جانواريو: خيلي خوشحالم كه يانوش را دوباره مي بينم/كرانچار از بوناچيچ خيلي مودب تر است
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سایت گل- هافبك برزيلي سپاهان در مورد تفاوتهاي زلاتكو كرانچار و لوكا بوناچيچ گفت: به اعتقاد من مهم ترين تفاوت اخلاقي كرانچار و بوناچيچ اين است كه كرانچار از بوناچيچ خيلي مودب تر است.
به گزارش سایت گل،فابيو جانواريو در گفتگو با ايمنا پيرامون شرايط سپاهان در آستانه بازي با شهرداري تبريز اظهار داشت: بازي سختي مقابل شهرداري در پيش داريم چراكه اين بازي ميتواند به كم شدن اختلاف امتيازي ما با استقلال كمك قابل توجهي بكند بنابراين ما براي افزايش شانس خود در رسيدن صدر جدول به دنبال پيروزي در اين مسابقه هستيم.
وي ادامه داد: اختلاف امتيازي سپاهان و استقلال اكنون ۶ امتياز است و وظيفه ما اين است كه اين اختلاف امتيازي را كم كرده و در مسابقات پيشروي خود حداكثر امتيازات را كسب كنيم بنابراين بايد از بازيهاي خانگي خود استفاده كرده و پيروزي را ازآن خود كنيم.
هافبك سپاهان در مورد رويارويياش با ميلوراد يانوش، مهاجم سابق سپاهان بيان داشت: من به عنوان يك دوست خيلي دوست دارم دوباره يانوش را ببينم و از اينكه روز جمعه او را در اصفهان ميبينم خيلي خوشحال هستم؛ مطمئنا يانوش هم انگيزه خاصي مقابل تيم سابقش دارد و اميدوارم هرجا كه هست موفق باشد.
وي در مورد اينكه سپاهان در بسياري از بازيهاي خود امتياز از دست ميدهد، تصريح كرد: متاسفانه ما در برخي بازيهاي خود علي رغم اينكه خوب بازي ميكنيم، امتياز از دست ميدهيم و نتيجه نميگيريم اما ديگر به اين مسئله فكر نميكنيم و فقط به فكر آينده هستيم.
جانواريو در مورد تفاوتهاي زلاتكو كرانچار و لوكا بوناچيچ اضافه كرد: مهمترين ويژگي كرانچار اين است كه او بر خلاف بوناچيچ انسان مودبي است و بهتر از بوناچيچ ميداند چگونه با بازيكنان برخورد كند؛ او جوري با ما برخورد ميكند كه بازيكنان حاضرند براي او در زمين بجنگند و هرچه دارند، به ميدان بياورند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]