نقل قول:
نوشته اصلی توسط king123 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام ..
از اين ورا !!!
دلمون واسه عكساي با حالت تنگ شده بودا..:hehee:
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط king123 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام ..
از اين ورا !!!
دلمون واسه عكساي با حالت تنگ شده بودا..:hehee:
[سلام ..
از اين ورا !!!
دلمون واسه عكساي با حالت تنگ شده بودا..:hehee:[/QUOTE]
علیک سلام
شما لطف دارین:flowerysmile:
بعد از کنکور سرم خیلی شلوغ شده گرفتن گواهینامه رانندگی دنبال کارهای مدرسه برادرم بانک رفتنا و....:nishkhand:
ولی سعی میکنم زودت به زود به سایت سر بزنم:ohum:
توجه توجه!!
اگه بيكار شديد به آخر صفحه سمت راست نگاه كنيد..
قالب سايتو عوض ميكنه خيلي با حاله....
مدیران بادقت بخوانند وکاربران هم نظرخودرادرپیرامون آن بدهند.این انتقادات و گذاشتم برای بهترکردن سایت چون دوستدارم این سایت پرمخاطب تربشه و ازاین که بحث بهارستان دربی را کمی خشک کردم معذرت بخوام ولی انصافا مجبور بودم کاربران به بزرگواری خود ببخشند. امیدوارم مدیران هم دقت کنند و هی به من نگویند اشتباه شده بود. حالا بگذریم انتقادات را بخوانید و درپیرامونش نظر دهید.1/ یه سری به بخش نتایج زنده فوتبال ایران بزنید.جلوش یه چیز خنده دار نوشته.نوشته شده هیچ وقت. معنای این واژه وحشتناکه چرا یکی از مهمترین بخش های این سایت باید خالی باشه و راه اندازی نشه؟. تازه چرا فقط فوتبال ایران چرا فوتبال اسپانیا و انگلیس و ایتالیاوآلمان هم نتایجش نباید به طور زنده در این قسمت پخش بشه؟. با شروع فصل جدید رقابت های فوتبال درایران و دنیا خون تازه ای دررگ های فوتبال دوستان چریان میابد.آن ها دوست دارند بالفرض وقتی دارندبازی رئال مادرید و بیلبلئو رااز شبکه 3 میبینند از نتیجه ی بازی بایرن مونیخ و شالکه هم باخبر باشند تازه برخی از روز ها هم به دلیل ویژه برنامه شبکه 3 مسابقات پخش نمیشه و کاربر بیچاره باید تا فردا صبح صبر کند تا ازدرون اخبار ورزشی نتیجه تیم مورد علاقه اش راببیند. برخی از کاربران گوگل هم به همین بهانه(دیدن نتایج زنده فوتبال)با این سایت آشنا شده ودرآن عضو خواهندشد. (مدیران توراه اندازی این بخش می توانند روکمک من به عنوان یه کاربر حساب کنند. بین مدیران فعلی یکی از مدیران میتونه بخش مدیریت این بخش را هم تقبل کند. چون این بخش زیاد وقت گیر نیست. )2/ برخی از جاها مثل بخش هواداران رئال مادرید مدیر محترم برای نظم دهی به اخبار آن ها را یک سره دریک تاپیک می گنجاند که این هم از کیفیت خبرکم می کند و هم دربرخی از جاها متن را ناقص می کند. امیدوارم پیگیری شود.3/ این انتقاد برای کاربرای سایته. کاربرای محترم ازآوردن عکس با ابعاد زیاد در بخش خبرو یا متفرقه خودداری کنند بهتراست چون صفحات سایت با سرعت بیشتری بازمی شود که این بهتر است.بازم هست ولی فعلا این ها پیگیری بشه تا بقیه رابگم.انسانی که قدرت شنیدن نقد را ندارد هرگز درست نمی شود.
