مصاحبه معاون اجرايى باشگاه
معاون اجرايى باشگاه استقلال: هيچ اختلافى بين كادر فنى و بازيكنان استقلال نيست
على اميرى اختلاف بين برخى از اعضاى كادر فنى و بازيكنان با يكديگر را تكذيب كرد و گفت: اختلاف وجود ندارد و عده اى به دنبال حاشيه سازى در استقلال هستند. معاون اجرايى باشگاه استقلال تهران افزود: چند هفته اى است كه استقلال عملكرد بسيار قابل قبولى از خود نشان داده البته به جز بازى با صنعت نفت و امتيازات لازم را تا به اينجاى كار كسب كرده است و متاسفانه برخى افراد دوست ندارند روزهاى خوش استقلال را ببينند و با حاشيه سازى مى خواهند به تيم لطمه بزنند.او ادامه داد: هر روز صبحت از اختلاف بين حجازى و مظلومى، مظلومى و مبلعى يا اختلاف بين دروازه بانان استقلال به ميان مى آيد اما در واقع اينگونه نيست و هيچ اختلافى بين اين افراد وجود ندارد.اميدى در پايان گفت: فرهاد مجيدى براى حضور در همايش انتخاب برترين هاى سال آسيا سه شنبه عازم مالزى خواهد شد و على فتح الله زاده سرپرست باشگاه كه در جلسه روساى فدراسيون فوتبال آسيا شركت كرده است پنج شنبه به ايران بازخواهد گشت.
مظلومي: براي پيروز شدن با كسي لابي نميكنم و جلسه نميگذارم
مظلومي: براي پيروز شدن با كسي لابي نميكنم و جلسه نميگذارم
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال استقلال گفت: چسبيده به اين نيمكت نيستم، با كسي لابي نميكنم و براي پيروزي جلسه نميگذارم.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
پرويز مظلومي در گفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس درباره شرايط فعلي استقلال و مباحث مربوط به جذب بازيكن در اين تيم صحبتهاي زير را مطرح كرد.
فارس: آقاي مظلومي كم پيدا هستيد؟
ترجيح ميدهم كمتر با مطبوعات در ارتباط باشم. البته ميدانيد كه من هميشه تعامل خوبي با خبرنگاران داشتهام اما واقعا بعضي از همكاران شما بيرحمانه به من و استقلال حمله ميكنند و جز خراب كردن چيز ديگري در نوشتههايشان ديده نميشود. همه چيز را به حساب شانس و اقبال ميگذارند.
فارس: به هرحال جذابيت نيمكت استقلال و پرسپوليس به همين مسائل است؟
جذابيتي وجود ندارد. اين پستي كه من اكنون دارم جز گرفتاري و استرس برايم چيز ديگري نداشته است. شايد براي ديگران جذابيت داشته باشد اما براي من نه به لحاظ مادي سودي داشته و نه مسائل ديگر. خيالتان هم راحت باشد، من هيچ وقت چسبيده به نيمكت نيستم و فقط به دنبال اداي دين هستم. با اين تيم قهرمان شوم، ميروم.
فارس: يعني سقف آرزوهاي شما فقط قهرماني با استقلال است؟
فقط ميخواهم بگويم كه چسبيده به اين نيمكت نيستم و فقط دنبال راه خودم هستم. به كسي هم متكي نيستم با كسي لابي نميكنم و براي پيروزي جلسه نميگذارم. بعضي وقتها از مطالبي كه در روزنامهها ميبينم دلگير ميشوم و به همين دليل ترجيح ميدهم جواب ندهم. هر خطي كه عليه من وجود دارد نوشته ميشود دنبال مربي دلخواه خودشان هستند و ميخواهند من را بزنند. استقلال فقط دو بازي مقابل شاهين بوشهر عملكرد خوبي نداشته كه ما خودمان هم اين موضوع را قبول داريم. حالا اسم آن شانس يا اقبال باشد. خدا كمك كرده تا بتوانيم در همين دو بازي به پيروزي برسيم تا آنهايي كه ميخواهند به استقلال ضربه وارد كنند نتوانند كاري انجام دهند.
فارس: مسئله اينجاست كه وقتي استقلال خوب بازي نكند در آينده اين مسئله به ضررتان تمام ميشود؟
براي بازي زيبا آدمهايي كه نياز دارند را در اختيار ندارم. آنهايي كه بايد در زمين باشند تا من بتوانم با استفاده از آنها خوب بازي كنم، مصدوم هستند. مگر من ديوانهام كه از دو هافبك دفاعي استفاده كنم اما وقتي نصف تيم من مصدوم است چه كاري از دستم بر ميآيد؟ متأسفانه فوتبال ايران با نتيجه سنجيده ميشود.
ذوب آهن مقابل شهرداري ياسوج 120 دقيقه در زمين خودش حمله كرد اما با يك گل حذف شد. كسي نميگويد اين تيم خوب بازي كرد. همه ميگويند حذف شد و همه چيز فراموش ميشود. يا همين تيم اميد كه پيرواني ميتوانست با اين تيم قهرمان هم شود اما به دليل يك سري مشكلات ريشهاي كه در فوتبالمان وجود دارد نتوانست به اين عنوان دست پيدا كند. همانهايي كه به سر مربيگري پيرواني راي داده بودند از ديروز تا به حال نظرشان عوض شده است. من از راديو ورزش انتقاداتي شنيدم نسبت به سابقه مربيگري پيرواني كه متوجه شدم همه چيز چه راحت فراموش ميشود. متاسفانه اين مسائل واقعيتهاي فوتبال ماست.
