پاسخ : ^&^اخبار و حواشی نقل و انتقالات فصل جدید لیگ های خارجی2014-2015^&^
متيو دبوشي به آرسنال پيوست
سايت رسمي باشگاه آرسنال دقايقي قبل خريد متيو دبوشي، مدافع راست تيم ملي فرانسه، را تائيد کرد.
|
|
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
|
در متن سايت باشگاه آرسنال آمده است: اين مدافع 28 ساله به تازگي از جام جهاني در برزيل بازگشته است، جائي که به تيم کشور خود کمک کرد که به مرحله يک چهارم نهائي برسد.
اين مدافع با تجربه، از نيوکاسل به آرسنال آمده است، جائي که 18 ماه قبل را در آن گذرانده بود. او 9 سال اول فوتبال خود را در ليل گذراند و براي تيم دوراه کودکي خود 233 بازي در ليگ فرانسه و 18 بازي در ليگ قهرمانان اروپا انجام داد.
دبوشي در فصل 2011-2010 به ليل کمک کرد که ليگ فرانسه و کوپا فرانسه را ببرد و در سال 2012-2011 نيز در تيم منتخب فصل ليگ فرانسه قرار داشت. عملکرد فوق العاده او باعث شد تا بتواند اولين بازي ملي خود را در اکتبر 2011 برابر آلباني انجام دهد و حالا او 25 بازي ملي دارد.
شماره او به زودي مشخص خواهد شد.
همه اعضاي باشگاه آرسنال براي متيو آرزوي موفقيت دارند.
|
پيرلو: دليل جداييام از ميلان فقط آلگري بود
آندره پيرلو هافبک تيم فوتبال يوونتوس با ابراز ناراحتي از حضور آلگري در اين تيم به عنوان مربي گفت:زمانيکه در ميلان فعاليت مي کردم آلگري هيچ اعتقادي به من و تواناييهايم نداشت.
|
|
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
|
آندره پيرلو هافبک تيم فوتبال يوونتوس با ابراز ناراحتي از حضور آلگري در اين تيم به عنوان سر مربي در اين تيم گفت: زمانيکه در ميلان فعاليت مي کردم آلگري هيچ اعتقادي به من و تواناييهايم نداشت.او قصد نداشت تا از من در ترکيب ثابت تيم خود استفاده کند به همين دليل من تصميم به جدايي از ميلان گرفته و راهي يوونتوس شدم.در آن زمان بسياري اعلام کردند که من به دليل پول و درآمدهاي مالي اين تصميم را گرفته ام که اين اظهار نظر درست نبوده و تحت هيچ عنوان صحت نداشت.
|
فرديناند با کويينز پارک رنجرز يک ساله بست
مدافع پيشين تيم ملي انگليس با امضاي قراردادي يک ساله راهي يک تيم لندني شد.
|
|
|
ريو فرديناند 35 ساله که در جام جهاني برزيل به عنوان مفسر حضور پيدا کرده بود، از ابتداي هفته و پس از بازگشت به انگليس صحبتهايي با هري ردنپ، سرمربي کويينز پارک رنجرز انجام داد تا در نهايت با وي به توافق رسيد.
فرديناند که پيشينه بازي زير نظر ردنپ در وستهام را نيز در کارنامه دارد با امضاي قراردادي يک ساله به ترکيب کويينز اضافه شد.
وي در اين زمينه گفت: پيشنهادهاي همکاري زيادي از سراسر دنيا به دستم رسيده بود اما تمايل داشتم همچنان در ليگ برتر انگليس بازي کنم. به پول فکر نکردم زيرا پيشنهادهاي بهتري نيز داشتم. فکر ميکردم هنوز هم ميتوانم در اين ليگ بازي کنم و از سران کويينز ممنون هستم که شرايط ادامه حضور در ليگ برتر را برايم فراهم کردند.
|
ژابي آلونسو به ناپولي نميرود
مدير برنامههاي ژابي آلونسو اعلام کرد که اين بازيکن اسپانيايي با ناپولي مذاکرهاي نداشته و اخباري که در رسانهها منتشر شده صحت ندارد.
|
|
|
پس از نهايي شدن انتقال توني کروس به رئال مادريد رسانههاي ايتاليايي از جدايي ژابي آلونسو از اين تيم و انتقالش به ناپولي خبر دادند.
با اين حال مدير برنامههاي بازيکن تيم ملي اسپانيا با رد اين خبر گفت: ميخواهم تمام اخباري که در ارتباط با مذاکره و حتي توافق ژابي با باشگاه ناپولي منتشر شده را تکذيب کنم. او با رئال مادريد قرارداد دارد و ميخواهد به کارش در اين تيم ادامه دهد.
|
دبوشي: براي قهرماني با آرسنال هيجان زدهام
مدافع راست تيم ملي فرانسه پس از پيوستن به آرسنال اعلام کرد از اينکه ميتواند با آرسنال تجربه قهرماني در جامهاي مختلف را داشته باشد هيجان زده است.
|
|
|
متيو دبوشي که فصل گذشته در ترکيب نيوکاسل يونايتد به ميدان ميرفت پس از توافق نيوکاسل با سران آرسنال بر سر مبلغ 12 ميليون پوند راهي آرسنال شد.
به نقل از فارس، از قرارداد دبوشي با نيوکاسل که در جام جهاني 2014 براي تيم ملي فرانسه به ميدان رفت و عملکرد قابل توجهي هم ارائه کرد تنها 18 ماه باقي مانده بود.
دبوشي در مورد حضور در آرسنال گفت: منتظر هستم با آرسن ونگر کار کنم. آنها فصل گذشته قهرمان جام حذفي شدند و در فصل پيش رو هم در ليگ قهرمانان اروپا حضور دارند. از اينکه ميتوانم در ترکيب توپچيها به ميدان بروم و با آنها قهرماني در جامهاي ديگر را تجربه کنم هيجان زده هستم.
|
مذاکره خديرا با آرسنال و چلسي صحت ندارد
مدير برنامههاي سامي خديرا تاکيد کرده وي با هيچ تيمي مذاکره نداشته است.
|
|
|
طي روزهاي گذشته خبرهاي زيادي در مورد احتمال حضور سامي خديرا در آرسنال يا چلسي منتشر شد و بسياري بر اينکه توافقهاي اوليه با آرسنال صورت گرفته تاکيد کردند اما اکنون جرج نوبار اعلام کرده هيچ کدام از اين خبرها درست نبودهاند.
به نقل از فارس، وي در اين زمينه گفت: ما در حال گفتوگو با باشگاه آرسنال نيستيم. بر سر هيچ رقمي هم توافق نکرديم. البته پيشتر هم اين موضوع را گفته بودم. اگر هم باشگاهي تمايل به خريد سامي داشته باشد، شکي ندارم که ابتدا با من تماس ميگيرد و در مورد همه چيز حرف ميزند. تمام اين حرفهايي که زدم در مورد چلسي هم صدق ميکند.
خديرا که تنها يک سال از قراردادش با رئال مادريد باقي مانده در دوران حضور ژوزه مورينيو در رئال بازيکني بود که بيش از سايرين مورد توجه وي قرار داشت. از اين رو نشريه ديلي ميل مدتي است با توجه به شرايط خديرا بر اين باور است که مورينيو نيز براي خريد وي اقدام ميکند.
نوبار در مورد گفتوگو با رئال مادريد هم گفت: در حال صحبت با سران باشگاه در مورد قرارداد سامي هستم اما هنوز در مورد هيچ چيزي تصميمگيري نشده است. سامي به تازگي از جام جهاني برگشته و به تعطيلات رفته است.
|
ميچو با قراردادي قرضي به ناپولي پيوست
مهاجم اسپانيايي تيم سوانزي به شاگردان رافائل بنيتس پيوست و از فصل آينده دوران بازيگرياش را در کالچو ادامه خواهد داد.
|
|
|
سايت باشگاه ناپولي تاييد کرد که ميچو، مهاجم اسپانيايي تيم سوانزي ولز به صورت قرضي و براي يک فصل براي آبيپوشان سنپائولو توپ خواهد زد.
ميچو 2 سال پيش به سوانزي پيوست اما از مدتها پيش از احتمال پيوستن او به ناپولي خبر داده شده بود که اين اتفاق به حقيقت پيوست.
طبق اعلام سايت باشگاه سوانزي قرارداد ميچوي 28 ساله با ناپولي يک ساله است اما در اين قرارداد بندي گنجانده شده که به تيم ايتاليايي اجازه ميدهد در صورت تمايل اين قرارداد قرضي را به دايمي تبديل کند.
ميچو روز گذشته تست پزشکي ناپولي را هم با موفقيت پشت سر گذارند و از هفته آينده در تمرينات تيم سوم فصل گذشته سري A شرکت خواهد کرد.
ميچو در 2 فصل حضورش در سوانزي به يکي از برترين بازيکنان فوتبال انگليس تبديل شد به خصوص در فصل نخست که در 35 بازي 18 گل به ثمر رساند و جزو مدعيان کسب عنوان آقاي گلي فوتبال جزيره بود. او فصل گذشته اما چندان خوش شانس نبود چون مصدوميت اجازه نداد بيش از 17 بازي به ميدان برود.
|
ميلان به دنبال جذب مدافع بارسا
باشگاه ميلان به دنبال جذب دو بازيکن تيم فوتبال بارسلونا است.
|
|
|
سران ميلان قصد دارند با جذب بازيکنان جديد تيمي قدرتمند را در فصل آينده روانه مسابقات کنند و در اين ميان نام دني آلوز و الکس سونگ از بارسلونا در فهرست خريدهاي اين تيم ديده ميشود.
اين خبر در حالي منتشر شده که آلوز اعلام کرده قصد دارد به فوتبالش در بارسا ادامه دهد. در عين حال گفته ميشود او از پاري سن ژرمن هم پيشنهاد خوبي دارد.
از سوي ديگر بارسلونا هنوز نتوانسته براي سونگ کامروني مشتري خوبي پيدا کند و اين ميتواند شانس ميلان را براي جذب اين بازيکن افزايش دهد.
|
رئالمادريد با جيمز رودريگز به توافق رسيد
يک روزنامه چاپ مادريد ادعا کرد که کهکشانيها با موناکو براي خريد هافبک هجومي کلمبيايي اين تيم فرانسوي به توافق رسيدهاند.
|
|
|
نشريه آس اسپانيا اعلام کرد که دو تيم رئال مادريد و موناکو براي عقد قراردادي 63 ميليون پوندي جهت انتقال جيمز رودريگز از استاده لويي به سانتياگوبرنابئو به توافق رسيدهاند.
هافبک هجومي کلمبيايي موناکو در جام جهاني 2014 نمايش تحسينبرانگيزي داشت و با زدن 6 گل به آقاي گل اين رقابتها تبديل شد. از آن زمان تاکنون اخبار فراواني در خصوص تمايل رئال مادريد به جذب اين بازيکن 21 ساله وجود داشته و خود نيز بر علاقهاش به کهکشاني اذعان کرده است.
در اين ميان نشريه آس ادعا کرده جيمز که تابستان سال گذشته با قراردادي 38 ميليون پوند از پورتو به موناکو پيوست، با رقمي نزديک به دو برابر ارزش قرارداد فعلياش به کهکشانيها خواهد پيوست.
رئال مادريد در شرايطي تلاش خود را براي جذب آقاي گل جام جهاني 2014 آغاز کرده که او چهار سال ديگر با موناکو قرارداد دارد.
|
موراتا فردا به يووه ميپيوندد
انتقال بازيکن تيم فوتبال رئال مادريد به يوونتوس مراحل پاياني خود را سپري کرد.
|
|
|
مراحل انتقال آلوارو موراتا مهاجم جوان رئال مادريد به يوونتوس به پايان رسيد و اين بازيکن جوان از فردا رسما در کنار بانوي پير حضور پيدا خواهد کرد.
به نظر ميرسيد بازيکن محبوب آنتونيو کونته پس از استعفاي اين مربي راهي تورين نشود اما سران بيانکونري دست از تلاش برنداشتند و در نهايت با باشگاه رئال مادريد براي اين انتقال به توافق رسيدند.
|