است روزی دوباره به آرسنال بازگردد
تونی آدامز یکی از سه اسطوره باشگاه بود که در این هفته تندیس آنها در ورزشگاه امارات قرار گرفت، کاپیتان افسانه ای توپچی ها که به تازگی با تیم گابالای آذربایجان قطع همکاری کرده امیدوار است روزی در آرسنال مشغول به کار شود.
آدامز در مصاحبه ای در مورد تندیسش گفت:
"یک تندیس؟ معمولاً تا وقتی که زنده هستید نمی توانید چنین چیزی داشته باشید، این طور نیست؟ خب، خوشبختانه هنوز کار من تمام نشده، در واقع هنوز کار من با آرسنال تمام نشده است! این یک افتخار بزرگ است که به این شکل از شما تقدیر شود.
در ابتدا وقتی در مورد این طرح شنیدم فکر کردم شاید در مورد مجسمه های کوچک شش اینچی است که وقتی بچه بودم دوست داشتم آنها را بخرم، تا اینکه یک روز یک نامه از طرف دیوید مایلز منشی باشگاه به دستم رسید و در مورد اندازه بدنم از من پرسیده بودند، آنوقت بود که متوجه شدم چه خبر است!"
تونی در مورد صحنه گلش به لستر سیتی و خوشحالی پس از آن که طرح تندیسش است توضیح داد:
"اوه، من فقط یک ضربه محکم به توپ زدم و ممکن بود توپ به هر جایی برود اما آن روز از آن روزها بود، من می دانستم، همه ما می دانستیم که آن روز باید خاص باشد.
یک فصل عالی و یک بعد از ظهر عالی، و احساسی که بعد از گل داشتم، در قسمت North Banlk ورزشگاه خیلی خاص بود، نمی خواستم دیوانه بازی در بیاورم چون گل زده بودم، آن یک حرکت آرام بود و به یکباره به ذهنم رسید.
و من خیلی خوش شانسم، لحظه های به یاد ماندنی دیگری هم هست مثل چارلی جورج که در ومبلی دراز کشیده یا صحنه گلزنی مایکل توماس در آنفیلد که همیشه در ذهن هواداران خواهد ماند."
تونی آدامز دیروز موفق نشد تا در جشن باشگاه شرکت کند اما او روز بازی با کوئینز پارک رنجرز در ورزشگاه امارات خواهد بود و تندیس خود را از نزدیک خواهد دید، تونی در این مورد به شوخی گفت:
"امیدوارم تندیسم تا آن روز سالم باشد چون می دانید که هواداران تاتنهام سعی خواهند کرد در آن تندیس میخ فرو کنند، مگه نه؟ "
Arsenal.ir
-
مصدومیت سانتوس
مصدومیت سانتوس بیش از سه هفته طول خواهد کشید
بازی مقابل المپیاکوس سه مصدوم برای آرسنال داشت و همچنین موجب بازگشت آلمونیا بر روی نیمکت شد !
ونگر در مورد مصدومیت سانتوس میگوید " مصدومیت مچ پای سانتوس از آنچیزی که فکر میکردیم بیشتر طول خواهد کشید اما زمان دقیق بازگشتش را نمیدانیم ! گیبز هم مصدوم است و در سخت ترین دوران باید با مدافعین وسط بازی کنیم. این بخشی از مشکلات فوتبال است و باید آن را پشت سر گذاریم."
Arsenal.ir
-
رابین ونپرسی: در زدن آن گل قمار کردم
رابین ونپرسی اذعان میکند شلیک فوق العاده ی او یک قمار بود که تبدیل به گل آرسنال مقابل اورتون شد
رابین ونپرسی اذعان میکند شلیک فوق العاده ی او یک قمار بود که تبدیل به گل آرسنال مقابل اورتون شد
او به آرسنال پلیر گفت :
" ماندن در این راه و کسب سه امتیاز بازی بسیار حیاتی بود .
" بازی سختی مقابل تیم اورتون بود اما در پایان بسیار راضی کننده بود .
" اکنون چندین هفته است که در عقب زمین مستحکم عمل کرده ایم ، منظور من مستحکم به معنای واقعی است ، خیلی چیزها با یکدیگر بوجود می آیند .
" بنابراین شما میدانید برای یک مهاجم ، یک فرصت میتواند بسیار تعیین کننده باشد .
" آن یک پاس بسیار عالی از الکس سانگ بود ، یک پاس باورنکردنی . او یک هافبک دفاعی است اما میزان مهارت او رویایی میباشد ، پاس فوق العاده ای از او بود .
" به طور طبیعی میخواستم توپ را به سمت راست بزنم که کمی قمار و ریسک بود اما در نهایت تبدیل به گل خوبی شد .
" اما به نظر من بازی خوبی نبود به خصوص نمایش خود من . در بیشتر مواقع که مالک توپ بودم نمیتوانستم آنچه میخواهم به نمایش بگذارم .
" از خودم راضی نیستم اما از پیروزی خوشحال و راضی هستم .
Arsenal.ir
-
شاماخ تابستان آینده به بوردو بازمی گردد
ستاره مراکشی آرسنال در این فصل تنها 6 بازی برای این تیم انجام داده و قصد دارد برای حضور در ترکیب ثابت به بوردو بازگردإ
مروان شاماخ، مهاجم نیمکت نشین آرسنال، قصد دارد به تیم سابق خود بازگردد.
از آنجائیکه آرسنال این روزها از رابین فان پرسی به عنوان تک مهاجم استفاده می کندد، شاماخ در این فصل از رقابتها فقط 6 بار فرصت حضور در ترکیب توپچیها را پیدا کرده است.
این بازیکن مراکشی در گفتگو با خبرنگاران گفت:" من 27 سالهام و باید در این سن بازی کنم. بدین شکل هرگز نمیتوانم به کارم ادامه دهم. از آنجا که به بوردو تعهد دارم به این تیم بازمیگردم. البته در ژانویه تیم آرسنال را ترک نمیکنم و تصمیم اصلی را در ژوئن اتخاذ خواهم کرد.
شاماخ تابستان سال گذشته به عنوان بازیکن آزاد از بوردو به آرسنال پیوست با این حال جایی در ترکیب اصلی این تیم پیدا نکرد.
Arsenal.ir
-
15گل در 15 هفته، رکورد جديد فان پرسي
مهاجم مليپوش و هلندي آرسنال رکوردار تازهاي در زمينه گلزني در ليگ برتر انگليس خلق کرد
به نقل از روزنامه داگبلات، چاپ آمستردام، روبین فانپرسی شنبه شب در دیدار توپچیها با اورتون تک گل آرسنال را به ثمر رساند.
این گل که در دقیقه ۷۰ بازی به ثمر رسید، پانزدهمین گل مهاجم ۲۸ ساله در فصل جاری بود. وی با این گل که پانزدهمین گلش در فصل جاری بود، توانست به رکورد ۱۵ گل زده در ۱۵ هفته فصل جاری لیگ برتر برسد. حد نصابی که پیشتر بازیکنانی همچون تیری هانری در فصل ۲۰۰۲-۲۰۰۱ ، لس فردیناند در فصل ۱۹۹۶-۱۹۹۵ و اندی کول در فصل ۱۹۹۴-۱۹۹۳ به آن رسیده بودند.
این مهاجم اکنون در عین حال به عنوان بهترین گلزن فصل جاری لیگ برتر انگلیس محسوب میشود.
Arsenal.ir
-
رونمايي از مجسمه اسطورهها در آرسنال
آنـري هنوز هم يك توپچي است
باشگاه آرسنال در يك طرح ابتكاري به مناسبت صد و بيست و پنجمين سالگرد تاسيس اين باشگاه مجسمهاي از سه اسطوره خود را در محوطه بيرون ورزشگاه اختصاصي خود (امارات در شهر لندن) نصب و از آنها طي مراسمي در روز جمعه پردهبرداري كرد.
اين سه اسطوره هربرت چاپمن مربي مبتكر و طراح اواخر دهه 1920 و اوايل دهه 1930 آرسنال، توني آدامز كاپيتان قدرتي دهه 1990 و اوايل دهه 2000 باشگاه و البته تيري آنري بهترين گلزن تاريخ توپچيهاي لندن هستند. از اين جمع، چاپمن در سال 1934 به شكلي ناگهاني و در اوج اعتبار و شهرتش درگذشت. آدامز هنوز زنده و ميانسال است ولي چند سالي است كه بازنشسته شده و فقط آنري است كه در آستانه 35 سالگي همچنان فعال است و در ردبولز نيويورك و در صحنه ليگ حرفهاي آمريكا (MLS) توپ ميزند.از اين سه مرد تاريخساز، همين آنري بود كه در آيين عصر روز جمعه شركت داشت و با خبرنگاران و هواداران آرسنال به تفصيل سخن گفت و تاكيد كرد كه تا چه حد بابت اين تقدير عظيم از جانب باشگاه احساس افتخار ميكند. آنري كه 8 سال در آرسنال عضويت داشت و پيشتر در عنفوان جواني با آرسن ونگر در موناكو هم كار كرده بود وقتي كارش در يوونتوس گره خورد و فروغي نداشت، توسط همين مربي متين فرانسوي در سال 1999 براي آرسنال استخدام و در آنجا به معناي واقعي كلمه شكوفا شد. او در 370 بازي رسمي براي سرخپوشان شهر لندن زننده 236 گل بود و به تدريج كاپيتان آنها شد و با آرسنال فاتح دو دوره ليگ برتر انگليس و سه دوره جام حذفي اين كشور شد و عنوان مرد سال فوتبال انگليس را هم صيد كرد.
انتقال بازي قدرت
توني آدامز كاپيتان اوليه آرسنال در همين مقطع بود و در تيمي كه دو بار به Double (فتح توامان ليگ و جام حذفي انگليس) در سالهاي 1998 و 2002 نايل آمد، بازوبند كاپيتاني را به دست ميبست اما در سال 2004 كه آرسنال بدون حتي يك شكست فاتح مجدد ليگ برتر شد، بازي قدرت آشكارا به دست آنري افتاده و او بود كه به نماد توپچيها تبديل شده بود. نسل جوانتر طرفدار آرسنال حق دارند كه هربرت چاپمن را نشناسند. وي قريب به 80 سال پيش مخترع روش موسوم به «W.M» بود كه اشاره به نوع ايستادن بازيكنان در نقاط مختلف زمين داشت و پيش درآمدي بر 3-3-4 و روشهاي مشتق از آن به حساب ميآمد. با هدايت او آرسنال دو بار فاتح ليگ و يك مرتبه هم قهرمان جام حذفي انگليس شد اما همه ميدانند دو مقامي كه آرسنال بلافاصله در سالهاي بعد از مرگ چاپمن در ليگ انگليس به دست آورد، باز محصول كار اين مربي هوشمند بود. براي نسل كنوني، آنري حامل همه روياها و پيام آور تمام روزهاي خوش است كه در اين 6، 7 سال (زماني كه آنري از لندن دور بوده است) آرسنال پيوسته حسرت آن را كشيده است. او در مراسم روز جمعه تاكيد كرد مستقر شدن او در آمريكا به معناي از ياد بردن آرسنال نيست:«اين باشگاه هميشه در قلب من جاي داشته است و در آينده نيز چنين خواهد بود. با اين وجود اصلا انتظار نداشتم باشگاه مجسمهاي از من را بسازد و نصب كند. آن هم در مقابل استاديومي كه وعدهگاه همه ما آرسناليها است و همواره به آن چشم داريم.»
پشت به هايبوري
مجسمههاي سه اسطوره مورد بحث آنها را در حالتي نشان ميدهد كه رو به الامارات دارند و پشتسرشان هايبوري افسانهاي هم ديده ميشود.
اين ورزشگاهي است كه فقط 38 هزار تن را در خود جاي ميدهد و پيش از ساخته شدن «الامارات» سالها خانه و محل انجام بازيهاي خانگي آنان به شمار مي رفت. آنري در بيان احساساتش نسبت به ساخت و نصب مجسمه اي كه وي را بيش از پيش تبديل به يك افسانه زنده در آرسنال كرده، اصلا صرفهجويي نميكند. «نميدانم آيا قادر به تشكر درست و كامل از همه مجريان اين طرح هستم يا خير و به خصوص منظورم طرفداران آرسنال است. آنها مي دانند كه شايد بعضي وقتها كم نيز آورده باشم اما امكان ندارد كه تمام توان خود را ارائه نكرده باشم. براي من بزرگترين افتخار اين است كه در شرايطي مورد تجليل قرار ميگيرم كه دهها كانديداي شايسته ديگر هم براي اين مهم وجود داشته است. تاريخ آرسنال سرشار از مهرههاي مستعد و ويژه است و اگر اينك نماد و مجسمه من در مقابل استاديوم روي زمين زانو زده است، در درجه اول به خاطر زحمات و درخشش نسلهاي قبلي است. بايد از تمام دوستان و همراهانم در اين راه طولاني تشكر كنم چون بدون آنها نميتوانستم اينجا بايستم كه اينك ميبينيد. حتي در عصر حضور خود من در آرسنال داشتيم بازيكنان بزرگي چون برگكمپ، پيرس، پتي و ويرا را كه از من سر بودند.» آنري ميافزايد: «وقتي براي اولين بار به من گفتند كه آرسنال مجسمهات را ساخته است و مي خواهد نصب كند، فكر كردم كه اين فقط يك شوخي است و حتي همين حالا هم در يافتن تمام كلمات مورد نظرم احساس عجز ميكنم. شما بدون حضور و كمك تيمتان هيچ هستيد و با عشق آن زندگي ميكنيد و اينك نيز با اينكه چند سالي است از آرسنال دورم ولي دايما غم آن را ميخورم. باختهاي ايام اخير آرسنال مرا به شدت متاثر ميكند زيرا وقتي بازيكن تيمي باشيد ميتوانيد براي جبران آن بكوشيد اما وقتي نيستيد كاري از شما برنميآيد. البته فكر ميكنم امروز شرايط آرسنال بسيار بهتر از ابتداي فصل است و در جاده درستي افتادهاند. اميدوارم كه اين راه ادامه يابد.»
-
جشن جاي خودش، مبارزه جاي خودش
ونگر: شايستهتر از آنري نميشناسم
آرسن ونگر برخلاف تيري آنري معتقد است تجليل از كاپيتان سابق تيمش كاملاً بجا بوده و او سزاوارياش را داشته كه مجسمهاش مقابل ورزشگاه امارات نصب شود.
آنچه سرمربي 62 ساله و معمولاً متين آرسنال با آن مخالف است، حل شدن بيش از حد مردان تيمش در آيينهاي گراميداشت صد و بيست و پنجمين سال حيات اين باشگاه است كه ونگر بيم داشت بر مسابقه ديشب (شنبه شب) آرسنال با اورتون در ادامه مسابقات ليگ برتر انگليس تأثير منفي بگذارد و ذهن آنها را از اين بازي دور كند: «تيري هميشه نماد و الگوي يك ورزشكار حرفهاي بوده و به تبع آن كاري كه باشگاه براي تجليل از وي انجام داده، عين سزاواري او است. اگر وي اينقدر در آرسنال موفق بود به خاطر كلاس برتر و تلاش خودش بود. او همه خصلتهايي را داشت كه هر مربي آرزوي آن را در نزد شاگردانش دارد. وي نه تنها تكنيك و هوش سرشاري داشت به لحاظ بدني هم كم نميآورد. اضافه بر اينها وي به شدت متمركز بر كارش و كاملاً متعهد به باشگاهش بود و به زندگي خانوادگياش هم بها ميداد. او از كساني است كه فوتباليستهاي حرفهاي جوان ميتوانند به وي استناد و از كارش الگوبرداري كنند.» ونگر همچنين به شاگردان كنونياش هشدار داد براي تبديل شدن به آنريهاي بعدي تعهد خود را نسبت به تيم بالاتر ببرند: «ما نبايد مسابقات پيش رو را از ياد ببريم. جشن جاي خودش، مبارزه جاي خودش. اينكه نفرات ما بيش از حد از بازيهاي بعدي غافل شوند يا در همين جشنهاي دو سه روز اخير زيادهروي كنند به معناي از دست رفتن مسابقات مهم و حساس و پرتعداد ايام كريسمس و ژانويه ما خواهد بود كه به هيچ وجه قابل بخشش نخواهد بود. امروز بجنگيد تا فردا تاريخ را بسازيد. كاري كه آنري سالها به نحو احسن انجام داد.»
-
توني آدامز، كاپيتان وفادار توپچي ها
يادگاري از دفاع به يادماندني آرسنال
در ميان تمام كاپيتانهاي آرسنال توني آدامز چيز ديگري بود. با بالاي 90/1 متر قد، پيكري فشرده، حضور ذهن قوي و قوه بازيخواني عالي، او مثل بعضي مدافعان دراز قامت كم تعقلي نبود كه فقط سرزني را بلد باشد. وي يك كاپيتان تمام عيار براي دومين عصر طلايي باشگاه با هدايت يك فرانسوي خوشفكر – ونگر – بود. وقتي ونگر از گرامپوس ايت ژاپن آمد (اكتبر 1996) آرسنال هنوز در خط فكري جورج گراهام مربي اسكاتلندي برجسته پيشين خود به سر ميبرد. به خط دفاع آن «Big Four» ميگفتند زيرا اگر ليديكسون را در سمت راست ناديده ميگرفتيد، سه تاي ديگر بالاي 90/1 قد داشتند. آدامز، مارتين كيون و نايجل وينتربرن، برج و باروهاي لندن بودند و ونگر حكومتش را بر شانههاي استوار آنان بنا نهاد. به آرامي اعضاي Big Four از صحنه خارج و بازنشسته شدند. آدامز مشكلاتي جانبي هم در زندگي خصوصياش داشت اما او آخرين مرد آرسنالي است كه تمامي دوران بازيگرياش (19 سال) را صرف اين باشگاه كرد و فقط براي اين تيم توپ زد كه 14 فصل آن با در اختيار داشتن بازوبند كاپيتاني بود. او در اين مدت 13 عنوان عمده را با آرسنال تصاحب كرد و به نماد حقيقي باشگاه تبديل شد؛ بزرگتر از آنري كه خود عشق بزرگ آرسناليها بوده است. آدامز براي تيم ملي انگليس هم به كرات به ميدان رفت اما مشكلات زندگي وي در خارج از ميدان فوتبال سبب شد وي بعد از آويختن كفشهايش در مربيگري هماني نشود كه ميتوانست بشود. ونگر تا آخرين روزي كه ميشد از وي استفاده كرد، اين كار را انجام داد. حوادث بعد از رفتن او نشان ميدهد كه هيچ كس تداوم و قدرت وي را در قلب دفاع آرسنال تكرار نكرد. سول كمپبل كه بسيار قوي و محكم بود به خاطر تاتنهامي شمرده شدن هرگز در قلب آرسناليها جاي نگرفت و كولو توره قبل از تبديل شدن به سايهاي از آدامز در دام اتهام دوپينگ افتاد و محروم و به منچسترسيتي فروخته شد. آدامز آرسناليترين آرسنالي ممكن بود.
