بچه ها هواداران بارسا می گن ما به اوساسونا 8تا زدیم هیچی نخوردیم حالا رئالی ها...
یادشون رفته که الان رئال صدر جدوله.
نمایش نسخه قابل چاپ
بچه ها هواداران بارسا می گن ما به اوساسونا 8تا زدیم هیچی نخوردیم حالا رئالی ها...
یادشون رفته که الان رئال صدر جدوله.
داداش اخه ما یه قدم عقبیم که صدره جدولیمmas:-
اره ماهنوز خیلی عقبیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezarm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
9 قهرمانی لالیگاهم ..... قهرمانی داریم
حالا هم صدر جدولیم
ولی باز هم عقبیمlagh::
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Crisronaldo79 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
آفرین برغیرت تمام بازیکنای رئال که حال این شانسایی ها رو خوب گرفتند.مشخصه که دارن از درون میسوزن mas:-
داداش نگفتی چندتا تو لیگو چندتا هم تو بازی رودر رو عقبیم:jeddiiiii:نقل قول:
نوشته اصلی توسط Crisronaldo79 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اولا اینجا ورود بارسایی ممنوعنقل قول:
نوشته اصلی توسط barcaboy [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دوما با سوسیدا چی ؟ همون که ما بردمیش
با تیم 9 نفره تازه لیگ برتر شده چی؟
تو لالیگا فکر کنم 32 بار باشه:ahaaaaaa:نقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezarm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دوران بارسا تموم شده نوبت رئاله که مثل گذشته تو فوتبال آقایی بکنه.قهرمانی ما داریم میاییم.:hooora:به امید جشن قهرمانی تو مونیخ..................
اینم تقدیم به تمام رئالی های عزیزم:rose:
افریننقل قول:
میبینی چقد عقبیمDeath::
اره خیلی:ahaaaaaa::ahaaaaaa::ahaaaaaa:نقل قول:
مگه بازی کی بوده
من فکر کردم بازی امشبه
7-1 کی گل زد....چی شد.....کی ....چییییی
32 تا؟:jeddiiiii:من اگه طرفدار بارسا باشم قید این تیمو میزنم.............
فاتحهDeath::
داداش 3تا رونالدو 2 تا بنزما و یکی په په و یکی هیگواین
به افتخار رئال بزن دست قشنگه رو:-shad
:afarin::afarin::afarin::afarin::afarin:نقل قول:
نوشته اصلی توسط hadizizo [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بازم تبریک
رونالدو در گل هتریک کرد:ahaaaaaa:
دیماریا هم دردادن پاس گل هتریک کرد.:ahaaaaaa:
از همه مهم تر بالاخره نوری شاهین بازی کرد.
تیم بعدی بیادجلو::bow::bow:hehehe::nishkhand:
توجه بچه ها:
بچه ها 2 بازی آیندموندر خانه تو لالیگا یکی با بیبائو هست یکی با بارسا
این برد رو هم جبران 1-0 اوساسونا مقابل رئال.
اوساسونا پارسال مارو 1-0 برد وحالا جوابشو با 7 گل دادیم.
برد خوبی بود بااین که دلم برای جواد سوخت ولی دیگه رئال چی بکنیم
بابت تبریک گفتن ممنوننقل قول:
نوشته اصلی توسط sina acm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ایشالا بارسا ببرید.
ببینم چی کار می کنین.
خیلی دلم می خواد زلاتان یکی از اون شوت هاشو بزنه که توپ تیرکو والدزو یکی کنه.:ahaaaaaa:
به امیدپیروزیتونroz::
عليرضا واقعا دو هفته ديگه با بارسا داريم؟ميشه تاريخ دقيقشو بگي!تو سانتياگو ديگه؟خيلي خوبه الان تيم تو بهترين شرايطه و خوبه كه بازي رفت تو سانتياگو برگزار ميشه چون رئال اگه ببره خيلي روحيه ميگيره:ahaaaaaa:
رئال 21 اذر با بارسا بازی داره تو برنابئونقل قول:
نوشته اصلی توسط saeed7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
داداش من گفتم دو بازی آیندمون تو خونه در لالیگاroz::نقل قول:
نوشته اصلی توسط saeed7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ايول...
