پاسخ : ☼☼☼-اخبار باشگاه کاتالان ها (اختصاصی) 2015-2014-☼☼☼
جرمی متیئو ب دیدار جام خوان گمپر می رسد
باشگاه بارسلونا امروز اعلام کرد که مصدومیت جرمی متئو مدافع فرانسوی این تیم بهبود یافته است. این بازیکن امروز پس از پایان تمرین بارسلونا به پزشکان این تیم اعلام کرد که دیگر دردی از ناحیه مصدوم خود احساس نمی کند. متئو که به دلیل مصدومیت همسترینگ پای چپش دو بازی دوستانه بارسا در مقابل ناپولی و هلسینکی را از دست داده بود؛ در حال حاضر در دسترس است و لوئیس انریکه می تواند روی مدافع جدیدش رای بازی با لئون حساب کند.
بارسا در هفته جاری هیچ دیداری پیش رو ندارد و این بهترین فرصت است برای بازیابی دوباره متئو و نیز ادامه معالجات نیمار و تراشتیگن. دو بازیکنی که در دیدار جام خوان گامپیر مقابل لئو گوادالاخارا بطور حتم حضور نخواهند داشت.
توماس فرمائلن:امیدوارم هرچه زود تر با تیم جدیدم وفق پیدا کنم
توماس ورمائلن مدافع جدید بارسلونا اولین مصاحبه ی خود را به عنوان بازیکن بارسلونا با تلویزیون باشگاه انجام داد . ورمائلن بلژیکی گفته است میخواهد هر چه زودتر با محیط جدید وفق پیدا کند .
توماس گفت : " در حال حاظر من سعی میکنم با یادگیری زبان و آشنا شدن با مربی و بازیکنان با محیط جدید وفق پیدا کنم " .
توماس ورمائلن همچنین به تمجید از کارلوس پویول پرداخت و گفت : " او یک ورزشکار شگفت انگیز و افسانه ای بارسلونا بود . او اشتیاق زیادی داشته است " .
ورمائلن در پایان اعتراف کرد که او را یک بار با بازیگر بریتانی جود لاو اشتباه گرفته اند . او همچنین گفت مردم به من میگویند شبیه او هستم و من نیز با لبخند پاسخ میدهم .
ظهور یک پدیده ی جدید در لاماسیا؟
بازی های پیش فصل بارسلونا برای لوئیس انریکه اهمیت فوق العاده ای داشتند. او در این بازی ها به دنبال ایجاد هماهنگی بین بایکنانش بود و قصد داشت تا ایده های تاکتیکی خود را در تیم جدیدش جا بیندازد.
سوای همه اینها، لوئیس انریکه در این مسابقات با یک نام جدید و شاید یک پدیده جدید آشنا شد: "مونیر الحدادی". بازیکنی که سال گذشته در تیم جوانان بارسا حضور داشت و به توصیه مربیان تیم های پایه ای این باشگاه او در تیم اول بارسلونا و در بازی های تدارکاتی این تیم به میدان رفت.
با حضوری ثابت در دو بازی آخر بارسا مقابل ناپولی و هلسینکی، این بازیکن نشان داد که چه توانایی های بالقوه ای دارد. انریکه هر چقدر که از نمایش دلوفئو بخصوص در دفاع ناراضی بود و این نارضایتی خود را صراحتا به وی ابراز داشت؛ از عملکرد الحدادی بسیار راضی بود.
پرس کردن حریف مقابل در هنگام از دست دادن توپ. سرعت انتقال توپ از دفاع به حمله و مشارکت فعال در هر دو فاز تهاجمی و دفاعی، از این بازیکن جهره ای برجسته در میان سایر بازیکنان جوان بارسا ساخت.
انریکه دو هفته دیگر باید تیمش را در مقابل الچه در لالیگا به میدان بفرستد. به احتمال فراوان نیمار و سوارس غایبین بزرگ بارسا در این دیدار خواهند بود و سرمربی جدید بارسا بصورت جدی در حال فکر کردن روی مونیر الحدادی به عنوان جانشین نیمار در خط حمله بارسا است.
این بازیکن دو هفته دیگر وقت دارد تا خودش را به انریکه تحمیل کند او کار اصلی را تا بدینجا انجام داده و احتمال می رود که پس از مدتها، بارسا ستاره ای دیگر از لاماسیا را به دنیای فوتبال معرفی کند.
ایوان راکیتیچ:خدا ب مسی خصوصیات متفاوتی بخشیده
به گزارش Marca ایوان راکیتیچ ستاره تازه وارد و کروات باشگاه بارسلونا در مصاحبه ای با این روزنامه پیرامون مسائل مختلفی به صحبت پرداخت.
سوپرکاپ اروپا:
درست است، باشگاه سویا من را برای این دیدار به کاردیف دعوت کرده بود، اما نتوانستم که در آن حضور داشته باشم. من بر ضد رئال مادرید نیستم، اما باید اعتراف کنم که واقعا دوست دارم که تیم سابقم سویا قهرمان این بازی شود، تا یک جام دیگر به افتخارات این باشگاه اصافه شود.
اولین تماس با بارسلونا:
دقیق یادم نیست. اما در آن مقطع زمانی تمام حواس و و تمرکز من بر روی تیم ملی و جام جهانی بود و من برای همین می خواستم که سرنوشت این انتقال پیش از آغاز اولین دیدار کرواسی در جام جهانی معلوم شود.
حریف اصلی بارسلونا در لالیگا:
اگر بخواهیم بر اساس سال های اخیر قضاوت کنیم، به طور حتم جدی ترین رقیب ما دو تیم شهر مادرید خواهند بود، اما فراموش نکنید که لالیگا در این سال ها شگفتی های زیادی داشته است و همه تیم ها از هر نظر پیشرفت کرده اند. تمام بازی های ما دشوار و پیچیده خواهد بود و گمان کنم که امسال نیز چند تیم شگفتی ساز در رقابت ها خواهند درخشید.
لیونل مسی:
دکو چند روز پیش در مصاحبه ای گفته بود که او تا 60 سالگی می تواند بازی کند، اما من می گویم که او به آسانی تا 70 یا 80 سالگی نیز اگر بازنشسته نشود، می تواند همچنان بازی کند. خدا به او خصوصیات متفاوتی از دیگران بخشیده است و من نیز از خداوند سپاسگزارم که می توانم برای چند سال در کنار او فوتبال بازی کنم
نیمار:
در جام جهانی برابر او به میدان رفتیم و او علی رغم اینکه هنوز بسیار جوان است، توانست تا تفاوت ها را رقم بزند. دفاع کردن در برابر او بی اندازه دشوار است و شما تنها کاری که می توانید بکنید این است که از فوتبال او لذت ببرید.
لوئیز سوارز هم هست!
تصوراینکه این سه بازیکن همزمان در خط حمله تیم به میدان بروند، لرزه بر اندام هر تیمی خواهد انداخت.
بهترین بازیکن اتلتیکو و رئال مادرید؟
برای من در اتلتیکو، مارو (مانژوکیچ) و در رئال، لوکا (مودریچ) زیرا که آن ها از دوستان نزدیک من هستند، اما واقعیت این است که انتخاب یک بازیکن از میان آن همه بازیکن فوق العاده واقعا غیر ممکن است.
دیگو سیمئونه و کارلو آنچلوتی؟
آنچلوتی بدون تردید یکی از بهترین مربیان حال حاضر جهان است که در هر کشوری که حضور داشته، موفقیت های زیادی را به دست آورده است و رئال مادرید نیز از حضور نهایت استفاده را کرده است. از آن سو سیمئونه نیز برای من مربی لحظه ها است. من احترام بسیار زیادی برای او قائل هستم و امیدوارم که همچنان در کارش موفق باشد.
اگر کسی بگوید بارسلونا برنده سه گانه خواهد شد، دیوانه است؟
مشخص است که نه! این یک نظر کاملا واقع بینانه است اما باید توجه کنید که ما هنوز در پیش فصل هستیم و هنوز راه بسیار طولانی تا آن زمان که بخواهیم راجع به قهرمانی ها صحبت کنیم، باقی مانده است، اما از نظر ذهنیت به طور یقین ما با این تفکر وارد رقابت ها خواهیم شد.
مسی:طرفداران سزاوار بهترین ها هستند
لئو مسی مهاجم آرژانتینی بارسلونا معتقد است طرفداران سزاوار بهترین ها هستند . لئو مسی در حال آماده شدن برای فصل جدید است . مسی از زمان بازگشت بسیار فعال بوده و از اهمیت تمرینات آگاه است .
مسی گفت : " این هفته ها مهم است . ما باید برای فصل که به زودی آغاز میشود آماده شویم . طرفداران ما سزاوار بهترین ها هستند .
فرمائلن:خیلی زود ب تمرینات باز میکردم
به گزارش بخش انگلیسی سایت گل، مدافع چند پست سابق آرسنال، در چند ماه اخیر زیر نظر باشگاه منچستر یونایتد قرار گرفته بود اما در انتها با امضای قراردادی به بارسلونا ملحق شد. اگر چه او به دلیل آسیب دیدگی در مسابقات جام جهانی فعلا مجوز حضور در تمرینات تیمی بارسلونا را ندارد، اما خودش می گوید خیلی زود شرایط تمرین را پیدا خواهد کرد.
فرمالن می گوید: "من تلاش می کنم که مشکل را حل کنم و به تیم ملحق شوم. من در حال یادگیری زبان و آشنایی با کادر فنی و همه بازیکنان هستم. امیدوارم که به سرعت آسیب دیدگی ام برطرف شود و بتوانم در اختیار باشگاه قرار بگیرم. باید بدانید این شهر بهتر از آن چیزی است که من تصور می کردم. مردم با من راحت صحبت می کنند و این باعث می شود اضطرابم کم شود، آن ها مرا از خودشان می دانند."
با11بی رحم بارسا آشنا شوید
ب
ارسای لوئیس انریکه در حال شکل گرفتن است و بسیاری از علاقمندان و کارشناسان سعی می کنند تا ترکیب 11 نفره اصلی بارسا در فصل جدید را حدس بزنند. ترکیبی که البته هنوز با فرض بر اینکه بارسا تا پایان فصل نقل و انتقالات ممکن است بازیکنانی را جذب کند یا به فروش برساند، بصورت 100 درصد قابل حدس زدن نیست.
وبسایت موندودپورتیوو با فرض بر اینکه کوادرادو به بارسا خواهد آمد؛ به زعم خود 11 بی رحم بارسا را معرفی کرده. 11 بازیکنی که به احتمال قوی بازیکنان اصلی بارسا در فصل جاری خواهند بود.
در این ترکیب، بارسایی را شاهد هستیم که در تمام نقاط زمین تقویت شده است. البته از آنجا که هنوز سوارس از حضور در بازی های فوتبال محروم است؛ این بازیکن در بازی های ابتدایی بارسا حضور نخواهد داشت (در صورتی که دادگاه حکمیت ورزشی فردا حکم او را کاهش ندهد).
بدون شک با بازگشت این بازیکن، مثلث مرگبار سوارس-نیمار و مسی و یکی از خطرناک ترین خطوط حمله در سطح باشگاهی دنیا شکل خواهد گرفت.
شکی نیست که حتی این مثلث کشنده نیز ضامن موفقیت بارسا در این فصل نخواهد بود؛ اگر بارسا از ساختار متحد و درستی برخوردار نباشد .
پدرو،رافینیا و دلوفئو جانشینان مثلث مرگبار بارسلونا خواهند بود. دلوفئو ورافینیا بازیکنانی جوان و پراز انگیزه هستند که بدون شک در فصل طولانی و دشوار امسال برای بارسلونا مثمرثمر خواهند بود.
با 11 بی رحم بارسا در این فصل آشنا شوید:
تراشتیگن - کوادرادو - متئو - پیکه - آلبا - بوسکتس - راکیتیچ - اینیستا - سوارس - نیمار - مسی
لیست خریدهای باشگاه بارسلونا:
رسمی:تراشتیگن آغاز رقابت های بارسلونا را از دست داد
دروازه بان آلمانی باشگاه بارسلونا با مصدومیت از ناحیه کمر رو به رو شده است به گزارش طرفداری باشگاه بارسلونا لحظاتی پیش با انتشار بیانیه ای رسمی از مصدومیت 2 تا 3 هفته ای مارک آندره تراشتگن دروازه بان جوان و آلمانی تیم خود خبر داد. بدین ترتیب وی دیدار جام خوان گامپر برابر لئون مکزیک و همچنین دیدار ابتدایی شاگردان لوئیز انریکه در هفته اول رقابت های لالیگا برابر الچه را به علت مصدومیت از ناحیه کمر از دست خواهد داد. [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مقصر نتایج ضعیف فصل گذشته بارسا من هستم
مارتینو عنوان کرد که مسئولیت نتایج فصل گذشته بارسلونا را بر عهده میگیرد.
جراردو مارتینو، سرمربی سابق بارسلونا، مسئولیت شکستهای فصل گذشته آبی اناریها را برعهده گرفت.
سرمربی آرژانتینی، به تازگی به عنوان سرمربی تیم ملی کشورش انتخاب شده ولی فصل گذشته نتوانست جامی برای کاتالانها به دست آورد. آنها در لیگ قهرمانان در یک چهارم مقابل اتلتیکو حذف شدند، در لالیگا رتبه دوم را کسب کردند و در کوپا دل ری مقابل رئال مادرید شکست خوردند. مارتینو در قبال این شکستها احساس مسئولیت میکند و خود را مقصر اصلی میداند.
او در کنفرانس مطبوعاتی گفت: " از سالی که گذشت به هیچ وجه راضی نبودم و همیشه فکر میکنم که مسئولیت اتفاقات بر عهده ی من است. مسلما، ناعدالتی هایی نیز رخ داد. برای من بیان کردن آنها سخت است ولی چیزی که میتوانم بگویم این است که وقتی بارسا را ترک کردم، مسئولیت فصل بد را بر عهده خودم میدانستم.
برای کسب موفقیت به بارسلونا رفته بودم ولی موفق نشدیم. مقصر اصلی من بودم و مسئولت را بر عهده میگیرم."