ممنون دوست عزیز:flowerysmile:
کاملا جواب سوال هام رو گرفتم,مرسی :hooora2::/danc
نمایش نسخه قابل چاپ
ممنون دوست عزیز:flowerysmile:
کاملا جواب سوال هام رو گرفتم,مرسی :hooora2::/danc
پچ و کرک استفاده نمیکنم
سی دی کی فیفا رو پیش خرید کردم و از ابتدا اورجینال بازی میکنم
من صدتومن خریدم الان 69هزارتومن شده.
سلام ميواستم بدونم چطور ميتونم از پروفايل خودم تو بازي (X-Box) عكس بگيرم
سلام.ایکس یاکس مثل کامپیوتر نیست که بشه روش برنامه نصب کرد و عکس و فیلم گرفت.واسه همین خیلی سخته همچین چیزی که بشه این کارو کرد.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Newton [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
جاهای دیگه خوندم که خیلی دردسر داره.تنها راهی که باقی میمونه اینه که تلویزیونی داشته باشین که قابلیت عکس گرفتن یا ضبط کردن داشته باشه.یا حتی با گوشی هم میتونین عکس بگیرین
بقیه دوستان اگه راه حلی بلدن مطرح کنن
سلام من کریر fifa12 بازی میکنم:whistle3:ببخشین یه خورده برا شماها قدیمیه دیگه...
الان یه فصله دارم بازی میکنم و وسط فصلم تیمم لستر سیتیه الان صدر نشینم legendery بازی میکنم الانم فینال league cupام اگه مهاجم نیاز دارین beckford و junami خیلی به دردتون میخورن و خیلی زود پیرفت میکنن هافبکم m.johnson عالیه پیشنهاد میکنم بگیرینش
ترکیب من تو کریر مود با اتلتیکو
لالیگا و کوپا دل ری رو بردم تو چمپیونز لیگ نیمه نهایی به سیتی باختم
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ذخیره ها هم گریژمان :love::love: ویا ، میراندا ، کارواخال ، یانوزای ، اینسوا ، کوکه - کریستین رودریگز
فقط هافبک دفاعی خوب زیر 25 سال سراغ ندارید؟؟؟
میشه یکی بهم بگه چجور باید بازیکن بخرم.
داداش برو این صفحه علی خیلی شیک و تصویری توضیح داده صددرصد میفهمینقل قول:
نوشته اصلی توسط ZedBazi [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
باید بری transfers از بین گزینه هاش search player رو انتخاب کنی. بعدشم یه سری گزینه هست اونجا مثل سن یا پست بازیکن یا ... که محدوده سرچتو کوچیک میکنه و بازیکن مورد نظرت راحت تر پیدا میشه. البته میتونی استعداد یاب هم انتخاب کنی و به کشور های مختلف بفرستی. بعد از اینکه بازیکن مورد نظرو پیدا کردی روش ضربدر یا 3 ( بستگی به دستت داره ) میزنی و apporoch to buy رو میزنی . بعد یه صفحه وا میکنه توش میتونی قیمتو انتخاب کنی. زیرش هم یه گزینه داره که میتونی یه بازیکن هم به تیم حریف بدی و یکم قیمتو کم کنی.نقل قول:
نوشته اصلی توسط ZedBazi [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
البته بهت پیشنهاد میکنیم قبل از خریدن همون جایی که میزنی apporoach to buy اول گزینه ی enquire about ... رو بزن ببین اصلا فروشیه یا نه. یا مثلا قیمتشو میگن که پیشنهاد کم و زیاد ندی الکی
این کامل ترین چیزی بود که من بلد بودم
این ترکیب لیورپول منه
دروازه بان : سایمون مینیولت
دفاع ها
مارسلو ( دیوید آلابا ) - دانیل اگر ( کواتس ) - دجان لاورن ( مارتین اشترکل ) - دی شیلیو ( گلن جانسون )
هافبک ها :
جو آلن - اشلی یانگ - مارکو رویس ( دژاگه - جامی رفعتی - اون یکی یادم نمیاد )
مهاجم ها :
لوییز البرتو - الکسیس سانچز - گرت بیل - (اسامه اسایدی - قوچان نژاد - بوگادو )
4-3-3 attack
خیلی خیلی ممنون.دستت درد نکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mahancasi [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]