منتظر اون بازي هستم و ميخوام بعد اين همه نتيجه بد مقابل بارسا يه بازي خوب و همراه پيروزي رو از رئال ببينم.
بچه ها ولي اگه اين بارم خدايي نكرده .... ديگه از دنيا نااميد ميشم:gahhr:
از این حرفا نزن داداش سعید
ما فقط واسه برد پرگل میایم نه صرف برد
و به رئال مطمئن باش
آره داداش.ولي ما تو اين چند سال ديديم كه انگار بارسا فقط خودش نيست!
اشتباهات داوري
شانس
گل اخراج بازيكنهاي رئال
علاوه بر اينا رئال به خاطر نتايج اخير مقابل بارسا با استرس بيشتري نسبت به حريف با تجربش بازي ميكنه!
رئال بايد يه با يعني همين دفعه بازي رو پرگل ببره تا از بعد از اين بدونه كه ميشه بارسارو برد! خدايي تو اين چندسال بارسا يه كابوس شده واسمون!ديگه تحمل ندارم....
اي خدا... مارو كمك كن تا از اين كاتالون ها ... انتقام بگيريم:-ang
سال 2010 وقتي رئال كاكا كريس بنزما و ... رو خريد ديگه فكر ميكرديم بايد بارسارو ببريم! اما بازم تو هردو بازي ...
سال قبل ديگه يه جوري مطمئن بوديم كه بارسارو پشت سر ميزاريم! ولي با اين كه بهشون نزديك شديم ولي از حق نگزريم زور اونا بهمون چربيد! هرچند تو بعضي مواقع شانس باهاشون يار بود !
امسال ديگه فرق ميكنه.رئال از سال 2010 يه استارت بلند زده براي جاگزاشتن بارسا... تو اين دو سال به سرعت پيشرفت كرده و امسال تقريبا كامل شده و به نظر ميرسه نسبت به بارسا آماده تره.
رئال محكوم به بردن بارساست و بايد با يه برد خاطرهاي تلخ گذشته رو به فراموشي بسپاره.هوادارا ديگه حتي تحمل تساوي تو برنابئو رو هم ندارند!
به اميد له كردن بارسا تو سانتياگو...
زنده باد رئالroz::
فعلا که ما دوهفته دیگه بابارسا بازی داریم اگه تا اون موقع کل تیم نرفت بیمارستان شاید فرجی بشه eterza::-
سعید جان باهات موافقم.نقل قول:
من هم روزی که رونالدو کاکا بنزما آمدند رئال گفتم اینا در کنار گوتی رائول هیگواین و...
ما به راحتی قهرمان می شویم وهر دو الکلاسیکو رو می بریم ولی هردو بازی رو باختیم و از لیون هم در لیگ قهرمانان باختیم خیلی ناراحت بودم ولی وقتی بهش فکر کردم دیدم رئال زیبا بازی نمی کنه و فهمیدم دلیلش ناهماهنگیه سال بعد دیدم رئال بهتر شد و با امدن اوزیل دیماریا گفتم رئال هر دو الکلاسیکو رو می بره ولی باز هم باخت یکیش که واقعا بد بود همون 5-0 .
اگه بازی رو آنالیز کنید می بینید که رئال 5تا پاس صحیح نداد دلیلش چه بود؟ناهماهنگی
تابازی بعدیش که 1-1 شد تاکتیک دفاع ضدحمله مورینیو بود که نباختیم.
ولی بااین باخت ها من خیلی ناراحت نشدم چون گفتم رئال هنوز ناهماهنگه و این ستاره ها احتیاج به هماهنگی دارن.والان هم می بینید که رئال روز به روز داره بهتربازی می کنه.
