پاسخ : ░░░ پیش بینی بازیهای تیم فوتبال استقلال "فصل 92-93" ░░░
نقل قول:
رئیس اصلا منظورم شما نبودی.اتفاقا شما هم جزء موافقها بودی.
منتها بعضی مواقع آدم نیازی نیست که حرفی رو بشنوه.من احساس کردم اونایی که نظر ندادن راضی به این امر نبودن.منم پیش خودم گفتم با این کار در حق اونایی که موافق هستن اجهاف میشه.
موافقها که خودم،آقا حامد،آقا تیام،هدیه خانم،روژین خانم،شیوا خانم هستن که کلا 6 نفر موافق شدیم.ولی بقیه که کلا 17 نفر بودیم،شرکت نکردن.حالا یکی دوتاشون هم گذری بودن که بازم مخالفها بیشترن.
حالا ریش و قیچی دست خودتون.بچه ها اعلام کنن، ما مخلص همتون هم هستیم.
مخلص...
به قول شما بعضیها گذری هستن جایزه 5000 بهادر خان که قطعیه آخرش هر کسی جیم نزده بود و خواست به این مبلغ اضافه میکنیم خوبه ولی مبنا همون 5000
منم موافقم ها.
این نت من همش قطعه نمیتونم زیاد بیام دربی.
ایده ی خوبیه و باعث میشه ما چشم و گوش بسته تو هر بازی فقط به برد استقلال رای ندیم و واقع بین باشیم
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
استقلال___1-3___پرسپولیس
نقل قول:
به قول شما بعضیها گذری هستن جایزه 5000 بهادر خان که قطعیه آخرش هر کسی جیم نزده بود و خواست به این مبلغ اضافه میکنیم خوبه ولی مبنا همون 5000
من یکی همین جا قول میدم جیم نزنم .......تا اخرش هستم
دوستان چرا اینقدر پیچیدش میکنید.من میگم همون روال قبلی باشه.هر کی دوست داشت شرکت کنه هر کی هم نخواست خب نخواسته دیگه.دیگه نه 5000 تومان رو بیارید وسط و نه برنامه دیگه ای برزید.
همون پیشنهاد اولی بهترینه.حالا میخواد 20 نفر باشه یا 3 نفر باشه.
اونایی که الان اعلام کردن موافقن در آخر جایزه بین اونا باشه.خواهشن اینقدر پیچیدش نکنید.
یه متنی هم به عنوان متن ثابت در بالای صفحه بزنید که قضیه جایزه چطور هست و به کیا تعلق میگیره.
البته ببخشید که فضولی کردم.roz::
ما یه مدت نبودیم اینجا.قضیه جایزه چیه.بابا بیخیال اصل دور هم بودنه.اصل اینه که جمعه قراره بترکونیم.:ahaaaaaa:
نقل قول:
دوستان چرا اینقدر پیچیدش میکنید.من میگم همون روال قبلی باشه.هر کی دوست داشت شرکت کنه هر کی هم نخواست خب نخواسته دیگه.دیگه نه 5000 تومان رو بیارید وسط و نه برنامه دیگه ای برزید.
همون پیشنهاد اولی بهترینه.حالا میخواد 20 نفر باشه یا 3 نفر باشه.
اونایی که الان اعلام کردن موافقن در آخر جایزه بین اونا باشه.خواهشن اینقدر پیچیدش نکنید.
یه متنی هم به عنوان متن ثابت در بالای صفحه بزنید که قضیه جایزه چطور هست و به کیا تعلق میگیره.
البته ببخشید که فضولی کردم.roz::
چشم خواهر.همون روال سابق رو پیش میگیریم.همون نفری 1000 تومان شارژ موبایل.
آخه دیدم بعشیا خوششون نمیومد،خواستم تاپیک بدون جایزه نباشه...