میگم این مصرف برق کامپیوتر میانگبن هر ساعت چقدره؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط مورینیو... [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام دوست عزیز
بابت نظرتون باید بگم که الان کدوم لیگ معتبر برگزار می شه که اون بخش باز باشه؟
اون بخش رو فعلآ بستیم چون لیگها برگزار نمی شن
ایشالا با شروع لیگ های فصل جدیدی اون بخش ها هم فعال میشه
موفق باشید
----------------------------------------------------------------------------------------
پی نوشت: تعدادی از کاربران با به راه انداختن برخی مطالب مثل پاک شدن پست و .. جو این بهش رو بر هم زدن که من امروز 147 پست مربوط به این صحبت ها رو حذف کردم ! بابت این مسئله توضیحی کوتاهی می دم امیدوارم که کامل باشه
1ـ هیچ کدام از مدیران این سایت با کسی خدای نکرده دشمنی ندارند و هدف همه ایجاد دوستی بین بچه هاست. کمترین سخت گیری در میان فروم های ورزشی معتبر در این سایت انجام می شه و اگه پستی هم حذف می شه بر اساس قانون بوده. اگر کسی پستی رو داده که فکر می کنه بر خلاف قانون نبوده به مدیر بخش یا مستقیمآ به خودم اطلاع بدن که پیگیری کنیم. فقط لطفآ حرف های عجیب و غریب نزنید ! چون یکی از بچه ها اومده گفته پست من رو بردن چند صفحه قبل ! اصلآ در حالت عادی کسی همچین کاری نمی تونه بکنه و کسی به دیتابیس هم دسترسی نداره !
2ـ اینجا رو برای بحث های خاله زنکی راه ننداختیم ! اینجا محیطی هست برای اینکه شما دوستان عزیز اگه مطالب جالبی توی روز واستون اتفاق می افته یا مطلب جالبی توی اینترنت می بینید اینجا بگذارید نه اینکه فیلم هندی بسازید که من رفتم و از این بحث های بی ربط
3ـ این تاپیک چت روم نیست و برای بحث های شخصی و چند نفره از طریق پیغام خصوصی و بازدیدکننده با هم ارتباط برقرار کنید
4ـ موفق و موید باشید:rose:
آیا نتایج زنده فقط برای بازی های باشگاهی می باشد بازی های ملی نباید نتایجش درج شود؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط derby [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
شاید بازی های ملی جز فوتبال نباشه... چهمیدونم من کهازمدیریت سر در نیاوردم.
روزه جوان رو به همه ی جوانان عزیز تبریک میگم...:flowerysmile:
فوتبال یه کمی فکرکن.........:fek konam:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sina acm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
منظورت چیه؟؟؟
:soal:
مشکوک میزنیا...
سلام بچه ها.کسی از بازی championship manager(مربیگری فوتبال)خبری نداره.
خواستم پیام بشردوستانه بدم منظورم باتو نبود:motalee::vooooy:نقل قول:
نوشته اصلی توسط david7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
کاربرای بزرگوار هرگونه اطلاعات پزشکی (اطلاعات درمورد بیماری هاو دانستنیهای پزشکی) خواستید من با این وبلاگ درخدمت شما هستم. [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خب حدودا بعد از 5-6 ماه میخوام پست بدم :nishkhand: همونطور که میدونین ، من دیگه کمتر اینجا میام و بیشتر تو فروم های دیگه فعالم ، ولی یه دفه دلم برای اینجا تنگ شد ، اومدم یه سلامی بکنم :nishkhand: میبینم که دوستان جدیده زیادی هم فعال شدن :nishkhand: این الکس هم که انگار چند روزه نیس :chemidonam: دلم براش تنگ شده :nishkhand: سامان هم که خیلی وقته رفته :narahat: یادش بخیر 1 سال پیش چه خوش میگذشت اینجا ، ولی دیگه بیشتره اون بچه ها نیستن ...
اگه تونستم باز بعدا میام ، اواتارم قربونه همتون بشه :nishkhand:
منم دلم تنگ شده...نقل قول:
نوشته اصلی توسط king beckham [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اون وقت خیلی حال میکردیم...
ولی الآن...
سعید خیلی نامردی اگه دوباره برنگردی...
آواتارت که حرف نداره...
ای گور به گور بشی ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط King Beckham [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمیومدی داغ دلمونو تازه نمی کردی لااقل ...
دعا کنید مشکلم حل بشه خسته شدم از بس با DIAL UP اومدم اینجا ... :ogh:
اس ام اس ها رو هم که اصلا جواب نمیدی ... :-ang
بچه دعا کنید تا مشکل داش مهدی حل بشه...
خیلی ستم با dial up...
کسانی که dial up دارن میدونن مهدی چه عذابی میکشه...
من 2روز پیش به مدت یه ساعت با dial up کار کردم...جونم بالا اومد!!!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط david7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خدایی سخته
به تمام دوستای dial up ای یه خدا قوت میگم!!!
تو که یه ساعت اومدی.من که هر روز باید بیام چی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohadeseh [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
:narahat:نقل قول:
نوشته اصلی توسط *Rossonero* [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
و الله مع الصابرین ! :nishkhand:
اجرت با مسئلین ارتباطات جمهوری اسلامی ایران ! :shogh:
به هیچ عنوان وارد بحث های 30ا30 نمی شیم ! :-ang
======
از دوستان به خاطر همدردیشون کمال تشکر را دارا هستیم ! :nishkhand:
سلام
چند روز نبودم! دلم تنگ شده بود..