خدایی مورینیو این هماهنگی رو بیشتر می کنه ما همگی شاهد بودیم در عرض 3ماه
رئال سبک بازیش از این رو به اون رو شد که من هرگز فکرشو نمی کردم این قدر تیم عوض بشه.
امسال هم اگه باز هم ببازیم می زارم رو حساب ناهماهنگی ولی ساله بعد دیگه آروم نمی شینم باید الکلاسیکو هارو ببریم و قهرمان لالیگا و چمپیونزلیگ بشیم.
اگه دقت کرده باشید هرچه بیشتر مورینیو با رئال به الکلاسیکو ها می ره تاکتیکش هم عوض میشه
پارسال تاکتیم مورینیو دفاع ضد حمله بود ولی امسال دیگه دفاع نمی کنه تاکتیکش پرس ضدحمله است
قول بهتون می دم روزی می رسه که بارسا رو به خاک می کشیم قول می دم
روزی می رسه تمام این باخت هارو جواب می دیم روزی می رسه جواب این قهرمانی هایی که بارسا بدست آوردو می دیم ولی با فوتباله سالم و بدون داورroz::
افتخار می کنم به رئال از این که هوادارش هستم افتخار می کنم.roz::
یه چیز دیگه درسته از سال 2010 رئال با خرید اون بازیکن ها می دونسم به دلیل نبودن ناهماهنگی قهرمان نمی شویم ولی هیچ موقع ناامید نبودم چونکه خواستن توانستن هست.و هیچ چیز در فوتبال غیر ممکن نیستroz::
نفرتم از بارسلونا این قدرزیاد شده که دیگه نمی تونم تحملش کنم.
اینو از تح قلبم می گم تاآخر طرفداره رئال می مونم چه در شادی ها چه در غم ها
من همیشه سپید پوش خواهم ماندroz::
خبری خوب بارسا 2-2 کرد
ولی مساویش شانسی بود دقیقه 91 گل مساوی رو زد بارساcrying::-
ولی همین مساوی هم خیلی خوبه خیلی به ما رئالی ها کمک می کنه.
خوبه 3امتیاز جلو هستیم.
واینو می دونم که رئال قدر این مساوی های بارسا رو می دونه.
در پست بالا گفتم هیچ چیز در فوتبال غیر ممکن نیست.
تبریک می گم.roz::
عیدهمه سپیدپوشان رئالی مبارکroz::
داداش امسال اگه ببازيم هم مورينيو رو بيرون ميكنن و هم هوادارا ميتركند!نقل قول:
به خدا امسال ديگه هيچ بهانه اي واسه باختن به بارسا نداريم و هوادارا فقط و فقط از اين تيم برد ميخوان.
به نظر من الان تيم به هماهنگي كامل رسيده و فقط مونده نوري شاهين تو تركيب جا بيفته.
بقيه خريدهاي امسالمون نميتونن جايي تو تركيب اصلي داشته باشن و به عنوان يار ذخيره بهمون كمك ميكنند.
به نظر من رئال امسال بهتر از بارسا بازي ميكنه و بايد قهرمان شه و بارسارو حداقل تو سانتياگو ببره وگرنه باختن مقابل بارسا اونم تو سانتياگو قلب هوادارارو پاره پاره ميكنه!
من به اين تيم اميدوارم و منتظر روز بزرگ سانتياگو هستم.اميدوارم با گلزني عشقم رونالدو بتونيم بارسارو تحقير كنيم.هرچند مهم برد رئاله نه گلزني ...
بارسا هم كه مثل هميشه به كمك همكارش آقاي شانس مساوي كرد:-ang:ey babaaa:
باز ميگن گلهاي كريس آسونه و دروازه خاليه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!
مسي كه به اين ضايعي داره گل ميزنه! حالا اين بازي رو شانسي از باخت در رفتند بازيهاي بعد چي؟
بارسا خودت رو واسه له شدن در طوفان رئال آماده كن:yes:
داداش من منظورم این نبود که تیم هماهنگی نداره الان تیم عالیه و می تونه بارسارو شکست بده.خودت تو بازی سوپرکاپ شاهدبودی که چطوری به توپ بسته بودیمشوننقل قول:
منظورم اینه که رئال هنوز جا داره یعنی هنوز هم می تونه بهتر بشهroz::
هرچند دلم می گه امسال رئال قهرمانه.
بچه ها يه جوك جديد گفتن دوستان:hehee:
تيمها جلو اونا بسته بازي ميكنن و جلو ما باز:hehehe:يكي نيست بگه رئال قدرت هجوميش بيشتر از بارساس و اگه قرار باشه جلو يه تيمم بسته بازي كنند اون ما هستيم.
بعدشم من اصلا اين حرفارو قبول ندارم كه تيمها جلو رئال و بارسا چجوري بازي ميكنند و ...
چيزي كه مشخصه رئال الان بهتر از بارسا بازي ميكنه و بعضي ها تحمل ديدنشو ندارند!ki::
حالا هي به خودشون روحيه بدن كه ما تو الكلاسكو ميگيرمشون و از اين حرفها....:khelal dandoon:
به نظر من كسي به گرد رئال نميرسه و امسال سال تحقير بارساست:yes:
جالبه كه چندتا بازي رو هم با اختلاف يه گل بردن و ميشه گفت شانسي حالا اين بازي رو تا دقيقه آخر عقب بودن و يه گل ... زدن ميگن بدشانسيمthink::
بچه ها فقط ميتونم يه چيز بگم الان خوب روي بعضي ها كم شده:/danc
به اميد ادامه نتايج خوب رئال و قتل تمامي حريفهاي رئال:yes:
زنده باد رئال و زنده باد مورينيو..lay_;;
:hehehe:ای گفتینقل قول:
والا پرویی هم حدی داره ه زور دقیقه 90 از باخت در رفتن میگن شانس نداریم:hehehe:
تیما جلوی رئال هجومی بازی میکننthink::
اره بارسا که تو سوپرکاپ خیلی هجومی بازی کرد:hehehe:
بابا عیب نداره شما تو برنائو 11 نفره با داور دفاع کنیدmas:-
چرا اینقد خودتونو تابلو میکنید که دارید از اعماق وجود میسوزیدdallliii
من بالاخره به آرزوم رسیدم و نوری شاهین رو تو پیراهن رئال مادرید دیدم پیراهن شماره 5 بهش میومد.عجب ضربه آزادی هم تو بازی با اوساسونا زده بود.بهتون قول میدم شاهین نیم فصل دوم تبدیل به یکی از کلیدی ترین مهره های رئال میشه.
شاهین فعلا وضعیت فصل قبل کاکا رو داره کاکا هم فصل قبل تازه از بند مصدومیت خارج شده بود زیاد خوب نبود ولی امسال دیدیم که چقدر عالی شدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط مورینیو... [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
آقای دکتر سریع آمادگیشو به 100 درصد می رسونه.
خوب بچه ها ظاهرا دیماریا مصدومه ایشالا زودتر خوب شه.
خوب فکر کنم فعلا کاکا فیکس بشه در کنار اوزیل.
امیدوارم نبودن دیماریا به رئال لطمه نزنه:soal:نقل قول:
نه داداش خیالت راحت کاکا شاهین حتی رونالدو هم هستندنقل قول:
نوشته اصلی توسط NEKO-06 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مورینیو می تونه از رونالدو به عنوانه هافبک استفاده کنه و بنزما و هیگواین فیکس بشن.:flowerysmile:
بچه ها کوئنترائو هم فراموش نکنید خدایی خیلی بهمون کمک کرد غیراز هفته سوم.
انگار دوتا مارسلو داریم.