فارس: به هرحال آقاي مظلومي استقلال هميشه استقلال است و نميتوانيد منكر توقعاتي كه از اين تيم ميرود شويد.
بله من هم اين موضوع را قبول دارم اما چرا كسي نميگويد كه من با دست خالي تا اينجا چطور آمدهام؟ نميخواهم وارد مسائل حاشيهاي شوم. ميخواهم فقط فني صحبت كنم. بازيكنان خوبي داريم اما وقتي مصدوم هستند كاري از دست كسي برنميآيد.
فارس: شما هميشه به بازي هجومي و زيبا اعتقاد داشتهايد پس اگر انتقادي ميشود براساس ايدههاي خودتان است.
من هنوز هم به اين حرفم معتقد هستم اما در استقلال زماني ميشود زيبا بازي كرد كه محسن يوسفي و مجتبي جباري از مصدوميت رهايي پيدا كرده باشند و فرهاد مجيدي بهتر شود. من هم ميدانم كه با دو هافبك دفاعي نميتوان زيبا بازي كرد.
فارس: شماري از بازيكنان هم در اين تيم نتوانستند كارايي لازم را داشته باشند، مثل ايمان مبعلي؟
ايمان مصدوم است و نميتواند بازي كند. يكسري مسائل در تيم وجود دارد كه من به عنوان مربي آنها را نزد خود نگه ميدارم. من تمام درددلها را گوش ميدهم و به همين دليل است كه ميگويم عدهاي از خبرنگاران از درون تيم خبر ندارند و انتقاد ميكنند. تا يك بازي بد از استقلال ديدند شروع به انتقاد كردند و همه كارشناس شدند. هيچكس نگفت كه ما هم صاحب موقعيت گل شديم. من هميشه در هر جاي اين فوتبال كه بودهام به فوتبال زيبا و هجومي تأكيد كردهام و آمار خط حمله تيمهاي من نشان دهنده اين صحبتام است.
فارس: قرار بود بازيكن خارجي هم جذب كنيد اما ظاهرا در اين مسئله هم ناموفق بوديد؟
متأسفانه براي جذب بازيكن خارجي نتوانستيم كاري انجام دهيم. اين مسئله همزمان با سفر آقاي فتحالله زاده و نظر جويباري شد. از طرفي تلاشهاي علي اميري هم نتيجهاي نداد و آنهايي كه به ما معرفي شد جالب نبودند. منتظر هستيم بازيكن ايراني جذب كنيم. البته در پستهايي كه بازيكن ميخواهيم تيمها در شرايطي حاضرند آنها را بدهند كه ما دو، سه بازيكن خوب خود را از دست بدهيم.
فارس: در همين راستا شنيدهايم كه شما با جدايي وحيد طالبلو موافقت كردهايد؟
چه كسي اين را گفته است؟ وحيد با ماست. هر گاه نياز باشد از او استفاده ميكنم و نباشد روي نيمكت مينشيند. اين قضيه براي محمد محمدي هم صادق است. اين من هستم كه تصميمگيري ميكنم چه كسي بازي كند. از همين مسائل ناراحت ميشوم كه از قول من چنين چيزهايي نوشته ميشود. مگر من ديوانه هستم در شرايطي كه فقط دو گلر دارم يكي از آنها را از دست بدهم؟ به هرحال ما در چند پست به بازيكن نياز داريم و من اين موضوع را به فتحالله زاده هم گفتهام. بايد سبك، سنگين كنيم و منافع باشگاه را در نظر بگيريم.
فارس: قضيه درگيري عمران زاده با بازيكن اميد استقلال اتفاقي است كه در تمرين رخ داده است. جريان چه بود؟
اين قضيه هيچي نبود. در بازي گروهي برخورد محكمي صورت گرفت و من هر دو بازيكن را از زمين بيرون گذاشتم و آن دو هم در آخر روي هم را بوسيدند. يك نكته جالب را هم به شما بگويم كه عمرانزاده به عنوان بازيكن بزرگتر از بازيكن اميد استقلال عذرخواهي كرد.
فارس: قضيه پيوستن ناصر حجازي به تيم فولاد گستر باعث نميشود همكاري ايشان با استقلال قطع شود؟
ايشان ميگويد ميخواهد سه روز تهران باشد و سه روز تبريز. به هر حال ما با هم تعامل داريم و مشكلي نيست.
فارس: فرهاد مجيدي هم كه نتوانست عنوان بهترين مرد آسيا را بدست آورد.
ما بايد نفوذ بيشتري در كنفدراسيون فوتبال آسيا داشته باشيم. بعضي وقتها حق به حق دار نميرسد. مجيدي شايستگي اين عنوان را داشت.
فارس: حرف پاياني؟
مشكلات خاص خود را داريم، بدنسازي ابتداي فصل و دير آغاز كردن تمرينات به ما خيلي لطمه زد. آنهايي كه فوتبال را ميفهمند متوجه ميشوند من چه ميگويم. اكنون جباري، يوسفي و سيد صالحي دويدن دور زمين را آغاز كردند اما براي بازي با ملوان، فرزاد آشوبي را احتمالا نداريم.