برای اولی نمیدونم . ولی برای دومی باید شک رو روشن کنی با شک سمت راستسی بری برای توپنقل قول:
نوشته اصلی توسط mahancasi [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
برای اولی نمیدونم . ولی برای دومی باید شک رو روشن کنی با شک سمت راستسی بری برای توپنقل قول:
نوشته اصلی توسط mahancasi [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ممنون.................................نقل قول:
نوشته اصلی توسط ZedBazi [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
آغا من از وقتی که کرک جدید ریختم کریر مودم نمیاد یعنی میاد ها مثلا میتونم بزم جلو بازیکن خرید و فروش کنم و... ولی نمی تونم فوتبال بازی کنم یعنی مثلا ترکیبم رومی چینم و میزنم که بره تو بازی تو اون صحنه که یکی از بازیکنا رو میاره که یه چند تا تمرین (شوت زدن،دریبل زدن)کنی همونجا از فیفا میاد بیرن
نمی دونید مشکلش چیه؟
کمکم کنید لطفا
از اخرین اپدیت کارت گرافیک استفاده کن...کرک ورژن 5 همراه با آپدیت بریز...بازیت ناقص نباشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط azeraspeed [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ممنوننقل قول:
نوشته اصلی توسط Zlatan_ibra [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من قبلا یه کرک دان کردم ولی از کجا باید بدونم ورژن چندشه؟
رو کرک عکس مسی هستش نوشته فیفا 14 رو عکسش...اونیم که لینکشو دادم 5 هستش دیگه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Zlatan_ibra [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بابا من هر کاری می کنم داور ...... کارت قرمز میده از کرک هم استفاده کردم
آره مال منم همین طوریهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ZedBazi [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
کرک هیچ تاثیری نداشته که؟
دوستان شما مطمئنا یه جای کارتون ایراد داره!نقل قول:
نوشته اصلی توسط azeraspeed [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
حالا کجا خدا میدونه
ممکنه از کرک های مختلف و زیادی استفاده کرده باشین که تاثیر نزاره رو بازی
یا شاید replace نمیکنین فایل های کرک رو
ما که داریم استفاده میکنیم و مشکلی هم وجود نداره
خوب میگی حالا چیکار کنم؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط aliexpress [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]