-
ونپرسی ، بهترین بازیکن آرسنال برابر اورتون
هزاران نفر در نظر سنجی سایت رسمی آرسنال شرکت و رابین ونپرسی را به عنوان بهترین بازیکن بازی مقابل اورتون انتخاب کردند
بازیکنان آرسن ونگر روز شنبه برابر اورتون قرار گرفتند که در پایان 1-0 موفق به پیروزی شدند . سایت رسمی آرسنال انتخاب بهترین بازیکن میدان را به رای گیری گذاشت .
هزاران نفر از هواداران در این نظر سنجی شرکت کردند و رابین ون پرسی را به عنوان بهترین بازیکن میدان انتخاب نمودند .
کاپیتان آرسنال 46 درصد آراء را به خود اختصاص داد و بهترین بازیکن میدان شناخته شد .
الکس سانگ با 30 درصد نفر دوم و توماس ورمالن و تئو ولکات هر دو با 7 درصد به طور مشترک نفرات سوم این نظر سنجی شدند
Arsenal.ir
-
گلی هنری از یک هنرمند !
آرسن ونگر اذعان میکند گل رابین به اورتون روی خلاقیت ذاتی او بود
آرسن ونگر معتقد است این مربوط به استعداد ذاتی بازیکن هلندی آرسنال است .
او به آرسنال - پلیر گفت :
" یک بازیکن حرفه ای هرگز نمیتواند همیشه در فرم ایده آل باشد اما یک هنرمند در بین شما هرگز نمیمیرد.
" در شکست ثانیه وقتی تمرکز میکنید و نگرانی و استرس نداشته باشید حتی وقتی بهترین بازی خود را انجام نداده باشید میتوانید تفاوت ایجاد کنید .
" او منتظر میماند تا شانسی بدست آورد و تیمهای دیگر را نابود کند ، وقتی وحشت کنید از اینکه بازی خوبی انجام نداده اید مطمئنا شانسهای مشابه بعدی را نیز از دست خواهید داد .
" در پایان ما یک گل هنری از یک هنرمند دیدیم ، به سانگ هم باید اعتبار بالایی داد به جهت توپ بسیار فوق العاده ای که به او داد و رابین نیز گلی استثنایی به ثمر رساند .
" بسیار مهم بود در آن روز تاریخی باشگاه حداقل پیروز میشدیم ، نتیجه ی یک بر صفر به سود آرسنال کاملا تاریخی است
Arsenal.ir
-
مچ پای سانتوس جراحی میشود !
آندره سانتوی این هفته مورد عمل جراحی مچ پای خود قرار میگیرد
باشگاه فوتبال آرسنال تایید کرد که تحت رسیدگی و نظریه های تکمیلی پزشکی توسط متخصصین باشگاه ، لیگامنت آسیب دیده ی مچ پای راست آندره سانتوس جهت بهبودی و درمان ، مورد عمل جراحی قرار خواهد گرفت . آندره سانتوس در بازی هفته ی گذشته برابر المپیاکوس دچار این مصدومیت شد .
آندره این هفته در برزیل مورد عمل جراحی قرار میگیرد و انتظار میرود سه ماه دور از میادین باشد ، تمامی اعضای باشگاه آرسنال برای او آرزوی موفقیت و بهبودی کامل میکند .
Arsenal.ir
-
والکات: باید شوتزنی کنم
والکات میخواهد روند شوتزنی خود را ادامه دهد و به این ترتیب تعداد گلهای خود را بیشتر کند
والکات در این فصل عملکرد خوبی از خود نشان داده و 4 گل زده است.
او میگوید در بازی مقابل اورتون نباید در آن صحنه به جروینیو پاس میداد اما معقتد است که به هیچ وجه دچار کمبود اعتماد به نفس نشده است.
" باید شوت میزدم اما هفته قبل همچین پاسی دادم و آن گل شد. من دچار کمبود اعتماد به نفس نیستم. بعضی ها در این صحنه ها شوت میزنند و بعضی ها پاس میدهند. "
" طی هفته های گذشته علاقه داشتم در مرکز بازی کنم اما روند خوب تیم مهمتر بود. من همیشه از فوتبالم بذت می برم، آرسن ونگر به من اعتماد زیادی دارد و هم در کار تهاجمی و هم در کار دفاعی شرکت میکنم."
" تاکنون چندین پاس گل دادم اما نیاز دارم تا گلهایی بزنم. و اگر بخواهم روزی مهاجم وسط شوم، باید شوتزنی کنم و در موقعیتها بهترین تصمیم را بگیرم.ولی تا زمانی که تیم روند پیروزی و خوبی دارد نمیخواهم سروصدا راه بیندازم."
Arsenal.ir
-
باب فان پرسي: يك غيب گو گفت پسرت ستاره ميشود
حتي قبل از اينكه روبين فان پرسي به راه بيفتد هم توي گوشش ميخواندند كه:«تو يك سوپر استار خواهي شد!»پدرش باب كه يك هنرمند است قبل از اينكه پسرش متولد شود با يك غيب گو مشورت كرده بود تا طالع فرزندش را برايش ببيند.اين فرد هم گفته بود كه روبين قرار است در آينده يك بازيكن حرفهاي فوتبال بشود و براي تيم ملي هلند هم بازي خواهد كرد:«من به حرف اين غيب گو اطمينان كردم و به پسرم حتي قبل از اينكه به دنيا بيايد هم ميگفتم كه تو يك ستاره خواهي شد.به غيب گو گفته بودم كه دو دختر دارم، او هم گفت كه اين يكي پسر است.دو هفته بعد از تولد روبين او به من گفت كه پسرم بچه خاصي است و براي تيم ملي هلند هم توپ خواهد زد.حرفش را باور كردم.»
فان پرسي جوان كه حالا 28 ساله است از همان سن پايين استعدادهاي خودش را رو كرد.باب افزود: «از لحظهاي كه توانست روي پاهاي خودش بلند شود داشت با توپ بازي ميكرد.باورنكردني بود. هميشه بازياش از هم سن و سالهايش بهتر بود. او ميتواند با پاهايش كارهايي بكند كه من فقط با انگشتان دستم قادر به انجام آنها هستم، يك چيزي مثل باله.هنوز گلهايي را كه در بچگي اش زده به خاطر دارم.چشم هايم را كه ميبندم ميتوانم آنها را تصور كنم.از اين كار لذت ميبرم.ذهن من عين دوربين همه تصاوير را ثبت كرده و ميتوانم گلهاي او را مثل يك فيلم تماشا كنم.از پنج سالگي اش با من خيلي صميمي شد و با هم فيلم ميديديم و در مورد فوتبال حرف ميزديم.وقتي 20 ساله بود خانه را ترك كرد اما هميشه ديوانه فوتبال بود، به خصوص مارادونا كه بازي اش را ستايش ميكرد.»
-
این فن پرسی هم عجب بازیکنی شده
15 بازی 15 گل
-
نقل قول:
این فن پرسی هم عجب بازیکنی شده
15 بازی 15 گل
علی جان اینگونه نظرات رو در بخش تبادل و نظر آرسنال بنویس
-
به توازن خوبی در هافبک رسیده ام !
میکل آرتتا معتقد است در خط میانی به توازن مناسبی دست یافته است
میکل آرتتا از زمان ورودش در آخرین دقایق فصل نقل و انتقالات به آرسنال در تمامی دیدارهای آرسنال در لیگ برتر حضور داشته است .
او میگوید :
" به روند بازی و رقیب ما بستگی دارد ، اگر دو گل من در ماه آگوست به اورتون را محاسبه کنید در حال حاضر در این فصل 5 گل به ثمر رسانده ام فکر نمیکنم روند و عملکرد بدی باشد ، اگر بتوانم به تعداد آن اضافه کنم کمک خوبی به تیم خواهد بود .