:shogh:سلام:shogh:
سلام رو روی ماهت.اتفاقا همین چند روزی که نبودی دربی به خصوص بهارستان خیلی سوت و کور شده.نقل قول:
نوشته اصلی توسط پوریا صبور [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
یه موضوع بکش وسط شلوغش کنیم.مثکه هیچ کس تنشو تکون نمیده اینجا یه کاری بکنه.باید پا پیش بذاریم...
بچه ها یه نرم افزار بهم معرفی کنید که کلیپ هایی که با FLV File هست را اجرا کند.
km player هر فرمتی رو اجرا میکنه !:ohum:نقل قول:
نوشته اصلی توسط مورینیو... [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دمت گرم داداش. حدس زده بودم کم پلیر اجرا کنه اما شک داشتم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط david sina [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
همه ی همه رو هم نه:gahhr::gahhr:نقل قول:
نوشته اصلی توسط David Sina [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
رامین چه طوره خودت یه بحث بیاری وسط...نقل قول:
نوشته اصلی توسط *Rossonero* [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تو شروع کن...
:sooot:
والله هر چی فکر میکنم چیز خوب به ذهنم نمیرسه.بریم سراغ...نمیدونم...مثلا بازی های کامپیوتری...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:ahaa aaaa::ahaaaaaa::ahaaaaaa::ahaaaaaa::ahaaaaaa:نقل قول:
به به چه عجب بالاخره تشریف آوردین.خبر میدادین یه گاوی،گوسفندی چیزی میزدیم زمین...:shogh:نقل قول:
نوشته اصلی توسط n_mamali [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
داداش خدا بهت صبر بده!:khahesh:نقل قول:
به به بهنقل قول:
نوشته اصلی توسط پوریا صبور [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااام
جاتخالیی بودخیلی:flowerysmile:
آره باباااا...یه بحثی بیارین حوصلمون سر رفت!!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط *rossonero* [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اینجا زیادی سوت و کور شده!
رو بحث موضوع روی من حساب نکنید. چون اگه بخوام موضوعی بدم درموردزیست شناسی میدم.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
شرح بیماری بیخوابی عبارت است از اختلال در خواب، از جمله مشکل در به خواب رفتن، مشکل در باقی ماندن در حالت خواب، بیدار شدن متناوب، بیدار شدن صبح خیلی زود، یا ترکیبی از این حالات.
بیخوابی در تمام سنین رخ میدهد، اما در سالمندان شایعتر استبی خوابی می تواند به علت ،افسردگی که در این حالت معمولاً فرد خیلی زود از خواب برمیخیزد؛ پرکاری غده تیرویید ؛ اضطراب ناشی از استرس ؛ مشکلات جنسی، مثلاً ناتوانی جنسی ؛خوابآلودگی و چرت زدن در طی روز ؛ محیط پر سروصدا ؛ آلرژیها و خسخس سینه در صبح زود ؛ بیماریهای قلبی یا ریوی که باعث تنگی نفس به هنگام دراز کشیدن میشوند؛ بیماریها یا اختلالات همراه با درد، مثلاً فیبرومیوزیت یا آرتریت ؛ مشکلات ادراری یا گوارشی که فرد را مجبور میکنند در وسط شب برای رفتن به توالت از خواب برخیزد؛ مصرف مواد محرک مثل قهوه، چای یا کولا ؛ استفاده از بعضی از داروها، مثل دکستروآمفتامین، داروهای کورتیزونی، یا داروهای دکونژستان (رفعکننده گرفتگی بینی)
ساعات کاری متغیر و نامنظم ؛ تغییر شرایط محیط یا منزل جدید ؛ پدیده جا ماندن یا جلو افتادن از زمان به هنگام مسافرتهای هوایی [ یعنی ساعت بیولوژیک بدن نمیتواند خود را به سرعت با تغییرات زمانی و در نتیجه چرخه روشنایی و تاریکی جدید ] هماهنگ کند. ؛ ورزش نکردن ؛ نوشیدن الکل ؛ سوء مصرف دارو، از جمله مصرف زیاده از حد داروهای خوابآور و محرومیت از مواد اعتیادآور باشد. سعی کنید استرس خود را کم کنید؛ روشهای آرامسازی خود را فراگیرید و به کار بندید ؛ تا چندین ساعت قبل از خواب از مواد محرک استفاده نکنید؛ برای درمان هرگونه بیماری زمینهساز به پزشک خود مراجعه کنید و اگر دارویی باعث بیخوابی شده است از پزشک خود راهنمایی و کمک بخواهید؛ اتاق خواب خود را تبدیل بکه دفتر کار نکنید. محیط اطراف را برای خواب هرچه بهتر آماده کنید؛ برای به خواب رفتن، ذهن خود را خاموش کنید و تنها به افکار آرامشبخش فکر کنید. موزیک ملایم بگذارید؛ برنامه خواب خود را منظم کنید؛ در صورت امکان میتوانید از وسایلی مثل پنبه گوش، چشمبند، یا پتوی الکتریکی استفاده کنید؛ اگر علت بیخوابی روانی باشد، رواندرمانی یا مشاوره میتواند مفید واقع شود. درخصوص رعایت اصول تغذیه نیز این سایت ا تا 3 ساعت پیش از خواب چیزی نخورید. نوشیدن یک لیوان شیرگرم قبل از خواب برای بعضی از افراد مفید است. به طور منظم ورزش کنید تا به اندازه کافی خسته شوید، اما هیچگاه تا 2 ساعت قبل از خواب ورزش نکنید.