آرتتا سومین گل خود را به عنوان بازیکن آرسنال در هفته ی گذشته مقابل ویگان به ثمر رساند و این بازیکن اسپانیایی میخواهد در ماههای آینده گلهای بیشتری به ثمر برساند .
" آن گل کاملا خوب بود ، باید تلاش خود را بیشتر کنم ، گاهی اوقات فضا برای جلو رفتن محیا میشود و ما باید در هنگام تلفیق مهاجمان به مدافعان آگاهانه عمل کنیم ،
" ما بازیکنان گلزنی در آن سطح در اختیار داریم و من از انجام کار خود کمی خوشحال هستم
-
رمسی: هماهنگی بازیکنان خط میانی ما را قویتر میکند
رمزی معتقد است که رابطه ای که بین هافبکهای آرسنال وجود دارد باعث پیشرفت آنها خواهد شد
رمزی که در کریسمس جشن 21 سالگی خود را میگیرد معتقد است بازیکنانی مثل کوکلین، فریمپونگ و ویلشیر در کنار بازیکنان باتجربه ای همچون سانگ و آرتتا خط میانی قدرتمندی را تشکل میدهند.
" تیم جوانان مستعدی دارد و ما باید رابطه محکمتر و هماهنگتری داشته باشیم. اینکه چندین سال باهم بازی و همدیگر را درک کنیم اهمیت بسیاری دارد و ما را قویتر میکند."
Arsenal.ir
-
مرتساکر: نباید ضربه ایستگاهی بدهیم
مرتساکر به ضربات ایستگاهی اهمیت زیادی میدهد
پرمرتساکر مدافع باتجربه توپچی ها سعی میکند تا آنجا که میتواند ضربه ایستگاهی به حریف ندهد. او در 16 بازی که برای آرسنال انجام داده تنها 1 کارت زرد گرفته است. همچنین در 67 بازی آخرش برای وردربرمن فقط یک کارت زرد دریافت کرده.
" در فوتبال مدرن ضربات ایستگاهی بسیار خطرناک هستند. این ضربات میتوانند باعث تفاوت در بازی شوند و ما باید به بهترین راه از دروازه خود حفاظت کنیم و این راه من است و شما باید صبور باشید."
" شما همیشه به دنبال تتوپ هستید که اصلی ترین چیز برای من است و همچنین شما قصد بدست آوردن آن را دارید که این اصلی ترین دلیل رکورد من است
Arsenal.ir
-
خرید پاتریک ویرا به من اعتبار زیادی داد !
آرسن ونگر معتقد است در ابتدای هدایت آرسنال خریدن پاتریک ویرا باعث شد هواداران اعتبار زیادی به او بدهند
آرسن ونگر معتقد است در ابتدای هدایت آرسنال خریدن پاتریک ویرا باعث شد هواداران اعتبار زیادی به من بدهند .
ونگر در سال 1996 وقتی از باشگاه ژاپنی ناگویا به آرسنال آمد کاملا ناشناخته بود و در اقدام خود به عنوان سرمربی درخواست کرد که ویرا را به خدمت بگیرد .
آرسن ونگر میگوید :
" او اولین بازیکنی بود که من خریدم و با شخصی مانند پاتریک ویرا بسیار خاطره دارم .
" وقتی اولین بازیکن خود را میخرید و او بازیکنی خوب از آب در می آید شما اعتبار زیادی دریافت میکنید . من زمانی که آمدم اعتبار اندکی داشتم و ویرا ، به طور تصادفی ، کیفیت انگلیسی داشت . با همه رقابت میکرد و چیزهای تکنیکی از فوتبال فرانسه نیز آورد .
" او ترکیب بزرگی از روحیه ی جنگندگی فوتبال انگلیسی ، شجاعت و تکنیک یک هابک را داشت .
" شاید او یکی از کسانی بود که بیشترین اعتبار را به من داد و باعث شد مردم متعاقد شوند که من میتوانم در این سطح مربیگری کنم
Arsenal.ir