علت سنگینی سر هنگام بی خوابی
گروهی از پزشکان مغز و اعصاب ایتالیا موفق به کشف مکانیزم فعل و انفعالات مغز و علت سنگینی سر در هنگام بی خوابی و یا کم خوابی شدند.به گزارش ایرنا، گروهی از متخصصان عصب شناسی ایتالیا در تحقیقات خود که در شماره اخیر نشریه علمی "Science "به چاپ رسید، اعلام کردند که در زمان کم خوابی یا بی خوابی، در درون مغز و بین نورون ها (neuron) یا سلول های عصبی ، بیش از حد نیاز، پروتئین انباشته می شود که موجب احساس سنگینی سر و کندی فعالیت مغز می گردد.این تحقیقات نشان داد که مغز هنگام خواب، تمام اطلاعات وارده در طی روز را، طبقه بندی و تنظیم و نیز داده های اضافی را پاک می کند. به گفته این گروه از پزشکان ایتالیایی، مغز انسان در طول روز اطلاعات دریافتی را انباشته می کند و با این عمل محل تماس اعصاب موسوم به سیناپس (synapse) متورم می شود تا قادر به نگهداری داده های دریافتی باشد، اما با توجه به محدود بودن گنجایش مغز بسیاری از این داده ها هنگام خواب پاکسازی می شوند.این یافتهها نشان میدهد که هر شب 7 یا 8 ساعت خوابیدن میتواند در حفظ سلامتی موثر و مفید باشد.
ازوب سایت روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران جهت دادن قسمتی از مطالبشان به این وبلاگ تشکر مینمایم.
منبع: وبلاگ خودم.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ببخشید وسط زنگ زیست مظاهم میشم!!!
:wc:
نظر شما در مورد آلبوم خاص چیه؟!
کدومشون بهتر خوندن؟!
من خودم از مازیار فلاحی خوشم میاد
من هنوز گوش ندادم این آلبومو...ولی خیلیی تعریف نشنیدم ازش...نقل قول:
محسن یگانه نباشه نمیچسبه!
مازیار فلاحی رو دوس دارم...هروقت گرفتم میگم نظرمو!
راستی بچه ها خبر دارین...تیتراژ جدید قلب یخی رو محسن یگانه خونده؟؟lay_;;lay_;;lay_;;
من که از اول هر11تا سیدی رو خریدم تا ببینم سری جدیدشو هم با صدای محسن یگانه بخرم!:shogh::shogh:
راستش تاحالا دودل بودم واسه گفتن این مساله ولی الان میگم...
گزارش کامل کنسرتی که از محسن یگانه بودم به علاوه ی یه کلیپ گذاشتم تو وبم...
خوشحال میشم اگه سر بزنین...
فقط دوستایی که از دربی اومدین خودتونو معرفی کنین تا من بشناسمتون:flowerysmile::flowerysmile::flo werysmile:
راستش تاحالا دودل بودم واسه گفتن این مساله ولی الان میگم...
گزارش کامل کنسرتی که از محسن یگانه بودم به علاوه ی یه کلیپ گذاشتم تو وبم...
خوشحال میشم اگه سر بزنین...
تو 2تا پسته هااا
یکیش توضیح کنسرته و اون یکی کلیپ:ehem:
فقط دوستایی که از دربی اومدین خودتونو معرفی کنین تا من بشناسمتون:flowerysmile::flowerysmile::flo werysmile: